A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.
TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.
Németországi címre lenne szükségem, ahová megrendelhetem a projektorom izzóját, majd onnan haza kellene küldeni postán a magyar címemre!
Nem jutok dűlőre egy dojcse eladóval, eleinte nagyon barátságos volt, meg is írta, hogy 12€ lenne a hazaküldés, de nem állítja át elmebajon, hogy Magyarországról is meg lehessen rendelni az izzót! Tiszta agyrém!
Légyszilégyszi, természetesen megháláom!
Várhatóan a hét közepén (szerda-csütörtök), egy Győr-Miskolc járattal tudnék segíteni kevésbé bonyodalmas ügymenetű szállításban (nem bútor, normál személyautó). Visszafelé előreláthatólag egy tű sem fér el..... (hacsak az akusztikai elemeket el nem viszi addig valaki Miskolcon - ld. hirdetés :))).
Mivel "szívességről" lenne szó, kérem megértéseteket, ha mégsem kedvetek/érdeketek szerint alakulna a felajánlás.
Üzenet előnyben, de sürgős esetben: 30 nyolc92nulla477
Tisztelt fórumtársak! Pécsről Budapest II- be lenne 2 kisméretű és könnyű állódoboz (9 kg). Lehet, hogy megy is vissza pár napon belül. Mibe kerülne ez, ha volna rá mód?
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki a közeljövőben nem megy-e Linz irányába? Egy erősítőt szeretnék eljuttatni a vevőhöz. Természetesen nem ingyen kérem.
Budapestről Jánossomorja felé (akár Mosonmagyaróvár, Győr, Sopron környékéig is) való szállításban lenne szükségem segítségre. Kis méretű hangfalról lenne szó.
Sziasztok!
technikai kérés: Jár e mostanság valaki szeged-Vásárhely-Miskolc vonalon kocsival? miskolcról küldenének nekem egy pár hangfalállványt. benzinköltségbe beszállnék+főznék kávét ha valaki elhozná és beadná nekem. (az eladónak nem áll módjában postázni, én meg nagyon nem járok arra.)
Megpróbálom a lehetetlent: Bécsben található egy cd lejátszó, amit megvásárolnék egy magánszemélytől. Ha van rá megoldása vkinek, kérem ne tartsa magában.
SVS SB-12NSD mélynyomót keresek és találtam is 2db-ot ugyanattól a személytől, de sajnos az eladó Németországban lakik Augsburg mellett és csak a személyes átvétel preferálja. A subok nagyon jó állapotban vannak, 750 EUR a kettő, vagyis egy darab 135.000 Ft.
Nem jár valaki arra, aki el tudná hozni?
SVS SB-12NSD mélynyomót keresek és találtam is 2db-ot ugyanattól a személytől, de sajnos az eladó Németországban lakik Augsburg mellett és csak a személyes átvétel preferálja. A subok nagyon jó állapotban vannak, 750 EUR a kettő, vagyis egy darab 135.000 Ft.
Nem jár valaki arra, aki el tudná hozni?
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
Pénteken Szolnokról Kiskunfélegyházára (Tószeg - Tiszakécske - Tőserdő útvonal) utazom akinek esetleg a szállításban kellene segíteni akkor szóljon,szívesen segítek.
Üdv Mindenkinek!
Ugyanezt az utat teszem meg,csak előre láthatólag csütörtökön a kora délutáni órákban. Szóval ha valakinek a valamilyét el kell hozni-vinni az jelezze felém,szívesen segítek a szállításban.
Egy “rút kiskacsa” NAD 5120 lemezjátszó közlekedtetésében kérnék segítséget: Sopron - Jászberény lenne a célállomás .
De leadható lenne Budaörsön a barátomnál is, vagy érte mennék Hatvan - Gyöngyös vonalra is.
Köszi
Természetesen az üzemanyag költségbe beszállok!