Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 288

Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek

Hozzászólás Szerző: R.G. »

Lassan ket napja be vagyok jelentkezve, azota nem dobott ki
gondolkodik.gif
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6191

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Nos, iMac, Chrome, egyik fülön bejelentkezve, a másikon kidobott. Reprodukálni valószínűleg nem fogom tudni, de ez az állapot most tartós, tehát az egyik fülön jelenleg bejelentkezve tudok navigálni, a másikon pedig bejelentkezetlenül. Videót is készíthetek róla, de hidd el, így van. Rettenetesen fura. Mit nézzek most meg, amíg tart ez az állapot?
.
Screenshot 2020-06-24 at 18.04.53.jpg
Screenshot 2020-06-24 at 18.04.53.jpg (896.9 KiB) Megtekintve 2296 alkalommal
Screenshot 2020-06-24 at 18.08.12.jpg
Screenshot 2020-06-24 at 18.08.12.jpg (836.36 KiB) Megtekintve 2294 alkalommal
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 184
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csandaz »

robi20064 írta:
2020.06.24., szer. 10:56
Nincs bekapcsolva az egyszerusitett mod es ha ujra toltom az oldalt lehuzassal akkor is kijelentkezve marad sajnos.

Valamilyen idokorlattal lesz osszefuggesben, kilepek teljesen es megprobalom behatarolni hogy mennyi ido utan jon elo a hiba.
Legyen bepipálva az "Emlékezz rám"

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Látom, utánzom, de nem akarja az igazat.

Nincs bekapcsolva az "egyszerűsített mód"?
Beállítások -> Egyszerűsített mód.
Ha be van kapcsolva akkor chrome nagyon erősen gyorsítótáraz, hogy ne töltse le újra.
Ha a gyorsítótárban az van, hogy nem voltál bejelentkezve, akkor azt az oldalt rakja be neked.

Azt is próbáld ki, amikor ráfutsz egy ilyen kijelentkezett oldalra, hogy húzd le az oldalt, hogy újratöltődjön, ha akkor is ki vagy jelentkezve akkor nem voltál bejelentkezve.

Vagy az a baj, hogy azt mutatja, hogy be vagy jelentkezve és mégsem vagy. A Chrome gyorsítótára kavarja meg a dolgokat.

csandazoltan
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: csandazoltan »

robi20064 írta:
2020.06.23., kedd 19:28
Tegnap folyamatosan tudtam reprodukalni a dolgot. A fooldalon be voltam leptetve, amint rament az adas-vetelre, kileptetett. Egy sima back, fooldal es megint be vagyok leptetve, uzenofalra klikkelve marad. Ujra adas-vetel es ujra kileptetve. Megprobalom valahogy felvenni videora. iPad-en volt "szuz" Chrome-al mindenfele kiegeszito es AV vagy mas nelkul. A ?sid= nem volt az URL-ben.

Hogy mentél az adásvételre? Főmenü fent, almenü lent, főoldalon lementél és ott a adás vétel fejlécére kattintottál, van egy mentett linked?
Új ablak, új privát ablak esetleg?

Ezek részletek amik fontosak és mi csak segíteni akarunk, mi nem káromkodtunk

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9510

Re: Fórummal kapcsolatos észrevétele

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

robi20064 írta:
2020.06.23., kedd 22:56
Vinkler írta:
2020.06.23., kedd 22:52
robi20064 írta:
Tegnap folyamatosan tudtam reprodukalni a dolgot. A fooldalon be voltam leptetve, amint rament az adas-vetelre, kileptetett. Egy sima back, fooldal es megint be vagyok leptetve, uzenofalra klikkelve marad. Ujra adas-vetel es ujra kileptetve. Megprobalom valahogy felvenni videora. iPad-en volt "szuz" Chrome-al mindenfele kiegeszito es AV vagy mas nelkul. A ?sid= nem volt az URL-ben.
iPad-en miért nem Safarit használsz. gondolkodik.gif
Én azzal tolom évek óta, hibátlanul teszi a dolgát.
Mert a Chrome-ot jobban szeretem, de ez nem bongeszo specifikus hiba.
Próbáld meg légyszi safarival is. Kíváncsi vagyok az eredményre.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9510

Re: Fórummal kapcsolatos észrevétele

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

robi20064 írta:
iPad-en miért nem Safarit használsz. gondolkodik.gif
Én azzal tolom évek óta, hibátlanul teszi a dolgát.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

A robi20064 miatt amit eddig írtam mindig a x-edik fülről csináltam, minden eszközön, főoldalról elindulva és minden kattintás új tab amíg eljutok ide vagy profilon, vagy értesítésen keresztül.

