Vagy inkább jellegtelenek...

Vagy inkább jellegtelenek...
Hát ez egy gyönyörűség számomraVinkler írta: ↑2020.11.08., vas. 08:46Elkezdődött, amit jósoltam. Elektromosan fognak újjászületni ezek a gyönyörű autók!
http://www.automotor.hu/hirek/elkeszult ... 8V2iKeogsM
0A7BC5AC-13EE-4E5F-A12B-DED02819956F.jpeg
Nah igen, bár, ha hozzáteszed, hogy anno nem sokkal lehetett drágább a 3-as, mint most az Octavia, (Tényleg, mennyivel volt drágább?) akkor tényleg más kontextusba helyezi a történetet.Acme írta: ↑2020.11.07., szomb. 20:32Kíváncsi vagyok, mit szólsz majd hozzá. Azért a hátsókerék után biztos más élmény lesz, és nem a jó irányba.
Az, hogy olcsóbb felfüggesztést adnak alá, teljesen érthető. Szerintem a vevők 95% meg se tudja különböztetni, a maradék meg vegyen vRS-t.
Az utolsó mondattal maximálisan egyetértek: az elégedettség elsősorban az elvárásokon múlik! Lehetsz elégedetlen egy Rolls-Royce-szal és elégedett egy Dacia-val. Kérdés, mit vársz tőle, és ahhoz képest mit kaptál. És mennyiért.
Kíváncsi vagyok, mit szólsz majd hozzá. Azért a hátsókerék után biztos más élmény lesz, és nem a jó irányba.
Az indexes Octavia-topikban és youtube kommentekben is fikázzák a magyarok rendesen az új Octaviát. Nekem meg kívülről-belülről nagyon bejön, kívülről talán azért, mert nagyon BMWs oldalnézetből, belülről pedig - hát nem tudom, nekem nagyon bejön ez a futurisztikus belső, ami ugy futurisztikus, hogy közben SZÉP, nem ronda mint egy Tesláé, hiába fikázzák (ráadásul a kétküllős kormányért fikázzák a legtöbben, és még annyi fáradságot sem vettek, hogy megnézzék: a konfigurátorban a háromküllős kormány felár nélküli extra, ha nem tetszik a kétküllős, akkor bepipálod a háromküllőst és kész).
Amikor én rendeltem, akkor is volt frissítés: még Elegance-t konfiguráltam, de már Style- lett, és pár jópofa dolog ingyen belekerült az eredeti tervhez képest. Ennyi előnye megvan a hosszú várakozásnak!Aszpirin írta: ↑2020.11.06., pén. 15:31... Hátha most a 6 hónap hasonló apró előnyökkel fog járni...
Életemben másodszor fogok skodával járni, az első egy 1970-es gyártású 100-as Skoda volt (én pedig pofátlanul fiatal)
Nem tudom, ahogy elnézem ezeket az új Octikat, nem fog el majd a nosztalgia, az tuti![]()
Iszonyat menők azok a "sportszirénák" rajta, közúti rendőrnek csakis egy ilyen autóban tudom elképzelni magam:Totalcar írta:2017-ben állította szolgálatba az olasz rendőrség a 610 lóerős Lamborghini Huracánt, és járőrözésen túl donorszervek szállítására is előszeretettel alkalmazzák. Pár hete például egy donorvesét szállítottak vele 500 kilométeres távon, helyenként 230 km/órával száguldva. A 2018-as évben egyébként a Huracán 41 átültetésre váró szervet szállított le, több zacskó vér, oltás, és gyógyszer mellett.
Elhúzódott a papírozás, aláírások stb (még egy szabadságolás is közbejött), a lényeg: ma kaptam meg a végleges visszaigazolást a megrendelésről és a várható átvételről (eddig csak az ajánlatban szereplő "szállítási idő: 12-20 hét" -ről tudtam).
Amikor 5 éve vettem az Octit, nekem 3-6 hónapot mondtak először, aztán szinte napra pontosan 6 hónap lett.
Ha közel a part.....
Egyszer lenyomtam egy ilyennel egy kb 3-4 órás utat, Londontól Hastingsig....maradandó "élmény" volt...
Ha már T
Szerintem máris megválaszoltad a saját kérdésedet
Én soha nem használtam, de ennek inkább lustaság az oka, én látnám értelmét.ZolaBA írta: ↑2020.11.03., kedd 08:38Jó reggelt. Bedobnék egy témát. Azon gondolkodom kell-e nekem autós menetrögzítő kamera? Van aki használ és látja értelmét? Szerencsére nem Oroszországban vagyunk, kaotikus állapotok annyira nincsenek az utakon. Az előző kocsimban volt, kb. két hónapig aztán leszakadt és lusta voltam visszatenni, de a két hónap alatt egyszer sem volt érdemi látnivaló. akkor minek? És ha lesz? töltsem fel netre hogy hátha jól megfenyegetnek vagy beperelnek érte?:) A baleseteknél bizonyítékként felhasználásról is többfélét olvasni, van ahol azt írják elfogadják van ahol azt írják nem. Vagy pl. vannak modellek, amik parkolás alatt is figyelnek és felveszik ha valaki/valami meglöki a kocsit. Nem tudom van-e értelme a zsúfolt belvároson kívül. Aztán a következő dilemma, hogy ha lesz kamera akkor milyen, a xiaomi-kat ajánlják a legtöbb helyen.
https://index.hu/gazdasag/2020/11/03/in ... _autoklub/