Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Árnyékolt DIY tápkábel 7,5 x 7,5 x 2,5 átmérővel
- aron73
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Re: Árnyékolt DIY tápkábel 7,5 x 7,5 x 2,5 átmérővel
Üdvözletem
Rendelnék 2db 10000 forintos ródiumozott tápkábelt.
Rendelnék 2db 10000 forintos ródiumozott tápkábelt.
Van még aranyozott és ródiumos csatlakozóval szerelt is.
Sokáig ezt használtam erősítőhöz és meggyőződésem, hogy csak minimális a különbség a fonotthoz képest, talán a fonottnál az számít, hogy egymástól távol elszigetelten haladnak a vezetők.....
Sokáig ezt használtam erősítőhöz és meggyőződésem, hogy csak minimális a különbség a fonotthoz képest, talán a fonottnál az számít, hogy egymástól távol elszigetelten haladnak a vezetők.....
BRG MK-27
1,5 méteres mindkét kábel, fekete felirat nélküli VIBORG aranyozott illetve ródiumos mindkét csatlakozó.
Nincs rajtuk harisnya.
Utánvét megoldható de talán az a legdrágább.
A posta kb 2500.- forintot kér érte talán picit többet is.
Ha előre utalod akkor ez kb 1000.- de ha nincs rá lehetőség akkor marad a posta !
Köszönettel!
Nincs rajtuk harisnya.
Utánvét megoldható de talán az a legdrágább.
A posta kb 2500.- forintot kér érte talán picit többet is.
Ha előre utalod akkor ez kb 1000.- de ha nincs rá lehetőség akkor marad a posta !
Köszönettel!
BRG MK-27
-
smiti
- Újonc fórumos

- Értékelés: 2
Szia!
Érdeklődnék ezen olcsóbb kábelek után. milyen hosszú van , hogyan is néz ki, milyen csatlakozókkal van szerelve és lehetséges-e utánvételes csomagküldés?
Üdv,
Schmidt János
Érdeklődnék ezen olcsóbb kábelek után. milyen hosszú van , hogyan is néz ki, milyen csatlakozókkal van szerelve és lehetséges-e utánvételes csomagküldés?
Üdv,
Schmidt János
Van még aranyozott és ródiumos csatlakozóval szerelt is.
BRG MK-27
kaptam néhány olcsóbb szériát, harisnya nélkül az áruk 10000.- forint
van aranyozott és ródiumos csatlakozóval is.
hamarosan rakok fel képet is...
van aranyozott és ródiumos csatlakozóval is.
hamarosan rakok fel képet is...
BRG MK-27
A karbon házas elkelt. A hagyományos műanyag csatlakozósból még van 2 db sima felirat nélküli viborg -gal szerelve.
BRG MK-27
Mivel az összes kábelemet fonottra cserélem, és nem szeretek kész kábeleket szétszedni, ezért most minden régi darabtól egyenként búcsúzom. Ezen a kábelen egy ismert márka csatlakozójának pontos másolata van, olyannyira, hogy még belül is az IEC csavarok színesek, sárga kék fekete. Anyagában vastagabb stabilabb mint a sima felirat nélküli VIBORG, a csatlakozó elemek 2x olyan vastagak mint mondjuk az olcsó verzióban. (képet töltök fel ! ) Kérdeztem a gyár tulaját miért van így, hebegett habogott szerintem gondolkodnia kellet most mi a fenét mondjon. Az is lehet Ők gyártják az ismert márkát ?
Hangzásában egy győri barátom szerint ez viszi a pálmát, igaz Ő a fonott konstrukciót próbálta vele, de azt mondta első a sorban beleértve a VIBORG 99,999 vörösréz dugókat is.
Ára 36000.- forint, információk minden fontos dologról a lap alján. Mivel szerintem sem az olcsó kategóriát népszerűsíti, letét ellenében kipróbálható, feltéve ha abban az állapotában kapom vissza ahogyan elvitted ! Viszket a tenyerem, hogy máshol is hirdessem, de azt hiszem az AVX megérdemel egy első lehetőséget.
Hangzásában egy győri barátom szerint ez viszi a pálmát, igaz Ő a fonott konstrukciót próbálta vele, de azt mondta első a sorban beleértve a VIBORG 99,999 vörösréz dugókat is.
Ára 36000.- forint, információk minden fontos dologról a lap alján. Mivel szerintem sem az olcsó kategóriát népszerűsíti, letét ellenében kipróbálható, feltéve ha abban az állapotában kapom vissza ahogyan elvitted ! Viszket a tenyerem, hogy máshol is hirdessem, de azt hiszem az AVX megérdemel egy első lehetőséget.
- Csatolmányok
-
- furutechcarbon2.jpg (754.19 KiB) Megtekintve 1875 alkalommal
-
- furutechcarbon1.jpg (1.02 MiB) Megtekintve 1875 alkalommal
BRG MK-27
Van egy ilyen kábelem, a Kontaset 7-es aljzathoz vettem.
Nekem nagyon tetszik, semleges, kiegyensúlyozott dinamikus hang, a basszus dallamkövetően kiterjedt.
Nekem nagyon tetszik, semleges, kiegyensúlyozott dinamikus hang, a basszus dallamkövetően kiterjedt.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6556
Nem te vagy az idegesítő, csak az, hogy lassan három hónapja van új szabályzat és a létező összes módon
értesítettünk róla minden felhasználót, hogy változás lesz.
