Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 183
Kapcsolat:

Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek

Hozzászólás Szerző: csandaz »

venomer írta:
2020.06.19., pén. 16:19
Mindig kiléptet. Hagyjuk a hol, melyik oldalról melyik oldalra lépve történt ez, mert egyszerűbb volna összeszedni mely esetekben nem tette ezt. Firefox alatt gyakrabban, de a megengedhetőnél - ami nulla - többször előfordul Chrome alatt is. Baromi idegesítő, baromi lehangoló. Köszi a meghallgatást, megint nem fog történni semmi.
Ne hagyjuk, mert fontos, ha nem tudom hol nem tudok segíteni.

"Mindig kiléptet" - 5 percenként, óránként vagy minden alkalommal amikor bezárod a böngésződ?

Ha a legutolsó akkor nincsenek a sütik mentve, az böngésződ takarít vagy inkognító módban használod. Más oldalak nem csinálják ezt, csak az AVX.

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Sziasztok!

Először is, megint megkérek mindenkit, ha technikai gond van, direkt módon írjatok nemem. Nem járok a fórumra, nem olvasom a fórumot rendszeresen, csak ritkán. Akkor járok itt, ha a munkahelyi email-emre érkezik AVX értesítés egy pár topic-ról
Privát, email, telefon.

Kiléptetést még mindig nem értem, még mindig nincs elég információm. másfél órája jelentkeztem, be itt chrome-on, firefox pc és chrome android-on, mindhárom bejelentkezés még mindig él.
Mindenesetre volt még 1 biztonsági beálllítás ami be volt kapcsolva, "böngésző ellenőrzés", kiderül milyen hatása van. Mert engem még egyszer sem "dobott ki" X év alatt. (Mondjuk lehet észre se veszem, mert nekem természetes, hogy be kell jelentkezni amikor használni akarok valamit. Auto-pilóta :P)

Jelenlegi beállítás szerint 1 napig érvényes a belépés

Még mindig azt mondom, hogy kliens oldalon van valami probléma.
Be van pipálva a "Emlékezz rám"?
Nincs semmilyen süti takarító program a háttérben? vagy egyéb takarító/vírusírtó? CCleaner, Malwarebytes, Avast
Más oldalakkal nincs ilyen, hogy bezárod a böngészőt és újra be kell lépni?
Esetleg nem inkognító módban használod a fórumot?

Mindenkinek más a gépe és környezete, ha általános lenne a probléma akkor mindenki mondaná, nem csak páran.

U.i.: Bezártam egy kicsit a firefox-ot és az android chrome-ot is, megnyitottam újra és nem kellett bejelentkeznem.
Ezt megcsináltam a nem admin felhasználómmal is.
Amíg nem tudom ezt a hibát reprodukálni, nem tudom javítani.
Gyűjtsétek az adatokat, milyen böngésző, hol van, mit csinált, mennyi idővel később nem tudott belépni, egyéb programok, sütitakarítő, böngésző tisztító.

---

Az óránkénti lassulásról:
Minden páros óra után 4-6 perc között megáll az élet. Ezt tudom, nem megyek bele a részletekbe de 1 hónapig vitáztam a szolgáltatóval.
Röviden tömören azt kaptam válasznak, hogy "Ez van... Ha nem tetszik van más szolgáltatásunk is ami nem csinálja ezt"
2 óránként újraindulnak a webszerverek, hogy az új weboldalak felkerüljenek a régik törlődjenek. Ez kb 1-2 percig elérhetetlenné tesz minden oldalt az adott szerveren, köztük a mienket is.

Nem tudok vele mit csinálni, ebben az árketóriában nem találtam mást ami a forgalmunkat és méretünket eltűri, de ez nem is az én döntésem

