Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Médialejátszók
Re: Médialejátszók
Nem tudom miért esik nehezére sokaknak megérteni a cikk lényegét.
Egy home made (s igen a bodor, luxor és a core audio is az) pc építése egy nagy nemzetközi gyártó kapacitásaival és lehetőségeivel köszönő viszonyban nincs.
Ha van piac és akad egy gyártó..akkor tized àron képes lesz ugyanazt a minőséget megcsinàlni, mint az audio pc hívőknek.
Az egy másik kérdés, hogy ezeknek a gyártóknak van üzleti terve, piaci alapokon való tervezésben tapasztalata és nem méretez túl készülékeket feleslegesen.
Viszont talàn lehet, hogy nem is kell...lehet, hogy már egy ponton túl nem is hallható/látható a különbség a 100. fűtött órajelnél, a 20x akkora teljesítményű videokártyànál. Lehet, hogy nem is a részkomponensek teljesítményét/paramétereit/stb kellene mérni, hanem azt ami a végén a produktum. Akár eszközzel, akár füllel (vakteszten;)).
Egy home made (s igen a bodor, luxor és a core audio is az) pc építése egy nagy nemzetközi gyártó kapacitásaival és lehetőségeivel köszönő viszonyban nincs.
Ha van piac és akad egy gyártó..akkor tized àron képes lesz ugyanazt a minőséget megcsinàlni, mint az audio pc hívőknek.
Az egy másik kérdés, hogy ezeknek a gyártóknak van üzleti terve, piaci alapokon való tervezésben tapasztalata és nem méretez túl készülékeket feleslegesen.
Viszont talàn lehet, hogy nem is kell...lehet, hogy már egy ponton túl nem is hallható/látható a különbség a 100. fűtött órajelnél, a 20x akkora teljesítményű videokártyànál. Lehet, hogy nem is a részkomponensek teljesítményét/paramétereit/stb kellene mérni, hanem azt ami a végén a produktum. Akár eszközzel, akár füllel (vakteszten;)).
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10997
- Kapcsolat:
Sugallat, bekajálás? Egy vélemény került napvilágra, amit eddig közel ezren olvastak el fél nap alatt. Ha nem értesz egyet vele, azzal nekem semmi bajom nincs és nem keresek mögötte gyerekkori pszichés problémákat sem. Szerintem dőljetek hátra, vegyetek néhány nagy levegőt és élvezzétek a nyarat, vagy amit még tudtok!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Erre akár mérget is vehetsz. Aki venni akar ilyen készüléket, keresse fel a forgalmazókat! Nekem az AVMax segített a beszerzésben, szerintem mások rendelkezésére is szívesen állnak, de sok más kereskedőtől is beszerezhető a cucc.
Nem tudom, kinek tűnik fel rajtam kívül, de néhányan már olyan összeesküvés elméletekkel álltok elő, ami több, mint kínos. Biztos, hogy ennyire komolyan kell venni ezt az egészet?
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Tökéletesen értem amit leírtál, és köszönöm a rám szánt időt, de ez csak a nyers erőről szól.
A megfelelő lejátszó választást ott kell kezdeni, hogy kinek, milyen forrás anyagra, milyen megjelenítővel... Aztán jöhet az ár, a szolgáltatások, a telepítés, beállítgatás, frissítések. Aztán a mekkora, hova teszem, zajos-e, hogyan távirányítom, stb. stb.
Akármelyik verziót is nézem szerintem egyik sem tudja, hogy ő lenne minden szempontól a legjobb. Innentől kezdve a választás a személyes preferenciák kérdése - és ahonnan indultunk, hogy csak a htpc lehet jó az nem igaz.
De egyáltalán nem akarom a zidoo-t védeni, szerintem feleslegesen drága, a rtd1296 szinte fele olyan erős, mint az nvidia shield, ami ötöde se, mint egy mai csúcs telefon ereje, és persze ezeket mind veri egy jobb pc...
