Erre itt egy érdekes kis szösszeszenet, amire épp a napokban bukkantam :)
https://audiokarma.org/forums/index.php ... st-7077325
Erre itt egy érdekes kis szösszeszenet, amire épp a napokban bukkantam :)

Nem erről van szó, nem is annyira a kábelről, (ami egyébként egyáltalán nem rossz, száraz realistán: viszonylag vastag, tömör egy eres, az erre jellemző előnyökkel-hátrányokkal, a 40eft-os árát szerintem megéri, akkor ha passzol a rendszerbe,) szóval nem a kábelről, hanem a pillanatnyi lelkiállapotról szól ez, az elragadtatásról, ami ma ennek szól, holnap másnak, amivel semmi baj nincs, csak Te, aki olvasod, és még nem hallottad, elindítja a fantáziádat, egy misztikus csodának, egy szent grállnak láthatod, nekem meg tök jó érzés hogy a helyén tudom kezelni a dolgot. Csak ezt akartam az előbb kifejezni, nem tudom átmegy-e a lényeg, hogy egyáltalán nem minősítem le a kábelt, és chordot sem, csak egy kis fényt kaptam, hogy mennyire mennyire befolyásolhatjuk, és befolyásoljuk is egymást.MrCollector írta: ↑2020.07.05., vas. 12:16És milyen szempontból? Igazolja az észrevételeidet vagy éppen cáfolja?![]()

És milyen szempontból? Igazolja az észrevételeidet vagy éppen cáfolja?viri írta: ↑2020.07.05., vas. 11:55Milyen érdekes, hogy teljesen más úgy olvasni egy ilyen blog bejegyzést, hogy az ember már saját rendszerben hallgatta egy hétig azt a kábelt, amiről szó van.MrCollector írta: ↑2020.07.04., szomb. 21:31Arra jó volt, hogy most már valami úton-módon biztos kipróbálok egy ilyen kábelt.![]()
(Egyébként mindig más élmény így olvasni bármilyen tesztet.) De így is élveztem ahogy eltud szabadulni chord fantáziája, és csak úgy röpül, és szárnyal, és lubickol...
mondjuk ő mindent így él meg :) ezért inkább irigyelhetjük szerintem
A fellengzős részeket (sem) kell komolyan venni szerintem. hozzátartozik az ő stílusához, én így is élvezem, engem szórakoztat,talán mert magamra emlékeztet annyiban, hogy én is sokszor így betudok lelkesedni a hallottakon, és ez nem rossz szerintem.![]()

Milyen érdekes, hogy teljesen más úgy olvasni egy ilyen blog bejegyzést, hogy az ember már saját rendszerben hallgatta egy hétig azt a kábelt, amiről szó van.MrCollector írta: ↑2020.07.04., szomb. 21:31Arra jó volt, hogy most már valami úton-módon biztos kipróbálok egy ilyen kábelt.![]()

Ez egy új polgárpukkasztós-figyelemfelketős irányzat 2020 első negyedévétől. Vendéglátóhelyek tábláin, reklámokban is fellelhető.robi20064 írta: ↑2020.07.04., szomb. 23:06
Amit es ahogyan irt az csakis ot minositi. Titkolni sem akarta hogy reszben azert irodott hogy itt vitat, erzelmeket meg mast valtson ki az emberekbol. Nem kell nyilvanosan visszavagni, sot sehogyan sem kell. Egyszeruen csak ignoralni kell tole mindent es tobbet egy karaktert nem vesztegetni ra vagy a csemballos kamuhajendes sznobizmusara. Neki pont az lesz a legnagyobb buntetes.

chord hovatovább minden határon túlment, ami a sértegetéseit illeti, ideje, hogy ő is kapjon nyilvánosan hasonlót....MrCollector írta: ↑2020.07.04., szomb. 21:31Arra jó volt, hogy most már valami úton-módon biztos kipróbálok egy ilyen kábelt.![]()

