Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2733
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
nem igazán értelek Benneteket
..céges laptop,2-3 percig ha nem csinálok semmit sem a gépemen,jelszót kér,be kell jelentkeznem ismét
..és 2 havonta,jelszóváltás !..és nem a CIA/MI6...
..és ugyanaz a jelszó,csak 12 ciklus elteltével használható ismét......hány zenész,hány lemezcimet kell fejben tartani ez végett... 
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Én egy valós tényt és problémát vetettem fel.Ha ez kritikának tűnik,akkor ezzel nem tudok mit kezdeni,meg azokkal sem akik bal lábbal kelnek és fekszenek.LIMAR írta: ↑2020.06.21., vas. 11:31Én csak azt nem értem, ha valaki használ egy ingyenes szolgáltatást, akkor ahelyett, hogy megköszönné azt, folyamatosan kritizálja.
Legyen minden regisztrált tagnak a havi tagdíja 100 Ft. Csak kibírná mindenki a harmad gombóc fagyi árát egy hónapban. Abból aztán lehetne fejleszteni. Vagy legyen évi 1000 Ft. Aki nem fizeti ki az 1000 Ft-ot törlődik a taglistából. Nem postolhat, nem adhat fel hirdetést. A befolyt összegből aztán lehetne fizetni a fórum üzemeltetőinek is valamicskét, hogy ne társadalmi munkában dolgozzanak és még viseljék is el az állandó nyavalygásokat. Lehetne komolyabb szervert üzemeltetni. Amíg minden költséget a tulajdonos finanszíroz, ne legyen semmi elvárása senkinek. Maximum köszönetet mondhat neki, hogy itt lehet - ingyen.
De hogy legyen egy valós kritika is,szerintem ez az eddigi legrosszabb fórummotor mióta létezik az oldal,de mint sok mással is,ezzel is együtt lehet élni.
Köszönöm hogy itt lehetek,ingyen,és bérmentve.
Ha majd fizetni kell,akkor is itt leszek.Pl Limar derült égből jövő villám szurkálódásait ki nem hagynám,mert az minden pénzt meg ér.
-
LIMAR
- Törzsvendég

- Értékelés: 3333
- Kapcsolat:
Én csak azt nem értem, ha valaki használ egy ingyenes szolgáltatást, akkor ahelyett, hogy megköszönné azt, folyamatosan kritizálja.
Legyen minden regisztrált tagnak a havi tagdíja 100 Ft. Csak kibírná mindenki a harmad gombóc fagyi árát egy hónapban. Abból aztán lehetne fejleszteni. Vagy legyen évi 1000 Ft. Aki nem fizeti ki az 1000 Ft-ot törlődik a taglistából. Nem postolhat, nem adhat fel hirdetést. A befolyt összegből aztán lehetne fizetni a fórum üzemeltetőinek is valamicskét, hogy ne társadalmi munkában dolgozzanak és még viseljék is el az állandó nyavalygásokat. Lehetne komolyabb szervert üzemeltetni. Amíg minden költséget a tulajdonos finanszíroz, ne legyen semmi elvárása senkinek. Maximum köszönetet mondhat neki, hogy itt lehet - ingyen.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6191
Ezzel az egész óra után pár perccel kezdődő, egy-két percig tartó brutális belassulással vagy teljes elakadással már azóta együtt élünk, hogy áttértünk az új szerverre. Jómagam is jelentettem már néhányszor, a shoutboxon is volt téma többször, meg máshol is.Shimano írta: ↑2020.06.21., vas. 11:05Azzal együtt lehet élni hogy időnként,(nálam viszonylag ritkán) önhatalmúlag kidob a rendszer,viszont az hogy elég sűrűn,(ez általában egész óra után pár pecig) nem töltődik be az oldal,az már gázosabb eset.
De majd megoldódik ez is,egyszer,talán,valamikor,vagy nem és így jártunk.![]()
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Azzal együtt lehet élni hogy időnként,(nálam viszonylag ritkán) önhatalmúlag kidob a rendszer,viszont az hogy elég sűrűn,(ez általában egész óra után pár pecig) nem töltődik be az oldal,az már gázosabb eset.
De majd megoldódik ez is,egyszer,talán,valamikor,vagy nem és így jártunk.
De majd megoldódik ez is,egyszer,talán,valamikor,vagy nem és így jártunk.
en csak 24 oran tuli bejelentkezes eseten veszem eszre, hogy ujra be kell adni nevet, jelszot (Chrome, céges iphone)
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7789
Engem csak akkor, ha 2 eszköznél többről vagyok bejelentkezve.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Android - Opera
Windows - Firefox
1 órán belül kidob mindkettőből.
Windows - Firefox
1 órán belül kidob mindkettőből.
- R.G.
- Törzsvendég

