Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Vettem 3kg rézdrótot, remélem működni fog
Szerintem 3kg rézdrótot ennél olcsóbban is kaptál volna....
sajti
Vettem 3kg rézdrótot, remélem működni fog
Tényleg szépek!
És a Dalik is.
Használd egészséggel.
-
Vendég
Csak, hogy legyen reagálás!
Hurrá...szépek!
Na majd ha beépítjük őket!
És egy művészi a fenekéről
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Feneke
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Nah. Mivel tegnap cígöltem haza az új végfokomat (nem volt könnyű menet), ezért most örömömben felteszek képet róla
Csak rövid tesztre volt lehetőségem sajnos Nem akartam a mostani rendszeremet szétkapni, ezért a kisebb Dalikat kötöttem be, és egy SONY Discman-t
játék: ki mit ismer fel?
segítek
van:
audio note j/sp
audio note k/d
audio innovations alto
jpw ml-310
jpw sonata
mission 774
mission 773
mission 772
mission 771
mission 77c
mission 701
JansZen Jankit (ez az az öreg a jobb felsőben, érdekessége,hogy a közép és magas sztatikus panelekből szól)
Acustic Research ls-7ax (?)
egy régebbi kef (ami nem volt valami jó,de 10ezret megért)
és a zotya-féle maszek óriásbrutál padlószaggató
segítek
van:
audio note j/sp
audio note k/d
audio innovations alto
jpw ml-310
jpw sonata
mission 774
mission 773
mission 772
mission 771
mission 77c
mission 701
JansZen Jankit (ez az az öreg a jobb felsőben, érdekessége,hogy a közép és magas sztatikus panelekből szól)
Acustic Research ls-7ax (?)
egy régebbi kef (ami nem volt valami jó,de 10ezret megért)
és a zotya-féle maszek óriásbrutál padlószaggató
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
egyszer poénból összefényképztük a nálam lévő dobozokat. nos nincs boltom,csak afféle hülye vagyok,hogy megveszek valamit,majd ha meghallgattam,eladom. szal ezek ott ültek a lakásban,igaz kb 2hét átfutással,de nagyjából nagy átfedéssel. örültek neki otthon
egyszer poénból összefényképztük a nálam lévő dobozokat. nos nincs boltom,csak afféle hülye vagyok,hogy megveszek valamit,majd ha meghallgattam,eladom. szal ezek ott ültek a lakásban,igaz kb 2hét átfutással,de nagyjából nagy átfedéssel. örültek neki otthon
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Megesik. Sosem érdekelt a helyesírás!
Akkor egy nyelvész fórumon barangolnék.
Speciel ha rajtam múlna csak egy fajta j létezne.
És van még hiba az írásomban.
De szerintem itt nem ez a lényeg.
OFFTOPIC:
Most nézegetem az elmúlt két nap termését, de nem tudom megállni, hogy ne írjam le: ez még nekem is fályt
Az egyik fele eladó.
Épp váltás történt csak még a régi cókmókok is megvannak.
- Torkosborz
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Kicsit lool, de az enyémé. ...
Az igen
Boltot nyitsz?
Udv
TB
Kicsit lool, de az enyémé.
Csak viszonyítás képpen, a subcsőben a hangszóró 30cm es.
Gratula a szép rendszerekhez!!!
Én is köszönöm!
Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax
Szinti: Yamaha PSR520 Roland RA95
Erre a kanalas dologra én is gondoltam de nem kenyerem az erőszak.
Hát ezen az ócska fényképezőn semmi ilyen nincs.
Vagy 5 éves.
Unokatesóm telefonja, jobb képet készít, mint ez a gép.
OFFTOPIC:
OK.(Bár nem szoktam viselkedéstudományi fórumokat olvasni, de késsel-villával eszek.)
És nem hül ki a húsleves mire a végére érsz?
OFFTOPIC:
vtb: van kanál is. És akkor nem hűl ki a leves sem. Hmm. fogyókúrának sem roszz...
system
OFFTOPIC:
OK.(Bár nem szoktam viselkedéstudományi fórumokat olvasni, de késsel-villával eszek.)
