Melyik kisebb méretű 4k-s lejátszót érdemes szemezgetnetnem az apróba aminek van sztereó rca kimenete is? Popcorn A500 ra gondoltam.
60 fps és a hdr valódi javulást hoz?
Köszönöm szépen Uraim!

Röviden: Nem. De , amúgy sem az enyém, úgyhogy nem foglalkoztam vele.Mantis írta: ↑2020.05.20., szer. 10:32Helló Morph! Azóta megoldódott a probléma? Nekem Eagret A 11 -em van ,frissités után ugyanez van nálam is. Üdv.Morph írta: ↑2020.01.23., csüt. 19:57Üdv!
Egreat A5-t használ innen valaki?
A legfrissebb firm okozott egy kis érthetetlenséget. Eddig a filmek alatt megadtam a HTPC elérési útját, most pedig, nem lát semmit alatta és nem is tudom megadni.
Valami mandarin nyelven akarja bekérni, amit értelemszerűen nem is értek. Hiába az akarás nem megy.
A lejátszó nyelve magyar, továbbra is, de ez a beállítás gallyra ment.
Hiába a gyári reset, minden kitörölve, ez az almenü a filmek cimke alatt nem akar működni. Kérné az elérési utat, de nem lehet megadni!! Hiába írom be, a mandarin nem fogadja el!![]()
![]()
Valaki találkozott hasonlóval?
Vissza lehet rakni régebbi förmöt? Én nem láttam ennek a módját..
Firm 1.5.1.0 jelenleg. Isten bizony falhoz b@szom. Külföldi fórumon is látom másnak ezt a hibát. Megoldás nuku.
Plíííz help!![]()
Helló Morph! Azóta megoldódott a probléma? Nekem Eagret A 11 -em van ,frissités után ugyanez van nálam is. Üdv.Morph írta: ↑2020.01.23., csüt. 19:57Üdv!
Egreat A5-t használ innen valaki?
A legfrissebb firm okozott egy kis érthetetlenséget. Eddig a filmek alatt megadtam a HTPC elérési útját, most pedig, nem lát semmit alatta és nem is tudom megadni.
Valami mandarin nyelven akarja bekérni, amit értelemszerűen nem is értek. Hiába az akarás nem megy.
A lejátszó nyelve magyar, továbbra is, de ez a beállítás gallyra ment.
Hiába a gyári reset, minden kitörölve, ez az almenü a filmek cimke alatt nem akar működni. Kérné az elérési utat, de nem lehet megadni!! Hiába írom be, a mandarin nem fogadja el!![]()
![]()
Valaki találkozott hasonlóval?
Vissza lehet rakni régebbi förmöt? Én nem láttam ennek a módját..
Firm 1.5.1.0 jelenleg. Isten bizony falhoz b@szom. Külföldi fórumon is látom másnak ezt a hibát. Megoldás nuku.
Plíííz help!![]()
Ha, akitől vetted nem tud segíteni, akkor én segítek. Küld el a telefonszámod és felhívlak.Mantis írta: ↑2020.05.17., vas. 20:28Köszi! Bár nem lettem okosabb,pont azokra nincs utalás ami érdekelne.Szintér-YCbCr420 8 Bit aztán van RGB -s ből is 8-10Bit es.Ezek ,hogy mik lehetnek? Sajnos nem kaptam használati útmutatót a készülékhez.Aki járatos ezekben,gondolom tudja készüléktől független.redbulova írta: ↑2020.05.17., vas. 18:00https://www.youtube.com/watch?v=WewKLv6Z3dY
Itt van egy beállítás de több is van a youtube-on.
Köszi! Bár nem lettem okosabb,pont azokra nincs utalás ami érdekelne.Szintér-YCbCr420 8 Bit aztán van RGB -s ből is 8-10Bit es.Ezek ,hogy mik lehetnek? Sajnos nem kaptam használati útmutatót a készülékhez.Aki járatos ezekben,gondolom tudja készüléktől független.redbulova írta: ↑2020.05.17., vas. 18:00https://www.youtube.com/watch?v=WewKLv6Z3dY
Itt van egy beállítás de több is van a youtube-on.
Nekem nincs Eagret-em de próbáld meg a color settings menüben a különböző opciókat:deep color,color space,HDMI range stb...módokat Auto-ra állítani.A HDR jelzésnek szerintem már akkor bekellene figyelni a tv-n/kijelzőn,amikor a lejátszó menüje megjelenik rajta.Legalábbis nálam így tesz a tv ha megjelenik rajta a Dodo menüje.Mantis írta: ↑2020.05.17., vas. 14:28Sziasztok!
Ha valaki hozzá tudna szólni kérdéseimhez ,megköszönném! Eagret A 11 médialejátszó beállitásaival kapcsolatban.
