Egy sportfutómű, esetleg nagyobb fék miért lenne aggályos bármilyen motorhoz passzítva? Szvsz minden esetben javítja a vezetési élményt!Aszpirin írta: ↑2020.11.11., szer. 21:15Nekem sincs bajom az M-Paket-tal, csak mindig viccesnek (és néha szánalmasnak) találom. A székek rendben, de amikor az ültetett, keményített sportfutómű és morcosított spoilerek egy dízelmotorral vannak párosítva, az inkább szánalmas szerintem... De kinek a pap, kinek a...Vinkler írta: ↑2020.11.11., szer. 20:55Nincs bajom a gyári csomagokkal, mint pl M csomag, Amg pack, vagy S line. Ilyenkor a futómű sem a polgári kivitel, hanem a sport változat, keményítve, ültetve. Az ülés pedig kivétel nélkül jobb, mint a sima. Én nagyon adok az ülésre, nálam iszonyat sokat nyom a latba egy rendes ülés, főleg, ha combtámaszos. Ti ezt nem tudjátok elképzelni, de számomra egy normál ülés olyan, mintha hokedlin ülnék. A kihúzható combtámasz, ha van, akkor olyan, mint nektek a sima kb. Ha van jobb sport belső, amiben hosszabban kihúzható a combtámasz, na az az igazi.
Az e90-ben a sima ülés szerintem full kiábrándító.
Ha combtámaszos szék kell, akkor olyant kell rendelni vagy venni (azt M sport csomag nélkül is lehetett kérni bele), de ettől még nem lesz sem nagyobb, sem kisebb hely az autóban. Bár ha a szűkösség nálad azt jelentette hogy a spoertülés háttámlája volt szűk, és szorította a válladat, akkor értem. Én ezzel azért nem találkoztam, mert nem sport ülés volt a járgányban.
Látom én, hogy neked nem autó ami nem sportos, ültetett, "boogie"stb, de hát nem vagyunk egyformák. A valódi M bömösök persze nekem is bejönnek, de az áruk feléért-kétharmadáért én inkább egy Mustang GT-t vennék, az tényleg kényelmes, és megy is rendesen, ennyi. De hogy az E91 LCI szűk volt, az 1M kupéval pedig nincs ilyen problémád, ezt tényleg nem értem. Nekem az 1M lenne kib...ottul szűk.
Hol említettem egy szóval is, hogy az M1 nem szűk?