Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Médialejátszók

cécó
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 102

Re: Médialejátszók

Hozzászólás Szerző: cécó »

Sziasztok!
Melyik kisebb méretű 4k-s lejátszót érdemes szemezgetnetnem az apróba aminek van sztereó rca kimenete is? Popcorn A500 ra gondoltam.
60 fps és a hdr valódi javulást hoz?

Köszönöm szépen Uraim! leborulok.gif
HydraSound tápellátás - Furutech e TP60E NCF - HiDiamond D3 - Naim CD5x - Naim Hi Line ic - WireWorld Platinum Electra 7 - Naim SuperNait 2 - Naim Naca5 - WireWorld Platinum 8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 757
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Big »

Hááááát...............ebből nem lesz pletyka. :rolleyes:
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 757
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Big »

Sziasztok!
Popcorn A400 kezelésében/beállításában jártas fórumtársat keresnék. Van pár 3D-s filmem, de a lejátszó válogat köztük és van ami működik van ami meg 2D-ben megy csak (mindegyik HALF-SBS). Nem tartom valószínűnek, hogy a filmekkel lenne baj, mert PC-n Kodi-val tökéletes mindegyik.
A Popcorn oldalán ajánlott fájl átnevezést már próbáltam amivel elvileg a Popcorn átkapcsolja a TV-t 3D-be, de nem hozott eredményt.Biztosan valami beállítási probléma, ebben szeretnék segítséget kérni.
Előre is köszönöm!
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

cécó
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 102

Hozzászólás Szerző: cécó »

Sziasztok!
Hogyan tudom megnézni Oppo Bdp-103-ban van e cfw,mert akitől vettem sem tudta már...
Előre is köszönöm a segítséget! leborulok.gif
HydraSound tápellátás - Furutech e TP60E NCF - HiDiamond D3 - Naim CD5x - Naim Hi Line ic - WireWorld Platinum Electra 7 - Naim SuperNait 2 - Naim Naca5 - WireWorld Platinum 8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 618

Hozzászólás Szerző: Morph »

Mantis írta:
2020.05.20., szer. 10:32
Morph írta:
2020.01.23., csüt. 19:57
Üdv!
Egreat A5-t használ innen valaki?
A legfrissebb firm okozott egy kis érthetetlenséget. Eddig a filmek alatt megadtam a HTPC elérési útját, most pedig, nem lát semmit alatta és nem is tudom megadni.
Valami mandarin nyelven akarja bekérni, amit értelemszerűen nem is értek. Hiába az akarás nem megy.
A lejátszó nyelve magyar, továbbra is, de ez a beállítás gallyra ment.
Hiába a gyári reset, minden kitörölve, ez az almenü a filmek cimke alatt nem akar működni. Kérné az elérési utat, de nem lehet megadni!! Hiába írom be, a mandarin nem fogadja el! :smile51: :smile51:
Valaki találkozott hasonlóval?
Vissza lehet rakni régebbi förmöt? Én nem láttam ennek a módját..
Firm 1.5.1.0 jelenleg. Isten bizony falhoz b@szom. Külföldi fórumon is látom másnak ezt a hibát. Megoldás nuku.
Plíííz help! leborulok.gif
Helló Morph! Azóta megoldódott a probléma? Nekem Eagret A 11 -em van ,frissités után ugyanez van nálam is. Üdv.
Röviden: Nem. De , amúgy sem az enyém, úgyhogy nem foglalkoztam vele.
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

Mantis
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Mantis »

Morph írta:
2020.01.23., csüt. 19:57
Üdv!
Egreat A5-t használ innen valaki?
A legfrissebb firm okozott egy kis érthetetlenséget. Eddig a filmek alatt megadtam a HTPC elérési útját, most pedig, nem lát semmit alatta és nem is tudom megadni.
Valami mandarin nyelven akarja bekérni, amit értelemszerűen nem is értek. Hiába az akarás nem megy.
A lejátszó nyelve magyar, továbbra is, de ez a beállítás gallyra ment.
Hiába a gyári reset, minden kitörölve, ez az almenü a filmek cimke alatt nem akar működni. Kérné az elérési utat, de nem lehet megadni!! Hiába írom be, a mandarin nem fogadja el! :smile51: :smile51:
Valaki találkozott hasonlóval?
Vissza lehet rakni régebbi förmöt? Én nem láttam ennek a módját..
Firm 1.5.1.0 jelenleg. Isten bizony falhoz b@szom. Külföldi fórumon is látom másnak ezt a hibát. Megoldás nuku.
Plíííz help! leborulok.gif
Helló Morph! Azóta megoldódott a probléma? Nekem Eagret A 11 -em van ,frissités után ugyanez van nálam is. Üdv.

