Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic TX-P50GT60 (keresek)
Re: Panasonic TX-P50GT60 (keresek)
Köszönöm a kedves érdeklődést többektől.
Már nem is nagyon izgatott, de egy kedves fórumtárs megkeresett és már a tévéző szobában van az 50GT60 (nem is alkudoztunk, 100ezerért hoztam el.) Remélem, még egy-két évig bírja.
Már nem is nagyon izgatott, de egy kedves fórumtárs megkeresett és már a tévéző szobában van az 50GT60 (nem is alkudoztunk, 100ezerért hoztam el.) Remélem, még egy-két évig bírja.
Na, azt az 55VT60-at korrekt áron vetted, a méret, típus és üzemóra hármasát nézve.Moon7 írta: ↑2020.11.13., pén. 17:13Egy hete, kis alkut követően, egy 55"-os VT60-ast vettem 180 ezerért, 4800 üzemórával.
Szerintem nem "kár azon izzadni", hogy miért mennyit adok.
Tény és való, hogy mindenki annyiért kínálja a dolgait, amennyiért szeretné. Én pedig annyit adok érte, amennyit rászánok.
3-4 hónapja 50"-os GT60-ast 120 ezerért kínáltak.
https://hardverapro.hu/apro/panasonic_t ... _1-50.html
Pedig időzített bombák. De nincs ezzel baj. Nyilván, aki reálisan gondolkodik, ezt elfogadja, és reális áron még bevállalja.
Sajnos a VT30 elismerten és lényegesen gyengébb teljesítményt nyújt egy GT60-nál. Egy ST60 is erősebb. De ezt már korábban írtam neked. Persze nem rossz egy VT30, mert plazma, de teljesen más pozíciót foglal el a sorban.
A kérdés már csak az, hogy ténylegesen mennyiért ment el a 170-ért kínált tv. 
Két hete pedig 170.000-ért. Erről ennyit.Moon7 írta: ↑2020.11.13., pén. 17:133-4 hónapja 50"-os GT60-ast 120 ezerért kínáltak.
Usher - Valhalla - Emotiva
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KisMarci 2020.11.13., pén. 17:39-kor.
Usher - Valhalla - Emotiva
Egy hete, kis alkut követően, egy 55"-os VT60-ast vettem 180 ezerért, 4800 üzemórával.
Tény és való, hogy mindenki annyiért kínálja a dolgait, amennyiért szeretné. Én pedig annyit adok érte, amennyit rászánok.
Én árulom a VT30-at, de hogy ezek időzített bombák, azért viccesen hangzik. A piac beárazza őket, kár azon izzadni, hogy adjátok már olcsóbban, mert már elmúlt 7 éves.
Még mindig érdekes lehet, kevés (6000 alatti) üzemórával, lehetőleg dobozzal 130ezer körül, sok (10000 feletti) üzemórával, esetleg doboz nélkül: 100ezer körül. Ez a reális. Aki tényleg el akarja adni, tudja ezt.
Ha nem lesz már ilyen ajánlat, akkor nem lesz. 150-et egyik ilyen 7+ éves plazma sem ér meg. Időzített bombák, a 60-as széria tagjairól lehet olvasni fórumokban, hogy most kezdik összef.sni magukat, szóval aki még pénzt kap érte, örüljön neki, de ne akarjon nyerészkedni. Uff!
Ha nem lesz már ilyen ajánlat, akkor nem lesz. 150-et egyik ilyen 7+ éves plazma sem ér meg. Időzített bombák, a 60-as széria tagjairól lehet olvasni fórumokban, hogy most kezdik összef.sni magukat, szóval aki még pénzt kap érte, örüljön neki, de ne akarjon nyerészkedni. Uff!
Még mindig keresem, esetleg GT50 is jó lehet.
Panasonic TX-P50GT60 (keresek)
Keresek egy 50GT60-at, hibátlan állapotban. Budapest, Budaörs, Törökbálint és környékén.