tottyi írta: ↑2020.01.20., hétf. 09:01
sandris73 írta: ↑2020.01.18., szomb. 19:32
A jövő hét végén úgy néz ki, hogy elengedem ezt a "projektet", mivel egy csöppet túllőttem a célon
ezért megemlékeznék róluk itt is.
Bitang egy cucc, de sajnos most be kell lássam....
sokkal nagyobb helyiségbe valók...
IMG_20191013_155143.jpg
IMG_20191013_155135.jpg
Hello, azert kicsit tobbet irhattal volna a projektrol. :) Hallgatasi poziciobol is kerhetnek kepet? Erdekel mert nekem is hatalmas hangfal van a szobamhoz kepest es ilyen projektek erdekelnek na meg, hogy mivel hajtod stb.
Szia, sziasztok!
Nem szeretnék hosszasan nyafogni, mert eléggé frusztrál a dolog a kezdetektől fogva, csak röviden összefoglalva:
Eredetileg a kisebbik Beta volt az elképzelés, mivel körülbelül három évig boldogan el voltam az állványos Delta dobozokkal . Beta nem volt éppen eladó, viszont találtam őt...
Gondoltam egy nagyot, egyszer élünk, miért ne...
Nagyon körülményes volt a beszerzés, szervezés, hazahozatal , majd itthon szembesültem a valódi méreteivel, amit a képek egyáltalán nem adnak vissza.
Rengeteg kompromisszumot kellett kötni, de még így sem tökéletes a dolog, kértem, kaptam sok helyről tanácsot, de ezek summázata egyértelműen, hogy ez sosem lesz jó, a 20 nègyzetmèteren...
Nem egészen 3 méter a hallgatói távolság, ezért a kanapét megemeltem körülbelül 30 cm- el, így került fül magasságba a magas szekció, de így egy fél óra után, hogy nem ér le az ember lába ülve, hát nem valami vidám a zenehallgatás...
A nappali bejárat kb. 50 cm -re szűkült, ez kisgyerekekkel állandó izgalmat jelent...
Szóval eljött az a pillanat, amikor fell kell ismerjem, hogy .... újratervezés...
A kiszolgàs pedig, aktív hangsugárzó lévén, egy lindemann dsd25, hidiamond xlr3 összekötővel.
De hogy valami vidâmat is írjak, miután elôször az audio markton hirdettem meg, jelentkezett egy vevő jelölt , aki most hétvégén érkezik,... Hongkongból....
Vannak még fanatikusabbak...