Nagyon jó tollforgató vagy ezt el kell ismernem. Lendületes, figyelemfelkeltő, magával ragadó írás. A végére már majdnem el is hittem amiket írsz.chord_ írta: ↑2020.07.04., szomb. 12:21
Kábelteszt - PowerR-Live2
https://komolyzeneiajanlo.blogspot.com/ ... live2.html
Ha mán' ukulele, akkor egyértelmű, hogy Rob Scallon.
Egyetértek, olyan. IS.
Én is most olvastam el. Az eleje meg a vége szúrkálós, de nekem a stílus, az írás tetszett. Még kedvet is adott a cucc kipróbálásához ! Teljesen komolyan.
Ha a tápkábelek között hallottál különbséget, akkor az USB-k között is fogszHelboar írta: ↑2020.06.23., kedd 14:05Elég edzett fülem van, biztos kihallani egy rossz és jó kábel közötti különbségetgyongyhalas írta: ↑2020.06.23., kedd 14:00Kíváncsi lettem ...hallasz különbséget kábelek között?Helboar írta: ↑2020.06.23., kedd 10:02Ez jó info volt köszi , ezt nem is vettem figyelembe,hogy ha rossz minőségű a réz vagy ezüst vezető ,akkor lehet azon bármilyen jó árnyékolástechnika ,elkülönítés ,tömítő anyagok,rezgés csillapító , a hang nem lesz jó végeredménybe . Bár .. egy occ réz vagy ezustel nem igen lehet mellè lőni, ha az valóban az is ..Igazából marketing céljából bárki bármit mondhat a gyártók közül hogy milyen minőségű vezető van benne, ez ugye akkor se derül ki ha egy hozzá értő szétszedi esetleg. Így tényleg marad az,hogy meg kell hallgatni... Nem hinném hogy valaki kölcsön adna akar csak egy supra usb kábelt is pár napra,nemhogy dragabbat , de ez lenne az igazi jól írtad. Valahogy megpróbálom ezt meghallgatni. https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... kabel-15-m
Először is ezt kellene letesztelned......
Ha nem .Akkor tökmindegy melyiket veszed.![]()
ha sikerült hallani a tapkabelek közötti különbséget ,usb se lesz kihívás szerintem.
Elég edzett fülem van, biztos kihallani egy rossz és jó kábel közötti különbségetgyongyhalas írta: ↑2020.06.23., kedd 14:00Kíváncsi lettem ...hallasz különbséget kábelek között?Helboar írta: ↑2020.06.23., kedd 10:02Ez jó info volt köszi , ezt nem is vettem figyelembe,hogy ha rossz minőségű a réz vagy ezüst vezető ,akkor lehet azon bármilyen jó árnyékolástechnika ,elkülönítés ,tömítő anyagok,rezgés csillapító , a hang nem lesz jó végeredménybe . Bár .. egy occ réz vagy ezustel nem igen lehet mellè lőni, ha az valóban az is ..Igazából marketing céljából bárki bármit mondhat a gyártók közül hogy milyen minőségű vezető van benne, ez ugye akkor se derül ki ha egy hozzá értő szétszedi esetleg. Így tényleg marad az,hogy meg kell hallgatni... Nem hinném hogy valaki kölcsön adna akar csak egy supra usb kábelt is pár napra,nemhogy dragabbat , de ez lenne az igazi jól írtad. Valahogy megpróbálom ezt meghallgatni. https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... kabel-15-m
Először is ezt kellene letesztelned......
Ha nem .Akkor tökmindegy melyiket veszed.![]()

