Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Épített végfok 25 Kg - Palkovits Sándor
Re: Épített végfok 25 Kg - Palkovits Sándor
Elvitték ezt a kiváló végfokot :)
zárjuk a topikot.
zárjuk a topikot.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Eladó ez a kiváló minőségű épített erősítő.
Kipróbálni ki lehet Répcelakon, Vas megyében.
Kipróbálni ki lehet Répcelakon, Vas megyében.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Upp ! a jó kis Végfoknak.
Karácsonyra legyen az új ára : 90.000 Forint.
( Rendszeresen szokott nálam jelentkezni Sanyi. még foglalkozik közbe-közbe erősítő építéssel,
most egy Phono előfokot próbáltunk nála múlt hónapban :)
Karácsonyra legyen az új ára : 90.000 Forint.
( Rendszeresen szokott nálam jelentkezni Sanyi. még foglalkozik közbe-közbe erősítő építéssel,
most egy Phono előfokot próbáltunk nála múlt hónapban :)
Up.
Sanyi volt nálam a hétvégén :)
az utóbbi időben csak egy végfokot épített.
Aki komolyan érdeklődik,
annak majd megadom a számát is..
Sanyi volt nálam a hétvégén :)
az utóbbi időben csak egy végfokot épített.
Aki komolyan érdeklődik,
annak majd megadom a számát is..
A lényeg hogy pörög a topic :)
No és az erősítő is megvan még...
Bár..most hogy lezárják majd megint a határokat,
kíváncsi leszek mikor jönnek megint haza haveromék.
No és az erősítő is megvan még...
Bár..most hogy lezárják majd megint a határokat,
kíváncsi leszek mikor jönnek megint haza haveromék.
Igen és köszönöm. Értekeztem Tomival.
Jövőhéten be is megyek hozzá ez ügyben
is. :)
Bocs az off-ért.
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- TomLeftiger
- Törzsvendég

- Értékelés: 515
Indy barátom hívta fel a figyelmem az erősítőre. Nézegettem, olyan ismerős volt. Aztán Cutler beírta azt amit, és teljesen elbizonytalanodtam. Később a hirdető is megerősítette, hogy ez nem egy Nap 250 klón. Tegnap meg felhívtam a Sanyit, és megbeszéltük, hogy ez az én erősítőm volt, nekem építette anno.
Mert ez mégis csak egy NAP 250 klón...
Ez egy kb. 8-10 éves történet, de kellemes emlékeim vannak az erősítőről. Kíváncsi lennék, hogy a mostani rendszeremmel, a mai fülemmel, hogy vélekednék róluk. Az biztos, hogy ez egy jó ár/érték arányú készülék, így akinek elegendő ez a kb. 2x50 watt teljesítmény, annak ajánlom meghallgatásra/kipróbálásra.
(Ha egy moderátor erre jár, a címet is érdemes lenne javítani, innentől lehet nevén nevezni a gyereket.)

Ez egy kb. 8-10 éves történet, de kellemes emlékeim vannak az erősítőről. Kíváncsi lennék, hogy a mostani rendszeremmel, a mai fülemmel, hogy vélekednék róluk. Az biztos, hogy ez egy jó ár/érték arányú készülék, így akinek elegendő ez a kb. 2x50 watt teljesítmény, annak ajánlom meghallgatásra/kipróbálásra.
(Ha egy moderátor erre jár, a címet is érdemes lenne javítani, innentől lehet nevén nevezni a gyereket.)
- psuser
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 18
Bocs ha "beleütöttem" az orrom a hirdetésbe ..... nem volt szándékomban ....
PS
PS
- psuser
- Lefelé a lejtőn

Küldtem a Balogh Tominak ezzel kapcsolatban ... ha minden igaz Neked van az Infinity hangfalad ???
PS
PS
Köszönöm a választ.psuser írta: ↑2020.07.31., pén. 08:45A Naim Nap 250 max 40-50 watt - igazából rettentő precíz felbontású egyedi hangú erősítő nem házimozis - egy barátom apja így jellemezte ( zenész volt ) - a Naim egy finom úri hölgy , a másik egy büdös q...va , de a másik 2x200 wattos volt.
Amúgy Naim-ot sokkal egyszerűbben szokták építeni nem dual-mono kivitelben , de én minden végfokot külön tápról és trafóról csináltam.
Kinek a pap , kinek a paplan....
PS
Sajnos nekem valami q.ára van szükségem. :) A 40-50 Watt,ide karcsu.
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- psuser
- Lefelé a lejtőn