Igen a normál tabok osztoznak a sütiken, nem véletlen inkognítót nyittok, az nem osztozik, ott újra be kell jelentkezni.
Vagy nincs valami instanceoló védelem, ami minden tabnál szűz környezetet hoz létre hogy "ne lehessen téged nyomon követni"

Én még mindig azt mondom, hogy kliens oldalon van valami plugin, takarító progi vagy vírusírtó ami takarít anélkül, hogy tudnátok róla

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6191

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

csandazoltan írta:
2020.06.23., kedd 12:39
Az alábbit csináltam most.... pc-n bejelnteztem, chrrome-on és firefoxban, telefonról pedig mobilneten ugyanarra a felhasználóra és most mindhárom be van lépve mindhárommal tudok mozogni és postolni chaten, 1,2,3 üzenet 3 különböző eszközről!
Engem nagyon ritkán dob ki (az iPad-emen gyakorlatilag soha nem kell bejelentkeznem, mert napi többször is használom, és úgy tűnik, a bejelentkezési tokent megújítja, ha az elmúlt napban /fél napban?/ volt aktivitás), de...
... a tegnap a Mac-en, Chrome-ban egy link új tabon való megnyitásánál az új tabon váratlanul bejelentkezést kért. A régi tabon valahogy bejelentkeztetve maradtam. Nagyon fura, és sajnos nem tudtam reprodukálni. Hasonló szcenáriót azt hiszem robi20064 írt. Ilyen szinten már tényleg fogalmam sincs, mi okozhatja, akár böngészőhiba is lehet (a taboknak osztozniuk kellene a kukikon, a HTML5 kód meg szerintem nem ismeri a böngészőtab fogalmát /sorry, ha tévedek!!!/, szóval tényleg nagyon fura, hogy tud ez megtörténni...). Gondoltam csak jelzem, talán ezt is próbálgathatod, ha ráérsz: egyszer-egyszer új tabon nyiss meg egy linket. Hátha elcsíped a fülét a hibának. Bár nem tudom, mit lehetne kedeni vele, annyira sporadikus....

Most, hogy gondolkodtam rajta, amíg ezt leírtam, elvben lehetséges egy szcenárió, ami ezt okozhatja, de az nagyon vad és nagyon kicsi az esélye... ááá, nem hiszem. Nem tudom. :smile51:
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

csandazoltan

asebestyen írta:
2020.06.23., kedd 12:26
csandaz írta:
2020.06.23., kedd 09:29
Tehát:
1 ugyanazon a felhasználó
2 különböző eszközön
3 különböző böngészőben

bejelentkezve maradt a 24 órás időszakon belül.
Várom az információkat mástól is, hogy mit csinálnak másként, mert nekem "Emlékezzen rám" pipával, emlékezve volt rám 1 napig
Ha 2 eszközről, de ugyanarról az IP-ről vagyok bejelentkezve, belépek egy harmadik eszközről egy másik IP-ről, akkor valamelyik már belépettet kidobja.
Az alábbit csináltam most.... pc-n bejelnteztem, chrrome-on és firefoxban, telefonról pedig mobilneten ugyanarra a felhasználóra és most mindhárom be van lépve mindhárommal tudok mozogni és postolni chaten, 1,2,3 üzenet 3 különböző eszközről!

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7787

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

csandaz írta:
2020.06.23., kedd 09:29
Tehát:
2 különböző eszközön
3 különböző böngészőben

Várom az információkat mástól is, hogy mit csinálnak másként, mert nekem "Emlékezzen rám" pipával, emlékezve volt rám 1 napig
Ha 2 eszközről, de ugyanarról az IP-ről vagyok bejelentkezve, belépek egy harmadik eszközről egy másik IP-ről, akkor valamelyik már belépettet kidobja.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég

jelenleg én több mint 24órája ben vagyok most éppen
nem kellett ma még újra belépnem
Chrome pc
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Tehát:
2 különböző eszközön
3 különböző böngészőben

