Tenyleg menjen at a mozi reszbe lassan mert en ia offolok egy kicsitTSanyi írta: ↑2020.06.05., pén. 21:57Gondolom itt is sokan azért hagytak fel a beszámolókkal mert ment az ekézés....
Az tény hogy különböző stílust kedvelünk, de kialakult hogy kinek kivel azonos az érdeklődési köre, ízlése. Ennek megfelelően kellett volna akár kihagyni a bejegyzéseket.
Én szívesen olvastam Többetek beszámolóit még ha nem is néztem meg a filmet, mert mint “olvasmány” is jó volt.
Off
Moziszoba építésre visszakanyarodva, szerintem a “tudományosan”, tudatosan megépített szoba elsőre is jó eredményt adhat. Így elkerülhető a sok-sok próbálkozás, csere. Persze azért ehhez kell egy határozott elképzelés hogy mit is szeretnénk. Ez pedig az évek alatt alakul ki... E nélkül is lehet tutit építeni de ez inkább a szerencse kategória.
De a filmszeretet akár a sztereo TV-n is lehet...
Nagyon is ratapintottal, sokunknak evekig elkepzelese sincs. Par hangfal "oszt jol van". De Sanyinal.jobb volt, akkor cserelunk es cserelunk es cserelunk. De meg mindig nincs elkepzeles. Aztan jon, hogy nem is a filmet nezzuk, hanem csak hallgatjuk, figyeljuk a neszeket. De mikor vegre osszeall a rendszer akkor rajovunk, hogy egy dramat is jobb megnezni nagyobb rendszeren, hisz az erzekszerveinket jobban betamadja minden rezdulese a filmnek. Emiatt is jobban tetszhet, mintha csak tv n neznenk meg. Ugye koncertet sem annyira elvezetes hordozhato audion hallgatni. Miota megvan a projektor otthon, a gyerekekkel kotelezoen a mese nezesnel is ezt veszem eszre. Eddig csak neztem, de pl ( itt most ajankas jon) a Moana a finom zenejevel es gyonyoru kepevel (persze nagyban) fantasztikus. Vagy a Yeti kojoknek a hangja a mozi rendszeren... A tv ezt sehogy nem adta vissza.