A Naim Nap 250 max 40-50 watt - igazából rettentő precíz felbontású egyedi hangú erősítő nem házimozis - egy barátom apja így jellemezte ( zenész volt ) - a Naim egy finom úri hölgy , a másik egy büdös q...va , de a másik 2x200 wattos volt.
Amúgy Naim-ot sokkal egyszerűbben szokták építeni nem dual-mono kivitelben , de én minden végfokot külön tápról és trafóról csináltam.
PS
PS
Tisztelt,Palkovits úr.
Esetleg egy teljesítmény adatot kérhetnék a szóban forgó eladó példányról?
A hs- im eléggé igénylik a teljesítméñyt,ezért fontos volna számomra ez az adat,még ha csak hozzávetőleges is.
Köszönöm.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- psuser
- Lefelé a lejtőn

Amúgy Cutler barátom , nem erről az erősítőről beszélt, hanem amit neki építettem 3 dögös csatornát ( szerintem ).
- Csatolmányok
-
- 223177808.JPG (2.11 MiB) Megtekintve 4326 alkalommal
Ha már ilyen sokat megtudtunk erről a végfokról,engem kezdene érdekelni.
Márcsak az eladó/hírdető elérhetősége kellene.(szerdán írtam neki,de azóta nem járt a fórumon) Hs valaki tuná esetleg...
Ma Vas megyén jövök keresztül,esetleg megtudnám,nézni,hallgatni,elhozni.
Márcsak az eladó/hírdető elérhetősége kellene.(szerdán írtam neki,de azóta nem járt a fórumon) Hs valaki tuná esetleg...
Ma Vas megyén jövök keresztül,esetleg megtudnám,nézni,hallgatni,elhozni.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- psuser
- Lefelé a lejtőn

Hát én lennék az elkövető és ez egy Naim Nap 250 után-építés és igenis jó minőségű alkatrészek vannak benne - teljes audiophil személettel építve és tényleg baromi jó lett a hangja. Volt már pár embernél és ezek között esküdözött valaki, hogy ezt sose adja el :)))) , ezek szerint mégis.
Azóta készültek ennél szerintem jobb végfokok is persze minden ízlés kérdése. A Naimból is készült egy másik változat ami nagyban hasonlított az Exposure szériákhoz az is nagyon jó volt.
Az anyag nem hazudik , de azt mindig szem előtt kell tartani, hogy nem elég a kapcsolás , nem elég a félvezető típusa , nem elég a sok-sok kábel - ellenállás , kondi stb . mindennek passzolni kell mindennel , egész pici filléres alkatrész is totál elvágja a hangot vagy totál meghozza.
Palkó S.
Azóta készültek ennél szerintem jobb végfokok is persze minden ízlés kérdése. A Naimból is készült egy másik változat ami nagyban hasonlított az Exposure szériákhoz az is nagyon jó volt.
Az anyag nem hazudik , de azt mindig szem előtt kell tartani, hogy nem elég a kapcsolás , nem elég a félvezető típusa , nem elég a sok-sok kábel - ellenállás , kondi stb . mindennek passzolni kell mindennel , egész pici filléres alkatrész is totál elvágja a hangot vagy totál meghozza.
Palkó S.
Ez egy nagyon korrekt 'kis' vasnak tűnik, pláne ennyiért.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Üdv
Hozzávetőleges teljesítmény adatokat lehet tudni a végfokrol?
Hozzávetőleges teljesítmény adatokat lehet tudni a végfokrol?
MDA kábelezés
MDA kábelezés
Üdv.
Nem, nem Naim klón. ez tényleg egy alapoktól - egyedileg megépített végfok.
Aki építette, Szombathelyen lakik..van neki egy számítástechnika üzlete..és hobbiból épített végfokokat.
Válogatott alkatrészekből, különféle katalógusokból rendelgette az alkatrészeket...amik szerinte a legjobbak, vagyis kompromisszum -mentes gyártók.
Éppen volt nálam...pár hete..
akkor beszélgettünk róla.
Az olcsóbb kondenzátorok - összetevők szerinte azért nem olyan jó minőségűek, mert sok gyártó megelégszik az olcsóbb alapanyagokkal..amikben nem olyan tisztaságú a fém ötvözet, mint a drága összetevőkben. Szerinte ebben rejlik a varázslat.
Ez annak kapcsán vetődött fel amikor a Lexicon végfokot, összehasonlítottuk ezzel a végfokkal.
és az épített nyert..
Azon elmélkedtünk hogyan tudhatott Ő jobbat építeni mint a neves világmárka ?
Nem, nem Naim klón. ez tényleg egy alapoktól - egyedileg megépített végfok.
Aki építette, Szombathelyen lakik..van neki egy számítástechnika üzlete..és hobbiból épített végfokokat.
Válogatott alkatrészekből, különféle katalógusokból rendelgette az alkatrészeket...amik szerinte a legjobbak, vagyis kompromisszum -mentes gyártók.
Éppen volt nálam...pár hete..
akkor beszélgettünk róla.
Az olcsóbb kondenzátorok - összetevők szerinte azért nem olyan jó minőségűek, mert sok gyártó megelégszik az olcsóbb alapanyagokkal..amikben nem olyan tisztaságú a fém ötvözet, mint a drága összetevőkben. Szerinte ebben rejlik a varázslat.
Ez annak kapcsán vetődött fel amikor a Lexicon végfokot, összehasonlítottuk ezzel a végfokkal.
és az épített nyert..
Azon elmélkedtünk hogyan tudhatott Ő jobbat építeni mint a neves világmárka ?
-
drobert-v2
- Újonc fórumos