csandazoltan

14:23, Firefox, Android, a Taft még mindig tart

18:37, firefox és android és chrome is be van jelentkezve

Másnap 06:00 firefox és android és chrome is be van jelentkezve

Másnap 09:27 firefox és android és chrome is be van jelentkezve

Hamarost ki fog dobni mert lejár a 24 óra. Nem emlékszem mikor léptem be először

csandazoltan

robi20064 írta:
2020.06.22., hétf. 12:41
Azt esetleg meg tudod nezni hogy mi tortenik ha parhuzamosan tobb eszkozrol jelentkezel be egyszerre? Illetve engem nem a fo oldal szokott kidobni hanem amikor uj tab-ban megnyitok a forumhoz tartozo aloldalakat. Az aloldalon mar nem leszek beleptetve.
4. fül android... még mindig bent
4. fül firefox még mindig bent

Nincs a címben valami ilyesmi?
?sid=02ece3387a14a63d1abae1c3b9c03a1f

Mert akkor nem tudott sütit menteni, nincs letiltva?

csandazoltan

12:11 a Taft még mindig tart -firefoxból írva - android is jó még
és direkt nem admin felhasználóval

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Még be vagyok jelentkezve firefox-ban és android chrome-ban

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég

csandaz írta:
2020.06.22., hétf. 09:01
Direkt nem nyomtam be az "Emlékezz rám" pipát 1 óra múlva már nem is voltam bejelentkezve.

Most bepipáltam firefoxban és androidban... később jelentkezem
Köszönjük!

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Direkt nem nyomtam be az "Emlékezz rám" pipát 1 óra múlva már nem is voltam bejelentkezve.

Most bepipáltam firefoxban és androidban... később jelentkezem

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

A Magyar Audio Kultúráért Egyesület, magyarul AMAKE. Létrehoz, bejegyez (csak akad itt tíz lelkes törzstag, egy ügyvéd, meg egy könyvelő): magánfelajánlások, később 1%. Már ha komolyan gondolja még bárki is közös hobbinkat, szenvedélyünket. Hamis ez a fizetős-ingyenes dilemma, és jottányit sem lesz tőle jobb a fórum, ha így, ha úgy döntünk. Kicsi keménymag, őket támogatók.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

wittao írta:
2020.06.19., pén. 16:22
En csak iOS es macOS bongeszoket hasznalok, szinte naponta be kell jelentkeznem az utobbi idoben.
Mert a kiléptetés 1 napra van beállítva, mindenkinek be kell jelentkeznie naponta

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

venomer írta:
2020.06.19., pén. 16:19
Mindig kiléptet. Hagyjuk a hol, melyik oldalról melyik oldalra lépve történt ez, mert egyszerűbb volna összeszedni mely esetekben nem tette ezt. Firefox alatt gyakrabban, de a megengedhetőnél - ami nulla - többször előfordul Chrome alatt is. Baromi idegesítő, baromi lehangoló. Köszi a meghallgatást, megint nem fog történni semmi.
Ne hagyjuk, mert fontos, ha nem tudom hol nem tudok segíteni.

"Mindig kiléptet" - 5 percenként, óránként vagy minden alkalommal amikor bezárod a böngésződ?

Ha a legutolsó akkor nincsenek a sütik mentve, az böngésződ takarít vagy inkognító módban használod. Más oldalak nem csinálják ezt, csak az AVX.

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Sziasztok!

Először is, megint megkérek mindenkit, ha technikai gond van, direkt módon írjatok nemem. Nem járok a fórumra, nem olvasom a fórumot rendszeresen, csak ritkán. Akkor járok itt, ha a munkahelyi email-emre érkezik AVX értesítés egy pár topic-ról
Privát, email, telefon.

Kiléptetést még mindig nem értem, még mindig nincs elég információm. másfél órája jelentkeztem, be itt chrome-on, firefox pc és chrome android-on, mindhárom bejelentkezés még mindig él.
Mindenesetre volt még 1 biztonsági beálllítás ami be volt kapcsolva, "böngésző ellenőrzés", kiderül milyen hatása van. Mert engem még egyszer sem "dobott ki" X év alatt. (Mondjuk lehet észre se veszem, mert nekem természetes, hogy be kell jelentkezni amikor használni akarok valamit. Auto-pilóta :P)

Jelenlegi beállítás szerint 1 napig érvényes a belépés

Még mindig azt mondom, hogy kliens oldalon van valami probléma.
Be van pipálva a "Emlékezz rám"?
Nincs semmilyen süti takarító program a háttérben? vagy egyéb takarító/vírusírtó? CCleaner, Malwarebytes, Avast
Más oldalakkal nincs ilyen, hogy bezárod a böngészőt és újra be kell lépni?
Esetleg nem inkognító módban használod a fórumot?

