Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6191

Re: Aktuális fórummal kapcsolatos GY.I.K.

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

csandaz írta:
2020.09.18., pén. 10:48
Még nem megy a fórum, hogy jöttél be? xD
Nem hekkeltem semmit... úgy tűnik, működnek az "emlékezz rám" sütik, vagy valami más miatt működik a beléptetés. Bocs, nem rossz szándékkal léptem be, teljesen azt hittem, már megy.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 184
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csandaz »

Még nem megy a fórum, hogy jöttél be? xD

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Körte.

Ez is megy :-D
Jó haladsz, gratula! :smile53: :tutiok:
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

alma

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek

Ez nagyon nem lesz egyszerű

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Lesz frissítés a közeljövőben, beszéltem az illetékessel, tesztrendszeren megpróbálom megnézni, mit lehet és mit nem

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Annyival szeretném rövidre zárni most a témát, hogy legyetek szívesek a vezetőségnek megírni a gondokat, nekik kell eldönteni ezeket.

A frissítés az nem egy egyszerű dolog, sok egyedi módosítás és kiegészítés van az oldalon, nem is biztos, hogy lehet.
Több napi munka és én ezt nem dönthetem el.

Igyekszem, hogy minden flottul menjen, de el kell számolnom az időmmel, sajnálom.

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

wittao írta:
2020.09.11., pén. 11:43
csandaz írta:
2020.09.11., pén. 11:25
Felugró szarokra?

Napi kijelentkeztetés továbbra is megvan, továbbra sem kaptam rá utasítást, hogy növeljem meg.

Az, hogy a rendszer hibája, hogy nap közben többször dob ki, pedig nem tudom elhinni, rászántam 3 napot arra, hogy minden órában megnéztem az oldalt a telefonomon több böngészőben, a gépemen több böngészőben mobilneten és wifin is és a párom gépén is.

Volt 7 bejelentkezésem, egyik sem "dobott ki" csak amikor a 24 óra letelt az első bejelentkezéstől.
Nem Feléd irányult amit írtam, csak úgy általánosan mintha felnéztem volna az ég felé, egyfajta segélykiáltás volt :)

HA legközelebb ez lesz, akkor teszek be ide képet... hamar be fog telni az oldal.

MÁS:
ahogy elnézem ez a
- napi kijelentkezősdi
- 5 számjegy begépelgetése hsz-enként (ha szerkesztjük, előnézzük, akkor + annyiszor
SEM véd meg bennünket a bot-októl.
Nem tudom ezen elgondolkodtatok-e, talán nem ez az üdvözítő út. A felhasználókat rendesen leszivatja. Nem a kényelmességemről van szó, hanem a feleslegesnek tűnő látszatintézkedésekről. Más fórumokon is fent vagyok, mint itt közülünk oly sokan, és sehol nincs ez, mégis működnek. Nincs hatalmas támadás a Júdea Népe Front részéről.

Van ennek a beirogatósdinak, naponta újra bejelentkezősdinek értelme?
Nekem nem szóltak, hogy lenne gond megint a botokkal, azt hittem ez így működik.

Nem látszatintézkedés.... De azok akik kézzel írjál a reklámjaikat azzal nem lehet mit tenni!

Amúgy nem Júdeai Nemzeti Front ?

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Igen, nem árt néha kitakarítani a böngészőt.

A phpBB verzióját hol látod?

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Felugró szarokra?

Napi kijelentkeztetés továbbra is megvan, továbbra sem kaptam rá utasítást, hogy növeljem meg.

Az, hogy a rendszer hibája, hogy nap közben többször dob ki, pedig nem tudom elhinni, rászántam 3 napot arra, hogy minden órában megnéztem az oldalt a telefonomon több böngészőben, a gépemen több böngészőben mobilneten és wifin is és a párom gépén is.

