Én azt tapasztaltam, hogy nem annyira a készülék (persze azokon belül is van különbség) érzékeny, vagy nem érzékeny a kábel változásra, hanem leginkább a rendszer!asebestyen írta: ↑2019.12.30., hétf. 23:01Valahogy úgy van ez szerintem, mint általában minden, hogy az teljes érzéketlenség és a túlérzékenység se az igazi, jó eséllyel valahol a kettő közt lehet az igazság.MrCollector írta: ↑2019.12.30., hétf. 22:53
Szerintem meg azzal a készülékkel van "baj" ami nem reagál.
Van egy másodrendszerem JPW sonátákkal AI Alto vagy néha Creek erősítővel, egy Dune HD Max az elején (vagy a tv) és tök élvezetesen szól, de teljesen felesleges kábelekkel vacakolni, próbáltam már, nagyon fülelni kell hogy apró különbségeket észre vegyek, de egyikkel sem lényegesen jobb, max más. Egyszerűen nincs olyan felbontása a rendszernek, hogy értelme legyen. Nagyobb kábelekkel nem próbálkoztam, de gyanítom ott a "nagyító" hatás többet ártana, mint használna. A "nagy" rendszeremben meg rendkívül izgalmasnak tartom, hogy egy occ ezüst tápkábel (vagy most már kettő) milyen finom részleteket hoz ki a felvételekből, műfaj függetlenül, és lenyűgöznek az ATC-k szó szerint. Pontosabban a jól megválasztott zene, az ATC-n keresztül :) Részletezni ugyan nincs kedvem a hatást, a már mások által is alaposan kitárgyalt anti hangulat miatt, meg elég nehéz is lenne szavakba önteni, de gondoltam azért mégis legyen szó egy kis kábelezésről is a topikban :)