Nincs. Az a régi rendszer volt. 2018 nyara óta az új rendszer van.Best írta: ↑2020.05.30., szomb. 22:13Privát üzenetek beállításával kapcsolatban kérnék tanácsot.
Régebben összefűzve jelent meg az egy személlyel folytatott levelezés, most külön-külön ömlesztve.
Van beállítási lehetőség arra, hogy egyvalakitől egy üzenetbe gyűjtve, időrendbe jelenjen meg a privát üzenet?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
- csandaz
- Adminisztrátor
- Értékelés: 183
- Kapcsolat:
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 30
Privát üzenetek beállításával kapcsolatban kérnék tanácsot.
Régebben összefűzve jelent meg az egy személlyel folytatott levelezés, most külön-külön ömlesztve.
Van beállítási lehetőség arra, hogy egyvalakitől egy üzenetbe gyűjtve, időrendbe jelenjen meg a privát üzenet?
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6075
Nem erről van szó (tényleg volt még egy hirdetési sáv a "fehér részben" is, még anno a régi fórummotornál, nézd meg egy kicsit jobban az általam belinkelt képeket. Sőt az oldl alján is volt akkor egy harmadik hirdetés, szintén Google-os). Ha nem fér ki, a második sor is a kékben van most.... de hagyjuk, vihar a biliben, szerintem a többség úgysem akar még egy hirdetés-mezőt :)
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1724
Egyszerű ám ez a talány... A hirdetési bannerek fix szélességűek, ha kifér egymás mellé (pl. fullhd monitor) akkor egy sor, ha nem fér ki (pl. telefon állítva), akkor kettő... 

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- csandaz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ok, látom, le lettek szedve, mert elavultak.
A google hirdetés kattintása a lényeg
A google hirdetés kattintása a lényeg
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Találtam egy iPad-es és egy iPhone-os képernyőfotót, amin a billentyűzet kitakarja ugyan a felét a második (alsó) reklámnak (merthogy a képernyőfotók a helyes idezőjel kiválasztását mutatják iOS-en), mindkettőn de látszik,, hogy ott van a “második” reklám... Ezek 2018 április 23.-án készültek, és még a korábbi fórummotorral. Emlékeim szerint Te az új fórummotorral kerültél már képbe (de lehet, hogy rosszul emlékeszem)...
Mellesleg akkor még egy harmadik is volt, az oldal alján, szintén a “fehér” területen.
Nem mintha nagyon kívánnám a reklámok szaporítását, mert többen lázonganának ez ellen is, szóval ezzel csínján szvsz...
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- csandaz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ez mikor volt, mert 2 éve csinálom ezt az oldalt és olyat még nem láttam
google hirdetésre gondolsz, vagy felhasználók által feladottra?
google hirdetésre gondolsz, vagy felhasználók által feladottra?
1 fent az "avx" vonalában, egy meg az alatta lévő területen, egyidőben.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- csandaz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
2 csíkban?
Régebben két csíkban jelentek meg különféle hirdetések. Úgy könnyebb "kattintani" , ha van választék.
Most miért nincs?
Köszi a választ!
Most miért nincs?
Köszi a választ!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
A “provokatív kérdes” és “provokáció” kifejezések között van ném árnyalatnyi különbség, szerintem. De ne lovagoljunk ezen. Megkaptad a tájékoztatást, amit egy moderátor vagy egy admin tud neked adni publikus felületen, bár ehhez csak a (teljesen publikus) szabályzatot kellett idéznem.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11020
- Kapcsolat:
Rosszul érzékeled, csupán tájékoztatást szerettem volna kapni. Nem tudtam, hogy ez provokációnak minősül.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
A szabályzat kerskedőkre vonatkozó fejezetéből:
4.7. A Kereskedő státuszról a Fórum tulajdonosával kell közvetlenül egyeztetni.
A szabályzat szakértőkre vonatkozó fejezetéből:
Ha jól érzékelem a provokatív kérdéseid mögött felsejlő indokot, kereskedőből szakértővé szeretnél válni. Azt hiszem, ennek alapján egyértelmű, hogy kivel kell - közvetlenül - egyeztess a “problémádról”. Előtte azért javaslom, olvasd el a kereskedőkről es szakértőkről szóló fejezetek minden egyéb pontját is.5.2. A bekerülésről megfelelő mennyiségű és minőségű hozzászólás közzététele után kérésre a Fórum tulajdonosa dönthet.