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

LIMAR írta:
2020.06.21., vas. 11:31
Aszpirin írta:
2020.06.21., vas. 11:15
Ezzel az egész óra után pár perccel kezdődő, egy-két percig tartó brutális belassulással vagy teljes elakadással már azóta együtt élünk, hogy áttértünk az új szerverre. Jómagam is jelentettem már néhányszor, a shoutboxon is volt téma többször, meg máshol is.
Én csak azt nem értem, ha valaki használ egy ingyenes szolgáltatást, akkor ahelyett, hogy megköszönné azt, folyamatosan kritizálja.
Legyen minden regisztrált tagnak a havi tagdíja 100 Ft. Csak kibírná mindenki a harmad gombóc fagyi árát egy hónapban. Abból aztán lehetne fejleszteni. Vagy legyen évi 1000 Ft. Aki nem fizeti ki az 1000 Ft-ot törlődik a taglistából. Nem postolhat, nem adhat fel hirdetést. A befolyt összegből aztán lehetne fizetni a fórum üzemeltetőinek is valamicskét, hogy ne társadalmi munkában dolgozzanak és még viseljék is el az állandó nyavalygásokat. Lehetne komolyabb szervert üzemeltetni. Amíg minden költséget a tulajdonos finanszíroz, ne legyen semmi elvárása senkinek. Maximum köszönetet mondhat neki, hogy itt lehet - ingyen.
Ha kirohanásnak veszed, Limar, előre is bocs, a gondolataim tartalmáért viszont nem kérek elnézést. Kérek egyúttal mindenkit, hogy nagyon alaposan gondoljuk ezt át, mert könnyen egy inka kultúra sorsára juthatunk, magyarul eltűnünk a picsbe, aztán az archív weben hevenyészet kutakodást végző kisdiák egy nem is túl távoli, jövőbeli dátumon csak foszlányos utalásokat talál majd a néhavolt, avx-es létezésre. Nem lenne jó.

Nem tetszik sem a hangfekvésed, sem az orwelli világot idéző, bárdolatlan disztópiád. Kicsit elszálltál ezzel a gondolatmenettel. Mint az ötletelés részét, felvetést értem, de gondolj már bele mit szülne: elitizmust, belterjességet, extra elvárásokat, mint fizető vendég mindenki kiemelten elkezdhetné vagy elkezdené érvényesíteni akarni egyéni elképzeléseit, az lenne aztán csak az igazi, kiélezett egymásnak menés, ami nem cél. Már a megfogalmazás is vészjósló és fenyegető: aki nem fizeti ki... Prémium tagság esetleg, bár azzal sem tudnánk élni, ebben biztos vagyok, széthúzásba-baszakodásba vinne, de a kizárólag anyagiakhoz kötött részvételi lehetőség, hát, lehet, hogy létezik ennyire más értelmezési vetülete egyazon fórumnak eltérő szemszögekből, de szerintem szöges ellentétévé válna ez a hely mindannak, amit eddig képviselt.

Eddig is megoldódott valahogy, hogy ne legyen vatera a hirdetési szekció, bár az utóbbi időben volt engedve nepperkedés, biztos megvolt annak is az oka, nem is kérdeztem utána, mert csak a sértődés-karcolódás-hiszti lett volna minden oldalról. Inkább leszartam, félrenéztem. A lényeg, hogy nem a pénz, az ellentételezés a megoldás. Hinni lehet azt, hogy az az, de nem az az.

Szép dolog az alázat, de összekevered valamivel. Ha csinálunk valamit, csináljuk vállalhatóan. Ha nem megy a kommunikáció vagy nincs rá kedv, erőforrás, akkor meg húzzuk le a rolót (a gyakorlatban nem ilyen egyszerű, hiszen ragaszkodunk a helyhez, okkal vagy vélt okkal). De ez, hogy presszionáljuk a felhasználót, ha szólni mer, ez nagyon nem frankó. A megtévedt Puzsér jut eszembe, aki nem általlott amellé állni, hogy a filmek feliratait brahiból, saját szórakozásra elkészítő gyerekek szabadon garázdálkodhassanak nyelvtudatlanságukkal, tehát hogy nem baj az, ha anyanyelvét, mint célnyelvet nem ismerve sem helyesírásilag, sem tartalmilag-logikailag szart ad ki a keze közül, s hogy ugyanilyen viszonyban van a forrásnyelvvel is, az sem baj - így mélyítve méginkább az amúgy is katasztrofális helyzetet. Az unásig-rojtig ismételt közhely pedig ugyanez volt - és jelenleg is az - hogy nem lehet egy szava sem senkinek, hiszen ingyen csinálják. Ez vállalhatóan cseng? Felnőtt ember érvkészletébe illeszthető? Nem gondolom.

