Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 596

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: diagnet »

istvan01 írta:
2020.01.14., kedd 11:15

2000-ben belépett a jövő reménysége az SACD, de tessék megnézni, mivé lett 2018-ra.
Hi-Res audio lett.
2020-ban mi abban olyan különös, hogy megváltoztak a fogyasztói szokások és az emberek többsége nem akar műanyag lemezek után kajtatni és azokon digitális adatot tárolgatni/cserélgetni az otthonában? Tudják, hogy az egész zenei érdeklődési körük elfér a PC-n, vagy valamelyik streaming szolgáltatónál. Ökológiai szempontból (ha a stream menthető, vagy tömörített mqa) is ez a legjobb megoldás.

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 459
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

hallani véltem
A meglátásokkal könnyen tudok azonosulni. Dac-om van, amivel elégedett vagyok. Itt a lejátszás részéről vagyok bizonytalan.
Például nem vagyok most már abban sem biztos, hogy az np5 által digit koaxon rákötött tag mclaren av32r egyáltalán azt dekódolja-e amiről beszélünk?
Most dolgozom, de este első dolgom lesz csekkolni, milyen logók jelennek meg amikor is egy DSD felvételt elindítok.
Ami miatt erre rákattantam, az miatt volt, mert pár albumot beszereztem és még a vacak popcorn-ról is piszokjól kezdett szólni.

Aztán most, hogy már van lejátszóm - érdekelni kezdett, hogy mik vannak még.
Ami nem tud DSD-t, de hirtelen megtetszett:
- audiolab 6000n
- cambridge audio cxn

Ha nem használnék (vagy nem fogok használni) DSD-t, ez mindkettő nyerő nálam.
Vélt, vagy ismert hangminőség számít. A kijelző sem rossz. De úgyis telefonról vezérlem.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3464

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

juliush írta:
2020.01.14., kedd 09:57
istvan01 írta:
2020.01.14., kedd 08:07
...Az egy dolog, hogy az SACD mind zenei kiadvány haldoklóban van...
Picit talán OFF!
Sokan, különösen bizonyos műfajok iránt kevésbé érdeklődők, illetve nem a világ bizonyos pontjain élők valóban érezhetik így, a valós kép azonban ennél kissé árnyaltabb!
A klasszikus zene, illetve a jazz, különösen a régi klasszikusok remastereinek kedvelői elég tág és folyamatosan bővülő kínálatból válogathatnak, a Gramophone magazint lapozgatva hónapról-hónapra legalább 10-15 új kiadvány recenzióját olvasgathatom. Távol-Keleten, különösen Japánban kimondottan LP-szerű kultusz kezd kialakulni az SACD, mint formátum körül. Az SACD mint "niche player" egyáltalán nem haldoklik, köszöni szépen, egész jól elvan! (lásd. BIS, Channel Classics, Harmonia Mundi, LSO Live, RCO Live, Pentatone, Chandos, MFSL, stb. illetve a japán Universal, Warner, BMG, Esoteric, stb. SACD kiadványokat és persze az olyan nagynevű cégek, mint az Esoteric. T.A.D, Accuphase, dCS, Marantz, stb. lejátszóit)
A natív DSD-felvételekkel kapcsolatban: felesleges ennek olyan nagy feneket keríteni, az SACD eredeti célja a CD minőségét meghaladó formátum elterjesztése volt, a nagyfelbontású PCM-ek (24/96-384) DSD64-re történő korrekt konvertálása esetén is az emberi érzékelést és a CD-felbontást messze meghaladó transzparenciával rendelkező forrást kaphatunk. Magyarán szólva, a különbség praktikusan az emberi hallás tartományán kívül fog esni.
FYI - a HRAudio.net 13.276 SACD kiadványt sorol fel:
Sajnos elérhető zenei albumok számát formátumok szerint nem találtam, pedig biztos van. Viszont az USA zene piaca elég jól tükrözi a világ ez irányú változásait. Itt forgalmi adatok dollárban láthatók. A CD forgalom fénykora 1997-2007 időszakban volt, LP hozzá képest láthatatlan lett. Az az óriási CD kiadványszám valamilyen formában még ma is elérhető, mai szinten streamingben vagy ahogy az amazon CDR-re irja és azt küldi a megrendelőnek el. 2000-ben belépett a jövő reménysége az SACD, de tessék megnézni, mivé lett 2018-ra. Az sem véletlen, SACD játszók fejlesztése high-end és kommersz területen is megállt. Persze lehet még kapni, de mivel az USA zene forgalma is a streaming irányába fordult, ezért SACD a múlt emléke lesz hamarosan. Az LP még megél egy reinkarnációt, de egyre drágábban lehet majd hozzá jutni, mert azok kimondottan a vájtfülű és ezért jobban fizetőket célozza meg.

