Holnapi átadásig jegelve!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hivi - Swans T600F
Re: Hivi - Swans T600F
Az ösztönző hozzászólásod meg is hozta a vásárlási kedvet. 
- Zolika69
- Fórumlakó
- Értékelés: 67
Nagy itt a baj ,ha egy ilyen ritka és jó hangsugárzó ,nem kell senkinek ennyiért sem 

Up!
80.000.-Ft KP vagy 95.000.-Ft csereár.
Szállításban segítek, amíg lehet...
80.000.-Ft KP vagy 95.000.-Ft csereár.
Szállításban segítek, amíg lehet...
Újra játszik beszámítás, keress hogy mid lenne...
80.000.-Ft készpénz vagy 95.000.-Ft csereár
80.000.-Ft készpénz vagy 95.000.-Ft csereár
UP! 80.000.-Ft...
Legyen egy utolsó árcsökkentés, mert mostmár tényleg unom kerülgetni.
80.000.-Ft FIX készpénzben. Valahavolt legolcsóbban eladó T600F (főleg ilyen állapotban). Csere a továbbiakban nem érdekel.
Ezért az árért nem viszem sehova, de a személyes meghallgatás lehetősége adott.
80.000.-Ft FIX készpénzben. Valahavolt legolcsóbban eladó T600F (főleg ilyen állapotban). Csere a továbbiakban nem érdekel.
Ezért az árért nem viszem sehova, de a személyes meghallgatás lehetősége adott.
Továbbra is eladó a Swans páros, ribbon magassugárzóval.
Néhány száraz adat:
87 db érzékenység
8 Ohm
283x311x1218 mm
22.3kg
85.000.-Ft készpénz, vagy 100.000.-Ft csereár.
Minden csereajánlatot meghallgatok ami ennél kisebb eszköz, és kommersz, eladható dolog.
Néhány száraz adat:
87 db érzékenység
8 Ohm
283x311x1218 mm
22.3kg
Minden csereajánlatot meghallgatok ami ennél kisebb eszköz, és kommersz, eladható dolog.
- Csatolmányok
-
- 6.jpg (3.2 MiB) Megtekintve 2317 alkalommal
Még mindig eladó...
Csere/beszámítás bármi érdekelhet ami lényegesen kisebb mint ezek a dobozok, és eladható dolog, reális használtpiaci áron.
Csere/beszámítás bármi érdekelhet ami lényegesen kisebb mint ezek a dobozok, és eladható dolog, reális használtpiaci áron.
Előre!
Szombat reggel - délelőtt megyek Dunaföldvárra, oda és kistérségébe költségmentesen el tudom szállítani.
Szombat reggel - délelőtt megyek Dunaföldvárra, oda és kistérségébe költségmentesen el tudom szállítani.
Végső elkeseredésemben 85.000.-Ft-ért vihető.
Bármit beszámolok ami kisebb helyet foglal...! Reális használtpiaci áron, csereár 100.000.-Ft.
Bármit beszámolok ami kisebb helyet foglal...! Reális használtpiaci áron, csereár 100.000.-Ft.
Egyedi megjelenésű Swans hangfalak továbbra is keresik új gazdájukat. (Y)
Előre vele...
87.500.-Ft...
Ilyen olcsón még nem láttam fent Swans T600F-et
3 méteres RCA Interconnect párost, vagy legalább 2 méteres szub összekötő kábelt beszámítok reális használtpiaci áron.

Ilyen olcsón még nem láttam fent Swans T600F-et
3 méteres RCA Interconnect párost, vagy legalább 2 méteres szub összekötő kábelt beszámítok reális használtpiaci áron.
Továbbra is eladó 90.000.-Ft-os készpénzes áron.
Csere/beszámítás jöhet (csak reális használtpiaci áron), csereár 100.000.-Ft.
Csere/beszámítás jöhet (csak reális használtpiaci áron), csereár 100.000.-Ft.
Továbbra is eladó a SWANS T600F páros, 90.000.-Ft-os áron!
Ha valaki nem kapott még hangfalat karácsonyra, itt az alkalom hogy meglepje magát vele ; )
Ha valaki nem kapott még hangfalat karácsonyra, itt az alkalom hogy meglepje magát vele ; )
- Csatolmányok
-
- 6.jpg (3.2 MiB) Megtekintve 3745 alkalommal
- Zolika69
- Fórumlakó
Akartam is javasolni, hogy szerintem tartsd meg ha nem életbe vágó az eladása ,és van hely is neki ahogy a fotókon látomPipi87 írta: ↑2019.12.20., pén. 10:16Köszönöm a pozitív hozzászólásokat!
Kicsit el is bozinytalanítottatok az eladást illetően, mert upgrade-en gondolkoztam én is, de elvetettem a dolgot "nem kínlódok" vele címszóval.
Viszont, így hogy megerősítettetek, ha nem talál gazdára záros határidőn belül, akkor teszek vele egy próbát. :)