A kismillió - és ilyenek miatt VONZÓBB - facebook alternatíva tükrében mégmeredekebb az ötlet, méginkább beszédes, hogy mit is gondolnál te itt létrehozni, mégdöglesztőbb. Az összegszerűség se legyen szerintem replika tárgya, mert nem a 100 vagy 1000 JMF-ról van szó, hanem hogy van egy végletekig rossz berögződés, nevesen, hogy nyúljunk a pénzhez, ha valami akadozik vagy nem megy. Mint egy diszfunkcionális házasságba megszülni az n+1-edik kölköt. Nem oldja meg.

Az örökös kiléptetés frusztráló és más irányokba taszít, az amúgy alapjáraton meglévő hála korlátlan burjánzását sem épp segíti elő, pedig az alap platform nekem és gondolom többeknek itt hifiileg a fórum, nem egyik-másik facebook csoport. Még jópár fiatal is tisztes gyakorisággal látogatja az avx-et, ne kedvtelenítsünk el felesleges blamákkal se régit, se újat. A régi a megszokottságon alapuló, masszív magot képezheti, az új továbbviheti a már meglévő utakat és újakat is adhat hozzá. Ezt, a kollektív kedvet kell védeni és életben tartani - elvégre fórum=közösség - nem pedig sarkos-odamondós, egyébként sem működőképes regulákkal megkínálni a helyzetet. Morzsolódást hozna a zsetonos lét és egy penészes befőtt szereplőjévé válna minden résztvevő. Persze lenne egy vak epizód, amikor ezt senki nem akarná látni, de végül ez lenne.

Nem kell ezt túltárgyalni sem, lesz valami ezzel a hellyel, aki csinálja csinálja, aki használja használja, megpróbálnak a felek udvariasan, tűrve, boldogulva, vidulva létezni benne, nem szükségszerűen szemben állva.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2729

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

nem igazán értelek Benneteket :D ..céges laptop,2-3 percig ha nem csinálok semmit sem a gépemen,jelszót kér,be kell jelentkeznem ismét :smile29: ..és 2 havonta,jelszóváltás !..és nem a CIA/MI6... 31_1_21.gif..és ugyanaz a jelszó,csak 12 ciklus elteltével használható ismét......hány zenész,hány lemezcimet kell fejben tartani ez végett... ;peace;
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 3333
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

Shimano írta:
2020.06.21., vas. 13:55
Pl Limar derült égből jövő villám szurkálódásait ki nem hagynám,mert az minden pénzt meg ér. :D
Azokat ki kell ám érdemelni!

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2168

Hozzászólás Szerző: Shimano »

LIMAR írta:
2020.06.21., vas. 11:31
Aszpirin írta:
Ezzel az egész óra után pár perccel kezdődő, egy-két percig tartó brutális belassulással vagy teljes elakadással már azóta együtt élünk, hogy áttértünk az új szerverre. Jómagam is jelentettem már néhányszor, a shoutboxon is volt téma többször, meg máshol is.
Én csak azt nem értem, ha valaki használ egy ingyenes szolgáltatást, akkor ahelyett, hogy megköszönné azt, folyamatosan kritizálja.
Legyen minden regisztrált tagnak a havi tagdíja 100 Ft. Csak kibírná mindenki a harmad gombóc fagyi árát egy hónapban. Abból aztán lehetne fejleszteni. Vagy legyen évi 1000 Ft. Aki nem fizeti ki az 1000 Ft-ot törlődik a taglistából. Nem postolhat, nem adhat fel hirdetést. A befolyt összegből aztán lehetne fizetni a fórum üzemeltetőinek is valamicskét, hogy ne társadalmi munkában dolgozzanak és még viseljék is el az állandó nyavalygásokat. Lehetne komolyabb szervert üzemeltetni. Amíg minden költséget a tulajdonos finanszíroz, ne legyen semmi elvárása senkinek. Maximum köszönetet mondhat neki, hogy itt lehet - ingyen.
Én egy valós tényt és problémát vetettem fel.Ha ez kritikának tűnik,akkor ezzel nem tudok mit kezdeni,meg azokkal sem akik bal lábbal kelnek és fekszenek.
De hogy legyen egy valós kritika is,szerintem ez az eddigi legrosszabb fórummotor mióta létezik az oldal,de mint sok mással is,ezzel is együtt lehet élni.
Köszönöm hogy itt lehetek,ingyen,és bérmentve. :D
Ha majd fizetni kell,akkor is itt leszek.Pl Limar derült égből jövő villám szurkálódásait ki nem hagynám,mert az minden pénzt meg ér. :D

