Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
-
Vendég
Furnér+pác.
ööö...ööö...
Mennyiért csinálta a kisdobozt?
Skipper: nagy gratula hozzájuk!
Köszönöm szépen.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Skipper: nagy gratula hozzájuk!
Profigold rulez!
egyenlőre unrulez
darabig működött de szórta a szemetet, aztán próbáltam pc-vel itt valamelyik forrasztás elengedhetett benne mert elment a piros, aztán ezután dvdvel már semmi, ennyire azért nem volt olcsó, kezdődhet a cserebere
-
Vendég
hansugárzó
Saját építés/furnérozás?
Cortez csinálta a terminálos fórumról!
Asszem festett! Ő nem furnéroz!
Furnér+pác.
Elolvastam a processzor leírását és láttam van benne bassmanagement, de nem derült ki milyen frekvenciák között lehet választani a 100hz-en kívül.
Két -egymástól teljesen különböző célra kifejlesztett- aluszűrő ("bass management") található a kütyüben.
1. Analóg bass managemant: a hátán lévő kapcsolóval lehet aktivizálni, ez többcsatornás zenehallgatásra lett kitalálva (multi-channel input), ez egy 80Hz-en vágó analóg szűrő.
2. "Klasszikus" bass management: ez akkor működik, amikor az előfok digitális áramkörei munkában vannak. Minden egyes hangfal vágási frekijét külön lehet beállítani a következő értékek valamelyikére: 40/60/80/100/120/150Hz.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Szerintem ez nem festett...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
-
Vendég
hansugárzó
Saját építés/furnérozás?
Cortez csinálta a terminálos fórumról!
Asszem festett! Ő nem furnéroz!
A myraddal már én is régóta szemeztem, de nem kívánok elmenni a többcsatornés végfok és processzor irányába és nem csaptam le rá.
Elolvastam a processzor leírását és láttam van benne bassmanagement, de nem derült ki milyen frekvenciák között lehet választani a 100hz-en kívül.
Érdekes választás, nekem tetszik a gép és elég ritka egy ilyen cucc. Nem is tudom talán néhol olvastam róla pár sort, de nem sokat.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
A Myryad-ot a HifiCity-n található hirdetőnél vettem.
Az előfokról nem szeretnék ilyen jellegű információt közölni adott okokból kifolyólag.
hansugárzó
Saját építés/furnérozás?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Köszönöm a gratulációkat. Sajnos csak jövő héten tudom igazán kipróbálni őket
Robotka: szerintem is szépek a Dalik (is)
Hát nem sok bolt árul ilyet Magyarországon.
Myryad T70
Atlantic Technology P-2000
Bár nekem picit furcsák a panelek és az elketrészek.
Különben nagyon szép hangja lehet az infók alapján.
Gratula hozzá.
És engem is édekelne mennyiért és hol jutottál hozzá?
És köszi a gyors válaszokat is mindenkinek.
Szia Skipper
Mi is ennek az erősítőnek a pontos márkája?
És mi van fölötte?
Én nem ismerem azt a típust.
Viszont nagyon szimpatikus.
Előfok:
Végfok
Miyard, pontosan ezt nem látom, de valami régebbi típus.
Én is gratulálok, ez azért már elég komoly cucc!
Myryad T70 5 csatornás végfok
gordon314.fw.hu
Szia Skipper
És mi van fölötte?
Előfok:
Végfok
Miyard, pontosan ezt nem látom, de valami régebbi típus.
Én is gratulálok, ez azért már elég komoly cucc!
Vettem 3kg rézdrótot, remélem működni fog
Profigold rulez!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Én is Profigoldokat használok két éve mindenhova, nagyon !
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Mennyibe fájt ez neked, meg szabad tudni?
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
Szia Skipper
És mi van fölötte?
Szerintem 3kg rézdrótot ennél olcsóbban is kaptál volna....
sajti
Tényleg szépek!
És a Dalik is.
Használd egészséggel.
-
Vendég
Csak, hogy legyen reagálás!
Hurrá...szépek!
Na majd ha beépítjük őket!
És egy művészi a fenekéről
Feneke