Szerintem eddig is látta mindenki, hogy SE erősító lesz, csak te nem vetted észre.
Előlap feliratán is jól látható....
Azt hittem már rájöttél, egyszerű módszer.Na végre fény derült rá hogyan kéeszülnek ezek a tökjól kinéző dobozok.
Lehet én is csinálok így.

Na végre fény derült rá hogyan kéeszülnek ezek a tökjól kinéző dobozok.
Közeli képről jól látható, kapcsolókar a mikrokapcsolók lemezeit mozgatja, így szigetelési szempontból megfelelő.fülelek
Szép az a power kapcsoló, de én nem tenném rá biztonsági okból.
Képen nem látszik, 3db normál mikrokapcsoló, fémház szigetelés szempontjából megfelelő.

Egy tévedésem csúszott a leírásba, a 7247 kettőstrióda funkció megfelelője a JJ ECC832.7199 kettőstrióda lett, ami a JJ ECC832 típusú csővel helyettesíthető

Akkor jó!CHZ írta: ↑2020.10.22., csüt. 11:29Ez így van, én sem állítottam mást! Monoblokk esetén nem probléma mivel tápoldalon nincs közösített földpont, így hurok is kizárva!A bemeneti földpontok rögtön közösülnek, mihelyst a bemenetre dugsz valamit, ami nem monoblokk.Sehol nem állítottam, hogy nincs gyakorlatod benne, ne vedd magadra, nem a te erősítődről írtam! Csak megemlítettem, hogy közös tápegység használata esetén a huzalozása, földpontok kivitelezése nem egyszerű, okozhatnak problémát, nehezebb kivédeni a földhurok kialakulását.Hidd el van benne gyakorlatom. Persze az egész földelés úgy van kialakítva, hogy jó legyen
Ez így van, én sem állítottam mást! Monoblokk esetén nem probléma mivel tápoldalon nincs közösített földpont, így hurok is kizárva!A bemeneti földpontok rögtön közösülnek, mihelyst a bemenetre dugsz valamit, ami nem monoblokk.
Sehol nem állítottam, hogy nincs gyakorlatod benne, ne vedd magadra, nem a te erősítődről írtam! Csak megemlítettem, hogy közös tápegység használata esetén a huzalozása, földpontok kivitelezése nem egyszerű, okozhatnak problémát, nehezebb kivédeni a földhurok kialakulását.Hidd el van benne gyakorlatom. Persze az egész földelés úgy van kialakítva, hogy jó legyen
Lehet, hogy megfelel, de jelentős szűrőt alakít ki az IC kábel párhuzamos kapacitásával, 50k + náhány 100p, legnagyobb vágás poti középállásában jelentkezik. Poti állástól függően változni fog a szűrő hatása. Külön dobozban elhelyezett hangerő szabályozó után érdemes egy buffer beiktatni, alacsony impedanciás kimenetet biztosítani az IC kábel kapacitív hatását minimalizálni.Én 100k-t használok, s az teljesen megfelelő. nekem.
Én 100k-t használok, s az teljesen megfelelő. nekem.
Milyen értékű potit használsz, vagy javasolsz passzív hangerő szabályozáshoz?dys-cus post_
Márpedig minimum egy passzív hangerőszabi, és egy bemenetválasztó szükségeltetik a hangerő szabi nélküli monoblokkokhoz.
Látom nem érted a lényegét, előző hozzászólásomban is leírtam!A földhurok meg mitől kerülhető el könyebben? Azért mert 2 lehet belőle?
Ez nagyon szuper, de ez még nem garancia a jó fóliavezetésre, GND fólia kialakítását, monoblokk esetén is érdemes jól megcsinálni és a tápegység elkoi bekötését is. Egy közös tápegység esetén az említett hibák jobban érzékelhetőek, nehezebb eltüntetni.Kétrétegű NYÁK, furatgalvánnal, stb.