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 3333
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

Aszpirin írta:

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6076

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Shimano írta:
2020.06.21., vas. 11:05
Azzal együtt lehet élni hogy időnként,(nálam viszonylag ritkán) önhatalmúlag kidob a rendszer,viszont az hogy elég sűrűn,(ez általában egész óra után pár pecig) nem töltődik be az oldal,az már gázosabb eset.
De majd megoldódik ez is,egyszer,talán,valamikor,vagy nem és így jártunk. sad.gif
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2168

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Azzal együtt lehet élni hogy időnként,(nálam viszonylag ritkán) önhatalmúlag kidob a rendszer,viszont az hogy elég sűrűn,(ez általában egész óra után pár pecig) nem töltődik be az oldal,az már gázosabb eset.
De majd megoldódik ez is,egyszer,talán,valamikor,vagy nem és így jártunk. sad.gif

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

en csak 24 oran tuli bejelentkezes eseten veszem eszre, hogy ujra be kell adni nevet, jelszot (Chrome, céges iphone)

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7655

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Engem csak akkor, ha 2 eszköznél többről vagyok bejelentkezve.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1250

Hozzászólás Szerző: Tul »

Android - Opera
Windows - Firefox

1 órán belül kidob mindkettőből.

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: R.G. »

Sziasztok!

Infó
3 napja többször is kiléptetett a rendszer
Csak Chrome amit használok

Köszi a figyelmet és a segítséget
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Mindig kiléptet. Hagyjuk a hol, melyik oldalról melyik oldalra lépve történt ez, mert egyszerűbb volna összeszedni mely esetekben nem tette ezt. Firefox alatt gyakrabban, de a megengedhetőnél - ami nulla - többször előfordul Chrome alatt is. Baromi idegesítő, baromi lehangoló. Köszi a meghallgatást, megint nem fog történni semmi.

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Van probléma? nem hívott, nem írt nekem senki

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6277

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

stx írta:
2020.06.13., szomb. 17:59
tonee73 írta:
2020.06.13., szomb. 17:09
akvapark írta:
2020.06.13., szomb. 15:37
Nekem viszonylag jó gépem van, de az 4-6 MB-s képeket, főleg ha vagy 8-12 van belőle nehezen nyitja meg.
Ha másnak is van ilyen gondja, nem lehet a képek nagyságát korlátozni?
(Egyébként is néhányszáz KB-s tartalom bőven elég, nem tudom minek ilyen nagy adathalmazt feltölteni.)
Az csupán a neted sebességétől függ, hogy milyen gyorsan nyitja meg.
1000 MBit-es netem van, de nekem is van olyan, hogy nem töltődnek le a képek.
Nálam ekkora sebesség nincs, én inkább szerver hibára /akadozásra tippelek.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

stx
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 467
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: stx »

tonee73 írta:
2020.06.13., szomb. 17:09
akvapark írta:
Nekem viszonylag jó gépem van, de az 4-6 MB-s képeket, főleg ha vagy 8-12 van belőle nehezen nyitja meg.
(Egyébként is néhányszáz KB-s tartalom bőven elég, nem tudom minek ilyen nagy adathalmazt feltölteni.)
1000 MBit-es netem van, de nekem is van olyan, hogy nem töltődnek le a képek.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6277

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

akvapark írta:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1383

Hozzászólás Szerző: akvapark »

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: R.G. »

A gondolatmenet nagyon jo
Szerintem itt inkabb az elvarasokrol lehet szo
Mit miert. Akarhatunk zold autot ha nincs a hasznaltpiacon csak szurke. Ha zoldet akarunk akkor vagy kivarjuk amire kicsi az esely, vagy bemegyunk a szalonba.
Mind a ket felnek at kell ertekelni a dolgokat, higy hasznaltban igen is elofordulhatnak hibak, serulesek, de joggal elvarhato, hogy errol tajekoztava legyen aki erdeklodik. Nekem is volt hibatlan es kevesbe hibatlan portekam. De azt a regi ..... Beidegzidest, higy mindig a vevonek van igaza felejtsuk mar el a nagy vilagban
A vevo akar valamit ami az eladoe, igy kozelitsen
Az elado meg el szeretne adni azt a valamit
Akkor ne farokmeregetes legyen, hogy kie a nagyobb, hanem kozeledjenek az allaspontok
Valojaban mind a ket fel ugyan azt akarja, ezt is lassuk be, de egyik sem allhat a masik felett
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6076

