Köszönöm Uram!
Már csak fel kellene bátorodnom, hogy megcsináljam. Nagyon félek hogy tégla lehet belőle. Még csak 3 hónapos a lelkem...épp hogy bejáródott.
Köszönöm Uram!

Nyugodtan frissítheted, tökéletesen működik vele. Egyféle n50a/n70a létezik.

Köszönöm nektek a válaszokat!robi20064 írta: ↑2020.10.23., pén. 16:06Voltak akik kiprobaltak es mukodott nekik megfeleloen, de ettol meg all a fenti, mindenki csak a sajat felelossegere probalkozzon vele. Normalis esetben azert a gyartok figyelnek arra hogy ha van elteres EU/USA/JP modellek kozott akkor ne lehessen keresztbe flashelni a firmware-t es a frissites megkezdese elott ellenorzi hogy az adott firmware megfelelo e a keszulekhez, de sajnos egyre tobb az abnormalis eset es ez alol a Pioneer sem kivetel :(
https://www.avforums.com/threads/pionee ... 50/page-28
https://www.homecinema-fr.com/forum/sou ... 3-315.html

A különböző piacokra (USA, EU, JP, stb) gyártott modellek közt lehet különbség. Amennyiben van és az olyan jellegű, eltérő FW-k kellhetnek hozzájuk. A gyártónak kéne a hivatalos oldalán ezt egyértelműsíteni, amennyiben vannak különbségek, ezekre felhívni a felhasználók figyelmét és az importőrök rendelkezésére bocsátani a régiónak megfelelő verziót.dgyuri írta: ↑2020.10.23., pén. 14:13
Tök jó... Hazai importőr véleménye: Japán oldalról még véletlenül sem szabad letölteni semmit, mert végérvényes károsodást okozhat a lejátszóban. Hmmm, gyári fw, amit a Japán Pioneer oldalán kifejezetten Pioneer N50A és N70A-hoz ajánlanak.. Most akkor mi van? Csak én nem értek valamit?
Tök jó... Hazai importőr véleménye: Japán oldalról még véletlenül sem szabad letölteni semmit, mert végérvényes károsodást okozhat a lejátszóban. Hmmm, gyári fw, amit a Japán Pioneer oldalán kifejezetten Pioneer N50A és N70A-hoz ajánlanak.. Most akkor mi van? Csak én nem értek valamit?dgyuri írta: ↑2020.10.22., csüt. 13:37
Kerekedik a dolog... találtam egy fw-t Pio N70A-hoz, de félek tőle, így ismeretlenül. Ő lenne az: 034.039.1019.100
Forrás: https://jp.pioneer-audiovisual.com/supp ... wnload.php
Valaki próbálta már esetleg?
A három az inkább négy :)alto írta: ↑2020.10.22., csüt. 07:45Én arra szoktam felhívni a vevőim figyelmét, hogy egy hálózati lejátszó kiválasztásakor három különböző szempontrendszert érdemes figyelembe venni:
1. A lejátszó analóg kimenetén (ha nem külső DAC-al tervezi használni) elérhető hangminőség. Nyilván ez a legfontosabb paraméter, de önmagában kevés a jó választáshoz.
2. Funkcionalitás: támogatott formátumok, felbontások (pl. DSD, MQA), beépített streaming kliensek megléte (Tidal, Spotify, stb.), vezetéknélküli protokolok támogatása (bluetooth, airplay, chromecast), analóg és digitális be és kimenetek fajtája, Roon kompatibilitás, stb.
3. A gyári vezérlő app minősége, stabilitása, gyorsasága, használhatósága. Roon kompatibilitás esetén az app kiváltható a Roon-al, aminél jobb megoldás jelenleg nincsen szerintem.
4. A gyártó szoftverfrissítési gyakorlata, azaz meddig hajlandó a korábbi modellek tudását szoftver frissítésekkel szinten tartani. Például a Lumin kb. 10 éve megjelent legelső A1 modellje mind a napig megkapja ugyanazokat a szoftveres frissítéseket, mint a legújabb gépei. Sajnos nem minden gyártó gondolkodik így.

Igazából nincs bajom a gyorsaságáva (Onkyo) de lehet ez csak azért van mert nem ismerek gyorsabbat.

Sajnos a Tidal app az Auralic Aries-en is csapnivalo...csupán két dologban jobb az Onkyonál, bele lehet tekerni a számokba, és sokkal gyorsabb.

Nos, nekem most semmiféle családi csomagot nem ajánl fel.wittao írta: ↑2020.10.20., kedd 22:36Így van, 4499 Ft 1 fő + 5fő családtag.Tomrider írta: ↑2020.10.20., kedd 21:58Aszpirin írta: ↑2020.10.20., kedd 21:34
Tidalból kétféle csomag van jelenleg. Az, ami CD-minőségben és esetenként MQA-ban ad, azt Tidal HiFi-nek hívják, és havi 2999 forintba kerül. A másik az veszteséges tömörítéssel (emlékeim szerint 320Kbps AAC-ben vagy MP3-ban) adja a zenét, Tidal Premium-nak hívják és 1499 forintba kerül havonta. Olyan, hogy "családi csomag", nem létezik a Tidalnál, valószínűleg a HiFi (2999 Ft-os) csomagot nevezik a népek itthon valamiért "családi"-nak...
Most lehet, hogy így van, de nekem családi van. 4500/hó, és 6 fiókot lehet regisztrálni. A 3 ezresről upgradeltünk. Tavaly ilyenkor volt egy blekfrájdéj akciójuk, az első 6 hónap valami pár száz forint volt összesen, aztán upgradeltunk.
Sok FB csoportban szoktak lejmolni, hogy így a 7 fő megosztja egymás között ezt a tételt a 2999 Ft HiFi előfizu helyett.