És nem hül ki a húsleves mire a végére érsz?
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 746
OFFTOPIC:
nagyon alexesek lettek a képek.magasabb isora kellett volna tenned, ha lehet
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
OFFTOPIC:
system
Megesik.
Sosem érdekelt a helyesírás!
Akkor egy nyelvész fórumon barangolnék.
Speciel ha rajtam múlna csak egy fajta j létezne.
És van még hiba az írásomban.
De szerintem itt nem ez a lényeg.
Tegnap este azt találtam ki, hogy ezen felől még kell 2 kis hangfal a fentebb leírt kis 14W os erőssítővel.
Sokszor bőven elég lenne.
Például este.
És így senkit nem zavarnék nomeg a fogyasztásmérő sem pörögne mint állat
Egy kicsit off, de ha már itt van ennyi hangkészség felvetem a dolgot. Ha adott mondjuk egy 5.1 es rendszer és az előfokra nem a végfokot kötöm rá, hanem sztereoként bekötöm két további PL2-es előfokba a jobb első/hátsó és a bal első/hátsó kimenetét ami generál hozzá még egy közép csatornát (meg persze hátsókat is, de az most nem lenne használva) akkor arra is lehetne mégegy hangszórót kötni, 7csatornát generálva 5ből. (persze ha 7 adott akkor nincs értelme, hacsak nem akarnánk abból 11-et +4 erősítővel
Erteni nem értem, de érdekes.
Azért selytem mire gondolsz.
Adok még 1 kis plusz infót.
Egy 7.1 es Kenwood om van, és a kis dantaxok 16 Ohm osak és bikábelezhetőek.
Szóval terveim szerint.
Jobb illetve bal hátsó sorrund duplán lesz és a center is.
Vászon fölé és a vászon alá is.
A sorrund back ek meg elegek lesznek szimplán is.
Amúgy azok a kis dantax ok nem is olyan kicsik
Mindegyikben két darab 16 centis csücsül + 1 magas.
Már nagyon várom hogy miként alakul a szobán belől az elhejezés.
De már most hallani hogy valami hangelnyelő felület kell!
Mentor, ezek mind hadrendbe lesznek állítva, mint effektcsatorna?
Ebből már lehetne 10.1-es rendszer... (bár a kövi DolbyDigital szabbványhoz még kevés is lesz )
Egy kicsit off, de ha már itt van ennyi hangkészség felvetem a dolgot.
Ha adott mondjuk egy 5.1 es rendszer és az előfokra nem a végfokot kötöm rá, hanem sztereoként bekötöm két további PL2-es előfokba a jobb első/hátsó és a bal első/hátsó kimenetét ami generál hozzá még egy közép csatornát (meg persze hátsókat is, de az most nem lenne használva) akkor arra is lehetne mégegy hangszórót kötni, 7csatornát generálva 5ből. (persze ha 7 adott akkor nincs értelme, hacsak nem akarnánk abból 11-et +4 erősítővel )
Így talán kevésbé függne a hallgatás pozíciójától a térhatás, vagy ugyanabban a pozícióban még hatásosabb lenne.
...vagy nem?
Gratula a szép rendszerekhez!!!
Ha rám is gondoltál köszönöm.
Lassan jólenne már ha minden a helyén lenne.
És valóban 1 működő komplett rendszerről lehetne beszélni.
Én is gratulálok a többieknek mostanra sikerürült végignéznem majdnem minden hozzászólást.
Sok szép rendszert és ötletet láttam, amit a későbbiekben használni is fogok.
Vagy már használtam is.
És jó látni, hogy itt Magyarországon is van nagyszámú hódolója az elektronikai részlegnek.
És nem vagyok egyedüli megszállott.
Régebben azért elég gyér volt a hifisek tábora.
Akik voltak azok is nehezen tudtak egymással napi kapcsolatba kerülni.
És ezért gratula a dvdcenternek is a jólhasználható fórumért.
Szóval mindenkinek