hopsz, most látom, a linken a második chart az formátumok darabszáma és nem dollár, habár ez sem elérhető zenei albumok számát mutatja.

https://www.riaa.com/u-s-sales-database/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára istvan01 2020.01.14., kedd 11:24-kor.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5979

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Deadpool írta:
2020.01.14., kedd 08:46
SACD-vel próbálkoztam korábban, de abból tényleg nem volt sok és macerás is volt tesztelgetni.
Tegnap pont ezen gondolkodtam, hogy kell-e egyáltalán a DSD képesség?
Az én esetem: korábban nagyon hallottam (vagy hallani véltem) különbséget az SACD-k és a "sima" CD-k között, ezért elég sok SACD-t begyűjtöttem. Ma már azt hiszem, hogy ez a különbség valóban meglehet bárkinél, de nem a formátumnak köszönhető :D
Az SACD-nél külön macera, hogy spéci lejátszó kell hozzá, és ezek a lejátszók vagy egyáltalán nem adják ki a DSD jelet róla (ez a túlnyomó többség), vagy ha mégis, akkor csak HDMI-n (pl. az Oppo-k), ezért külső DAC-kal elég macerás hallgatni, és ez mind a lejátszó, mind a DAC számára igényt támaszt... Egyszerűbb az, hogy az ember vesz egy lejátszót, aminek tisztességes belső DAC-ja van (jóóóó drága), vagy megszabadul az SACD-ktől :rolleyes:

A DSD-t tartalmazó fájlok natív lejátszásával a tapasztalatom: a korábbi (új áron 450ezres kategóriájú, jelenleg is forgalmazott) sztereó erősítőm beépített DAC-ja képes volt natív DSD-t fogadni USB-n is, DSD256-ig. Én bevallom nem igazán hallottam vele semmiféle értékelhető különbséget mondjuk 24/192 kHz-es HighRes PCM-hez képest, így egész egyszerűen leszoktam róla... Azt a (tranyós) erősítőt eladtam, "megcsövesedtem", és vettem egy tisztességes külső DAC-ot, ami DSD-t nem tud, de a PCM-et annál inkább :rolleyes:

A mai véleményem a DSD-ről, teljesen őszintén, és tudva, hogy többen nem értenek velem egyet, sőt, fenntartva azt is, hogy talán hibás ez a vélemény: "divattá vált" hifis körökben, de a legtöbb ember csak annyit vesz le ebből, hogy "a DSD az jó, sőt nagyon jó, tehát ez kell nekem" -> ezért ma már egy DAC-gyártó, ha kihagyja a DSD-képességet, akkor azt kockáztatja, hogy a kereslet a terméke iránt emiatt fog csökkenni. Mindig vannak ilyen, kevés hozzáadott értékű "buzz-wordök" a HiFi-piacon is, mint pl. a DSD (vagy újabban már az MQA is, ami szintén jó úton jár affelé, hogy ilyan "muszáj-ficsörré" váljék a DAC-okban és lejátszókban).

István01 pedig egy egyszerű kérdéssel frappánsan rávilágított a lényegre. Egyébként igen, létezik natív DSD felvétel, amit nem ment át olyan manipuláción, ami PCM-be konverziót igényelne; én kettőről biztosan tudok :D , sőt, ott voltam a felvételüknél :napsut:
A nativedsd.com-ról lehet további ilyen felvételeket letölteni, jóóóó pénzért. (a rutrackerről, hogy mit töltesz le, azt nem tudom, nem használom).

