A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Táp és jel elosztók, tápok, táp és jel kondícionálók, dobozolt transzformátorok, távok, MM és MC hangszedők, hangkarok, adapterek, lemezmosók, demagnetizálók, kábelbejárató eszközök, bemérő mikrofonok
Tisztelt Fórumtársak!
Úgy döntöttem,az Alces marad még nagyon,nagyon sokáig...
Köszönöm a megkeresést és a hozzászólásokat.
Köszönöm a lehetőséget az AVX-nek!
Szia.
A kék színű aljzatnak,tudtommal nincs semmilyen szerepe.
Eredetileg így vettem,nem volt "buherálva" belenyúlva,engem nem zavart.
Szerintem Zolit kellene megkérdezni,lehet épp csak 5 db fekete volt készleten.
Eladás oka, "kihasználatlanság".
(rendszerleépítés miatt,már csak három készülék van rácsatlakoztatva,a 6-os elosztóra.)
Üdv.
Kérdezném,hogy a kék színű aljzatnak van külön dedikált szerepe,vagy csak 5db fekete volt készleten a mesternek? Természetesen ez semmit nem von le a képességeiből az Alcesnek.
Kérdezem mert én is ilyent használok(tam)a fő rendszerhez,amit csak egy árában sokszorosába kerülő elosztó tudott leváltani!
Vigyétek bátran,árán túlmutató tudással.
Kihasználatlanság miatt eladó egy Hivox Alces 6-os hálózati szűrő és elosztó,1.5m fix kábellel.
Megkímélt,szép állapotban.
2017 Nov. gyártás Szabó Zoltántol.
Ára:42000ft
Komárom-Esztergom megye Dorogon található
(Esztergom-Dorog-Budapest III.ker.vonalon átvehető)
IMG_20200114_133521.jpg (2.43 MiB) Megtekintve 1713 alkalommal
IMG_20200114_133124.jpg (3.3 MiB) Megtekintve 1713 alkalommal
IMG_20200114_133040.jpg (3.73 MiB) Megtekintve 1713 alkalommal