36Hz, hát ez olyan érdekes tudod. Szól lent, kétségtelen, hogy megszólal,
csak valami nem stimmel. Azért én elég sokat hallom az alacsonyabb szinuszokat is a basszusgitár miatt. Igaz teljesen máshogy működik egy óriási átmérőjű hangszóró egy kvázi nyitott ládában, de azok szólnak lent ott is ahol ez hááát…
Ez a 606SE, ahogy megyünk lefelé szépen kezd elfogyni, ahogy kis átmérőjű mélyek szoktak. Egy darabig szépen fogyogat, aztán van egy pont ahol úgy hallom el is fogyott, de aztán meg hopp nem ott, hanem attól még mélyebben újra megszólal.
A leírás (marketing érvelés a special edition mellett) valami mágnesméret növelést említ és hangváltós hókuszpókuszt, de én ezt nem értem. Azt értem, hogy gőzgép, de mi hajtja?

Ha tippelnem kéne én inkább arra tippelnék fülre, hogy valahogy a dobozzal megoldottak lent egy kiemelést.
Lehet, hogy ez hülyeség, csak azért nem értem, mert basszuskombótól hasonló lyukat nem hallottam. Szól lent is kétségtelen, hogy szól, csak ugye nincs abszolút hallásom, ezért nem tudnám megmondani Hz-re ,de nekem olyan érzésem van mintha lenne lent egy lyuk egy tól-ig ahol nem szól, de az alatt meg újra szól. Ilyen a hangszórógörbén ha nem nagyon van, akkor marad a doboz. Ezért tippelnék a dobozra.
Szóval érdekes jószág ez a lengyel doboz. Egyébként szeretem. Stereoban egy hosszan hallgatható pár a két front. Nekem elég ez a minőség. Meg vagyok vele elégedve.
Tetszene, ha jobb lenne, persze. De nincs elásva a kertben egy táska pénz sajnos. Ez az öreg TX-SR605, ami nekem van kibékül vele.