Volt 7 bejelentkezésem, egyik sem "dobott ki" csak amikor a 24 óra letelt az első bejelentkezéstől.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3248

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

[*] nem
csandaz írta:
2020.09.11., pén. 05:42
A jelszó magától nem változik meg, az hogy "a rendszer belépéskor valamiért nem fogadta el a jelszavamat" az nem történhet meg

Jelszót változtatni a felhasználói vezérlőpultban tudsz.
Jobb felül nevedre kattintasz > Felhasználói vezérlő > Profil > Azonosító beállítások szerkesztése

Jelenleg annyi megkötés van a jelszón, hogy legalább 6 karakter legfeljebb 100 karakter, de ez oda is van írva

Beállíthatod a régi jelszavad ennek nincs akadálya, de azért néha nem árt cserélni a jelszavadat úgy minden oldalon ahol regisztrálva vagy.
Köszönöm a segítséget!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

A jelszó magától nem változik meg, az hogy "a rendszer belépéskor valamiért nem fogadta el a jelszavamat" az nem történhet meg

Jelszót változtatni a felhasználói vezérlőpultban tudsz.
Jobb felül nevedre kattintasz > Felhasználói vezérlő > Profil > Azonosító beállítások szerkesztése

Jelenleg annyi megkötés van a jelszón, hogy legalább 6 karakter legfeljebb 100 karakter, de ez oda is van írva

Beállíthatod a régi jelszavad ennek nincs akadálya, de azért néha nem árt cserélni a jelszavadat úgy minden oldalon ahol regisztrálva vagy.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3248

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Történt velem ma egy olyan, hogy a rendszer belépéskor valamiért nem fogadta el a jelszavamat, pedig rutin szerűen pipálom ki mindig, az "emlékezz rám" négyzetet. Kértem új jelszót, amit nagy nehezen, láthatatlanul, többszöri próbálkozásra sikerült helyesen begépelni(48 betű és szám), így most végre sikerült belépnem.
Ha minden igaz, a saját profilban meg lehet változtatni a jelszavat. Kérdésem, a korábbi, a csatlakozásom óta használt egyetlen jelszót(amit valamiért nem fogadott ma el a rendszer), beállíthatom-e újra jelszónak(már kívülről tudom), vagy inkább próbálkozzak valami mással?
A másik kérdésem, a jelszónak milyen kritériumoknak kell megfelelnie, erről hol informálódhatok?
Köszönöm előre is a segítséget!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Ezt már többször jeleztük a szolgáltatónak....

A szolgáltató szerint túllépjük az erőforrásokat. Igyekszek valamit csinálni vele, de nem fűzök hozzá nagy reményeket

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2107

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Egy pár napja, sokszor nem enged belépni a fórumra, ezt az üzenetet kapom:
Screenshot - 2020_ 09_ 09.png
Screenshot - 2020_ 09_ 09.png (225.45 KiB) Megtekintve 1792 alkalommal
Volt már olyan, hogy kérdeztem mást pont ekkor és nála nem volt ilyen gond.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Javítva xD

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6408

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

audioline írta:
2020.07.28., kedd 08:27
Nálatok is "hosszászólásod" olvasható...?
Eddig fel sem tűnt, de igen.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3191

Hozzászólás Szerző: audioline »

Nálatok is "hosszászólásod" olvasható...?
Csatolmányok
Screenshot_20200728_082346_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20200728_082346_com.android.chrome.jpg (449.79 KiB) Megtekintve 1962 alkalommal
.

Pooli1971
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 246

Hozzászólás Szerző: Pooli1971 »

Pooli1971 írta:
2020.07.15., szer. 14:36
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék arról, van-e olyan lehetőség, hogy egy bizonyos témán belüli hozzászólást vagy egy konkrét hirdetést megjelöljek/nem az én általam indítottakról van szó/magamnak és esetleg kövessem,hogy mi is történik vele. Hozzá szól-e valaki, hirdetésnél esetleg csökken-e az ár....stb.
Ha van ilyen lehetőség légy szíves tudassátok velem tudatlannal.
A téma figyelés, értesítés pipa azt értem, használom!