- Értékelés: 5
Ez véletlenül nem egy NAIM klón? Mert, ha az és jól meg van építve, akkor valóban egy piszok jó erősítő lehet.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Re: Épített Végfok 25 Kg - Palkovits Sándor
Megtörtént-mivel sztereó a vas.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- szabo zsolt
- Fórumlakó

- Értékelés: 71
Szia!
Hogyan működne a vásárlás? Banki utalással egyenesen a tulajnak fizetni, és ott ő feladja a vevőnek ? Vagy utalás pl. neked és te továbbítod a tulajnak a címmel együtt.
Köszi a választ.
Údv.
Zsolt
Hogyan működne a vásárlás? Banki utalással egyenesen a tulajnak fizetni, és ott ő feladja a vevőnek ? Vagy utalás pl. neked és te továbbítod a tulajnak a címmel együtt.
Köszi a választ.
Údv.
Zsolt
Aki húszévesen nem szép, harmincadik évében nem erős, negyvenévesen nem okos, ötvenévesen nem gazdag, annak már nincs reménye.
- Speter
- Törzsvendég

- Értékelés: 268
Egyszerű és nagyszerű, nem mindig kell bonyolultnak lenni, de a sztereó topikban hamarabb elkelne, tetesd át 
Lexicon MC-10; HTPC-Intel-Nvidia; AudioSquare-SB Acoustics-DIY MZ/X-Kalmi aktív 5.0; SB Acoustics-DIY center; Rythmik Audio F15SE-MZ/X mod; Samsung 77" S90C OLED; ValhallA Draco Reference V3/2 XLR 2,1m, AgPt RFX V2 HC-Aura Reference V2/2; AudioQuest; Siltech; IsoTek; Synergistic; Isoacoustic
- R.G.
- Törzsvendég

- Értékelés: 299
teljesen kíváncsi lennék rá!
de ha jól olvasaom ez németországban van, egy próbáért meg nem kérném el
építtetni meg csak akkor tenném, ha ténylegesen kipróbálnék egy ilyet és befutó lenne
de láttam és tapasztaltam már csodákat hangsugárzóknál, hogy az ár és a márka nem minden (vagy legalábbis nem mindig több a nonémnél)
kicsit egyszerűnek tűnik...
vagy csak én látom annak?
Lexicon MC-10, Anthem MCA525 Gen2, Arendal 1723 THX Tower, 1723S THX, Emotiva B1, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Vention,
Hát őszintén fogalmam sincs, hogy Sanyi foglalkozik vele még. Ha igen, akkor szerintem tud többcsatornásat is készíteni.
Ha érdekel, akkor privátban megadom az elérhetőségét.
Komoly belseje van. Igényes erősítő.