Snipi írta: ↑2020.08.30., vas. 07:13
Elmesélem hogy jártam, ti is okuljatok belőle :
Rendeltem egy fülest (Beyer DT 240 pro) egy DjSoundLight nevű cégtől.
A füles meg is érkezett, nem ez a lényeg.
Mély szívfájdalommal együtt érzünk veled :(
Csak egy bökkenő van. Annak a nem kevés szolgáltatás fejlődésnek ami lezajlott az elmúlt 30évben nem tudsz örülni. 30-40éve nyoma sem volt a webshopoknak, nem volt gyorsposta GLS és többiek, csupán a királyi posta, amit a kereskedők igyekeztek nem igénybe venni. Aktuális termékkínáló web oldalak is alig voltak, internetet? kitalálás fázisban, ezért sokkal nagyobb "munkába" került kiválasztani valamit, utazgatni nézelődni tájékozódni ide-oda, aztán ha mégis rendelésre került a sor, akkor 30-50% előleg, az áru megérkezett kettő hónap múlva ha az nem keleti tábor terméke volt. Aztán megint utazni átvenni, fizetni készpénzzel.
Azt meg fogadd el, a webshopos áruházak negatív termék kritikát erősen szűrik, joguk van hozzá, De ha az nem termékre, hanem a kiszállító postás cégre vonatkozik? Engem a gyorspostások szoktak kérdezni, mennyire vagyok elégedett velük, aztán ha kedvem van írok. Volt olyan esetem, hogy enyhe sérülése volt egy szerszám készlet saját dobozának karton szállító csomagoláson belül, ami inkább csak esztétikai volt. Ott is volt kérés, értékeljem, írtam erről, ezután minden áron vissza akarta kérni, küldjem vissza az ő költségükön, adnak másikat, de nem küldtem. Van ilyen is.
De hogy legyek pozitív(abb) is. Ez évben volt két rendelésem Mouser-től (elektronika alkatrésze). Mindkét esetben csomag követésben láttam, banki átutalás beérkezése után USA-ban rakták össze a csomagot, tengerentúlon kettő repülőtéren, Európában másik két repülőtéren rakták át, majd Ferihegyről lakásomig, tehát kinti indítás után pontosan 48 órán belül kezemben a csomag. Nem kértem semmi extra szállítást, sőt 40eFt felett ingyen jön a csomagjuk. 40éve ez elképzelhetetlen lett volna.