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2102

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Mantis írta:
2020.05.17., vas. 20:28
redbulova írta:
2020.05.17., vas. 18:00
https://www.youtube.com/watch?v=WewKLv6Z3dY

Itt van egy beállítás de több is van a youtube-on.
Köszi! Bár nem lettem okosabb,pont azokra nincs utalás ami érdekelne.Szintér-YCbCr420 8 Bit aztán van RGB -s ből is 8-10Bit es.Ezek ,hogy mik lehetnek? Sajnos nem kaptam használati útmutatót a készülékhez.Aki járatos ezekben,gondolom tudja készüléktől független.
Ha, akitől vetted nem tud segíteni, akkor én segítek. Küld el a telefonszámod és felhívlak.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Mantis
Nincs visszaút
Nincs visszaút

redbulova írta:
2020.05.17., vas. 18:00

Köszi! Bár nem lettem okosabb,pont azokra nincs utalás ami érdekelne.Szintér-YCbCr420 8 Bit aztán van RGB -s ből is 8-10Bit es.Ezek ,hogy mik lehetnek? Sajnos nem kaptam használati útmutatót a készülékhez.Aki járatos ezekben,gondolom tudja készüléktől független.

redbulova
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 75

Hozzászólás Szerző: redbulova »

Mantis
Nincs visszaút
Nincs visszaút

OK. köszi!

Vukkeinstein
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 677

Hozzászólás Szerző: Vukkeinstein »

Mantis írta:
2020.05.17., vas. 14:28
Sziasztok!
Ha valaki hozzá tudna szólni kérdéseimhez ,megköszönném! Eagret A 11 médialejátszó beállitásaival kapcsolatban.
A megjelenitő UHD 4 K-s. A lejátszási menüben jelenleg 4 K UHD 60 Hz, a színtérnél több opció is van ,ezek fogalmam sincs mit jelentenek.Melyik nyújtja a legjobb minőséget? Addig -addig próbálgattam,amíg teljesen el nem ment a kép,csak homályos csíkosodás volt látható,resetelni kellet a készüléket,hogy újra kép legyen.Érdekes a HDR-jelzés sem jelenik meg a készülék kijelzőén,csak a 4K. Üdv. Sándor
Nekem nincs Eagret-em de próbáld meg a color settings menüben a különböző opciókat:deep color,color space,HDMI range stb...módokat Auto-ra állítani.A HDR jelzésnek szerintem már akkor bekellene figyelni a tv-n/kijelzőn,amikor a lejátszó menüje megjelenik rajta.Legalábbis nálam így tesz a tv ha megjelenik rajta a Dodo menüje.
Majd az Eagret-es sporik megírják a tutit,addig is egy próbát megér.

Mantis
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sziasztok!
Ha valaki hozzá tudna szólni kérdéseimhez ,megköszönném! Eagret A 11 médialejátszó beállitásaival kapcsolatban.
A megjelenitő UHD 4 K-s. A lejátszási menüben jelenleg 4 K UHD 60 Hz, a színtérnél több opció is van ,ezek fogalmam sincs mit jelentenek.Melyik nyújtja a legjobb minőséget? Addig -addig próbálgattam,amíg teljesen el nem ment a kép,csak homályos csíkosodás volt látható,resetelni kellet a készüléket,hogy újra kép legyen.Érdekes a HDR-jelzés sem jelenik meg a készülék kijelzőén,csak a 4K. Üdv. Sándor

csacsumicsa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: csacsumicsa »

PropaneB írta:
2020.04.22., szer. 16:58
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok, de lenne pár kérdésem Oppo Bdp-103- mal kapcsolatban:
1. Honnan tudok letölteni/vásárolni cfw-t hozzá, illetve ha én nem, akor kitől lehet beszerezni?
2. Honnan tudom, hogy egyátalán lett-e ilyen cfw feltöltés elvégezve rajta?
3. Kaptam egy beszereletlen Regiofree modult a készülékhez, de nem találtam normális beszerelési manual-t hozzá.
Egyátalán kell ez, ha esetleg a cfw rákerülne?

Köszönöm.

Keresd a fórumon Robi-k kollégát ő majd segít a problémádon.

PropaneB
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: PropaneB »

Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok, de lenne pár kérdésem Oppo Bdp-103- mal kapcsolatban:
1. Honnan tudok letölteni/vásárolni cfw-t hozzá, illetve ha én nem, akor kitől lehet beszerezni?
2. Honnan tudom, hogy egyátalán lett-e ilyen cfw feltöltés elvégezve rajta?
3. Kaptam egy beszereletlen Regiofree modult a készülékhez, de nem találtam normális beszerelési manual-t hozzá.
Egyátalán kell ez, ha esetleg a cfw rákerülne?

Köszönöm.

