A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Azt hittem a rendszeremben a hiba, akkora a torzítás/túlvezérlés a bal csatornában hogy hihetetlen.
Nem is értem, ilyet hogy engedhetnek meg a hangmérnökök.
Nincs visszahallgatás, stb.... ??
Remélem Ti is halljátok: https://tidal.com/browse/track/102638759
Ha nem menne a link ez a 16. szám a VANGELIS: NOCTURNE albumról.
(Vangelis: Conquest of Paradise (From "1492: Conquest of Paradise")
"A Moment’s Notice Trio lemeze egy olyan, 2017. október 20-án rögzített koncert anyagát tartalmazza, amelyen minden hang előzetes tervezés nélkül, az adott pillanatban született meg. Az elektronikus hangzásokért felelős ifj. Kurtág György, a harsonaművész Gőz László és a cimbalomművész Lukács Miklós úgy mentek fel a Zeneakadémia Solti Termének színpadára, hogy semmit nem beszéltek meg előre.
Ugyanígy mentek fel egyébként a színpadra Los Angelesben, Chicagóban, New Yorkban, Berlinben, Brüsszelben, Párizsban, Varsóban, Pekingben, Belgrádban, Szentpéterváron és Moszkvában, mindazokon a helyeken, ahol 2015-ös megalakulása óta a trió megfordult."
2C47A0EC-A741-44C6-854F-5659D06C5F1F.jpeg (1.98 MiB) Megtekintve 2324 alkalommal
F5CF3459-6C4E-4B77-8317-F4107EFAAE99.jpeg (2.17 MiB) Megtekintve 2325 alkalommal
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
Sziasztok!
Ráakadtam vasárnap délután egy nagyon kellemes és mondhatom, hogy szép Tidal válogatásra.
Ajánlom mindenkinek, kicsi lecsendesedésre és mivel gyönyörűen szól talán egy "különleges"
zenei élménynek is. Lehet hogy csak a hangulat adta, de volt a kicsit több mint 1 órás válogatásban
olyan nóta amitől könny szökött a szemembe mert olyan szépen szólt.
Off.: persze lehet az új kábelezés miatt is : Off
Megnéztem jónéhány Rymden élőt, nekem az jön le Bugge megy Berglund és Öström után, néha utoléri, máskor elveszti őket.
Az E.S.T. annak idején inkább fordítottja volt, Esbjörn ment és vitte magával EGYÜTT a két ritmusost és ők mentek is bőven. És valahogy több volt a spirit.
Bárcsak sikerülne elvonatkoztatni az E.S.T. produkcióktól és úgy figyelni a Rymdenre.
Egy tavalyi koncertjükön már talán picit közelebb voltak egymáshoz:
Plusz az itteni felléptük előtt jelenik meg második albumuk, tehát lesznek frissességek is.
Én mindenesetre ott leszek, ha Covid-19 báró is úgy akarja.