A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebben a tekintetben teljesen megegyezik az XMC-2-vel. U.a. a firmware, a hardware (csak az alkalmazott DAC chip-ek számában, a kijelzőben, a bővítőkártya lehetőségben, valamint a csatlakozókban van különbség). A hibák azonosak.
Jelenlegi állapotában nem mindenkinek ajánlott ez a széria (RMC1, RMC1-L, XMC2), és ha teljesen bug mentes lesz, akkor sem biztos, mert vannak olyan tulajdonságaik, mint pl. a menü lassúsága, kinézete, ami nem tetszést okozhat egyeseknek.
Mondjuk, nekem tökéletesen megfelel és nagyon szeretem.
olvasgattam, kint is csupa jókat írnak az xmc2-ről... ha lesz működő dirac a legjobb vétel lesz a piacon .. elég stabilnak mondják már most is,ez jó hír.. az itthoni tulajok is csak dícsérik.. elgondolkodtató a dolog..
ne ugyanabból a konnektorból ,ugyanazon elosztóból stb..csak egy próbát megérne ez is, nem mondom ,hogy segít..
nekem pld, a htpc is képes volt nyekergést bedobni a régebbi végfokokkal ... sajnos a régebbi végfokok földelése nem olyan mint az új eszközöké..
Jaaa ez mar megvolt, nem segitett sajnos, bar mondom rca-val nincs gond szoval serafutty.
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
ne ugyanabból a konnektorból ,ugyanazon elosztóból stb..csak egy próbát megérne ez is, nem mondom ,hogy segít..
nekem pld, a htpc is képes volt nyekergést bedobni a régebbi végfokokkal ... sajnos a régebbi végfokok földelése nem olyan mint az új eszközöké..
plusz most egy eleg erdekes problemaval szembesultem miszerint ha xlr el kotom ossze a lexicon-al akkor eleg hangos az alapzaj.
nem tudom, nekem sem rca-n sem xlr-en nincs alapzaj ,illetve nem volt a 8802a-val + anthem mca50, régebbi végfokokkal meg a D osztályosokkal sokszor szívtam sajnos.. szóval valószínű a végfok szed össze valamit ,de próbáld ki ha külön körön vannak bekötve akkor mi a helyzet..
Ezta kulon koron hogy erted pontosan?
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
plusz most egy eleg erdekes problemaval szembesultem miszerint ha xlr el kotom ossze a lexicon-al akkor eleg hangos az alapzaj.
nem tudom, nekem sem rca-n sem xlr-en nincs alapzaj ,illetve nem volt a 8802a-val + anthem mca50, régebbi végfokokkal meg a D osztályosokkal sokszor szívtam sajnos.. szóval valószínű a végfok szed össze valamit ,de próbáld ki ha külön körön vannak bekötve akkor mi a helyzet..
rew-el Tony is napokig küzdött, mondanám, hogy jó dolog egy 1,2mft os procinál ez a lehetőség, de akkor is kapják be.. ez az új firmware + 45nap mennyire biztos? nem akarom bántani az emo-t,de rászolgáltak erre a negatív hírnévre, még akkor is ha nagyon jó gépeket csinálnak.. ha lesz saját bemérő rendszere ami működő képes akkor lehet elgondolkodom rajta ,addig amíg csak hitegetés van addig ,nálam biztos nem lesz befutó..
A malacban azt szerettem ,hogy atom stabil és bug mentes.. nem tudom jó ötlet volt e az eladás, de majd meglátjuk, ha az arcam nem hozza azt amit elvárok ,akkor megy a fejvakarás és a keresgetés tovább..
Anthem mellett az szól ,hogy ahol eddig halottam, az jó volt és jó pár helyen, különböző konfigban volt szerencsém hozzá.. amit jelenleg tud az nekem bőségesen elég, nem vágyom sem 18.4.100ra sem új csoda hangformátumokra amit majd ki fognak még találni..
persze most nagy a szám, aztán lehet jön valami ökörség és "muszáj " lesz váltani, de én azt gondolom, hogy nem .. most..
A hifi világába hol és mikor volt arányba az alkatrész ára és a kapott hanggal?! Ezt a dac-ot olyan felső kategóriás lejátszók is használják mint a lindemann, itt az emo-nál meg minden csatornán ilyet használnak, meg is van az eredménye. Persze a többi körítés is kell hozzá, de a jó alap az fontos!
Dirac-ot én személy szerint kicsit sem hiányolom, mivel itt van a rew, ami elég aprólékosabb beállítás lehetőségét biztosítja. Az 1.8 firmware napokon belüli megjelenése után 45nappal érkezik a dirac amúgy, az ígéretek szerint!