Minden további floodolást a témában innen törölni fogok.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Akkor már csak azt tessék elmagyarázni, miként tudja valaki a fórumozók ismeretanyagait bővíteni úgy, hogy évek óta be sem lép a fórumra! Meg talán az is érdekes infó lehet, hogy hány ismeretterjesztő hozzászólást kell írni a fizetési felmentésért.wittao írta: ↑2020.05.15., pén. 16:42Elmeletileg (es eddig gyakorlatilag) kereskedo fizet... es ugy volt az otlet, ha valaki szakerto tevekenysegevel segiti a forumozok ismeretanyagainak bovuleset, akkor nem fizet, es kulon sajat csatornan tovabb gorgetheti szakertoi tevekenyseget az anyagi vilag fele.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Akkor megnyugodtam. Már azt hittem, hibás koncepcióval állunk szemben.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Aki nem fizet a fórum használatáért, az szakértővé válik. Vagy valamit félreértek? Hogyan működik ez?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6268
Az AT féle szétszedés azért maradt félbe mert mire végzett a vállalt dolgával még nem derült ki, hogy ki marad a kereskedő részen, illetve ki megy.(A szempontok: számlaképes kereskedő-e és szándékozik-e fizetni).Valami visszajelzést vár (várt) a listával a főnöktől.wittao írta: ↑2020.05.14., csüt. 15:01Már kezdtem volna ráindulatoskodni a témára, erre most meg lenyugodtam és semmi nem jut eszembe. Fene egye meg, most mit kritizáljak :)
No egy azért eszembe jutott:
az AT-féle szétszedés, választás, összefűzés, megfordítás stb. az egy már akkor is kimondottan ideiglenes állapotot szült.
Ezen várható valami reszelés, szerintem ez most nagyon össze-vissza. Kereskedők között szakértők, Szakértők között kereskedők, és egy betévedő külsős fél számára ez bizony erős félreértésre is lehetőséget ad.
Úgy gondolom ennek az állapotnak a felszámolása eléggé fontos lenne.
Üdv,
W
Benneteket beállítottalak menyussal a Core-nál, próbáld ki.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Ismét nyitva.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Nehéz pillanatok ezek egy moderátornak. Megpróbálom a tőlem telhetőt, és elnézést, ha valaki úgy látja, hogy béna így. Nem végeztem fórummoderátori főiskolát...
Szóval:
venomer: Vettük a jogos kritikáidat, és köszönet értük. Viszont: kevés a háttérinformációd ahhoz, hogy markáns ex-katedra kijelentéseket tegyél. Vélemény, az jöhet dögivel, de a megfogalmazás - amit Te is számonkérsz - nagyon számít. A "hisztis picsa" és hasonló sértegetések se nem segítenek, se nem célravezetőek, ha el akarsz valamit érni. Amit "nem lehet" azt sajnos nem lehet, és az objektív szűk keresztmetszeteket is elmagyaráztam privátban. Szóval tisztelettel kérem a megértést, és annak elfogadását, hogy senki nem akar itt rosszat - a moderátori/adminisztrátori csapat nem egy gonosz társaság, a közös jóért tesszük saját hitünk szerint, amit teszünk, és ha a hited nem egyezik a miénkével, akkor higgadt érveléssel többre lehet menni, mint ex-katedra "fikázással". Viszont vannak objektív keretek, ami között az admin és a moderátorok teljesíteni tudnak igényeket, és el kell fogadni, hogy bizonyos igényeket nem tudunk teljesíteni. Nem azért mert nem akarjuk, vagy nem lennénk képesek rá, hanem mert egyszerűen nem tudjuk.