Tisztelettel :

Pooli
Szeretném megkövetni magam!
Rájöttem!
Azt hittem ezt a részt csak a feladó kezelheti!
"Hozzáadás a kedvencekhez"

Még egyszer elnézést!
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp

Pooli1971
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 246

Hozzászólás Szerző: Pooli1971 »

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék arról, van-e olyan lehetőség, hogy egy bizonyos témán belüli hozzászólást vagy egy konkrét hirdetést megjelöljek/nem az én általam indítottakról van szó/magamnak és esetleg kövessem,hogy mi is történik vele. Hozzá szól-e valaki, hirdetésnél esetleg csökken-e az ár....stb.
Ha van ilyen lehetőség légy szíves tudassátok velem tudatlannal.
A téma figyelés, értesítés pipa azt értem, használom!

Tisztelettel :

Pooli
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp

alma 1988
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: alma 1988 »

Sunyi poszt

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

robi20064 írta:
2020.06.27., szomb. 12:01
csandaz írta:
2020.06.24., szer. 11:08
robi20064 írta:
2020.06.24., szer. 10:56
Nincs bekapcsolva az egyszerusitett mod es ha ujra toltom az oldalt lehuzassal akkor is kijelentkezve marad sajnos.

Valamilyen idokorlattal lesz osszefuggesben, kilepek teljesen es megprobalom behatarolni hogy mennyi ido utan jon elo a hiba.
Legyen bepipálva az "Emlékezz rám"
Egyelore nem jott elo ujra a hiba, de azt sem igazan ertem hogy vagyok meg mindig bejelentkezve 3 nap utan ha elvileg 24 ora a limit gondolkodik.gif
Szerintem lejárat előtt automatikusan megújul a 24 órás lejáratú security token (v. beléptető süti), ha az elmúlt x (24? 12?) órában volt aktivitás. Elemezni kellene a kódot, hogy hogy működik, de fenének van rá ideje és kedve. A viselkedés viszont egyértelműen magyarázható ezzel, és mi is programoztunk már ilyen viselkedést saját rendszer webAPIján, szóval ez talán nem annyira meglepő.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1261

Hozzászólás Szerző: Tul »

Most nálam is megoldódott a probléma, 2-3 napja rendben, nem dobál ki :smile29:

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Aszpirin írta:
2020.06.24., szer. 21:43
Szerintem ezt érdemes megnézni. Ma készítettem. Ugyanazon a fülön, főoldalra lépve kidob, onnan navigálva nem vagyok bejelentkezve. Visszalépve addig, ahol még nem voltam kidobva, onnan továbbnavigálva, megint be vagyok jelentkezve. Főoldalra lépés: kidob. Satöbbi. Mindez dokumentálva a linkelt videóban. iMac, macOS (Catalina, legfrissebb), Chrome.
https://www.dropbox.com/s/8t8z7bwmp2q63 ... b.mov?dl=0
Még mindig arra gyanakszom, hogy be van gyorsítótárazva a főoldal még akkor amikor nem vagy bejelentkezve.
Pontról pontra végigmentem a lépéseiden admin-al és a sima felhasználómmal chrome-ban és nem léptetett ki

Csináld azt, hogy amikor odafutsz a főoldalra, hogy ki vagy jelentkezve, jelentkezz be és aztán ctrl+f5 (apple + R vagy command + R) ez erőlteti az oldal újratöltését. Ha ez eltűnteti a főoldalon a kiléptetést akkor cache gond lesz.

Nem nagyon tudok vele mit csinálni, a chrome-ba nem tudok beleszerkeszteni.

Viszont kutatás során ráfutottam egy érdekességre.
Chrome változtatott a biztonsági előírásain sütikkel kapcsolatban. A más oldalról érkező sütiket máshogy kell elkészíteni. Nálunk a google csinál ilyen idegen sütiket, a reklámokkal ez most nem tesz jót a sütiknek. Lehet ez a baj

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Szerintem ezt érdemes megnézni. Ma készítettem. Ugyanazon a fülön, főoldalra lépve kidob, onnan navigálva nem vagyok bejelentkezve. Visszalépve addig, ahol még nem voltam kidobva, onnan továbbnavigálva, megint be vagyok jelentkezve. Főoldalra lépés: kidob. Satöbbi. Mindez dokumentálva a linkelt videóban. iMac, macOS (Catalina, legfrissebb), Chrome.
https://www.dropbox.com/s/8t8z7bwmp2q63 ... b.mov?dl=0

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”