Kíváncsi lettem ...hallasz különbséget kábelek között?Helboar írta: ↑2020.06.23., kedd 10:02Ez jó info volt köszi , ezt nem is vettem figyelembe,hogy ha rossz minőségű a réz vagy ezüst vezető ,akkor lehet azon bármilyen jó árnyékolástechnika ,elkülönítés ,tömítő anyagok,rezgés csillapító , a hang nem lesz jó végeredménybe . Bár .. egy occ réz vagy ezustel nem igen lehet mellè lőni, ha az valóban az is ..Igazából marketing céljából bárki bármit mondhat a gyártók közül hogy milyen minőségű vezető van benne, ez ugye akkor se derül ki ha egy hozzá értő szétszedi esetleg. Így tényleg marad az,hogy meg kell hallgatni... Nem hinném hogy valaki kölcsön adna akar csak egy supra usb kábelt is pár napra,nemhogy dragabbat , de ez lenne az igazi jól írtad. Valahogy megpróbálom ezt meghallgatni. https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... kabel-15-m
Igen, kb ezeket.Helboar írta: ↑2020.06.22., hétf. 19:07Mit nevezünk geometria alatt? Hogy milyen árnyékolása van a kábelnek, illetve hogyan épül fel a belseje, hány ohm-os stb?Ez a fontosabb ,mint hogy milyen minőségű vezető van benne? Nekem egyébként mindegy hogy DIY vagy gyári . Szeretném a legjobb minőséget kihozni 0-40k között . De egyre szimpatikusabb a Supra USB . Nem takargatnak semmit, Lehet tudni hogyan épül fel a kábelük,mi ből van és milyen technikai adatai vannak Stb.. hitelesekasebestyen írta: ↑2020.06.22., hétf. 18:35Szerintem meg a geometria számít elsősorban, pláne digit kábelnél, nem az alapanyag.lehoako írta: ↑2020.06.22., hétf. 18:22
Nem a geometria számít elsősorban szvsz, hanem az alapanyag. Nekem pl Bordor szakkolléga arannyal injektált ezüstjével kifejezetten jó tapasztalataim vannak, ha még elérhető, sztem jobb nem kell. Igen, a Valhalla platinás ezüst megveri, de arra kb majdnem annyit kell várni, míg lesz eladó, mint az NDKban egy Trabantra (16 évet :-))) ).
És akkor magasszinvonalú DIY kábelgyártásról beszélgetünk nemesfémből, kb Audioquest Cinnamon vagy Forest áron, amik ezüstözött rezek...![]()
1:1
Mit nevezünk geometria alatt? Hogy milyen árnyékolása van a kábelnek, illetve hogyan épül fel a belseje, hány ohm-os stb?Ez a fontosabb ,mint hogy milyen minőségű vezető van benne? Nekem egyébként mindegy hogy DIY vagy gyári . Szeretném a legjobb minőséget kihozni 0-40k között . De egyre szimpatikusabb a Supra USB . Nem takargatnak semmit, Lehet tudni hogyan épül fel a kábelük,mi ből van és milyen technikai adatai vannak Stb.. hitelesekasebestyen írta: ↑2020.06.22., hétf. 18:35Szerintem meg a geometria számít elsősorban, pláne digit kábelnél, nem az alapanyag.lehoako írta: ↑2020.06.22., hétf. 18:22
Nem a geometria számít elsősorban szvsz, hanem az alapanyag. Nekem pl Bordor szakkolléga arannyal injektált ezüstjével kifejezetten jó tapasztalataim vannak, ha még elérhető, sztem jobb nem kell. Igen, a Valhalla platinás ezüst megveri, de arra kb majdnem annyit kell várni, míg lesz eladó, mint az NDKban egy Trabantra (16 évet :-))) ).
És akkor magasszinvonalú DIY kábelgyártásról beszélgetünk nemesfémből, kb Audioquest Cinnamon vagy Forest áron, amik ezüstözött rezek...![]()
1:1

Azt hiszem, mindenki mást keres a "jó hang"-ban. Nekem az a Wireworld az első ezüst kábel, aminek tetszett a hangja. Nem kicsit, nagyon. Úgy, hogy volt még pár WW kábel akkor nálam, amivel összehasonlítsam, és nem mindegyik volt ezüst... De nem az első ezüst kábelem, csak korábban nem hallottam még nekem tetsző (szándékosan nem "jó"-t írtam!) hangú ezüst kábelt. Olyant viszont igen, amit akárhogy erőlködtem, nem sikerült megszeretnem (részletek privátban, mert senkit nem szeretnék megsérteni vagy lejáratni, de szívesen elküldöm Neked meghallgatásra a szóban forgó DIY kábelt, hogy az ízlésünket összehasonlítsuk).

Szerintem meg a geometria számít elsősorban, pláne digit kábelnél, nem az alapanyag.lehoako írta: ↑2020.06.22., hétf. 18:22
És akkor magasszinvonalú DIY kábelgyártásról beszélgetünk nemesfémből, kb Audioquest Cinnamon vagy Forest áron, amik ezüstözött rezek...

Én, mint full Supra kábelerdő tulajdonos kikérem magamnak és egyben megvétózom!lehoako írta: ↑2020.06.22., hétf. 18:01
Felbontásban, C9H8O4!Meg kb nem ugyanazt a zenét hallod.
![]()
Próbáltam a Suprát, a Supra minden kábelét, mert ahova korábban be-bejártam Dynozni, az Akusztikába, ott először Nordosttal foglalkoztak, aztán Suprával is. Nekem alapvetően fedett, ha nem is borongós, de kicsit öreguras réz a Supra minden poszton. Ezüstnek pont de totál az ellentéte.
A szívem és a fülem a tapasztalat miatt húz az ezüst felé. Gondolom, Te se raknál már mást ezüst helyett a Wadia meg a Karuna közé... Amúgy tilos is lenne...A MAC meg a Karuna közé meg pláne. Hova illeszkedett be a Wireworld?
Többi fórumos véleménye is érdekel, írjátok nyugodtanHelboar írta: ↑2020.06.21., vas. 21:27USB kábelből kinek mi vált be ,és miért? Ezekről van tapasztala valakinek?
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa-kco-u-cu-15-m
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... kabel-15-m
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/audioq ... kabel-15-m
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/neotec ... -usb-kabel
https://audiocentrum.hu/Supra-Blue-USB- ... -/2-meter/