- Értékelés: 288
Sziasztok!
Infó
3 napja többször is kiléptetett a rendszer
Csak Chrome amit használok
Köszi a figyelmet és a segítséget
Infó
3 napja többször is kiléptetett a rendszer
Csak Chrome amit használok
Köszi a figyelmet és a segítséget
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,
Mindig kiléptet. Hagyjuk a hol, melyik oldalról melyik oldalra lépve történt ez, mert egyszerűbb volna összeszedni mely esetekben nem tette ezt. Firefox alatt gyakrabban, de a megengedhetőnél - ami nulla - többször előfordul Chrome alatt is. Baromi idegesítő, baromi lehangoló. Köszi a meghallgatást, megint nem fog történni semmi.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6414
Nálam ekkora sebesség nincs, én inkább szerver hibára /akadozásra tippelek.stx írta: ↑2020.06.13., szomb. 17:591000 MBit-es netem van, de nekem is van olyan, hogy nem töltődnek le a képek.tonee73 írta: ↑2020.06.13., szomb. 17:09Az csupán a neted sebességétől függ, hogy milyen gyorsan nyitja meg.akvapark írta: ↑2020.06.13., szomb. 15:37Nekem viszonylag jó gépem van, de az 4-6 MB-s képeket, főleg ha vagy 8-12 van belőle nehezen nyitja meg.
Ha másnak is van ilyen gondja, nem lehet a képek nagyságát korlátozni?
(Egyébként is néhányszáz KB-s tartalom bőven elég, nem tudom minek ilyen nagy adathalmazt feltölteni.)
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 478
- Kapcsolat:
1000 MBit-es netem van, de nekem is van olyan, hogy nem töltődnek le a képek.tonee73 írta: ↑2020.06.13., szomb. 17:09Az csupán a neted sebességétől függ, hogy milyen gyorsan nyitja meg.akvapark írta: ↑2020.06.13., szomb. 15:37Nekem viszonylag jó gépem van, de az 4-6 MB-s képeket, főleg ha vagy 8-12 van belőle nehezen nyitja meg.
(Egyébként is néhányszáz KB-s tartalom bőven elég, nem tudom minek ilyen nagy adathalmazt feltölteni.)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6414
Az csupán a neted sebességétől függ, hogy milyen gyorsan nyitja meg.akvapark írta: ↑2020.06.13., szomb. 15:37Nekem viszonylag jó gépem van, de az 4-6 MB-s képeket, főleg ha vagy 8-12 van belőle nehezen nyitja meg.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Nekem viszonylag jó gépem van, de az 4-6 MB-s képeket, főleg ha vagy 8-12 van belőle nehezen nyitja meg.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- R.G.
- Törzsvendég

- Értékelés: 288
A gondolatmenet nagyon jo
Szerintem itt inkabb az elvarasokrol lehet szo
Mit miert. Akarhatunk zold autot ha nincs a hasznaltpiacon csak szurke. Ha zoldet akarunk akkor vagy kivarjuk amire kicsi az esely, vagy bemegyunk a szalonba.
Mind a ket felnek at kell ertekelni a dolgokat, higy hasznaltban igen is elofordulhatnak hibak, serulesek, de joggal elvarhato, hogy errol tajekoztava legyen aki erdeklodik. Nekem is volt hibatlan es kevesbe hibatlan portekam. De azt a regi ..... Beidegzidest, higy mindig a vevonek van igaza felejtsuk mar el a nagy vilagban
A vevo akar valamit ami az eladoe, igy kozelitsen
Az elado meg el szeretne adni azt a valamit
Akkor ne farokmeregetes legyen, hogy kie a nagyobb, hanem kozeledjenek az allaspontok
Valojaban mind a ket fel ugyan azt akarja, ezt is lassuk be, de egyik sem allhat a masik felett
Szerintem itt inkabb az elvarasokrol lehet szo
Mit miert. Akarhatunk zold autot ha nincs a hasznaltpiacon csak szurke. Ha zoldet akarunk akkor vagy kivarjuk amire kicsi az esely, vagy bemegyunk a szalonba.
Mind a ket felnek at kell ertekelni a dolgokat, higy hasznaltban igen is elofordulhatnak hibak, serulesek, de joggal elvarhato, hogy errol tajekoztava legyen aki erdeklodik. Nekem is volt hibatlan es kevesbe hibatlan portekam. De azt a regi ..... Beidegzidest, higy mindig a vevonek van igaza felejtsuk mar el a nagy vilagban
A vevo akar valamit ami az eladoe, igy kozelitsen
Az elado meg el szeretne adni azt a valamit
Akkor ne farokmeregetes legyen, hogy kie a nagyobb, hanem kozeledjenek az allaspontok
Valojaban mind a ket fel ugyan azt akarja, ezt is lassuk be, de egyik sem allhat a masik felett
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

