a beidezett elejét értem, jónak is tartom.Szalon írta: ↑2020.10.20., kedd 08:45...simán ott ragadok a kanapén, mikor háttér zenéből meghallok egy új zenét, ami leköt és oda tud ültetni a kanapéra a rendszer elé. Ilyenkor sem az jut eszembe, hogy Tidalon gyorsan meghallgatom, mert azon mennyivel jobban szól... számomra simán élvezhető minőség a Spotify!...avl2 írta: ↑2020.10.20., kedd 07:31...a szokasos autos hasonlat: mintha valaki Lamboval tolja a köruton vagy akarhol. nagy gaz, nagy hang, nyilvan mas erzes, mint mondjuk egy Balenoban, de azert tudjuk, hogy ...minimum furcsa, maskepp: elherdelás; maskepp: teljesen felesleges oda, maskepp: szegeny ... aki egy varosi dugoban kinlodik vele
egyszerüen (fájóan) nem arra valo....
engem is oda tud(ott) figyeltetni egy táskarádió(ból szóló zene) is
..viszont mindez felveti a kérdést: tényleg "kell" az übereszköz ? vagy csak a tudatnak a birtoklás esik jól ? a bogarak támadása ? ha/mivel így is a zene a jó, a lényeg, abszolút élvezhetö, söt alig különböztethetö meg, akkor ...?
a "rendszerszintü" ajánlásokkal, ami a csapból is folyik dolgokkal viszont szerintem érdemes kritikusnak, óvatosnak lenni. ne már az algoritmusok, a SW, a köztévé irányítson/tereljen/folyjon be a tudatalattinkba. en nem vagyok a háttér(zene)dolgok híve, söt, talán inkább ellensége.
persze ez sem személyes, nem "perpatvar", csak egy vélemény; es igy kapcsolódik a halozati lejatszokhoz, mert azokon át érhetö el (vs. a tudatos [zene]választás, hogy mi is szürödjön be, vagy töltse ki a tudatunkat) ...az offline élethez/zenehallgatáshoz képest, ahol nem az algoritmusok (kis tulzassal az ilyen téren igencsak képes AI) "segít" (határozza meg ?!) mit is tegyünk