Ettől függetlenül, szerintem aki nem a filmszereplők szőrszálainak elemzésére kíváncsi, csak egy könnyen kezelhető problémamentes forráskészüléket akar az nyugodtan vehet egy asztali lejátszót, aki pedig többre vágyik az majd épít htpc-t

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Én ugyanígy voltam egy Dune HD Ultra 4K-val. Pedig nem volt magasan a léc... :) Csak mint sztereó forráskészülék, saját DAC-jával. Házimozi nem érdekel!
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Ez bizony így van, de ha esetleg figyelmesen olvasod a cikkemet, videó minőség kérdésben nem a Luxor PC volt a viszonyítási alap, szóval továbbra is értetlenül állok a reklamációtok előtt. A Luxor PC-t soha nem emlegettem HTPC-ként, nem is ilyen felhasználásra készült. Hogy néhányan ilyen feladatra is használják, egy más kérdés.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Összeszámolni talán gyorsabb volt, mint megírni őket.

Egy 350e forintos lejátszó pont annyira nem az átlagos felhasználónak készül, mint az 1-2M forintos PC. De ez most miért is kérdés?
Szerintem tegyuk helyere ezt a dolgot.fapaci írta: ↑2020.06.23., kedd 09:03Pont az általad hiányolt "objektív" kijelentések tették nevetségessé és hiteltelenné a HiFi-t, mert megalapozott vélemények helyett homályos varázsigékkel, bizonyíthatatlan állításokkal, zavaros összefüggésekkel operáltak, de szerencsére van az a szint, amikor az ember inkább hisz a saját fülének, mint az előítéleteinek.
Akár hiszed, akár nem, az elmúlt 2 és fél évtizedben sok PC-vel volt dolgom. Valamin ezt a hozzászólást is írom neked, ezen kívül van még másik kettő a közelemben. Én már így maradok, gépek között nőttem fel és közöttük élek, velük dolgozom, szóval javaslom, ne erőlködj azzal, hogy egyetlen masinára próbálod szűkíteni a rálátásomat! Ráadásul ez a masina nem is olyan régen még maga mögé utasított komoly asztali készülékeket, szóval talán annyira mégsem reménytelen, ezúttal viszont erős kihívója akadt, ami néhány változást okozott a mindennapjaimban. Ennyi történt.
Károsnak titulált írásomra tegnap este óta 14 alkalommal reagáltál különféle felületeken hisztizve úgy, hogy a cikkben tárgyalt készülékkel vélhetően nincs tapasztalatod, mégis engem kérsz arra, hogy ne általánosítsak. Ez is megérne egy misét a hitelesség oltára előtt...
A Zidoo a megszunt Oppo farvizen feltorekvo kinai All In keszulek,megspekelve egy analog tappal.
Az otlet jo es mukodhet is,de semmi felekepp nem konkurenciaja egy komlyabb Audiora epitett Pc nek.
A komolyabb alatt most nem a PP gepeket ertettem.
A Core Audio nem gyart hivatalossan videora gepet igy ez az osszehasonlitas ertelmetlen lenne,de annyit megjegyeznek hogy az I9 es processzorban levo video resz, megspekelve termeszetessen a MadVr rel alaposan feladna a lecket az emlitett produktumnak.
Az audiora optimalizalt Pc-t meg felesleges idecitalni,mert mint hardverben,illetve arhitecturaban elonyben van.
Nem erv a felhasznaloi elmeny,illetve a softveres bizonytalansagokra hivatkozni sem,eljutottunk odaig hogy beton biztosra fellehet programozni egy ilyen gepet.
Tehat a ket termek abszolut nem lesz konkurenciaja egymasnak,(velemenyem szerint ok hogy a Skoda is elvisz A-B de azert kenyelmesebb egy Audi).
Szamomra a beszamolo akkor lesz hiteles ha a Luxor honlapon nem lesz kesobb elerheto Zidoo lejatszo.