-kiírtuk az üzenőfalra nem egyszer
-kíírtuk az admin és moderátor közleményekbe
-banner volt a főoldalon ezzel kapcsolatban
-minden felhasználónak el kellett fogadni egy clickbox-ban, hogy elfogadja az új feltételeket
Ezek után nem fogok mindenkinek népmesét írni, hogy mi a rossz a hirdetésében.Ha tudjátok használni a hirdetési felületet ingyenesen (mert ugye nem kell fizetni érte) akkor legyen már annyi, hogy elolvassátok a szabályzatot és betartjátok ott kérteket.Ez tényleg annyira sok?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Árnyékolt DIY tápkábel 7,5 x 7,5 x 2,5 átmérővel
Nekifutok harmadszor is az " Árnyékolt DIY tápkábel 7,5 x 7,5 x 2,5 átmérővel" hirdetésem feladásához.
Csak feltételezés de a törlő adminnak biztosan valami miatt a bögyében lehetek, mert azt sem mondja bú vagy bá csak egyszerűen törli. Megpróbálok nagyobb hangsúlyt fektetni a téma nyitási feltételekhez való megfelelésnek.
6.7. A Téma indításának alaki feltételei az alábbiak:
6.7.1.: Eladó a címben is megnevezett árnyékolt hálózati kábel 7,5x7,5x2,5 bekötéssel. A kábel erei 7 x 2,5 teszik ezt lehetővé. A kábel olasz gyártmányú aristoncavi gyár műhelyéből került ki. A kábelen a képen jól látható kínai VANGUARD CRYO P-120 gyártmánú csatlakozók vannak 1 db aranyozott és 1 db ródiumos van belőlük. A kábel hossza 150 cm mindkét esetben.
6.7.2. A kábel ára 12000.- forint / darab.
6.7.3. A kábelnek nincs hibája, vagy én nem tudok róla, nálam jól működik.
6.7.4. A termék szemályesen Budapesten vehető át a XIII kerületben, ( ennél pontosabb címet eldönthetem adok e meg, nem adok ) A terméket szívesen küldöm Foxposttal, GLS-sel, postával, galambbal, ha elbírja .
6.7.5. Lehet, hogy ha megint törlik a hirdetést máshol is fel fogom adni, mert van jobb dolgom is mint ezzel harmadjára bíbelődni. Ha feladom máshol azt itt nem mondom meg !
6.7.6. Érdeklődni személyes üzenetben lehet, vagy emailben, amit a profilom lapján találtok meg.
6.7.7. 2 darab képet rakok fel, de ha valaki szeretné csinálhatok még ! ( 12 darabot lehet )
6.7.8. Korábban árultam Titanex kábelt de az a topik lezárásra került, így mivel ez nem Titanex nem ugyanaz a termék tehát ezt az új témát nyitottam meg neki.
Dióhéjban ennyi remélem sikerült a téma nyitás összes pontjának megfelelnem.
Páran kérdezték hol van az alumínium házas csatlakozós kábel, ha jól emlékszem az még az első törlés előtt eladásra került.
Csak feltételezés de a törlő adminnak biztosan valami miatt a bögyében lehetek, mert azt sem mondja bú vagy bá csak egyszerűen törli. Megpróbálok nagyobb hangsúlyt fektetni a téma nyitási feltételekhez való megfelelésnek.
6.7. A Téma indításának alaki feltételei az alábbiak:
6.7.1.: Eladó a címben is megnevezett árnyékolt hálózati kábel 7,5x7,5x2,5 bekötéssel. A kábel erei 7 x 2,5 teszik ezt lehetővé. A kábel olasz gyártmányú aristoncavi gyár műhelyéből került ki. A kábelen a képen jól látható kínai VANGUARD CRYO P-120 gyártmánú csatlakozók vannak 1 db aranyozott és 1 db ródiumos van belőlük. A kábel hossza 150 cm mindkét esetben.
6.7.2. A kábel ára 12000.- forint / darab.
6.7.3. A kábelnek nincs hibája, vagy én nem tudok róla, nálam jól működik.
6.7.4. A termék szemályesen Budapesten vehető át a XIII kerületben, ( ennél pontosabb címet eldönthetem adok e meg, nem adok ) A terméket szívesen küldöm Foxposttal, GLS-sel, postával, galambbal, ha elbírja .
6.7.5. Lehet, hogy ha megint törlik a hirdetést máshol is fel fogom adni, mert van jobb dolgom is mint ezzel harmadjára bíbelődni. Ha feladom máshol azt itt nem mondom meg !
6.7.6. Érdeklődni személyes üzenetben lehet, vagy emailben, amit a profilom lapján találtok meg.
6.7.7. 2 darab képet rakok fel, de ha valaki szeretné csinálhatok még ! ( 12 darabot lehet )
6.7.8. Korábban árultam Titanex kábelt de az a topik lezárásra került, így mivel ez nem Titanex nem ugyanaz a termék tehát ezt az új témát nyitottam meg neki.
Dióhéjban ennyi remélem sikerült a téma nyitás összes pontjának megfelelnem.
Páran kérdezték hol van az alumínium házas csatlakozós kábel, ha jól emlékszem az még az első törlés előtt eladásra került.
- Csatolmányok
-
- cryo121.jpg (477.38 KiB) Megtekintve 1828 alkalommal
-
- cryo120.jpg (514.84 KiB) Megtekintve 1828 alkalommal
BRG MK-27