Köszönöm!Kellnerművek írta: ↑2020.06.10., szer. 19:31Tisztelt sorstársak !
Azt hiszem , kezdünk fordítva ülni a lovon .
Fene nagy szabályozásunk kezd a viszájára fordulni .
Felerősödtek egyesekben a használt berendezések csak patika állapotban való eladhatóságának igényei. Ennek erőteljes hangot is adnak, nevetségessé , hiteltelenné téve olyanokat, akik nem érdemelték ki.
Nem jó ez a csapás irány.
Így , használt coccot már csak az alkatrész, garázsürítés rovatban mer meghirdetni az ember, hogy a keresztvizet ne szedjék le róla.
A frusztráltságot , lehet, hogy nem itt kellene levezetni ?
Belekötünk véletlen helyesírási hibába, kajánkodunk mások nyomorán, fikázzuk mások gondolatait, mert nem a miénk.
Biztos, hogy ezt akarjuk?
Az ilyen közösség nem közösség, így nincs összetartó erő.
Amikor 'only read'-ből aktívabb státuszra váltottam, úgy gondoltam, ez a szűk közösség csak megfér egymással, előre viszi ezt a kevesek által űzött hobbyt.
Sajnos csalódnom kellett, ugyanolyan kicsinyesek vagyunk, mint az átlagember. Kár.
Azért megpróbálhatnánk egy kicsit visszavenni, mindenki megelégedésére.
Persze szigorúan csak saját vélemény !
(egy hozzáfűznivaló: én sem hiszem, hogy erről a szabályozás tehet).
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Concert 11? :)Kellnerművek írta: ↑2020.06.10., szer. 19:31Tisztelt sorstársak !
Felerősödtek egyesekben a használt berendezések csak patika állapotban való eladhatóságának igényei..
Miért gondolod, hogy a szabályozás tehet róla?
- Kellnerművek
- Fórumlakó

- Értékelés: 548
Tisztelt sorstársak !
Felerősödtek egyesekben a használt berendezések csak patika állapotban való eladhatóságának igényei. Ennek erőteljes hangot is adnak, nevetségessé , hiteltelenné téve olyanokat, akik nem érdemelték ki.
Így , használt coccot már csak az alkatrész, garázsürítés rovatban mer meghirdetni az ember, hogy a keresztvizet ne szedjék le róla.
Belekötünk véletlen helyesírási hibába, kajánkodunk mások nyomorán, fikázzuk mások gondolatait, mert nem a miénk.
Amikor 'only read'-ből aktívabb státuszra váltottam, úgy gondoltam, ez a szűk közösség csak megfér egymással, előre viszi ezt a kevesek által űzött hobbyt.
Sajnos csalódnom kellett, ugyanolyan kicsinyesek vagyunk, mint az átlagember. Kár.
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 130
Re: Aktuális fórummal kapcsolatos GY.I.K.
Szia Ricsi !
1. "Ne álj neki " az kettő db l , tudod , mert kettő db. lábad van
2. Ha nem tudsz segíteni , akkor a kibicnek ... !
3. Hogy van a család ?
1. "Ne álj neki " az kettő db l , tudod , mert kettő db. lábad van
2. Ha nem tudsz segíteni , akkor a kibicnek ... !
3. Hogy van a család ?
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1153
Re: Képek feltöltése
Ne álj neki részegen Lali! 
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
- csandaz
- Adminisztrátor

- Értékelés: 184
- Kapcsolat:
Nincs. Az a régi rendszer volt. 2018 nyara óta az új rendszer van.Best írta: ↑2020.05.30., szomb. 22:13Privát üzenetek beállításával kapcsolatban kérnék tanácsot.
Régebben összefűzve jelent meg az egy személlyel folytatott levelezés, most külön-külön ömlesztve.
Van beállítási lehetőség arra, hogy egyvalakitől egy üzenetbe gyűjtve, időrendbe jelenjen meg a privát üzenet?
-
Best
- Nincs visszaút

- Értékelés: 31
Privát üzenetek beállításával kapcsolatban kérnék tanácsot.
Régebben összefűzve jelent meg az egy személlyel folytatott levelezés, most külön-külön ömlesztve.
Van beállítási lehetőség arra, hogy egyvalakitől egy üzenetbe gyűjtve, időrendbe jelenjen meg a privát üzenet?
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

Nem erről van szó (tényleg volt még egy hirdetési sáv a "fehér részben" is, még anno a régi fórummotornál, nézd meg egy kicsit jobban az általam belinkelt képeket. Sőt az oldl alján is volt akkor egy harmadik hirdetés, szintén Google-os). Ha nem fér ki, a második sor is a kékben van most.... de hagyjuk, vihar a biliben, szerintem a többség úgysem akar még egy hirdetés-mezőt :)