Udv
Menyus
„A balgatag ember úgy van az élet igazságával, mint a gyerek a káposztafejjel. Száz levelét leszaggatja, s csak mikor a kemény torzsához ér, akkor veszi észre, hogy a káposztát eldobta.”
- ZolaBA
- Törzsvendég
Óvatosan fogalmaztam, mert egyértelmű, hogy mindig van feljebb. A kérdés, hogy milyen áron...

Kíváncsi lennék, hogy a komoly mozis fórumtársak hány %-a használ HTPC-t és hány %-a lejátszót... és, hogy aki nem HTPC-t használ az miért. Nem hinném, hogy csak anyagi okai lennének!
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1684
Szerintem meg ne ámítsuk már a népet, a htpc-s szíváshalmazzal.

Nem a luxor pc ellen beszélek, de annak árának töredékéből össze lehet rakni egy képre kihegyezett htpc-t. Nincs szükség 100 ezerbe kerülő passzív pc házra, meg 50-100 ezerbe kerülő paul pang sata kártyára meg lineáris tápra sem. Ahogy a túlárazott Inteles alaplapokra és procikra sem. Audio pc-nek oké,hogy ez jó, és hogy ezek a komponensek szükségesek, de htpc-re nem ez kell. Viszont egy RX580-as vga kártya pl. igen. 40.000 forint körül megy a hardveraprón, egy am4-es ryzen 1200-as cpu 10-12 ezer körül, alaplap hozzá 15 ezer. 120 ezer körül megvagyunk házzal, táppal,ssd-vel. Ha még rádobunk 50-60.000-et akkor már pl. RX5700-as kártya körül vagyunk, amivel aztán tényleg csutkára lehet húzni a madvr-t még 4k-n is, mehet a fhd - 4k konverzió, a hdr tone mapping stb. És még mindig messze vagyunk a luxor pc 4-500 ezres meg a Zidoo 320 ezres árától is. Pont azért említem ezeket, mert van itt olyan személy a fórumon, aki egy az egyben ilyen komponensekből épített magának htpc-t. Ahogy van egy másik is, aki meg rx5700-al. Leírni nem lehet, mennyire elégedettek a kapot eredménnyel. De hozzátartozik az is, hogy a Sony hw45-nél lényegesebben komolyabb gépük van.
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/r ... -480.c2848
Itt a techpowerup linkje az rx580-ra. Van egy összehasonlító táblázat értékekkel. A vega8 ehhez képest 20% teljesítmény. Ilyen vega8 dolgozik egy ryzen 2200g prociban pl., ami már már önmagában is elég lehet akár 4k-ra is, és köröket ver az intel processzor beépített intel hd 630-as vezérlőjére.
Itt meg egy vega8(ryzen 3 2200g) vs vega11 (ryzen 5 2400g) vs intel hd 630 összehasonlítást.

A vega8 ahogy látod, grafikus képességben több mint duplája az intel hd630-nak. Szóval hol vagyunk egy rx580-hoz képest teljesítményben ha a vega8 ötödét tudja, az intel meg a vega felét, vagy annyit se? 10% körül vagy alatta. Egy RX5700-as kártya pedig közel dupláját tudja sebességben,mint egy rx580. Ahhoz viszonyítva az intel hd 630-at meg már kemény 5-6% körül járunk. Árban pedig még mindig 200.000 körül. Szerintem ettől komolyabb kártya nem is feltétlen kell htpc-be.
A luxor pc biztosan szuper audio pc, de tetszik nem tetszik, az intel hd 630-at lelépni képminőségben aztán tényleg nem nagy kihívás. Egy dedikált vga kártya teljesítményét még 2020-ban sem lehet sem megfogni, sem megközelíteni az amúgy is jócskán elavult intel processzorba integrált valamivel. Ami nyers processzorerőben ok, de a processzorai grafikus képességeit tekintve már vagy 8-10 éve az amd megoldásai után kullog és még csak lőtávolban sincs. Szóval ez a fő bajom, a luxor vs. zidoo összehasonlítással. Egy elsősorban audio-ra kihegyezett gép video-s képességei alapján kijelenteni azt, hogy leválthatja a pc-ket, szerintem nem helyes. Egy videolejászátszásra kihegyezett géppel kellene összehasonlítani, és a csoda ugyanúgy elmaradna, ahogy eddig.