csandaz: A fórum olyan műfaj, ahol ugyanazok a kritikák folyton ismét felbukkannak, és ez a kritikák jogos voltát erősíti. De a fórum kritizálása nem egyenlő a személyed kritizálásával, ezért kérlek próbálj meg kicsit kevésbé indulatosan válaszolni. Nagyszerű munkát végzel, és ezért mindannyian hálásak vagyunk. Komolyan. Sajnos nem mindenki számára látható a munkád, ezért nézd el azoknak kérlek, akik esetleg tudatlanul/ismeretlenül "belegázolnak". Ha meg szándékos, vagy úgy érzed hogy szándékos a "belegázolás": nem muszáj minden (vélt vagy valós) provokációra felvenni a kesztyűt.
Na, most egy rövid időre (max egy-két napra) lezárom a topikot, hogy nyugodjanak a kedélyek. Akinek van a témához megjegyzése/mondanivalója, arra kérem, várjon egy napot vele, mert hamarosan újranyitom, és lehet folytatni. Vagy ha sürgős, küldje privátban nekem.
Köszönöm a türelmet és megértést!
Szóval:
venomer: Vettük a jogos kritikáidat, és köszönet értük. Viszont: kevés a háttérinformációd ahhoz, hogy markáns ex-katedra kijelentéseket tegyél. Vélemény, az jöhet dögivel, de a megfogalmazás - amit Te is számonkérsz - nagyon számít. A "hisztis picsa" és hasonló sértegetések se nem segítenek, se nem célravezetőek, ha el akarsz valamit érni. Amit "nem lehet" azt sajnos nem lehet, és az objektív szűk keresztmetszeteket is elmagyaráztam privátban. Szóval tisztelettel kérem a megértést, és annak elfogadását, hogy senki nem akar itt rosszat - a moderátori/adminisztrátori csapat nem egy gonosz társaság, a közös jóért tesszük saját hitünk szerint, amit teszünk, és ha a hited nem egyezik a miénkével, akkor higgadt érveléssel többre lehet menni, mint ex-katedra "fikázással". Viszont vannak objektív keretek, ami között az admin és a moderátorok teljesíteni tudnak igényeket, és el kell fogadni, hogy bizonyos igényeket nem tudunk teljesíteni. Nem azért mert nem akarjuk, vagy nem lennénk képesek rá, hanem mert egyszerűen nem tudjuk.
csandaz: A fórum olyan műfaj, ahol ugyanazok a kritikák folyton ismét felbukkannak, és ez a kritikák jogos voltát erősíti. De a fórum kritizálása nem egyenlő a személyed kritizálásával, ezért kérlek próbálj meg kicsit kevésbé indulatosan válaszolni. Nagyszerű munkát végzel, és ezért mindannyian hálásak vagyunk. Komolyan. Sajnos nem mindenki számára látható a munkád, ezért nézd el azoknak kérlek, akik esetleg tudatlanul/ismeretlenül "belegázolnak". Ha meg szándékos, vagy úgy érzed hogy szándékos a "belegázolás": nem muszáj minden (vélt vagy valós) provokációra felvenni a kesztyűt.
Na, most egy rövid időre (max egy-két napra) lezárom a topikot, hogy nyugodjanak a kedélyek. Akinek van a témához megjegyzése/mondanivalója, arra kérem, várjon egy napot vele, mert hamarosan újranyitom, és lehet folytatni. Vagy ha sürgős, küldje privátban nekem.
Köszönöm a türelmet és megértést!