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Kellnerművek írta:
2020.06.10., szer. 19:31
Tisztelt sorstársak !
Azt hiszem , kezdünk fordítva ülni a lovon .
Fene nagy szabályozásunk kezd a viszájára fordulni .
Felerősödtek egyesekben a használt berendezések csak patika állapotban való eladhatóságának igényei. Ennek erőteljes hangot is adnak, nevetségessé , hiteltelenné téve olyanokat, akik nem érdemelték ki.
Nem jó ez a csapás irány.
Így , használt coccot már csak az alkatrész, garázsürítés rovatban mer meghirdetni az ember, hogy a keresztvizet ne szedjék le róla.
A frusztráltságot , lehet, hogy nem itt kellene levezetni ?
Belekötünk véletlen helyesírási hibába, kajánkodunk mások nyomorán, fikázzuk mások gondolatait, mert nem a miénk.
Biztos, hogy ezt akarjuk?
Az ilyen közösség nem közösség, így nincs összetartó erő.
Amikor 'only read'-ből aktívabb státuszra váltottam, úgy gondoltam, ez a szűk közösség csak megfér egymással, előre viszi ezt a kevesek által űzött hobbyt.
Sajnos csalódnom kellett, ugyanolyan kicsinyesek vagyunk, mint az átlagember. Kár.
Azért megpróbálhatnánk egy kicsit visszavenni, mindenki megelégedésére.
Persze szigorúan csak saját vélemény !
Köszönöm! leborulok.gif
(egy hozzáfűznivaló: én sem hiszem, hogy erről a szabályozás tehet).
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1250

Hozzászólás Szerző: Tul »

Kellnerművek írta:
2020.06.10., szer. 19:31
Tisztelt sorstársak !
Felerősödtek egyesekben a használt berendezések csak patika állapotban való eladhatóságának igényei..
Concert 11? :)
Miért gondolod, hogy a szabályozás tehet róla?

Kellnerművek
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 547

Hozzászólás Szerző: Kellnerművek »

Tisztelt sorstársak !
Felerősödtek egyesekben a használt berendezések csak patika állapotban való eladhatóságának igényei. Ennek erőteljes hangot is adnak, nevetségessé , hiteltelenné téve olyanokat, akik nem érdemelték ki.
Nem jó ez a csapás irány.
Így , használt coccot már csak az alkatrész, garázsürítés rovatban mer meghirdetni az ember, hogy a keresztvizet ne szedjék le róla.
A frusztráltságot , lehet, hogy nem itt kellene levezetni ?
Belekötünk véletlen helyesírási hibába, kajánkodunk mások nyomorán, fikázzuk mások gondolatait, mert nem a miénk.
Biztos, hogy ezt akarjuk?
Az ilyen közösség nem közösség, így nincs összetartó erő.
Amikor 'only read'-ből aktívabb státuszra váltottam, úgy gondoltam, ez a szűk közösség csak megfér egymással, előre viszi ezt a kevesek által űzött hobbyt.
Sajnos csalódnom kellett, ugyanolyan kicsinyesek vagyunk, mint az átlagember. Kár.
Azért megpróbálhatnánk egy kicsit visszavenni, mindenki megelégedésére.
Persze szigorúan csak saját vélemény !

Shelby
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 125

Re: Aktuális fórummal kapcsolatos GY.I.K.

Hozzászólás Szerző: Shelby »

Szia Ricsi !
1. "Ne álj neki " az kettő db l , tudod , mert kettő db. lábad van
2. Ha nem tudsz segíteni , akkor a kibicnek ... !
3. Hogy van a család ? :smile29:
 "Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. "  ESTERHÁZY PÉTER

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1141

Re: Képek feltöltése

Hozzászólás Szerző: 4you »

Ne álj neki részegen Lali! ;peace;
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”