Egyébként ismerősi körben megjárták ugyanezeket a köröket. Zappiti, Zidoo, rx580-as ill. rx5700-as htpc. Mindketten a pc-s megoldás mellett maradtak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -KP- 2020.06.23., kedd 10:08-kor.
Röviden: bárhogy is legyen, átlagosnak nem nevezhető hardverekről (audio- ill. HTPC vs a Zidoo üdvöskéje, aminek a belseje azért már ránézésre sem annyira átlagos) és szintén átlagosnak nem nevezhető emberekről ("audiofülekről" ill. a mozizással kapcsolatban is extra elvárásokkal rendelkezőekről) van szó a kontextusunkban, tehát a megállapításod így már annyira puha, hogy nem feltétlenül releváns a vitában. Szerintem. Pusztán elméleti megfontolásból.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5980
Óvatosan fogalmaztál (átlag ember, átlag hardverek, elhanyagolható különbség), ami arra utal, hogy azért van benned is némi aprócska kétely a fenti kijelentés "kemény" változatának valóságtartalmával kapcsolatban. Bevallom, bennem is, akár pro, akár kontra, de azért gondold végig, mi minden történik pl. a képpel egy lejátszóban, ami mondjuk H.264-be tömörített, eleve 4:2:0 Y'CbCr mintavételezésű digitális képkódot 4:4:4-ben (vagyis alulmintavételezés nélkül, akár RGB-ben akár Y'CbCr-ben) kiad a HDMI-n. És hogy ebben a lejátszó mennyire számít(hat). Ha gondolod akkor legközelebbi találkozásunkkor akár egy whiteboard mellett is átbeszélhetjük, hogy a bit az bit-e és ennyi (HDMI esetében ezen nem fogunk vitatkozni szvsz, bár a képhez a konkrétan a küldő produkálja a /pixeladatok kiolvasásához szükséges/ órajelet HDMI-n, de itt szerintem tényleg elhanyagolható a veszélye egy időzítési problémának), illetve, hogy minden lejátszó ugyanazt adja ki HDMI-n, ha ugyanazt a forrást játsszuk le (na ezt én már jobban átgondolnám).ZolaBA írta: ↑2020.06.23., kedd 05:53Ha egyszer végre valaki elfogadná, hogy átlag ember számára bit és bit között nincs különbség, akkor indulhatnánk onnan, hogy a mai átlag hardverek hdmi kimenetén elhanyagolható különbséggel ugyan az van. Ami eltérés lehet az 1.) képfeldolgozás 2.) képsebesség illesztés, 3.) a felhasználói élmény és kezelhetőség.
Röviden: bárhogy is legyen, átlagosnak nem nevezhető hardverekről (audio- ill. HTPC vs a Zidoo üdvöskéje, aminek a belseje azért már ránézésre sem annyira átlagos) és szintén átlagosnak nem nevezhető emberekről ("audiofülekről" ill. a mozizással kapcsolatban is extra elvárásokkal rendelkezőekről) van szó a kontextusunkban, tehát a megállapításod így már annyira puha, hogy nem feltétlenül releváns a vitában. Szerintem. Pusztán elméleti megfontolásból.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Pont az általad hiányolt "objektív" kijelentések tették nevetségessé és hiteltelenné a HiFi-t, mert megalapozott vélemények helyett homályos varázsigékkel, bizonyíthatatlan állításokkal, zavaros összefüggésekkel operáltak, de szerencsére van az a szint, amikor az ember inkább hisz a saját fülének, mint az előítéleteinek.