A megjelenitő UHD 4 K-s. A lejátszási menüben jelenleg 4 K UHD 60 Hz, a színtérnél több opció is van ,ezek fogalmam sincs mit jelentenek.Melyik nyújtja a legjobb minőséget? Addig -addig próbálgattam,amíg teljesen el nem ment a kép,csak homályos csíkosodás volt látható,resetelni kellet a készüléket,hogy újra kép legyen.Érdekes a HDR-jelzés sem jelenik meg a készülék kijelzőén,csak a 4K. Üdv. Sándor
PropaneB írta: ↑2020.04.22., szer. 16:58Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok, de lenne pár kérdésem Oppo Bdp-103- mal kapcsolatban:
1. Honnan tudok letölteni/vásárolni cfw-t hozzá, illetve ha én nem, akor kitől lehet beszerezni?
2. Honnan tudom, hogy egyátalán lett-e ilyen cfw feltöltés elvégezve rajta?
3. Kaptam egy beszereletlen Regiofree modult a készülékhez, de nem találtam normális beszerelési manual-t hozzá.
Egyátalán kell ez, ha esetleg a cfw rákerülne?
Köszönöm.
Ilyenkor örülök, hogy csak Apple számítógép van a háztartásban
Szia!Gbardo írta: ↑2020.04.03., pén. 13:10Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Zidoo UHD2000 médialejátszó nem látja (vagy lehet én vagyok a béna) a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat). Hol keressem? Teljesen új vagyok médialejátszó ügyileg, bár Tidal-t már sikerült telepítenem rá, szól is
, szóval tök hülye azért nem vagyok. Segítséget előre is köszönöm! Oppóval minden koppolt.
Fish-t keresd neki van ilyen kütyüje. Szerintem automatikusan fel kellene ismernie mikor rádugod. Külső tápos a vinyó? Ha nem, lehet nem bírja el az aljzat a vinyódat. Próbálj ki egy pen driveot esetleg, hogy azt felismeri-e. Vagy még az exfat is lehet ludas.(nem volna szabad) Más tippem nincs.Gbardo írta: ↑2020.04.03., pén. 13:10Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Zidoo UHD2000 médialejátszó nem látja (vagy lehet én vagyok a béna) a külső USB HDD-t (WD Elements 1TB exFat). Hol keressem? Teljesen új vagyok médialejátszó ügyileg, bár Tidal-t már sikerült telepítenem rá, szól is
, szóval tök hülye azért nem vagyok. Segítséget előre is köszönöm! Oppóval minden koppolt.
Köszi! Utána nézek....Quetz írta: ↑2020.03.18., szer. 16:44Bármelyik raspberry pi + osmc féle kodi jó lesz neked.nagygabor1982 írta: ↑2020.03.18., szer. 14:45Sziasztok. 1 kis segítségre szorulok.
Médialejátszó kellene, egy régi WD TV Live-ot szeretnék váltani vele, mert eljárt felette az idő és nem játszik már le pl. DD+ hangot. FW már nem lesz hozzá újabb.
A lényeg:
HDMI -n 720p / 1080p filmek nézése. (4k-t leszarom.)
Mindenféle formátumot kezeljek stabilan, akadásmentesen.
Hálózatot kezeljen, mert egy Diskstation NAS-ról fogja kapni a cuccokat.
Valami stabil cucc kellene.
Nem árt, ha van rajta pl. youtube kliens, ilyemi.
Kezelje normálisan a feliratokat (srt.)
Ja... olcsó legyen, de persze jó.
Köszi!
Bármelyik raspberry pi + osmc féle kodi jó lesz neked.nagygabor1982 írta: ↑2020.03.18., szer. 14:45Sziasztok. 1 kis segítségre szorulok.
Médialejátszó kellene, egy régi WD TV Live-ot szeretnék váltani vele, mert eljárt felette az idő és nem játszik már le pl. DD+ hangot. FW már nem lesz hozzá újabb.
A lényeg:
HDMI -n 720p / 1080p filmek nézése. (4k-t leszarom.)
Mindenféle formátumot kezeljek stabilan, akadásmentesen.
Hálózatot kezeljen, mert egy Diskstation NAS-ról fogja kapni a cuccokat.
Valami stabil cucc kellene.
Nem árt, ha van rajta pl. youtube kliens, ilyemi.
Kezelje normálisan a feliratokat (srt.)
Ja... olcsó legyen, de persze jó.
Köszi!
Kipróbáltam mindent,de nem akar hangot adni sajnos!gyongyhalas írta: ↑2020.03.12., csüt. 11:24Gondolom resettel próbálkoztál....
Nálam volt egy két eset mikor az segített...
Még egy kérdés használod mindkét hdmi kimenetét audió kimenet ha engedélyezve van a másikon csak sztereót küld v, süket volt.
A gyári beállítás után a kodi beállításnál nézd meg a dts t engedi e ? pipa be ahová kell .Érdekes módon nálam ez hozta a megoldást pedig elvileg külön lejátszó program...a gyáritól.
üdv