Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Advance acoustic MAP 105
Re: Advance acoustic MAP 105
Jégen az erősítő.
Up!
Jeleztétek, hogy a telefonszámomat nem sikerült rendesen leírni. Köszönöm.
Tehát a nyerő számok.
+36703118978
Jeleztétek, hogy a telefonszámomat nem sikerült rendesen leírni. Köszönöm.
Tehát a nyerő számok.
+36703118978
Üdv! A megadott telefonszám nem stimmel! Megadnád a jót kérlek! Egy barátomat érdekelné! Üdv! Albert
Advance acoustic MAP 105
Eladóvá vált egy a címben említett tökéletes állapotban levő erősítő. A második gazdája vagyok, innen a fórumről származik.
viewtopic.php?f=32&t=103087&p=2082331&h ... p#p2082331
Állapota azóta nem igazán változott, tényleg keveset használtam. Hangjáról az előző gazdája után és is csak ugyan azokat tudom elmondani.Talán még annyit fűznék hozzá, hogy én használtam az MM Riaa korrektort benne és égészen elképesztő minőségű. Vibavoice- ra váltottam, így feleslegessé vált.
Az ára legyen annyi mint amennyiért vettem, nyolcvanezer forint. Ennél sokkal többet is megérne szerintem.
Dél-budapesten tudod kipróbálni és megvásárolni. Időpont egyeztetés szükséges.
Telefon: 0670318988
Kocsis István
viewtopic.php?f=32&t=103087&p=2082331&h ... p#p2082331
Állapota azóta nem igazán változott, tényleg keveset használtam. Hangjáról az előző gazdája után és is csak ugyan azokat tudom elmondani.Talán még annyit fűznék hozzá, hogy én használtam az MM Riaa korrektort benne és égészen elképesztő minőségű. Vibavoice- ra váltottam, így feleslegessé vált.
Az ára legyen annyi mint amennyiért vettem, nyolcvanezer forint. Ennél sokkal többet is megérne szerintem.
Dél-budapesten tudod kipróbálni és megvásárolni. Időpont egyeztetés szükséges.
Telefon: 0670318988
Kocsis István