Akár hiszed, akár nem, az elmúlt 2 és fél évtizedben sok PC-vel volt dolgom. Valamin ezt a hozzászólást is írom neked, ezen kívül van még másik kettő a közelemben. Én már így maradok, gépek között nőttem fel és közöttük élek, velük dolgozom, szóval javaslom, ne erőlködj azzal, hogy egyetlen masinára próbálod szűkíteni a rálátásomat! Ráadásul ez a masina nem is olyan régen még maga mögé utasított komoly asztali készülékeket, szóval talán annyira mégsem reménytelen, ezúttal viszont erős kihívója akadt, ami néhány változást okozott a mindennapjaimban. Ennyi történt.
Károsnak titulált írásomra tegnap este óta 14 alkalommal reagáltál különféle felületeken hisztizve úgy, hogy a cikkben tárgyalt készülékkel vélhetően nincs tapasztalatod, mégis engem kérsz arra, hogy ne általánosítsak. Ez is megérne egy misét a hitelesség oltára előtt...
- ZolaBA
- Törzsvendég
Egyetértek, ne ámítsuk már itt a népet légyszi - ugyanis a mai médialejátszók tökéletesen reális alternatívái a htpc-s szíváshalmaznak.
Ha egyszer végre valaki elfogadná, hogy átlag ember számára bit és bit között nincs különbség, akkor indulhatnánk onnan, hogy a mai átlag hardverek hdmi kimenetén elhanyagolható különbséggel ugyan az van. Ami eltérés lehet az 1.) képfeldolgozás 2.) képsebesség illesztés, 3.) a felhasználói élmény és kezelhetőség.
De mivel erre a szintre nem képes fellépni a társulat, tök felesleges beszélni róla. Pedig lenne mit

- nemduma
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 26
Igen, az általad is leírt zenelejátszási funkció kiaknázásánál fontos a belső DAC minősége és maga mód, ahogy működik a dolog. Ez vitathatatlan érdem a kisebb családtagokhoz képest.fapaci írta: ↑2020.06.23., kedd 00:08Természetesen mindenki támogatta a cikk megszületését, ahogy az összes többi írásomét is.
Képminőségben szerintem nagyjából ugyanazt nyújtják a kisebb Zidoo lejátszók is, mint az UHD2000. Számomra nem ez volt a kérdés, bármennyire is ezen lovagolnak néhányan.
Komoly eltérést inkább a belső D/A konverter okoz hangminőségben, pláne mert a legtöbb típusban ilyen egység nincs is, csak az X20-ban van hasonló, de abban is jóval egyszerűbb az audio rész és a tápellátás kialakítása. Aki a hangot is HDMI kimeneten veszi ki a készülékből, annak szerintem felesleges a 2000-est választania.
A Zidoo mellett volt szerencsém kipróbálni egy Zappiti lejátszót is, annál semmilyen késztetést nem éreztem a PC lecserélésére.
Köszönjük még egyszer az ismertetőt és kitekintést a PC-s vonalra.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Természetesen mindenki támogatta a cikk megszületését, ahogy az összes többi írásomét is.
Képminőségben szerintem nagyjából ugyanazt nyújtják a kisebb Zidoo lejátszók is, mint az UHD2000. Számomra nem ez volt a kérdés, bármennyire is ezen lovagolnak néhányan.
Komoly eltérést inkább a belső D/A konverter okoz hangminőségben, pláne mert a legtöbb típusban ilyen egység nincs is, csak az X20-ban van hasonló, de abban is jóval egyszerűbb az audio rész és a tápellátás kialakítása. Aki a hangot is HDMI kimeneten veszi ki a készülékből, annak szerintem felesleges a 2000-est választania.
A Zidoo mellett volt szerencsém kipróbálni egy Zappiti lejátszót is, annál semmilyen késztetést nem éreztem a PC lecserélésére.
- Vukkeinstein
- V.I.P.
- Értékelés: 677
Azt nem tudom.
Viszont egy X20pro és egy Z9 HDMI kimenete közötti "hang" és 4K kép között nem hallok/látok különbséget.