Aszpirin írta: ↑2020.10.20., kedd 21:34Tidalból kétféle csomag van jelenleg. Az, ami CD-minőségben és esetenként MQA-ban ad, azt Tidal HiFi-nek hívják, és havi 2999 forintba kerül. A másik az veszteséges tömörítéssel (emlékeim szerint 320Kbps AAC-ben vagy MP3-ban) adja a zenét, Tidal Premium-nak hívják és 1499 forintba kerül havonta. Olyan, hogy "családi csomag", nem létezik a Tidalnál, valószínűleg a HiFi (2999 Ft-os) csomagot nevezik a népek itthon valamiért "családi"-nak...

Én Magyarországról beszéltem, of course. Nem látom itthon ezt a családi lehetőséget, de lehet, hogy csak szimplán tévedek. De ha a családi (amerikai) csomag 29,99 dollár, akkor elég nagy család kell legyen az, ahol kb 9000 Ft/fő-re jön ki egy év... 12 fősdbrnsk írta: ↑2020.10.20., kedd 21:39https://support.tidal.com/hc/en-us/arti ... 337-FamilyAszpirin írta: ↑2020.10.20., kedd 21:34Tidalból kétféle csomag van jelenleg. Az, ami CD-minőségben és esetenként MQA-ban ad, azt Tidal HiFi-nek hívják, és havi 2999 forintba kerül. A másik az veszteséges tömörítéssel (emlékeim szerint 320Kbps AAC-ben vagy MP3-ban) adja a zenét, Tidal Premium-nak hívják és 1499 forintba kerül havonta. Olyan, hogy "családi csomag", nem létezik a Tidalnál, valószínűleg a HiFi (2999 Ft-os) csomagot nevezik a népek itthon valamiért "családi"-nak...
https://support.tidal.com/hc/en-us/arti ... 337-FamilyAszpirin írta: ↑2020.10.20., kedd 21:34Tidalból kétféle csomag van jelenleg. Az, ami CD-minőségben és esetenként MQA-ban ad, azt Tidal HiFi-nek hívják, és havi 2999 forintba kerül. A másik az veszteséges tömörítéssel (emlékeim szerint 320Kbps AAC-ben vagy MP3-ban) adja a zenét, Tidal Premium-nak hívják és 1499 forintba kerül havonta. Olyan, hogy "családi csomag", nem létezik a Tidalnál, valószínűleg a HiFi (2999 Ft-os) csomagot nevezik a népek itthon valamiért "családi"-nak...

Tidalból kétféle csomag van jelenleg. Az, ami CD-minőségben és esetenként MQA-ban ad, azt Tidal HiFi-nek hívják, és havi 2999 forintba kerül. A másik az veszteséges tömörítéssel (emlékeim szerint 320Kbps AAC-ben vagy MP3-ban) adja a zenét, Tidal Premium-nak hívják és 1499 forintba kerül havonta. Olyan, hogy "családi csomag", nem létezik a Tidalnál, valószínűleg a HiFi (2999 Ft-os) csomagot nevezik a népek itthon valamiért "családi"-nak...
Családi csomagban asszem 9000/év/fő.

És a Tidal?dbrnsk írta: ↑2020.10.20., kedd 11:57arzachel írta: ↑2020.10.20., kedd 10:33Megkérdezném ha lehet,hogy ez havonta milyen költséget jelent?dbrnsk írta: ↑2020.10.20., kedd 08:31
Mi nem volt érthető az írásomban?Tidalt használok, de előfizetek ugyanúgy a Spotify-ra is. Autóban, kocogás közben, a konyhában az asszony stb. azt hallgatja. Hifire ott a Tidal, de néha szól a Spotify is. A képet azért tettem be, mert nem értem miért írja ki a Kazoo ezt az adatmennyiséget.
Érhető?
A Spotify? Ha jól emlékszem olyan 8 euró a családi csomag.
arzachel írta: ↑2020.10.20., kedd 10:33Megkérdezném ha lehet,hogy ez havonta milyen költséget jelent?dbrnsk írta: ↑2020.10.20., kedd 08:31Mi nem volt érthető az írásomban?avl2 írta: ↑2020.10.20., kedd 07:31
de azért értjük is, nem ?
a szokasos autos hasonlat: mintha valaki Lamboval tolja a köruton vagy akarhol. nagy gaz, nagy hang, nyilvan mas erzes, mint mondjuk egy Balenoban, de azert tudjuk, hogy ...minimum furcsa, maskepp: elherdelás; maskepp: teljesen felesleges oda, maskepp: szegeny ... aki egy varosi dugoban kinlodik vele
egyszerüen (fájóan) nem arra valo
szerk.: természetesen en sem személyesnek szánom !!!Tidalt használok, de előfizetek ugyanúgy a Spotify-ra is. Autóban, kocogás közben, a konyhában az asszony stb. azt hallgatja. Hifire ott a Tidal, de néha szól a Spotify is. A képet azért tettem be, mert nem értem miért írja ki a Kazoo ezt az adatmennyiséget.
Érhető?