- IMG_5377.JPG (161.77 KiB) Megtekintve 4377 alkalommal
- kep4.jpg (155.54 KiB) Megtekintve 4377 alkalommal
- IMG_5395.JPG (122.11 KiB) Megtekintve 4377 alkalommal
Én hallottam a rendszert, igaz, még a supertweeterek előtt. De óriási élmény volt úgy is.
Pik-pak keszen lettek. :) Azer egy ilyen osszeallitast de meghallgatnek, szerintem egy masfel orat be sem kene kapcsolni a latvany vegett. :)
Sajnos nem járok arra de ha egyszer... akkor szavadon foglak!
Kétségkívül másképp szól sasszi (doboz) nélkül, (a sasszé https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadva ... sze-F3BA2/ )sok mindentől függ, hogy jobban avagy rosszabbul.wittao írta: ↑2020.05.15., pén. 10:27Húúúú, hány ilyen általalm "csontváz"-nak hívott cuccom van itthonBarátnőm plafonon van tőlük... "miért nem tudsz egy rendes, normális változatot hazahozni, ilyenek vannak bent nálatok, itthon meg ezeket kell kerülgetnem???!!!???" Mondanom sem kell, teljesen jogos az észrevétele, csak ugye mi néha így, néha úgy nyúlunk bele, egy-egy új alkatrész stb. bejáratások, figyelni kell a hőleadásra, hol melegszik jobban stb. Ez ezzel jár. Attól tartok lassan elvesztem a nappalit
![]()
![]()
Ja! és van egy olyan vélekedés is, akik azt mondják így sasszé nélkül jobban szólnak az elektronikák.
Szerintem meg éppen fordítva van
Ellenkezőleg, ha csövek lógnának ki belőle, akkor pláne nem érdekelne.
Sok élvezetet kívánok neki hozzá! :-)
Egy kedves ismerősöm szeret ilyet hallgatni a lakásban. :-)
Teljesen megértem. Megosztó a kivitelezés. Ez inkább egy érdekes unikum, ami olcsó, egyszerű, nem modern, de mégis lehet rajta kellemesen zenét hallgatni, és nem mellesleg hazai gyártás. Van olyan rendszer/helyzet, ahol jól helyt tud állni szvsz. Most egy lényegesen drágább kb. kilencszeres áru külföldi DAC helyén van bekötve akkumulátorról táplálva, és a helyén kezelve teljesen elfogadható... OFF: Szemre elég "sok" hasonlóság megfigyelhető az Altmann DAC-kal egyébként: http://www.mother-of-tone.com/attraction.htm Ez már 3.000.- Eurotól indul felfele kivitelezéstől függően. Az is ilyen "fapados" kivitelezés. Azt is szívesen kipróbálnám az erősítőjével együtt, bár gondolom elég ritka madár. Egyébként sok érdekes okosságot lehet olvasni Altmann oldalán audio témában: http://www.mother-of-tone.com/index.htm
Egyetértek, én se szeretnék ilyet látni a lakásban.
Kövezzetek meg, de én nem tudok készülékként tekinteni erre a panelne. Mint valami félkész, épülő készülék, amit összeszerelés előtt még letesztelnek. Tisztában vagyok a készítő koncepciójával, de nem tudnék azonosulni vele.
Tényleg jó cuccnak néz ki.
Van valami értelme annak, hogy a membránszél fordítva van rárakva a mélyközépre? Láttam már néhány hangszórónál így, de nem tudom mi célt szolgál.pooly73 írta: ↑2020.05.11., hétf. 22:05Ő sem egy mai gyerek. Dunaudio Mezzoforte Super néven ismeretes a gyönyörűség, és ezzel a hangszórókészlettel, úgy tudom ez az egyetlen darab készült. Valódi diófa furnérozás díszíti a doboz testét, nem volt nehéz beleszerelmesedni. Ez ami biztos soha nem hagyja el a lakásomat.
Igazad van, sorry, front hatása alatt voltam...BLX írta: ↑2020.05.13., szer. 13:15OFF
Nekem egyébként valamiért tetszik ez a nyitott lapra szerelt minimál design concept. Szerintem jól szól ez a DAC, remekül lehet vele zenét hallgatni. A készülék új ára is igen kedvező. Ha jól tudom ez a legfrisebb kiadása ennek a DAC-nak. Akksiról hajtva is érdemes kipróbálni. Ja és hazai gyártás hsizen erről is szól a topik. Persze van jobb, drágább, olcsóbb is, engem érdekelnek azok is. Mindig örülök, ha új tartalom kerül ebbe a topikba.![]()