75" 4K tv és proji képmegjelenítése között sem.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1684
Azért nehogy már egyenlővé tegyétek a pc-s lejátszást egy intel processzor fostalicska grafikus vezérlőjével.
- nemduma
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 26
Szuper cikk!fapaci írta: ↑2020.06.22., hétf. 20:27Mire képes egy modern media player a kihegyezett audio PC-vel szemben? 24 év audio PC-s zenehallgatás után eljött a korszakváltás ideje? Házilagos tuningolással, szükségmegoldásokkal, varázsigék mormolásával meddig tarthatjuk a tempót a professzionális fejlesztőkkel szemben?
Ajánlom figyelmetekbe új cikkemet: Zidoo UHD2000 media player
Zidoo front 3.jpg

Viccet félre téve, arra lennék kíváncsi, hogy az alacsonyabb árfekvésű Zidoo készülékek vajon mennyivel maradnak el hang és képminőségben a nagytestvértől. Itt pl a HDMI kimenetre gondolok.
Személyes hangvételű írás, amitől nekem hitelesebb.
Az alábbi mondat jól összefoglalja a Pc forrás tézis- antitézis ívét.
"Vélhetőn hozzám hasonlóan a tőkeerős befektetők sem láttak komoly jövőt az audio PC-ben, tömeggyártás nélkül viszont a kifinomult alkatrészek és gépek ára a csillagok közé ugrott, ennek köszönhetően ma egy élvonalbeli audio PC ára több millió forint. Ezzel viszont elveszítettük az egyik legerősebb érvünket, mégpedig hogy ha már úgyis ott van a szobánkban egy számítógép, "ingyen" használhatjuk azt zenehallgatásra is. "
Az alábbi mondat jól összefoglalja a Pc forrás tézis- antitézis ívét.
"Vélhetőn hozzám hasonlóan a tőkeerős befektetők sem láttak komoly jövőt az audio PC-ben, tömeggyártás nélkül viszont a kifinomult alkatrészek és gépek ára a csillagok közé ugrott, ennek köszönhetően ma egy élvonalbeli audio PC ára több millió forint. Ezzel viszont elveszítettük az egyik legerősebb érvünket, mégpedig hogy ha már úgyis ott van a szobánkban egy számítógép, "ingyen" használhatjuk azt zenehallgatásra is. "
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Mire képes egy modern media player a kihegyezett audio PC-vel szemben? 24 év audio PC-s zenehallgatás után eljött a korszakváltás ideje? Házilagos tuningolással, szükségmegoldásokkal, varázsigék mormolásával meddig tarthatjuk a tempót a professzionális fejlesztőkkel szemben?
Sziasztok,
Nem tudom, hogy volt e mar tema, (esetleg nem ebbe a topic an a helye) de van egy Egreat A10-es media lejatszo es szeretnem hasznalni egy belso hdd-vel. Termeszetesen ezt szeretnem csatlakoztatni a pc-hez is!
Kerdesem pedig az lenne, hogy milyen formatumban kellene megformazni a vinyot? Esetleg specialis software kell hozza? Vagy tipusbol adodo az, hogy a lejatszo nem ismeri fel a hdd-t? 4 Tb- Toshiba Performance x300 a TIPUS HDWE140.
Nem hasznaltam eddig meg media playert szoval ha tul lamanak tunnenek a kerdesem, akkor bocsanat!
Koszi szepen!
Nem tudom, hogy volt e mar tema, (esetleg nem ebbe a topic an a helye) de van egy Egreat A10-es media lejatszo es szeretnem hasznalni egy belso hdd-vel. Termeszetesen ezt szeretnem csatlakoztatni a pc-hez is!
Kerdesem pedig az lenne, hogy milyen formatumban kellene megformazni a vinyot? Esetleg specialis software kell hozza? Vagy tipusbol adodo az, hogy a lejatszo nem ismeri fel a hdd-t? 4 Tb- Toshiba Performance x300 a TIPUS HDWE140.
