az elhelyezése miatt érdekes lehetne számomra
valakinek tapasztalat esetleg?
vélemény, hogy az ilyen miért nem jó?
az is érdekelne, hogy miért jó...
előre is köszi

Ahhoz képest, hogy diy nagyon brutál ára van, center stage xd vel talán jobban jár az emberfia...

Nálam is be volt fordulva leengedés után a széle, de több óra lógás után teljesen kisimult. Ha nincs útban hagyd lent akár napokig.

Pedig a fotel előtt pont jó lett volna. Vághatnál rá egy kémlelő nyílást, és akkor bármilyen ruhában leülhetnél filmet nézni, nem kéne felvenned a fekete búvárszerkótphyton71 írta: ↑2020.02.16., vas. 18:41Dehogyis , viccótem.Cutler írta: ↑2020.02.16., vas. 18:13Feketét? Ez most komoly?phyton71 írta: ↑2020.02.16., vas. 10:20Voltam kárpitosnál valamelyik nap, nézegettem nála vásznakat, gyöngyvászon stb, valaki próbált már közülletek hasonló megoldást? Nálam szürke lenne a nyerő, már megszoktam.
Lehet néhány anyagból berendelek, és meglátjuk hoz-e valamit érdemben, feketét is bepróbálok.![]()
![]()
![]()
Dehogyis , viccótem.Cutler írta: ↑2020.02.16., vas. 18:13Feketét? Ez most komoly?phyton71 írta: ↑2020.02.16., vas. 10:20Voltam kárpitosnál valamelyik nap, nézegettem nála vásznakat, gyöngyvászon stb, valaki próbált már közülletek hasonló megoldást? Nálam szürke lenne a nyerő, már megszoktam.
Lehet néhány anyagból berendelek, és meglátjuk hoz-e valamit érdemben, feketét is bepróbálok.![]()
![]()
Feketét? Ez most komoly?phyton71 írta: ↑2020.02.16., vas. 10:20Voltam kárpitosnál valamelyik nap, nézegettem nála vásznakat, gyöngyvászon stb, valaki próbált már közülletek hasonló megoldást? Nálam szürke lenne a nyerő, már megszoktam.

Ezek annyira olcsók, hogy íves megoldással tudod javítani: nagy ívben a kukába.

Erre szokás mondani, hogy megette a fene. Ha pöndörödik, az úgy is marad. Nincs rá módszer.
Így akkor egyszerű a történet!
Első körben az elérhető legjobb minőség lenne a cél adott vetítőhöz 150"-os méretben.
Nagyon egyszerű a téma. Front vetítésre vagy fehér, ilyen nagy felületnél nem árt egy kis erősítés, tehát az 1.2gain a jó. Vagy ha a szoba falai világosak, ami rontaná a kontrasztot, akkot Radiance ALR anyag, hátránya, hogy 0.8 gain, de viszont nem csillog, nincs hotspot.
Anyaga: Fabric, diamond, microperforated, radiance, grey high contrast, grey high contrast microperforated, dual face, ambra.
Márkában és anyagban sem illetve "jó szokásom", hogy alaposan körüljárom mindig az adott témát döntés előtt.
Márkában vagy anyagban nem tudsz választani?
Nem jól tudod, mert külső értékesítőként dolgoztam neki és dolgoznék most is, ha a hozzáállása a vevőkhöz és hozzám is olyan lett volna, amilyen kellene, hogy legyen. Nem indított el senki, saját magamat indítottam el és tanulkoztam ki ezen a téren.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk gondolataid.Hiccusz írta: ↑2020.02.09., vas. 17:11A projektor és a vetítővászon, bár nagyon fontos, de koránt sem az egyedüli feltételei a jó képnek. Törekedj arra, hogy a vetítési helyszín és környezet legyen minél sötétebb (fekete) és mattabb. Ebben az esetben tudod csak maximalizálni a látott kép minőségét. Persze egy jó minőségű vászon is elkelne, ha már egy több millió forintos, minőségi optikai motorral és objektívvel ellátott vetítőre tettél szert (függetlenül attól, mennyiért jutottál hozzá!). Itt is járható út az, amit a projinál léptél meg, miszerint vegyél másodkézből egy nagyon jó vásznat! Ne akard 2 HUF-ból megúszni, különben feleslegesen vettél pazar projektort!tatárlaki írta: ↑2020.02.09., vas. 13:40Köszi, ez a kör már megvolt.Firekiller írta: ↑2020.02.09., vas. 13:16Keresd szepi0808 at, sokkal megbízhatóbb és fórumosoknak külön kedvezményt ad.
Fashion 334 x 188, Diamond 1.2gain
Azért amennyiben van valakinek egyéb javaslata, azt is szívesen vesszük.
A projektor és a vetítővászon, bár nagyon fontos, de koránt sem az egyedüli feltételei a jó képnek. Törekedj arra, hogy a vetítési helyszín és környezet legyen minél sötétebb (fekete) és mattabb. Ebben az esetben tudod csak maximalizálni a látott kép minőségét. Persze egy jó minőségű vászon is elkelne, ha már egy több millió forintos, minőségi optikai motorral és objektívvel ellátott vetítőre tettél szert (függetlenül attól, mennyiért jutottál hozzá!). Itt is járható út az, amit a projinál léptél meg, miszerint vegyél másodkézből egy nagyon jó vásznat! Ne akard 2 HUF-ból megúszni, különben feleslegesen vettél pazar projektort!tatárlaki írta: ↑2020.02.09., vas. 13:40Köszi, ez a kör már megvolt.Firekiller írta: ↑2020.02.09., vas. 13:16Keresd szepi0808 at, sokkal megbízhatóbb és fórumosoknak külön kedvezményt ad.
Fashion 334 x 188, Diamond 1.2gain
Azért amennyiben van valakinek egyéb javaslata, azt is szívesen vesszük.
Köszi, ez a kör már megvolt.Firekiller írta: ↑2020.02.09., vas. 13:16Keresd szepi0808 at, sokkal megbízhatóbb és fórumosoknak külön kedvezményt ad.