de most már a többi képemet sem látom

Csak én nem látom a képet, vagy az alul levő link a lényeg?

Köszi Ákos! Valóban remek ez a rendszer így együtt.asebestyen írta: ↑2020.10.23., pén. 11:58Gratula Csabi! Ez tényleg "rendszerváltás" lett minden szempontból.De szerintem ez ott van a szeren!
![]()
![]()

Pont küldtem a képet tovább, hogy milyen fa$☆a kis rendszer lett itt összerakva

Gratula Csabi! Ez tényleg "rendszerváltás" lett minden szempontból.

Saját tervezésű és készítésű tömör tölgy állvány.
CD-S3000.
Melyik Yamaha az a CD-lejátszó?
jó a kérdés
A Sony cd megvan ~22éve. Néhai, megboldogult Sony szalonból. Árában eladni szerintem nem tudnám, elherdálni meg nem fogom. Na akkor építkezzünk - így lett hozzá erősítő - most már lehet néha elég "olcsón".
Hátja, vágom is bele a baltát holnap...Malac-kodnak itt nekemcannonball írta: ↑2020.10.12., hétf. 16:18Azért a Marantztól igazi szemétség, hogy a közép, és felső kategória csak hasonlít, nem egyeznek a vonalak.

Szerintem is szép! az összkép. A virágokkal együtt is. Jól megy a sok barnához az életet hozó zöld! Asszonypajtinak is egy nagy

"Kissé pironkodva osztom meg..." ne már, ha tetszenek a készülékek és szereted a hangjukat nincs miről beszélni!!kupecke írta: ↑2020.10.10., szomb. 18:18Kissé pironkodva osztom meg az alábbi képet, egy ideig nem írhatok a "hifi kényszerbetegség nélkül" topicba, két készülékkel is bővültem, ilyen hifitoronyra vágytam fiatalon![]()
Igazából csak kitöltöttem a lyukakat az állványon, babámnak is jobban tetsszen![]()
tun2.jpeg