Nem hasznaltam eddig meg media playert szoval ha tul lamanak tunnenek a kerdesem, akkor bocsanat!
Koszi szepen!
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5980
Ha ez igaz, akkor nagyon kínos...robi20064 írta: ↑2020.06.20., szomb. 19:59A Samsung tulajok nem annyira boldogak most.
https://www.zdnet.com/google-amp/articl ... knows-why/
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
feldobtam , hamar megvolt, változást persze nem észleltem az előző 32-eshez képest, de így legalább tudom, hogy a gyári van fent,még ha ugyanaz is..

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Bitre pontosan akkora, mint a v32b volt, tehát szerintem ugyanaz.
Ma felrakták a hivatalos oldalra is..
tehát nem béta már:
azért én feldobom ezt ,ez a tuti
https://www.zidoo.tv/Support/downloadLi ... 3D%3D.html
ystem
Fix the problem of occasional freeze when playing local video.
Optimize the smoothness of online video playback.
Fixed the issue of audio jump for some special playlists for Bluray (seamless branching).
Music
Fixed the problem of no channel information showing.
Fixed an error in getting the sampling rate.
Optimize the folder scanning function.
Optimize album logic.
Optimize front panel information display.
Added songs information for CD playback.
Fixed an issue where there was no online match.
Video Player
Fixed the problem that the movie name is displayed incorrectly.
Added shortcut to download subtitles.
Optimized subtitle deletion function.
Optimize custom font function.
When the location of the external SRT subtitle is set, the location of the built-in text subtitle will also be changed.
Fixed the problem that Swedish subtitles recognized as Swahili, Romanian is recognized as Russian.
Media Center
Add support for SMBv3.
Add file filter switch.
Fixed the issue that the SACD files in the Favorite would play as video.
Home Theater
Update to the new UI of HT 3.0
Optimize title recognition, compatible with the "season x. episode xx" video.
Optimize the focus control of the collection list when adding to the collection.
Fixed the problem of occasional crash when scanning.
Added "Remove collection" function for automatically categorized collection videos.
Optimize movie add to collection function.
TV series categories added to the left column of the homepage.
Added trailer function in movie details screen(can be closed in settings).
Optimized the display of the new collection of fanart.
Fixed the problem that the movie pictures matched from Douban are not clear.
When the movie has no poster, the local picture is still used, even if the preferred local image switch is off.
Added poster preview function for rematch.
Fixed the problem of occasionally crashing when entering the details screen of the movie analyzed by NFO.
Lock icon will no longer be displayed on the main screen when child lock password protection is closed.
Fixed the problem that movies with the same title from different years will be matched to the same movie.
Added CLEARLOGO function in the detail screen.
Add Pop-up key function of remote control.
Fixed the problem that "scanning" is always displayed when adding devices.
Fixed the problem that the change of poster language does not take effect.
Optimized sorting function.
Search TMDb first when intelligent search.
Optimize the child lock function.
Added full keyboard input to search screen.
Added category browsing mode.
Added custom widget function.
Added custom classification function.
Added the time reverse display for the recent addition of watching records.
Fixed the issue that widget of external device is not displayed sometime.
The main screen widget adds region selection.
Add custom function to the type in main screen.
Fixed the problem that the type in main screen is displayed in English individually.
Added browsing mode for devices in main screen (file and poster browsing).
Add switch display Settings for recommended functions in the main screen.
Added local trailer function(movie name. trailer.mp4).
Added alphabetical navigation function to the poster list screen(effective when sorting by poster name).
Optimized trailer playback logic.
Change the default layout size of the poster list screen.
Added function to clear application data.
Optimize application stability
Added editing function for navigation in category screen.
Optimize the function of editing TV series on the web.
Optimize the accuracy of getting the movie year.
Optimize the matching rate of videos with title in brackets.
Fix the problem that TMDb matching rate drops due to modified Douban matching.
HDMI IN
Added positoin and size adjutment function for PIP.
DLNA
1.Fixed the problem that the playback ratio of individual videos is incorrect.