Köszönöm a pozitív hozzászólásokat!
Kicsit el is bozinytalanítottatok az eladást illetően, mert upgrade-en gondolkoztam én is, de elvetettem a dolgot "nem kínlódok" vele címszóval.
Viszont, így hogy megerősítettetek, ha nem talál gazdára záros határidőn belül, akkor teszek vele egy próbát. :)
- Zolika69
- Fórumlakó
Na mondom én:) Most már csak meg hoztuk valaki kedvét a vásárláshozRed75 írta: ↑2019.12.19., csüt. 17:47![]()
Nekem T700 volt. Ami ugyan ez + a popójában 2x20cm mély. Annak is csak a közepeivel volt gondom, de egy hangszóró upgrade megoldotta. HIVI l6-4r volt a befutó. Pont passzol a dobozba és kategóriát ugrott a hangja.
Egyébként ennyit így is simán megér. Szép és robusztus darab. A benne lévő ribbon nem olcsó. SWANS RT-2C
http://madisound.com/pdf/hivicatalog.pdf

Nekem T700 volt. Ami ugyan ez + a popójában 2x20cm mély. Annak is csak a közepeivel volt gondom, de egy hangszóró upgrade megoldotta. HIVI l6-4r volt a befutó. Pont passzol a dobozba és kategóriát ugrott a hangja.
Egyébként ennyit így is simán megér. Szép és robusztus darab. A benne lévő ribbon nem olcsó. SWANS RT-2C
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 830

Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
- Zolika69
- Fórumlakó
Igen pontosan leírtad a lényeget, nekem is a közép hangokkal voltak a "gondjaim", a magas hangok a ribbonak köszönhetően nagyon jók a mély is brutál, viszont a közepek valahogy nem hozták nekem sem azt amit vártam! Amúgy szerintem egy belső kábelezés/hangváltó/hangszóró update-el ezt orvosolni lehet, és akkor van egy különleges megjelenésű,nagyon jó hangú doboza az embernek, nem utolsó sorban"ropiért"Pipi87 írta: ↑2019.12.19., csüt. 16:29Köszi a hozzászólásokat!
A megjelenése nekem kimondottan tetszik a hangfalnak, bár ez eléggé megosztó, ízlés kérdése.
Ennyi pénzért szerintem jó hang, viszont én szeretem a "közép többletes" hangfalakat, ő nem az. Egyébként a nagy méretek / űrtartalom miatt a jó értelembe vett állódobozos hangja (mélyszekciója) van.
Helyette (és a többi passzív hangfalam helyett is) aktívra váltásban gondolkozom, valószínűleg az lesz a végső megoldás.

Amúgy pedig ennyiért még szimpla szobadísznek is megéri, mert élőben nagyon mutatós és egyedi ,és azért ne az eladási árhoz mérten nézzük a hangot, mert azért az is teljesen rendben van

Köszi a hozzászólásokat!
A megjelenése nekem kimondottan tetszik a hangfalnak, bár ez eléggé megosztó, ízlés kérdése.
Ennyi pénzért szerintem jó hang, viszont én szeretem a "közép többletes" hangfalakat, ő nem az. Egyébként a nagy méretek / űrtartalom miatt a jó értelembe vett állódobozos hangja (mélyszekciója) van.
Helyette (és a többi passzív hangfalam helyett is) aktívra váltásban gondolkozom, valószínűleg az lesz a végső megoldás.
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1209
Bocsánat, benéztem. De a hangképre vonatkozó kérdésem él.
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1209
Ezeket már 2016-ban is eladtad, ha jól látom? Visszavetted, vagy több is van belőlük? Milyen a hangképe, mi nem jön be rajta? Vagy a túl extravagáns a forma lett visszatetsző?
- Zolika69
- Fórumlakó
Csodálkozom,hogy még nem vitték el ezeket ennyiért
Volt nekem ilyen, visszagondolva nem volt rossz hangjuk, de kell elé azért megfelelő elektronika...viszont ennyiért Best buy

Volt nekem ilyen, visszagondolva nem volt rossz hangjuk, de kell elé azért megfelelő elektronika...viszont ennyiért Best buy

Év végi prémiumból, karácsonyra stb... valaki igazán meglephetné magát vele. : )
Ára: 90.000.-Ft (csereár: 105.000.-Ft)
Ára: 90.000.-Ft (csereár: 105.000.-Ft)