A magam részéről én "leszoktam" a DSD-ről, egy kivétellel: az évek során összegyűjtött SACD-imet még nem adtam el, sőt szokásom még mindig venni őket - és van hozzájuk jó minőségű saját DAC-ot tartalmazó lejátszóm, ofkóz :D

Az én fülemnek már a 24/96 is bőven elég. De felvetettem már egy játékos tesztet: van olyan felvételünk, amely DSD256-ban készült natívan, DSD-ben nem volt manipulálva, és ez a manipulálatlan DSD konvertálva volt profi konverterrel 24/192 PCM-be (is, többek között), ami szintén további manipuláción nem esett át. Gyerekjáték összerakni egy lejátszási listát annak a felvételnek a trackjeiből, amelyben véletlenszerűen az egymást követő trackek hol DSD256-ban, hol PCM 24/192-ben szólalnának meg, véletlenszerűen. Gyűljünk össze egyolyan helyen, ahol nagyon jó minőségű a lejátszási lánc, amelyben a DAC DSD-t is tud. És játsszuk le a teljes lejátszási listát. A hallgatóságban mindenki kapna egy papírt és egy tollat, és minden trackhez jegyezze fel, hogy szerinte melyik formátumban szólalt meg a track, és hogy tetszik-e vagy sem. A teszt viszonylag hosszú lenne, mert végig kellene hallgatni a teljes albumot. NAGYON kíváncsi vagyok, hányan találnák el pontosan a hallott formátumokat :D (van is egy tippem)
Aztán megismételhetjük ugyanezt DSD256 vs 16/44.1 PCM "változatban", szintén egy nagyon jó lejátszó láncon. Ott is lenne érdekes eredmény, nagyobb csoport esetében...
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4045

Hozzászólás Szerző: juliush »

istvan01 írta:
2020.01.14., kedd 08:07
...Az egy dolog, hogy az SACD mind zenei kiadvány haldoklóban van...
Picit talán OFF!
Sokan, különösen bizonyos műfajok iránt kevésbé érdeklődők, illetve nem a világ bizonyos pontjain élők valóban érezhetik így, a valós kép azonban ennél kissé árnyaltabb!
A klasszikus zene, illetve a jazz, különösen a régi klasszikusok remastereinek kedvelői elég tág és folyamatosan bővülő kínálatból válogathatnak, a Gramophone magazint lapozgatva hónapról-hónapra legalább 10-15 új kiadvány recenzióját olvasgathatom. Távol-Keleten, különösen Japánban kimondottan LP-szerű kultusz kezd kialakulni az SACD, mint formátum körül. Az SACD mint "niche player" egyáltalán nem haldoklik, köszöni szépen, egész jól elvan! (lásd. BIS, Channel Classics, Harmonia Mundi, LSO Live, RCO Live, Pentatone, Chandos, MFSL, stb. illetve a japán Universal, Warner, BMG, Esoteric, stb. SACD kiadványokat és persze az olyan nagynevű cégek, mint az Esoteric. T.A.D, Accuphase, dCS, Marantz, stb. lejátszóit)
A natív DSD-felvételekkel kapcsolatban: felesleges ennek olyan nagy feneket keríteni, az SACD eredeti célja a CD minőségét meghaladó formátum elterjesztése volt, a nagyfelbontású PCM-ek (24/96-384) DSD64-re történő korrekt konvertálása esetén is az emberi érzékelést és a CD-felbontást messze meghaladó transzparenciával rendelkező forrást kaphatunk. Magyarán szólva, a különbség praktikusan az emberi hallás tartományán kívül fog esni.
FYI - a HRAudio.net 13.276 SACD kiadványt sorol fel:
sacd_list.jpg
sacd_list.jpg (138.48 KiB) Megtekintve 2413 alkalommal
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

SACD-vel próbálkoztam korábban, de abból tényleg nem volt sok és macerás is volt tesztelgetni.

Tegnap pont ezen gondolkodtam, hogy kell-e egyáltalán a DSD képesség?

Egy orosz trekkeren elég nagy mennyiségben hozzáférhető. Azt nem teszteltem, hogy ugyanezen kiadványok flac változatai mennyivel rosszabbak, de a rendes DSD amúgy is leülős.
Ezt azért mondom, mert a lejátszó 65%-ban spotify-t fog használni, mert háttérzenének az pont rendben van nálam.
Ha mégis leülnék, választhatok LP-t is, azon még mindig vacillálok, hogy mennyire lesz kihasználva. Mert bár egész jó rendszert raktam össze (saját mércével), nem sok jó lemezt tettem eddig mellé. Jóformán csak demózgatom magamnak, hogy "mennyire jó".
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
Bose Soundlink mini

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

istvan01 írta:
2020.01.14., kedd 07:15
Egy kereszt kérdés a DSD formátum rajongói felé:
A piacon elérhető zenék hány százaléka lehet DSD formátumban? Az elérhető (nem sok) DSD zenékben mekkora arányt képvisel a valódi natív DSD, amit nem konvertálgattak ide-oda PCM és nem tudom még milyen közbenső formátumok és felbontásokból?
Talán kapok egy választ az SACD-k irányából, amin az SA rétegnek illene DSD-nek lenni. Az egy dolog, hogy az SACD mind zenei kiadvány haldoklóban van, a mezei júzer azt csak SACD lemezforgatón tudja hallgatni, nem pedig hálózatos játszón. Azt is tudjuk, natív DSD ezeken is ritka mint a fehér holló. Ja, és ezek csak DSD64-k nem DSD128, nem DSD256 és nem DSD512.
Tehát a DSD képesség mint feauture az nekem csak címke, amivel jobban eladható egy termék. Mit hoz a jövő ez irányban? Senki nem tudja.