Gbardo
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Gbardo »

Hiccusz írta:
2020.04.05., vas. 12:16
Gbardo írta:
2020.04.03., pén. 13:10
...a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat).
Formázd NTFS-re!
Ilyenkor örülök, hogy csak Apple számítógép van a háztartásban :fekverohog:
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1421

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Gbardo írta:
...a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat).
Formázd NTFS-re!

Gbardo
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ezeket már próbáltam. Zidoo fórumon olvastam, hogy 2TB-tól ajánlják a HDDket gondolkodik.gif . Maszkot, kesztyűt húzok, és elszaladok venni egyet.
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

Hozzászólás Szerző: Fish »

Gbardo írta:
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni. Zidoo UHD2000 médialejátszó nem látja (vagy lehet én vagyok a béna) a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat). Hol keressem :D ? Teljesen új vagyok médialejátszó ügyileg, bár Tidal-t már sikerült telepítenem rá, szól is :D , szóval tök hülye azért nem vagyok. Segítséget előre is köszönöm! Oppóval minden koppolt.
Szia!

2db usb 2.0 van rajta és 1 db usb 3.0 +1 usb-c, ha jó helyre dugtad akkor ,a főmenüben az elsőre klikk és ott az összes drive és hálózati meghajtó, pendrive stb ami rá van dugva vagy be van állítva neki..

Kép
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 601

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Gbardo írta:
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni. Zidoo UHD2000 médialejátszó nem látja (vagy lehet én vagyok a béna) a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat). Hol keressem :D ? Teljesen új vagyok médialejátszó ügyileg, bár Tidal-t már sikerült telepítenem rá, szól is :D , szóval tök hülye azért nem vagyok. Segítséget előre is köszönöm! Oppóval minden koppolt.
Fish-t keresd neki van ilyen kütyüje. Szerintem automatikusan fel kellene ismernie mikor rádugod. Külső tápos a vinyó? Ha nem, lehet nem bírja el az aljzat a vinyódat. Próbálj ki egy pen driveot esetleg, hogy azt felismeri-e. Vagy még az exfat is lehet ludas.(nem volna szabad) Más tippem nincs.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

Gbardo
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sziasztok!

nagygabor1982
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 201

Hozzászólás Szerző: nagygabor1982 »

Quetz írta:
2020.03.18., szer. 16:44
nagygabor1982 írta:
2020.03.18., szer. 14:45
Sziasztok. 1 kis segítségre szorulok.
Médialejátszó kellene, egy régi WD TV Live-ot szeretnék váltani vele, mert eljárt felette az idő és nem játszik már le pl. DD+ hangot. FW már nem lesz hozzá újabb.

A lényeg:
HDMI -n 720p / 1080p filmek nézése. (4k-t leszarom.)
Mindenféle formátumot kezeljek stabilan, akadásmentesen.
Hálózatot kezeljen, mert egy Diskstation NAS-ról fogja kapni a cuccokat.
Valami stabil cucc kellene.
Nem árt, ha van rajta pl. youtube kliens, ilyemi.
Kezelje normálisan a feliratokat (srt.)
Ja... olcsó legyen, de persze jó. :D

Köszi!
Bármelyik raspberry pi + osmc féle kodi jó lesz neked.
Köszi! Utána nézek....

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

nagygabor1982 írta:
2020.03.18., szer. 14:45
Médialejátszó kellene, egy régi WD TV Live-ot szeretnék váltani vele, mert eljárt felette az idő és nem játszik már le pl. DD+ hangot. FW már nem lesz hozzá újabb.

A lényeg:

Köszi!
Bármelyik raspberry pi + osmc féle kodi jó lesz neked.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

nagygabor1982
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 201

Hozzászólás Szerző: nagygabor1982 »

A lényeg:

Köszi!

kalmi22
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: kalmi22 »

gyongyhalas írta:
2020.03.12., csüt. 11:24
Gondolom resettel próbálkoztál....
Nálam volt egy két eset mikor az segített...
Még egy kérdés használod mindkét hdmi kimenetét audió kimenet ha engedélyezve van a másikon csak sztereót küld v, süket volt.
A gyári beállítás után a kodi beállításnál nézd meg a dts t engedi e ? pipa be ahová kell .Érdekes módon nálam ez hozta a megoldást pedig elvileg külön lejátszó program...a gyáritól.
üdv
Kipróbáltam mindent,de nem akar hangot adni sajnos!

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 326

Hozzászólás Szerző: gyongyhalas »

TSanyi írta:
2020.03.11., szer. 21:29
Úgy látszik hogy a gyári médialejátszókkal is el lehet babrálni, pipalgatni nem csak egy HTPC-vel.... gondolkodik.gif
Ezért jó az oppo most már tudom... :D

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”