Ez a te véleményed, az én tapasztalatom erősen más és ha most is elővennéd a sokszor használt műszaki gondolkodásodat, egyetértenél velem. Nagyon sok elrontott akusztikájú szobában jártam, ahol már az is javulást hozott, hogy eltávolítottuk a találomra, vagy hozzá nem értők, esetleg túlbuzgó kereskedők tanácsára felhalmozott eszközöket. Aki elegendő tudással rendelkezik, az nyilván nem kér fel sem engem, sem mást.
Talán már nem emlékszel rá, ezért segítek a felidézésben, mit is írtál nem régen az akusztikai tanácsadásomról:
u.i.: Az előadásomra történő regisztrációnál semmilyen személyi adatot nem kérek, csupán egy email címet, amire elküldhetem a szükséges információkat. Rémisztő, miket találtok már ki.LIMAR írta: ↑2019.11.05., kedd 21:50Szerintem, ha valaki egy általános és mindenkit súlyosan érintő témában (történetesen az akusztika, ami tökéletesen egzakt és mérhető) kínál "gombokért" olyan szolgáltatást, ami alapján mindenki eldöntheti, hogy megfogadja-e az útmutatót, vagy nem, ezt én inkább pozitívumként ítélem meg és támogatom. Egy jobb minőségű hálózati dugó árának a feléért olyan szolgáltatást, tanácsot kap, ami sok nagyságrenddel drágább berendezéssel sem (sőt semmivel sem) helyettesíthető. Ez a szolgáltatás itt a fórumon a megítélésem szerint csakis támogatandó lehet függetlenül attól, hogy ki kínálja. Minél többen tudnak róla és élnek vele, annál több boldog zenehallgató lesz. És mi ez, ha nem egy ilyen fórum célja. Aztán, hogy ki mivel és kivel oldja meg a kivitelezést, az már a mérés megrendelőjén múlik, nem azon, aki a méréseket végezte.