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Hozzászólás Szerző: Indy »

istvan01 írta:
2020.01.14., kedd 07:15
A piacon elérhető zenék hány százaléka lehet DSD formátumban? Az elérhető (nem sok) DSD zenékben mekkora arányt képvisel a valódi natív DSD, amit nem konvertálgattak ide-oda PCM és nem tudom még milyen közbenső formátumok és felbontásokból?
Nekem is van kérdésem, elsősorban saját magam felé: Az elérhető (nem sok) DSD zenékben mekkora arányt képvisel azon zenék száma, amik érdekelnek? Elnézve a kínálatot az itt is sokszor hivatkozott oldalakon, nálam ez valahol 0,5% körül lehet és akkor még sokat mondtam...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Az audiolab sem tudja :)
Bose Soundlink mini

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5979

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Deadpool írta:
2020.01.13., hétf. 19:57
Van itt olyan aki tudna nélkülözni egy hétvégére egy Bluesound Node 2i-t? Esetleg Yamaha wxc50ds-t? Nem tudom mi van még ennyi pénzért kb amivel megy a DSD is.
Tudtommal a Bluesound nem támogatja natívan a DSD-t.
Föl kell telepítened a BluOS PC-s vagy Mac-es változatát, abban bekattintani egy beállítást (“Settings -> Sound -> Enable DSD playback”) majd odanavigálni a DSD-khez... és konvertálni fogja PCM FLAC-ba őket, amit aztán a lejátszó beindexel és le is tud játszani. A Bluesoud felfogásában ezt jelenti a “DSD support” :D Mondanom sem kell talán, hogy ezzel a DSD-lejátszási “lehetőséggel” nincs értelme csak a DSD miatt Bluesound lejátszót venni, mert ezt kismillió egyéb programmal is meg tudod tenni, és csak a marketingeseik fejében egyenlő a DSD-támogatással...

https://support.bluos.net/hc/en-us/arti ... s-in-BluOS
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Nem lesz egyben a mozi és a sztereó, ez most csak egy hosszabb ideig átmeneti :)

Na ezt jól megmondtam.
A mac mini ennyire jó forrás tud lenni?
Bose Soundlink mini

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

Deadpool írta:
2020.01.13., hétf. 20:17
Adorjan74 írta:
2020.01.13., hétf. 20:05
Audiolab 6000n ... :tutiok:

73513526_2557102041015886_1264763518146576384_n.jpg
Azt sem tudtam, hogy létezik. Pedig egy Tag procihoz mi mehet jobban? :D
Ha filmet és zenét is fogyasztasz egyszerre, én lehet elgondolkodnék a Mac Mini + Roon kombóban.

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Adorjan74 írta:
2020.01.13., hétf. 20:05
Audiolab 6000n ... :tutiok:

Azt sem tudtam, hogy létezik. Pedig egy Tag procihoz mi mehet jobban? :D
Bose Soundlink mini

Adorjan74
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Adorjan74 »

Audiolab 6000n ezzel is tegyél egy probát, ár/érték arany nagyon jó. :tutiok:
73513526_2557102041015886_1264763518146576384_n.jpg (21.52 KiB) Megtekintve 2296 alkalommal

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Van itt olyan aki tudna nélkülözni egy hétvégére egy Bluesound Node 2i-t? Esetleg Yamaha wxc50ds-t? Nem tudom mi van még ennyi pénzért kb amivel megy a DSD is.