Mind szar es mind jo
En tok tapasztalatlan vagyok a procik teren(is ), tegnap allitgattam es az imax dts letepte a fejemet. Na ezt hianyoltam eddig a mely reprodukcioban.
Az emotiva nagyon nagy befuto volt nalam meg az auro hianya mellett is, de rengeteg a bug es az igergetes. Tudtommal komolyabb problemanal a procit csak az usa-ban szervizelik, tehat ha valami gubanc van akkor utazik a motyo. Anthem meg nem jovobiztos es "oreg" a Marantz is mar ket eves, de frissitheto lesz. Nem agitalok a Malac mellett, mert nem dobtam el az agyam mikor a 7011 utan bekotottem, plusz most egy eleg erdekes problemaval szembesultem miszerint ha xlr el kotom ossze a lexicon-al akkor eleg hangos az alapzaj. Rca-val szinte semmi zaj nincs. A lexicon ha nincs bekotve a malacba nincs zaj amint bekotom az xlr-t zajos lesz. Ha kikapcsolom a malacot, de a lexicon megy a zaj megmarad. Kihuzom az xlr-t a malacbol a zaj megmarad. Kikapcsolom a lexicont es vissza akkor a zaj eltunik teljesen .Egy konnektorba van dugva a proci is meg a vegfok is. A frontok es a center egyenesen xlr-el vannak bekotve a malacba azokon nincs zaj. A foldeles kapcsolo nem segit a lexicon hatuljan. Rca val nincs szinte semmi zaj. Baromi erdekes ...
Az emo xmc2-t a kíváló csatornánként alkalmazott AKM 4490-es dac teszi az arcam és az anthem fölé. Hihetetlen mit tud produkálni, mennyire zenei mozit hoz létrehozni, miközben ha kell letépi a fejed. Nagyon nagyon más tud lenni mint az arcam 860 procim volt. Ha hasonlítanom kéne akkor inkább a lyngdorf procinál hallott produkcióhoz tudnám hasonlítani.
A rew-el kíváló lett a térbeli pozicionálása is az xmc-nek, pedig ebben az arcam magasra tette a lécet. A legnagyobb erénye az atmos hangsugárzókat teljesen más dimenziókba való helyezése, végre igazán életre kelnek, sokkal jobb mint az arcam atmos produkciója. Ha meg sztereo 2.0 zene akkor fasorba sincs az arcam, ott csúnyán elveri az emo.
Mivel neked a sztereó is fontos, az Emotiva XLR bemenete és sztereó minősége szerintem az Arcam és Anthem fölött áll.
Emo-ba nem tudok bízni..bár Tonykánál halottam és valóban jó masina de nála a malac is jó volt,persze nálam is.szóval tők se tudja..
Az 8805 és a 8802a között olyan nagy tudás béli difi nincs legalább is nem tudok róla, no meg marantz-om volt vagy 5,szóval most másfelé kacsingatnék..
sztereo xlr nem izgat,olyan nagy muzsikus nem volnék, elég bőven amit a hdmi hoz.. xlr-ek meg vannak anthemen is meg az arcamon is,nekem ez a fő szempont..no meg ,hogy bazi jó legyen a hang,meg a szobakorrekció.. meglátjuk ,az biztos,hogy az arcammal tudok kezdeni mert azt ki tudom próbálni ,utána okosabb leszek.. remélem..
A furcsa, hogy van aki Arcamról váltott Marantzra ésd erőteljes véleményt is alkotott: "The Marantz absolutely blows the Arcam out of the water in my setup."
Több véleményt is lehet olvasni olyanoktól, akik az Anthem-ről Arcam-ra váltottak.
Én elégedetten használom a Lexicon procit.
A furcsa, hogy van aki Arcamról váltott Marantzra ésd erőteljes véleményt is alkotott: "The Marantz absolutely blows the Arcam out of the water in my setup."
Ebben a hobbiban semmi sem furcsa. Mindenre van példa, meg az ellenkezőjére.
Több véleményt is lehet olvasni olyanoktól, akik az Anthem-ről Arcam-ra váltottak.
Én elégedetten használom a Lexicon procit.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Vannak még a fejemben versenyzők azért... lexicon mc10 vagy esélyes lehetne az emo xmc2 is ha működne már a dirac ... de valószínű ,hogy majd legközelebb ,bár az is igaz ,hogy az anthem és az arcam is lehet egy végállomás...ki tudja, meglátjuk ,nem kell sietnem semmivel sem.. elég keveset mozizunk szóval ,valamikor még az is eljöhet ,hogy megy a levesbe minden