Mindenkinek más a gépe és környezete, ha általános lenne a probléma akkor mindenki mondaná, nem csak páran.

U.i.: Bezártam egy kicsit a firefox-ot és az android chrome-ot is, megnyitottam újra és nem kellett bejelentkeznem.
Ezt megcsináltam a nem admin felhasználómmal is.
Amíg nem tudom ezt a hibát reprodukálni, nem tudom javítani.
Gyűjtsétek az adatokat, milyen böngésző, hol van, mit csinált, mennyi idővel később nem tudott belépni, egyéb programok, sütitakarítő, böngésző tisztító.

---

Az óránkénti lassulásról:
Minden páros óra után 4-6 perc között megáll az élet. Ezt tudom, nem megyek bele a részletekbe de 1 hónapig vitáztam a szolgáltatóval.
Röviden tömören azt kaptam válasznak, hogy "Ez van... Ha nem tetszik van más szolgáltatásunk is ami nem csinálja ezt"
2 óránként újraindulnak a webszerverek, hogy az új weboldalak felkerüljenek a régik törlődjenek. Ez kb 1-2 percig elérhetetlenné tesz minden oldalt az adott szerveren, köztük a mienket is.

Nem tudok vele mit csinálni, ebben az árketóriában nem találtam mást ami a forgalmunkat és méretünket eltűri, de ez nem is az én döntésem

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

LIMAR írta:
2020.06.21., vas. 11:31
Aszpirin írta:
2020.06.21., vas. 11:15
Ezzel az egész óra után pár perccel kezdődő, egy-két percig tartó brutális belassulással vagy teljes elakadással már azóta együtt élünk, hogy áttértünk az új szerverre. Jómagam is jelentettem már néhányszor, a shoutboxon is volt téma többször, meg máshol is.
Én csak azt nem értem, ha valaki használ egy ingyenes szolgáltatást, akkor ahelyett, hogy megköszönné azt, folyamatosan kritizálja.
Legyen minden regisztrált tagnak a havi tagdíja 100 Ft. Csak kibírná mindenki a harmad gombóc fagyi árát egy hónapban. Abból aztán lehetne fejleszteni. Vagy legyen évi 1000 Ft. Aki nem fizeti ki az 1000 Ft-ot törlődik a taglistából. Nem postolhat, nem adhat fel hirdetést. A befolyt összegből aztán lehetne fizetni a fórum üzemeltetőinek is valamicskét, hogy ne társadalmi munkában dolgozzanak és még viseljék is el az állandó nyavalygásokat. Lehetne komolyabb szervert üzemeltetni. Amíg minden költséget a tulajdonos finanszíroz, ne legyen semmi elvárása senkinek. Maximum köszönetet mondhat neki, hogy itt lehet - ingyen.
Ha kirohanásnak veszed, Limar, előre is bocs, a gondolataim tartalmáért viszont nem kérek elnézést. Kérek egyúttal mindenkit, hogy nagyon alaposan gondoljuk ezt át, mert könnyen egy inka kultúra sorsára juthatunk, magyarul eltűnünk a picsbe, aztán az archív weben hevenyészet kutakodást végző kisdiák egy nem is túl távoli, jövőbeli dátumon csak foszlányos utalásokat talál majd a néhavolt, avx-es létezésre. Nem lenne jó.

Nem tetszik sem a hangfekvésed, sem az orwelli világot idéző, bárdolatlan disztópiád. Kicsit elszálltál ezzel a gondolatmenettel. Mint az ötletelés részét, felvetést értem, de gondolj már bele mit szülne: elitizmust, belterjességet, extra elvárásokat, mint fizető vendég mindenki kiemelten elkezdhetné vagy elkezdené érvényesíteni akarni egyéni elképzeléseit, az lenne aztán csak az igazi, kiélezett egymásnak menés, ami nem cél. Már a megfogalmazás is vészjósló és fenyegető: aki nem fizeti ki... Prémium tagság esetleg, bár azzal sem tudnánk élni, ebben biztos vagyok, széthúzásba-baszakodásba vinne, de a kizárólag anyagiakhoz kötött részvételi lehetőség, hát, lehet, hogy létezik ennyire más értelmezési vetülete egyazon fórumnak eltérő szemszögekből, de szerintem szöges ellentétévé válna ez a hely mindannak, amit eddig képviselt.

