A hangfal dugók illetve tunerek irányárárak függvényében megállapított hirdetési díj nem lenne nagy összeg.pali923 írta: ↑2020.07.09., csüt. 08:51Biztosan sok esetben igazad van, de vannak kivételek. Van itt egy hirdetés, amelyben valaki 6db tunert rakott fel 2011-ben, és 2018-ban zárta a hirdetést, mert addigra koptak el, de elkoptak. Szerintem nem kereskedő volt. Én másfél évig árultam 2 pár felesleges hangfaldugót, én sem vagyok kereskedő, és reális áron tettem fel, azon is ment el végül.t97eat írta: ↑2020.07.08., szer. 21:49Alapvetően tizenpár éve arra lett kitalálva az adás-vétel topic, hogyha valaki fejleszteni szeretne, el tudja adni a megunt dolgait, nem kereskedésre...
Ha időarányosan fizetne a hirdetés után, akkor ésszerűen határozná meg az irányárakat, hogy ne kelljen hónapokig hirdetni
Vagy az irányárral aranyosan fizetni... az is megnövelné a kereskedés rizikóját...
Velünk pl. mit kéne kezdeni?
Pl 5.000Ft/pár, mondjuk 5%-al számolva 250 Ft.
250 Ft másfél évre nem sok egy hirdetésért.
A tuner legyen 30.000Ft darabja, szerintem még kicsit sokat is mondtam.
1.500Ft a hirdetés-feladás díja. 6 évre ez sok?
De ha valaki vesz mondjuk 200.000 Ft-ért valamit, majd árulni kezdi 230.000 Ft-ért, ott a hirdetési díj 11.500Ft, tehát a haszon jó harmada már nincs is meg, és lesz aki alkudozni fog, szóval minimális összeget tudnának a nepperek ezzel keresni.
Nem tudom, ez csak egy ötlet volt, de mindig mindenki csak panaszkodik az adás-vétel topikra. Itt egy megoldás, de ez sem jó...
A panaszkodástól változni viszont semmi nem fog...
Ingyen nem lehet bármit megkapni. Én örülök inkább, hogy legalább van egy felület, ahol lehetőség nyílik a fejlesztésre, és ha kell akkor pénzért adnék fel hirdetést, mert megér nekem ennyit, hogy nem neppernek adok el, vagy hulladékot veszek adott esetben. Ha kellenek még szigorúbb szabályok, én azt mondom, hogy hajrá!