A szűk keresztmetszetet a technikai részre értettem egyébként, félreérthető lehetett a megfogalmazás. Az ezirányú kíváncsiság továbbra is él. Az akár 1 hetes átfutási idő meg akkor is sok.
Azt látom, hogy felhúztad magad, csak azt nem tudom, min. Meg hogy ennyire minek. Elképzelhető, hogy rossz napod van (már korán reggel?) vagy egy más hangnemet képzeltél a soraim alá, mögé. Az is lehet, hogy pont úgy vetted, ahogy írtam, bár ennek adom a kevesebb esélyt. Relax. Ennyit a hangnemről. Vissza is lehet utalni persze, okot-okozatot megfordítva, de azt hiszem, hogy - legalábbis szándékom szerint - normálisan szóltam hozzá(d).
A szabályzatnak megfelelően elég új gyerek vagy te itt - és ahogy tudom csak technikai munkatárs - úgyhogy talán nem is kellene ennyire felhúznod magad, ekkora mellényt növesztve. Konstruktív válasz is lehetett volna erre, mondjuk a háttéri zsonglőrködések említésével. És igen, béna a beimportált külső kereső. Mint mikor egy app saját magába integráltnak hirdet egy funkciót, közben meg csak van egy link ami egy már meglévő, külső késztermékre mutat. Nem leszólni akartam semmit, de remegni se kelljen már azon, hogy nem írhatja le az ember a véleményét. Nem rajtam kellene kitöltened azt, ha nem szereted a munkád és/vagy nincs elég időd vagy a többségi itteni visszajelzések nélkülözik a támogatást, a pozitív síkot. Mindezt rajtam csattantod, hagyjál ezekkel békén. Hisztis picsa üzemmód nem változtat sem a fórum helyzetén, sem az eljárás megítélésén. Volt itt nem egy odafigyelésbe oltott megoldás, írtam is, hogy örülök neki. De ha így és ilyeneket reagálsz, akkor csak ördögi kört teremtesz és mégnagyobb lesz a sértődöttség, mégkevesebb elvárt pozitivizmus mellett. Nem is értem.
Gondold át ezt mégegyszer, fenyegetés helyett. Ha meg emiatt szankcionálni akarsz, akkor meg annyi vagy. Nőj fel. Te engem ne szankcionálj.
Nem a használattal van a gond, hanem hogy jó magyar/fejlesztői szokáshoz híven a használhatatlanság határán lévő és még azon is túlmutató - bár nekem nem volt gondom a keresővel, többeknek igen - megoldásokat akarja lenyomni az ember torkán a kartbantartó, csak mert neki nincs ideje, kedve, humán problémamegoldóképessége. Fejen ne pörögjünk az óramutató járásával ellentétesen esetleg, csak hogy neked jobb legyen? Gáz az import kereső 2020-ban és pont. Nem a személyed ellen van ez a kijelentés, csak kilóg a megoldás. Ennyi. Nem az erőfeszítéseket vitatom, csak járom az internetet, mint mindenki más. Hisztizéssel sem lesz más ez a tényállás sem.
Megannyi esetben volt, hogy volt kérdés és javaslat és érdeklődés, de legtöbbször "ezt nem lehet". Igen hasonló érvek mentén, mint amit te is előadtál most, csak mondjuk puffogás nélkül. Ez még előző érák alatt történt. Beröffensz ide és elvársz. Ne. Így ne.
A szabályzatnak megfelelően elég új gyerek vagy te itt - és ahogy tudom csak technikai munkatárs - úgyhogy talán nem is kellene ennyire felhúznod magad, ekkora mellényt növesztve. Konstruktív válasz is lehetett volna erre, mondjuk a háttéri zsonglőrködések említésével. És igen, béna a beimportált külső kereső. Mint mikor egy app saját magába integráltnak hirdet egy funkciót, közben meg csak van egy link ami egy már meglévő, külső késztermékre mutat. Nem leszólni akartam semmit, de remegni se kelljen már azon, hogy nem írhatja le az ember a véleményét. Nem rajtam kellene kitöltened azt, ha nem szereted a munkád és/vagy nincs elég időd vagy a többségi itteni visszajelzések nélkülözik a támogatást, a pozitív síkot. Mindezt rajtam csattantod, hagyjál ezekkel békén. Hisztis picsa üzemmód nem változtat sem a fórum helyzetén, sem az eljárás megítélésén. Volt itt nem egy odafigyelésbe oltott megoldás, írtam is, hogy örülök neki. De ha így és ilyeneket reagálsz, akkor csak ördögi kört teremtesz és mégnagyobb lesz a sértődöttség, mégkevesebb elvárt pozitivizmus mellett. Nem is értem.
Gondold át ezt mégegyszer, fenyegetés helyett. Ha meg emiatt szankcionálni akarsz, akkor meg annyi vagy. Nőj fel. Te engem ne szankcionálj.
Nem a használattal van a gond, hanem hogy jó magyar/fejlesztői szokáshoz híven a használhatatlanság határán lévő és még azon is túlmutató - bár nekem nem volt gondom a keresővel, többeknek igen - megoldásokat akarja lenyomni az ember torkán a kartbantartó, csak mert neki nincs ideje, kedve, humán problémamegoldóképessége. Fejen ne pörögjünk az óramutató járásával ellentétesen esetleg, csak hogy neked jobb legyen? Gáz az import kereső 2020-ban és pont. Nem a személyed ellen van ez a kijelentés, csak kilóg a megoldás. Ennyi. Nem az erőfeszítéseket vitatom, csak járom az internetet, mint mindenki más. Hisztizéssel sem lesz más ez a tényállás sem.
Megannyi esetben volt, hogy volt kérdés és javaslat és érdeklődés, de legtöbbször "ezt nem lehet". Igen hasonló érvek mentén, mint amit te is előadtál most, csak mondjuk puffogás nélkül. Ez még előző érák alatt történt. Beröffensz ide és elvársz. Ne. Így ne.
"Bár a webhez nem értek" - De azért csak írsz.... csak írsz....
"Igaz, ekkora adatbázist jellemzően nem ingyenes megoldásokkal hostolnak." - válasz egy sorral feljebb
"Legyen könnyű a fórum ezzel a (fél)megoldással." - Akartatok keresést, megkaptátok. Ez mitől fél megoldás? Keresve van az oldalon, amit egyébként is megtehettél eddig a google által.
Az, hogy hogy van hostolva az oldal, nem tartozik rád (a host nem ingyenes, a motor)
Hogy tevékenykedik a "gárda", nem tartozik rád.
Nem adtál hozzá semmit a témához ehez a hozzászólással, se ötlet, se javaslat, csak írsz....
Ez nem demokrácia, ha nem változtatsz a hangnemeden, akkor a szabályzatnak megfelelően szankciónállak.
El nem tudod képzelni mennyi adattal kell zsonglőrködni a háttérben, hogy ilyen "simán" menjen. Nem tudod mennyi munkaóra van mögötte, hogy amennyire is használható legyen. Mert ha valaki egy ici-picit veszi a fáradtságot, hogy megtanulja használni (mint minden oldalt) akkor ez az oldal igenis jó és használható.
Szeretném, ha legközelebb akkor szólnál hozzá a beszélgetéshez, ha valamit hozzá tudsz tenni!
(a moderátorokat meg kérem, hogy moderáljanak engem is, ha nem értenek egyet, túl fűszeres a hozzászólás, nyugodtan töröljétek!)
- csandaz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
"A google keresés szerintem senkiben nem merült fel, mint komoly szükségesség 2020-ban." - Elárulok egy titkot, sok sok nagy oldal használja a google keresést, csak csendben, le vannak szerződve a google-al, csak mert az ő algoritmusuk jobb.venomer írta: ↑2020.05.12., kedd 17:08Ja ja, habzott egyet szolídan a szám. De számomra nagyon pozitív volt, ahogy megoldódott! Hozzáállás, kivitelezés.
A google keresés szerintem senkiben nem merült fel, mint komoly szükségesség 2020-ban. Bár a webhez nem értek, többek az itteni látogatók közül is igen, na meg itt vagytok ti, a gárda is, nem látom át, hol a szűk keresztmetszet benne, de ma nem jellemző ez már. Igaz, ekkora adatbázist jellemzően nem ingyenes megoldásokkal hostolnak. Na, majd tudjátok. Legyen könnyű a fórum ezzel a (fél)megoldással.
"Bár a webhez nem értek" - De azért csak írsz.... csak írsz....
"Igaz, ekkora adatbázist jellemzően nem ingyenes megoldásokkal hostolnak." - válasz egy sorral feljebb
"Legyen könnyű a fórum ezzel a (fél)megoldással." - Akartatok keresést, megkaptátok. Ez mitől fél megoldás? Keresve van az oldalon, amit egyébként is megtehettél eddig a google által.
Az, hogy hogy van hostolva az oldal, nem tartozik rád (a host nem ingyenes, a motor)
Hogy tevékenykedik a "gárda", nem tartozik rád.
Nem adtál hozzá semmit a témához ehez a hozzászólással, se ötlet, se javaslat, csak írsz....
Ez nem demokrácia, ha nem változtatsz a hangnemeden, akkor a szabályzatnak megfelelően szankciónállak.
El nem tudod képzelni mennyi adattal kell zsonglőrködni a háttérben, hogy ilyen "simán" menjen. Nem tudod mennyi munkaóra van mögötte, hogy amennyire is használható legyen. Mert ha valaki egy ici-picit veszi a fáradtságot, hogy megtanulja használni (mint minden oldalt) akkor ez az oldal igenis jó és használható.
Szeretném, ha legközelebb akkor szólnál hozzá a beszélgetéshez, ha valamit hozzá tudsz tenni!
(a moderátorokat meg kérem, hogy moderáljanak engem is, ha nem értenek egyet, túl fűszeres a hozzászólás, nyugodtan töröljétek!)
Ja ja, habzott egyet szolídan a szám. De számomra nagyon pozitív volt, ahogy megoldódott! Hozzáállás, kivitelezés.
A google keresés szerintem senkiben nem merült fel, mint komoly szükségesség 2020-ban. Bár a webhez nem értek, többek az itteni látogatók közül is igen, na meg itt vagytok ti, a gárda is, nem látom át, hol a szűk keresztmetszet benne, de ma nem jellemző ez már. Igaz, ekkora adatbázist jellemzően nem ingyenes megoldásokkal hostolnak. Na, majd tudjátok. Legyen könnyű a fórum ezzel a (fél)megoldással.
- csandaz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nah felkerült egy google search modul.
Helye egyenlőre ott, ha nagyon zavaró akkor megpóbálom átrakni 1 sorral feljebb
Mobil nézetben egy nagító oknja van jobb szélen
Ha találtok valami problémát azt jelezzétek privátban, arra reagálok a leggyorsabban
Azt figyelembe kell venni, hogy ez nem fog minden egyes téma létrehozásnál frissülni, a google meghatározott időszakonként jár az oldalon, ez lehet 1 nap, lehet 1 hét
Helye egyenlőre ott, ha nagyon zavaró akkor megpóbálom átrakni 1 sorral feljebb
Mobil nézetben egy nagító oknja van jobb szélen
Ha találtok valami problémát azt jelezzétek privátban, arra reagálok a leggyorsabban
Azt figyelembe kell venni, hogy ez nem fog minden egyes téma létrehozásnál frissülni, a google meghatározott időszakonként jár az oldalon, ez lehet 1 nap, lehet 1 hét