Szerintem az Almás telefon sem látja alapból a DLNA-s cuccokat (hacsak egyúttal nem tudnak AirPlay-t is) lejátszóként...
Mindenképp próbáltasd ki valakivel, akinek van iPhone-ja, mielőtt csak emiatt beruházol egyre. Szerintem.
Szerintem az Almás telefon sem látja alapból a DLNA-s cuccokat (hacsak egyúttal nem tudnak AirPlay-t is) lejátszóként...
Azt hiszem a készülék tudja a szabványos DLNA-t használni. Úgyhogy szinte bármivel működhet. Ajánlom pl. a Jriver - Gizmo/Jremote kombót.Donpoco írta: ↑2020.02.26., szer. 14:23Sziasztok!
Egy Hegel H90-es erősítőm van, és szeretném hálózatos lejátszóként is használni.
Kérdés : Csak " almás " készülékkel tudom használni?
Milyen programmal tudom esetleg " nem almás " eszközzel használni?
Kérdésem remélem nem sért semmilyen szabályt.
Ha igen, elnézést kérek.
Üdv.: János
Nálam volt Qobuz és van HRA Streaming a Tidal mellett
Létezik: https://primeseat.net/en/
A Tidal nem nyújt DSD streaming szolgáltatást. A Hifi előfizetésnél 44
Amúgy én csak a Spotify-t használtam, mert olcsó és zene és szól.
Itt is látszik, mekkora erővel bír a reklám, hájpolás. A Tidál szolgáltatás egy zene sztreaming a sokból, mert szép lassan ezek is szaporodnak. A Tidal kínálta először(?) az MQA mastering minőséget, ami ugye valami tömörített veszteséges forma a 16b/44k-nál nagyobb felbontású zenékre. A Tidál zenekínálat kis százalékában fordul elő csak a mastering, vagyis a reedbook-nál magasabb felbontás. Ezek egy része ráadásul LP ripp, amit nem is tudom hova tegyek. Persze ehhez a mastering minőséghez kell a hardver kódolás, ehhez (is) tartozik a lízing, amit szépen bezsebel a Meridian. Ok, aki ezeket elfogadja, használja kedvére a Tidalt megfelelő eszközökkel.
Tul írta: ↑2020.02.17., hétf. 19:47Nekünk megvan a 10MB/s letöltés, de ennél sokkal többet a WiFi sem tudÉs engem leginkább ez aggaszt. 5Ghz-en persze.
Update: vezetékes csatlakozás mellett sem megy 15MB/s fölé a sebesség. Mondom, UPC szerint ez így hibátlan, nem cserélnek készüléket. Synology DS718+...
Ajánljatok légyszi egy tényleg jó routert. Megnézném mi van, ha a Connect boxot csak modemként használnám.
Én is beállok a sorba.
Én is szívtam TP-Linkkel, Asusal, aztán vettem egy nagy levegőt, és vettem egy Synology RT-2600ac-t. Hát nem olcsó, de azóta nincs ilyen gondom.Tul írta: ↑2020.02.17., hétf. 19:47Nekünk megvan a 10MB/s letöltés, de ennél sokkal többet a WiFi sem tudÉs engem leginkább ez aggaszt. 5Ghz-en persze.
Update: vezetékes csatlakozás mellett sem megy 15MB/s fölé a sebesség. Mondom, UPC szerint ez így hibátlan, nem cserélnek készüléket. Synology DS718+...
Ajánljatok légyszi egy tényleg jó routert. Megnézném mi van, ha a Connect boxot csak modemként használnám.
Igen, jól értelmezed! Az előfizetésem 300/20 mb/s. Sokszor mértem már, és az átlag WiFi-n 300/21 mb/s. Speedtestel mérve.Tul írta: ↑2020.02.17., hétf. 19:34Jól értelmezem, több, mint 100MB/s wifin?!gomolalaci írta: ↑2020.02.17., hétf. 19:24Nekem is UPC-s (Connectbox) routerem van. A DAC AQ kábelen, a PC kábelen, a TV kábelen csatlakozik. WiFi-n a routertől kb. 3 méterre a telefonom (S9) rendszerint 866 mbit/s a notebook kb. 5 méterre 680 mbit/s mb csatlakozik. Elégedett vagyok. Nem UPC reklám akart lenni, csak az én tapasztalatom.
Amíg Budapesten laktam, az utolsó talán 2 évben az akkor ( a Telekomnál) legjobb 120mbps előfizetésem volt.Tul írta: ↑2020.02.17., hétf. 19:47Nekünk megvan a 10MB/s letöltés, de ennél sokkal többet a WiFi sem tudÉs engem leginkább ez aggaszt. 5Ghz-en persze.
Nekem Telekom optikán jön a net. Az előfizetésem 300Mbs, amit Cat kábeles PC összekötésben szinte mindig megközelít 280-290Mbs közelében. Feltöltés természetes harmada ennek.Tul írta: ↑2020.02.17., hétf. 19:47Nekünk megvan a 10MB/s letöltés, de ennél sokkal többet a WiFi sem tudÉs engem leginkább ez aggaszt. 5Ghz-en persze.