Eddig is megoldódott valahogy, hogy ne legyen vatera a hirdetési szekció, bár az utóbbi időben volt engedve nepperkedés, biztos megvolt annak is az oka, nem is kérdeztem utána, mert csak a sértődés-karcolódás-hiszti lett volna minden oldalról. Inkább leszartam, félrenéztem. A lényeg, hogy nem a pénz, az ellentételezés a megoldás. Hinni lehet azt, hogy az az, de nem az az.

Szép dolog az alázat, de összekevered valamivel. Ha csinálunk valamit, csináljuk vállalhatóan. Ha nem megy a kommunikáció vagy nincs rá kedv, erőforrás, akkor meg húzzuk le a rolót (a gyakorlatban nem ilyen egyszerű, hiszen ragaszkodunk a helyhez, okkal vagy vélt okkal). De ez, hogy presszionáljuk a felhasználót, ha szólni mer, ez nagyon nem frankó. A megtévedt Puzsér jut eszembe, aki nem általlott amellé állni, hogy a filmek feliratait brahiból, saját szórakozásra elkészítő gyerekek szabadon garázdálkodhassanak nyelvtudatlanságukkal, tehát hogy nem baj az, ha anyanyelvét, mint célnyelvet nem ismerve sem helyesírásilag, sem tartalmilag-logikailag szart ad ki a keze közül, s hogy ugyanilyen viszonyban van a forrásnyelvvel is, az sem baj - így mélyítve méginkább az amúgy is katasztrofális helyzetet. Az unásig-rojtig ismételt közhely pedig ugyanez volt - és jelenleg is az - hogy nem lehet egy szava sem senkinek, hiszen ingyen csinálják. Ez vállalhatóan cseng? Felnőtt ember érvkészletébe illeszthető? Nem gondolom.

A kismillió - és ilyenek miatt VONZÓBB - facebook alternatíva tükrében mégmeredekebb az ötlet, méginkább beszédes, hogy mit is gondolnál te itt létrehozni, mégdöglesztőbb. Az összegszerűség se legyen szerintem replika tárgya, mert nem a 100 vagy 1000 JMF-ról van szó, hanem hogy van egy végletekig rossz berögződés, nevesen, hogy nyúljunk a pénzhez, ha valami akadozik vagy nem megy. Mint egy diszfunkcionális házasságba megszülni az n+1-edik kölköt. Nem oldja meg.

Az örökös kiléptetés frusztráló és más irányokba taszít, az amúgy alapjáraton meglévő hála korlátlan burjánzását sem épp segíti elő, pedig az alap platform nekem és gondolom többeknek itt hifiileg a fórum, nem egyik-másik facebook csoport. Még jópár fiatal is tisztes gyakorisággal látogatja az avx-et, ne kedvtelenítsünk el felesleges blamákkal se régit, se újat. A régi a megszokottságon alapuló, masszív magot képezheti, az új továbbviheti a már meglévő utakat és újakat is adhat hozzá. Ezt, a kollektív kedvet kell védeni és életben tartani - elvégre fórum=közösség - nem pedig sarkos-odamondós, egyébként sem működőképes regulákkal megkínálni a helyzetet. Morzsolódást hozna a zsetonos lét és egy penészes befőtt szereplőjévé válna minden résztvevő. Persze lenne egy vak epizód, amikor ezt senki nem akarná látni, de végül ez lenne.

Nem kell ezt túltárgyalni sem, lesz valami ezzel a hellyel, aki csinálja csinálja, aki használja használja, megpróbálnak a felek udvariasan, tűrve, boldogulva, vidulva létezni benne, nem szükségszerűen szemben állva.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2733

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

nem igazán értelek Benneteket :D ..céges laptop,2-3 percig ha nem csinálok semmit sem a gépemen,jelszót kér,be kell jelentkeznem ismét :smile29: ..és 2 havonta,jelszóváltás !..és nem a CIA/MI6... 31_1_21.gif..és ugyanaz a jelszó,csak 12 ciklus elteltével használható ismét......hány zenész,hány lemezcimet kell fejben tartani ez végett... ;peace;
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”