Amíg Budapesten laktam, az utolsó talán 2 évben az akkor ( a Telekomnál) legjobb 120mbps előfizetésem volt.Tul írta: ↑2020.02.17., hétf. 19:47Nekünk megvan a 10MB/s letöltés, de ennél sokkal többet a WiFi sem tudÉs engem leginkább ez aggaszt. 5Ghz-en persze.
Update: vezetékes csatlakozás mellett sem megy 15MB/s fölé a sebesség. Mondom, UPC szerint ez így hibátlan, nem cserélnek készüléket. Synology DS718+...
Ajánljatok légyszi egy tényleg jó routert. Megnézném mi van, ha a Connect boxot csak modemként használnám.
Én a szolgáltató routerét soha nem használtam WiFi-routernek, kikapcsoltam rajta a WiFi-t, és rákötöttem egy Apple Time Capsule-t bridge módban, és az adta a WiFi-t (2,4 és 5GHz 802.11a/b/g/n). Budapesten az simán és gond nélkül tudta a 120Mbps-et WiFi-n adni az egész lakásban (ami 43 nm-es volt

A Time Capsule-om már 9 éves, és még mindig azt használom, immár 120 nm-en, kertes családi házban. Nem az a szűk keresztmetszet, az biztos (a 802.11n elméleti maximuma 600Mbps, és nincs gamer a házban).
Namost. A Time Capsule elvileg ugyanazt a WiFi-egységet tartalmazza, mint egy Airport Extreme. Ezek már elég régi cuccok, valószínűleg használtpiaci értékük nem nagy. Régiek ugyan, és a kor követelményeit már nem hozzák, és félve írom le, mert virtuálisan meg fognak kövezni érte, de szerintem Neked megfelelne, ha találnál egy jó árú használt régi Airport Extreme-et.
Just my two cents.