Most jött nemrég egy Primare np5.
A popcorn mellé kellett nekem is, mert azt nem lehet irányítani kijelző nélkül. Projektorom van, de nem akartam zenelejátszáshoz bekapcsolni. A popcorn appjai hulladékok. Vagy az app, vagy a popcorn fagyott be. Ezek most megoldódtak, de érdekel mi van még. Beépített dac nem fontos. Az van a Tag procimban.
Bose Soundlink mini

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1165

Hozzászólás Szerző: violin »

violin írta:
2019.12.24., kedd 11:16
Na szóval....a bubble bevált.... :tutiok: De! De nem enged a Tidal-ra... folyamatosan azt válaszolta, hogy rossz a felhasználó név vagy a jelszó. Sőt! Azóta a MusicLife is látja már,de szintúgy rossz a jelszó szerinte is.....
gondolkodik.gif
Végre minden működik ahogyan kell! ;peace; Néha bejön,ha az ember gondolkodik egy kicsit.... gondolkodik.gif :D
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

Ethan21
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Ethan21 »

I have to express, every penny justifies the new feed. The components got essentially more prominent, the sound smoother, yet the objectives extended as the two pieces of the deals band extended.It was an extraordinary encounter. Sadly, I needed to give it back

Subway Surfers Mod Apk

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 276

Hozzászólás Szerző: st81 »

Köszönöm, Alto!
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3158
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

st81 írta:
2020.01.03., pén. 15:45
Köszönöm a hozzászólásaitokat, a javasolt márkákat/típusokat megnézem (ha van lehetőség fülügyre is veszem:-))
Ami még lőtávba került: Bluesound node 2i és a Auralic Aries mini.
Ezekről tapasztalat?
Saját árkategóriájában jó hangúnak számít mindkettő, Popcornnál meg sokkal jobbak. A Bluesound vezérlő appja kiváló, ellenben az Auralicé kissé fapados.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 276

Hozzászólás Szerző: st81 »

Köszönöm a hozzászólásaitokat, a javasolt márkákat/típusokat megnézem (ha van lehetőség fülügyre is veszem:-))
Ami még lőtávba került: Bluesound node 2i és a Auralic Aries mini.
Ezekről tapasztalat?
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold

Ebri
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: Ebri »

Kérdezem itt is, hátha vki ismeri. Jelenleg van egy iEast Soundstream-em (https://ieast.hu/?oldal=soundstream), ami a "legyen vmi olcsó ami szól" jegyében érkezett. Gondolkodom, van-e értelme lecserélni akkor, ha a digi kimenetét használom? (CXA80-am van.) Illetve mi az a szint, ami vélhetően előrelépést hoz ehhez viszonyítva? CA CXN-nél drágábban nem gondolkodom, de ha pl. egy CXN-re váltásban lényegében csak kezelésben kapok előrelépést (iEast tidal appja elég borzalmas, ill. gombjai nem nagyon vannak), az nem biztos, hogy megéri.

(CXN csak árszint példaként említődik, ill. a CXA80-al egységes távirányító miatt kívánatosabb, de nem csak CA termékpaletta érdekel.)

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 417

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Nálam bevált a YAMAHA WXC 50. Rengeteg csatlakozó, kategóriájában jó hangminőség. És még kapsz egy MusicCast rendszert is, ami nagyon praktikus.

Hores
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 62

Hozzászólás Szerző: Hores »

Megnéztem, de "cyberport" úgy látom csak a Németeknek szállít, viszont kint "mindenhol" ennyi:
(nálunk jólét van ..., itt nem számít 100eFt)

https://www.idealo.de/preisvergleich/Of ... onkyo.html

Hores
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 62

Hozzászólás Szerző: Hores »

st81 írta:
2020.01.01., szer. 22:32
Üdvözletem!

Popcorn A-410 médialejátszómat szeretném kiváltani egy hálózati zenelejátszóval.
A popi sztereó szekciója a sabre 9023 csippel nem nagy durranás, de nekem igazából megfelel.
Milyen lejátszót tudnátok ajánlani, ami belefér a 200-300eFt közötti ársávba (olcsóbb is lehet és használt is szóba jöhet) és a zenei megszólalása esetleg meghaladja a popiét?
Ami még fontos, hogy beépített dac-ja legyen és mobilon futtatható szoftverrel távirányítható legyen.

Előre is köszönöm!
Szia!

Ebben az ársávban egy jó ár/értékű cucc, főleg ha a lenti "cyberport"-os oldal megbízható(én még pont innen nem vásároltam):
https://www.arukereso.hu/erosito-c3646/ ... 352563915/
https://www.av-online.hu/lejatszo/onkyo ... teszt_2505

https://www.cyberport.de/?DEEP=7H04-101&APID=6
de van egy avx-es is:
viewtopic.php?f=31&t=139558&p=2453963&h ... 0#p2453963

Üdv!
HZ

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”