Control Center
Add a confirmation switch if authorization is required.
Add sleep interface to mobile phone control.
ShotCut Keys
Application installer
Optimize installation from web.
Added support install from mobile phone.
Mobile Phone Control
Android
Optimize connected device management
Add the function of installing local applications
IOS
Added screenshot saving function.
Added function of installing shared app file to ZIDOO device.
tehát nem béta már:

https://www.zidoo.tv/Support/downloadLi ... 3D%3D.html
ystem
Fix the problem of occasional freeze when playing local video.
Optimize the smoothness of online video playback.
Fixed the issue of audio jump for some special playlists for Bluray (seamless branching).
Music
Fixed the problem of no channel information showing.
Fixed an error in getting the sampling rate.
Optimize the folder scanning function.
Optimize album logic.
Optimize front panel information display.
Added songs information for CD playback.
Fixed an issue where there was no online match.
Video Player
Fixed the problem that the movie name is displayed incorrectly.
Optimized subtitle deletion function.
Optimize custom font function.
When the location of the external SRT subtitle is set, the location of the built-in text subtitle will also be changed.
Fixed the problem that Swedish subtitles recognized as Swahili, Romanian is recognized as Russian.
Media Center
Add support for SMBv3.
Add file filter switch.
Fixed the issue that the SACD files in the Favorite would play as video.
Home Theater
Update to the new UI of HT 3.0
Optimize title recognition, compatible with the "season x. episode xx" video.
Optimize the focus control of the collection list when adding to the collection.
Fixed the problem of occasional crash when scanning.
Added "Remove collection" function for automatically categorized collection videos.
Optimize movie add to collection function.
TV series categories added to the left column of the homepage.
Added trailer function in movie details screen(can be closed in settings).
Optimized the display of the new collection of fanart.
Fixed the problem that the movie pictures matched from Douban are not clear.
When the movie has no poster, the local picture is still used, even if the preferred local image switch is off.
Added poster preview function for rematch.
Fixed the problem of occasionally crashing when entering the details screen of the movie analyzed by NFO.
Lock icon will no longer be displayed on the main screen when child lock password protection is closed.
Fixed the problem that movies with the same title from different years will be matched to the same movie.
Added CLEARLOGO function in the detail screen.
Add Pop-up key function of remote control.
Fixed the problem that "scanning" is always displayed when adding devices.
Fixed the problem that the change of poster language does not take effect.
Optimized sorting function.
Search TMDb first when intelligent search.
Optimize the child lock function.
Added full keyboard input to search screen.
Added category browsing mode.
Added custom widget function.
Added custom classification function.
Added the time reverse display for the recent addition of watching records.
Fixed the issue that widget of external device is not displayed sometime.
The main screen widget adds region selection.
Add custom function to the type in main screen.
Fixed the problem that the type in main screen is displayed in English individually.
Added browsing mode for devices in main screen (file and poster browsing).
Add switch display Settings for recommended functions in the main screen.
Added local trailer function(movie name. trailer.mp4).
Added alphabetical navigation function to the poster list screen(effective when sorting by poster name).
Optimized trailer playback logic.
Change the default layout size of the poster list screen.
Added function to clear application data.
Optimize application stability
Added editing function for navigation in category screen.
Optimize the function of editing TV series on the web.
Optimize the accuracy of getting the movie year.
Optimize the matching rate of videos with title in brackets.
Fix the problem that TMDb matching rate drops due to modified Douban matching.
HDMI IN
Added positoin and size adjutment function for PIP.
DLNA
1.Fixed the problem that the playback ratio of individual videos is incorrect.
Control Center
Add a confirmation switch if authorization is required.
Add sleep interface to mobile phone control.
ShotCut Keys
Application installer
Optimize installation from web.
Added support install from mobile phone.
Mobile Phone Control
Android
Optimize connected device management
Add the function of installing local applications
IOS
Added screenshot saving function.
Added function of installing shared app file to ZIDOO device.
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor