Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hangsugárzók javítása

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
brooklyn
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Sub javítás

Hozzászólás Szerző: brooklyn »

Sziasztok, van nekem egy Wharfedale diamond sw-150 subom. Sajna nem megy rajta egy ideje az 'autopower'. Azaz ha nem kap jelet sem kapcsol ki. Folyamatosan aktív.
(tudom van akit ez idegesít, s a fekete övesek kikapcsolják, meg minden, de nekem mikor működött tű pontos volt)

Kérdésem lenne, hogy ki tud nekem ebben segíteni? Bp lenne a legjobb persze. Lehet, hogy csak egy csatlakozás, vagy bizti, vagy valami, de nem értek hozzá, s nem is barmolnám szét:)

Köszi a segítséget leborulok.gif

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 761

Re: Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: Big »

lacimaci77 írta:
2020.06.04., csüt. 18:18
Big írta:
2020.06.03., szer. 17:18
lacimaci77 írta:
2020.05.27., szer. 10:48
üdv mindenkinek!

Revel Performa M20 magassugárzó alukúpjai behorpadtak. Az egyik az még az előző gazdánál, amit javították, de nem cserével. A másik az nálam, persze itthon nincs gazdája. :(. Megtörés ilyesmi az nincs, hangján nem hallani.
Kérdésem a következő, cserével javítja ezt itthon valaki vagy felejtsem el és szerezzek bele valahonnan gyárit? (persze sehol nem találok), A Performa sorozatból látszólag az F30-ban is ilyen van.
Ha javíttatom romlik-e a "hatásfoka", hangzása?

A hozzászólásban lévő kép nem az enyémről készült, csak a példa kedvéért tettem bele.
Revel tweeter.jpg

köszi. Laci
Két lehetőséged van, USA-ból 299$/db + szállítás + VÁM + ÁFA vagy UK-ból 250Ł/db + szállítás nem egyszerű pénz. gondolkodik.gif
Régebben egy F30-nál azt írtad, hogy javítható, azóta találkoztál ilyennel és mégsem?
Amivel találkoztam az mind javítható volt, de nem alumínium közép cseréjével ahogyan írtad ezért nem reagáltam rá.
Csak gondolatébresztőnek írtam le az árakat. :rolleyes:
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

lacimaci77
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: lacimaci77 »

[BLX] _Köszönöm szépen a válaszod!
Forrás: Raspberry PI 4B + Allo Digione + Rune Audio; Erősítő: DIY végfok; Hangsugárzó: Revel Performa M20; DAC: Topping D90 MQA előfok/DAC Kábelek: Crystal Cooper hangfal és IC, AudioQuest Eagle Eye koax

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1107

Hozzászólás Szerző: BLX »

lacimaci77 írta:
2020.06.09., kedd 16:09
más.. megoldás
Tételezzük fel, hogy kicserélem vagy cseréltetem a dómsugárzót egy más típusúra pl: SB Acoustics SB26ADC-C000-4 dómsugárzóra, ami méretbe megfelel a dobozba, ellenállása az stimmel, az eredeti többi tulajdonságáról meg semmi infóm. Feltétlenül kell, hogy hozzá legyen állítva a hangváltó? (persze ez hülye kérdés, mert az eredeti hangszóróról azon kívül, hogy Vifa 4ohm meg valami ilyen típusszám D26AG-06-04, semmit nem tudni, tehát valami méréseket azért illene tenni, ha valamivel helyettesíteni szeretnénk)
Valaki homályosítson fel!
Már igen sok helyen kerestem az eredeti dómot, de semmi. :( Valaki azt írta, hogy csekély 300 dollár/db ára van ennek az eredetileg a Vifa által a Revel számára gyártott magasnak. Máshol meg, hogy ez nem egy nagy értékű dómsugárzó. Tanácsoljon valaki valamit! Valahogy belesajdulnék, ha mondjuk ki kellene adni 120ezret+szállítást Amerikából.
Help!
( Már korábban felvetettem, hogy legyen egy hangszóró-hangsugárzó javítással foglalkozó "kisokos". Persze, ha Ti is jó ötletnek gondoljátok. (akár elektronikai szervizes kisokos is lehetne...) Visszatérő probléma az eszközeink szervizelése és kevés a transzparensen megosztott információ. Főleg, ami friss. Azt, hogy ez milyen formában lehetne megtenni azt vitassuk meg közösen szvsz, ha van rá igény. Sok cucc cserél gazdát. Egy részét szervizeljük előbb-utóbb. Össze lehetne szedegetni, mit hol érdemes. Hol mire számíthat az ember. )

Ha gond van a magas sugárzóddal, elképzelhető, hogy lehet valamilyen formában javítani. Lehetséges cserélni, minőségben hasonló másmilyenre is. A váltót is persze állítani-csekkolni kell, mérni, stb. ebben az esetben. Én adott helyzetben több szakemberrel is konzultálnék, utána döntenék.

Beszélj például velük:
Marosi István Tel: 06 20 943 8336‬
Bese Attila http://www.retroaudio.hu/doc/rolunk.php
Tüű Károly Tel: +36 70 281 3249‬

Fórumon keresztül:
Fülelek
Dragonweed

Biztosan vannak mások is akikhez lehetne fordulni, de hirtelen most ezek jutottak az eszembe.

Remélem sikerül megoldani a dolgot. :drum:

lacimaci77
Nincs visszaút
Nincs visszaút

más.. megoldás
Tételezzük fel, hogy kicserélem vagy cseréltetem a dómsugárzót egy más típusúra pl: SB Acoustics SB26ADC-C000-4 dómsugárzóra, ami méretbe megfelel a dobozba, ellenállása az stimmel, az eredeti többi tulajdonságáról meg semmi infóm. Feltétlenül kell, hogy hozzá legyen állítva a hangváltó? (persze ez hülye kérdés, mert az eredeti hangszóróról azon kívül, hogy Vifa 4ohm meg valami ilyen típusszám D26AG-06-04, semmit nem tudni, tehát valami méréseket azért illene tenni, ha valamivel helyettesíteni szeretnénk)
Valaki homályosítson fel!
Már igen sok helyen kerestem az eredeti dómot, de semmi. :( Valaki azt írta, hogy csekély 300 dollár/db ára van ennek az eredetileg a Vifa által a Revel számára gyártott magasnak. Máshol meg, hogy ez nem egy nagy értékű dómsugárzó. Tanácsoljon valaki valamit! Valahogy belesajdulnék, ha mondjuk ki kellene adni 120ezret+szállítást Amerikából.
Help!
Forrás: Raspberry PI 4B + Allo Digione + Rune Audio; Erősítő: DIY végfok; Hangsugárzó: Revel Performa M20; DAC: Topping D90 MQA előfok/DAC Kábelek: Crystal Cooper hangfal és IC, AudioQuest Eagle Eye koax

lacimaci77
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Big írta:
2020.06.03., szer. 17:18
lacimaci77 írta:
üdv mindenkinek!

Revel Performa M20 magassugárzó alukúpjai behorpadtak. Az egyik az még az előző gazdánál, amit javították, de nem cserével. A másik az nálam, persze itthon nincs gazdája. :(. Megtörés ilyesmi az nincs, hangján nem hallani.
Kérdésem a következő, cserével javítja ezt itthon valaki vagy felejtsem el és szerezzek bele valahonnan gyárit? (persze sehol nem találok), A Performa sorozatból látszólag az F30-ban is ilyen van.

A hozzászólásban lévő kép nem az enyémről készült, csak a példa kedvéért tettem bele.
Revel tweeter.jpg

köszi. Laci
Két lehetőséged van, USA-ból 299$/db + szállítás + VÁM + ÁFA vagy UK-ból 250Ł/db + szállítás nem egyszerű pénz. gondolkodik.gif
Régebben egy F30-nál azt írtad, hogy javítható, azóta találkoztál ilyennel és mégsem?

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 761

Hozzászólás Szerző: Big »

lacimaci77 írta:
üdv mindenkinek!

Revel tweeter.jpg

köszi. Laci
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Lotz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: Lotz »

Sziasztok!
Hangfal(Xavian Piccola) felújitásra(furnérsérülések) tudtok igényes munkát végző szakit ajánlani lehetőleg Bp vonzáskörében? Már sérülten vettem anno(sajnos nem néztem át tüzetesen átvételkor, igy idehaza még több, nagyobb sérülést fedeztem fel főleg az alján). Furnércserét nem szeretnék(val. nem is kell) , arra már kaptam 80-90e ft-os ajánlatot ennyit nem tudok költeni rá, de amnnyire lehet közelitsük meg a gyári állapotot :) . :smile53:

Köszi!

lacimaci77
Nincs visszaút
Nincs visszaút

üdv mindenkinek!

Revel tweeter.jpg
Revel tweeter.jpg (82.9 KiB) Megtekintve 4177 alkalommal
köszi. Laci

hotibi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: hotibi »

Köszönöm válaszod.

Mission M35 a pontos tipusa a hangfalnak. A benne lévő magassugárzó tipusa: vifa 0C25SC05-04 DPA48

Kérem aki esetleg tud megoldást jelezze!
Köszönöm!
BLX írta:
2020.05.23., szomb. 14:56
hotibi írta:
2020.05.23., szomb. 12:03
Üdv, Tudja esetleg valaki hogy melyik cég a hivatalos szervize a mission-nek? Egy hangfal magassugárzóját szeretném beszerezni.
Köszönöm!
Én úgy látom a cég oldalán, hogy nincsen hivatalos magyar forgalmazó:
https://www.mission.co.uk/global-distributors/

Elképzelhető, hogy "közismert" a magassugárzó típus amit keresel.
Lehet van a fórumon, aki betudja azonosítani és tud ajánlani boltot hozzá.

Vagy írj az angoloknak a központba, esetleg az osztrák forgalmazónak, ők elég közel vannak.
TV: Samsung UE65U8072FUXXH
Erősítő: Marantz Cinema 50
Mediaplayer: Dune HD Max Vision 4K
Hangfalak: 4x Klipsch RP-160M
Center: 1x Klipsch RP-250C
Szub: SVS PB-4000
CD: Yamaha CDX-497
Fejhallgató: Yamaha HPH-MT7

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég

hotibi írta:
2020.05.23., szomb. 12:03
Üdv, Tudja esetleg valaki hogy melyik cég a hivatalos szervize a mission-nek? Egy hangfal magassugárzóját szeretném beszerezni.
Köszönöm!
Én úgy látom a cég oldalán, hogy nincsen hivatalos magyar forgalmazó:
https://www.mission.co.uk/global-distributors/

Elképzelhető, hogy "közismert" a magassugárzó típus amit keresel.
Lehet van a fórumon, aki betudja azonosítani és tud ajánlani boltot hozzá.

Vagy írj az angoloknak a központba, esetleg az osztrák forgalmazónak, ők elég közel vannak.

hotibi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: hotibi »

Köszönöm!
TV: Samsung UE65U8072FUXXH
Erősítő: Marantz Cinema 50
Mediaplayer: Dune HD Max Vision 4K
Hangfalak: 4x Klipsch RP-160M
Center: 1x Klipsch RP-250C
Szub: SVS PB-4000
CD: Yamaha CDX-497
Fejhallgató: Yamaha HPH-MT7

atis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 307

Hozzászólás Szerző: atis »

Sziasztok, véleményetek szerint javítható-ragasztható-ipregnálható?
Nem én fotóztam, de jól látszik, a bal oldalán a felfogatás mellett van egy szakadás.
szakadt membránszél2.jpg
szakadt membránszél2.jpg (305.55 KiB) Megtekintve 4081 alkalommal
szakadt membránszél1.jpg
szakadt membránszél1.jpg (408.59 KiB) Megtekintve 4081 alkalommal
szakadt membránszél.jpg
szakadt membránszél.jpg (295.07 KiB) Megtekintve 4081 alkalommal

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég

koviati írta:
2020.05.14., csüt. 22:00
Hangszóró tekercselésben jártas szakembert keresek, Mission 751 mélysugárzó javításához.
Mivel FAQ, ezért javasolnám, hogy gyűjtsük össze egy helyre a jelenleg ismert és jól dolgozó hangszóró javítókat, akár budapesti, akár máshol dolgozik. Szerintem hasznos lehet. Olyanokat kellene ajánlani, akikkel van konkrét jó tapasztalat és a kényes hifi vonalon dolgoznak. :rolleyes:

Az alábbi listát kellene kimásolni és bővíteni. Én jelenleg csak egyet tudok ajánlani.

Hangszóró javítás:

- Marosi István, Tel: 06 20 943 8336‬ Cím: Budapest, Bíró Lajos utca 14.

koviati
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 55

Hozzászólás Szerző: koviati »

Hangszóró tekercselésben jártas szakembert keresek, Mission 751 mélysugárzó javításához.
Csatolmányok
letöltés.jpg
letöltés.jpg (5.17 KiB) Megtekintve 4224 alkalommal

Wolf68
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: Wolf68 »

amitech írta:
2020.05.03., vas. 22:27
Nagyon szívesen! Én úgy gondolom, hogy a hatásuk a hangminőségre elhanyagolható, hangváltónál nagyságrendekkel meghatározóbb a tekercsek, ellenállások és a kondenzátorok minősége és maga a kapcsolás. Úgy fogalmaznám meg képletesen, hogy ha az általad etalonnak vélt hangváltód hangja és minősége 100% és már sikerült elérned 99,5%-ot, akkor a használatukkal eljuthatsz kb. 99,55%-ig. Semmiképp sem követsz el nagy hibát, ha kihagyod őket, nem tradícionális alkatrészei a hangváltóknak, illetve, itt meglepően alacsony az értékük, mert a hidegítőkondenzátorok kapacitása általában 0,5-1%-a a velük párhuzamosan kötött "fő" kondenzátorénak.
Köszönöm! Így már értem.

amitech
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: amitech »

amitech írta:
2020.05.03., vas. 22:24
Nagyon szívesen! Én úgy gondolom, hogy a hatásuk a hangminőségre elhanyagolható, hangváltónál nagyságrendekkel meghatározóbb a tekercsek, ellenállások és a kondenzátorok minősége és maga a kapcsolás. Úgy fogalmaznám meg képletesen, hogy ha az általad etalonnak vélt hangváltód hangja és minősége 100% és már sikerült elérned 99,5%-ot, akkor a használatukkal eljuthatsz kb. 99,55%-ig. Semmiképp sem követsz el nagy hibát, ha kihagyod őket, nem tradícionális alkatrészei a hangváltóknak, illetve, itt meglepően alacsony az értékük, mert a hidegítőkondenzátorok kapacitása általában 0,5-1%-a a velük párhuzamosan kötött "fő" kondenzátorénak.
Wolf68 írta:
2020.05.03., vas. 21:28
amitech írta:
2020.05.03., vas. 19:45
Szia!

Ezeket az apróbb, pár 10-100nF-os fóliakondikat zavarszűrésre és a feszültségcsúcsok elsimítására szokták elsősorban az elkókkal párhuzamosan kötni, ún. hidegítőkondenzátorok. Bár, az igazat megvallva hangváltóban még nem láttam, főleg nem fóliakondenzátorokkal párhuzamosan, inkább tápegységekben, vagy azoktól messzebb, de még a tápvonalon szokták alkalmazni, illetve magasabb frekvenciás kapcsolásokban (pl. rezgőkörben), amik érzékenyek a zavarokra.

Köszönöm szépen a gyors és korrekt leírást!
Ha jól értem, akkor csak zavarszűrő feladata van. Lehet még más pozitív hatása a hangzásra?
Ha utánépítek egy ilyen hangváltót és nem teszem bele ezeket a 10nf-os zavarszűrő kondikat, akkor az lehet negatív hatással a végeredményre?

amitech
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Nagyon szívesen! Én úgy gondolom, hogy a hatásuk a hangminőségre elhanyagolható, hangváltónál nagyságrendekkel meghatározóbb a tekercsek, ellenállások és a kondenzátorok minősége és maga a kapcsolás. Úgy fogalmaznám meg képletesen, hogy ha az általad etalonnak vélt hangváltód hangja és minősége 100% és már sikerült elérned 99,5%-ot, akkor a használatukkal eljuthatsz kb. 99,55%-ig. Semmiképp sem követsz el nagy hibát, ha kihagyod őket, nem tradícionális alkatrészei a hangváltóknak, illetve, itt meglepően alacsony az értékük, mert a hidegítőkondenzátorok kapacitása általában 0,5-1%-a velük párhuzamosan kötött "fő" kondenzátorénak.
Wolf68 írta:
2020.05.03., vas. 21:28
amitech írta:
Szia!

Ezeket az apróbb, pár 10-100nF-os fóliakondikat zavarszűrésre és a feszültségcsúcsok elsimítására szokták elsősorban az elkókkal párhuzamosan kötni, ún. hidegítőkondenzátorok. Bár, az igazat megvallva hangváltóban még nem láttam, főleg nem fóliakondenzátorokkal párhuzamosan, inkább tápegységekben, vagy azoktól messzebb, de még a tápvonalon szokták alkalmazni, illetve magasabb frekvenciás kapcsolásokban (pl. rezgőkörben), amik érzékenyek a zavarokra.
Wolf68 írta:
2020.05.03., vas. 13:39
Sziasztok!

Egy hozzáértő le tudná részletesen írni hétköznapi nyelven, hogy az alábbi képen mi a feladata a 10nf-os (kék színű) kondinak a nagy kondenzátorokkal párhuzamosan kötve?
(Korábban ez a 10nf-os kondi nem volt jelen a B&W hangváltókban, viszont most az összes jelenlegi szériában megtalálható.)

B&W 703 S2.jpg
Ha jól értem, akkor csak zavarszűrő feladata van. Lehet még más pozitív hatása a hangzásra?
Ha utánépítek egy ilyen hangváltót és nem teszem bele ezeket a 10nf-os zavarszűrő kondikat, akkor az lehet negatív hatással a végeredményre?

Wolf68
Újonc fórumos
Újonc fórumos

amitech írta:
Szia!

Wolf68 írta:
Sziasztok!

Egy hozzáértő le tudná részletesen írni hétköznapi nyelven, hogy az alábbi képen mi a feladata a 10nf-os (kék színű) kondinak a nagy kondenzátorokkal párhuzamosan kötve?
(Korábban ez a 10nf-os kondi nem volt jelen a B&W hangváltókban, viszont most az összes jelenlegi szériában megtalálható.)

B&W 703 S2.jpg

amitech
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szia!

Wolf68 írta:
Sziasztok!

B&W 703 S2.jpg

Wolf68
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sziasztok!

B&W 703 S2.jpg
B&W 703 S2.jpg (977.93 KiB) Megtekintve 4257 alkalommal

Messor
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 51

Hozzászólás Szerző: Messor »

Sziasztok!

Tud valaki segíteni egy focal magassugárzó polifoam gyűrű cseréjében?
Budapest vagy környéke előnyben, de természetesen ha messzebbre kell menni az sem nagy gond. :)

Erről lenne szó (nem pont ilyen a magas):
Focal _2.jpg
Focal _2.jpg (128.42 KiB) Megtekintve 4408 alkalommal
Ilyen a magas:
Focal tw.jpg
Focal tw.jpg (107.77 KiB) Megtekintve 4408 alkalommal
Lehet venni "repair kit" -et, csak én nem merek hozzányúlni...

Köszönöm előre is!
"Most szürke és vén a világ
Nem süt parázs a hamun át
Üllõ s hárfa se zeng sehol
Durin csarnokán éj honol
Sírja már mindörökre árnyban
Ott Khazad-dûmban, Móriában
De a Tükör-tó bármi csendes
Mélyérõl csillagfényt derenget
Ott a korona, vízbe fúlva
Míg Durin föl nem ébred újra"

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 804

Hozzászólás Szerző: tanczi »

mate315 írta:
2020.04.02., csüt. 10:18
Sziasztok,

Egy pár Pioneer hpm 60-ast szeretnék átnézetni, az egyik közép hangszóró potija kontaktos. Valamint a dobozokat külsőleg szeretném rendbe tetetni. Budapesten, esetleg környékén tudtok valakit ajánlani?
Javaslom, hívd fel Tüű Károlyt: +36702813249 - Érden van.
Kisebb javításokat már nem igazán vállal (csak peremezés pl.), de egy komplexebbet, amit írsz (hangszórók átnézése, doboz restaurálás) az valszeg belefér a repertoárjába.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

DirtyMashine
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Re: Hangszóró peremezés

Hozzászólás Szerző: DirtyMashine »

Gabboo írta:
2020.04.03., pén. 19:19
DirtyMashine írta:
2020.01.27., hétf. 16:37
tonee73 írta:
2020.01.27., hétf. 08:02

Mivel a kérdésednek volt helye, így átraktam oda.
ok, csak sajnos itt esélyes hogy eltűnik:( De hátha valaki látja.
Sziasztok!
Én náluk csináltattam Vifa hangszóróim peremét. Mikor megláttam majdnem szörnyethaltam. Ragasztó kifolyva, szétkenve. Taknyolás az egész. Ez már a második perem a hangszórónak. Az elsőt a SONIDÓNÁL csináltattam. Az profi munka volt. Sajnos már nem vállalnak ilyen kis munkát. A Csángó utcát felejtsétek el!!!!!
köszi, még jó hogy nem vittem még el:( Egy helyet még tudok, de ott azt mondták, hogy gumi peremmel nem tudják csak habosítottal, mert már gumi peremet nem kapni. Ez meglepő, mert a neten kilóra lehet venni így oda se mertem vinni:(

Gabboo
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Re: Hangszóró peremezés

Hozzászólás Szerző: Gabboo »

DirtyMashine írta:
2020.01.27., hétf. 16:37
tonee73 írta:
2020.01.27., hétf. 08:02
DirtyMashine írta:
2020.01.26., vas. 23:02
sziasztok,

sajnos eljött az idő, hogy peremeztetnem kellene két vifa mély hangszórót. Őt esetleg ismeri valaki? áthatóan itt van a szomszéd faluban: http://www.hangszorojavitas.eu/hangtech ... ro-javitas

köszönöm.
Mivel a kérdésednek volt helye, így átraktam oda.
ok, csak sajnos itt esélyes hogy eltűnik:( De hátha valaki látja.
Sziasztok!
Én náluk csináltattam Vifa hangszóróim peremét. Mikor megláttam majdnem szörnyethaltam. Ragasztó kifolyva, szétkenve. Taknyolás az egész. Ez már a második perem a hangszórónak. Az elsőt a SONIDÓNÁL csináltattam. Az profi munka volt. Sajnos már nem vállalnak ilyen kis munkát. A Csángó utcát felejtsétek el!!!!!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”