Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha Soavo 2
Re: Yamaha Soavo 2
190ez. Csere is érdekelhet. Ez egy nagyon jó hangfal. Angol hang. A Hifi Choice imádta.
Szia! Nekem van 1 Coplandom.Csere?
Kimaradt a van....
Inkább megtartom....A legjobb kompromisszum amit hallottam( mármint ezen az áron), pedig annyi hangfalat hallgattam.
A kedvenc COPLAND 8-as erősítőmet is eladtam . Azóta is bánom. Pedig hallottam azóta párat...Azt is lezártam és újranyitottam. Mert az újdonság varázsa. De ha valakinek egy Coplandja adok érte egy Primare 30.1-et.
A kedvenc COPLAND 8-as erősítőmet is eladtam . Azóta is bánom. Pedig hallottam azóta párat...Azt is lezártam és újranyitottam. Mert az újdonság varázsa. De ha valakinek egy Coplandja adok érte egy Primare 30.1-et.
Kedvcsinálónak. Álló dobozokat megszégyenítő hang, nyírfa funér, monolit-szerű megépítés, itt a fórumon látok benyomott magasakkal százezres hangfalakat, sőt sokféle márka megfordult nálam..Ez tényleg jó cucc. A nagyobb tereket szereti sajna ez nálam nincs. Csak annyit, hogy járt itt előtte BW 604s2, Dynaudio 52 csak pl.. Nem ragoznám. Absolute allrounder.
Ezen minden jól szól. Ahogy a HIFI CHOICE-ban is írják...
Ezen minden jól szól. Ahogy a HIFI CHOICE-ban is írják...
- Csatolmányok
-
- 3.JPG (1.62 MiB) Megtekintve 5695 alkalommal
-
- 2.JPG (1.7 MiB) Megtekintve 5695 alkalommal
-
- 1.JPG (1.88 MiB) Megtekintve 5695 alkalommal
Up..
Még egy adalék. A nagyobbik testvért a HIFI WORLD magazin 2011-ben a legjobbak között említi.
- Csatolmányok
-
- IMG_2280.JPG (1.93 MiB) Megtekintve 5733 alkalommal
Értem. Köszönöm
Kb. 5-6 éve van nálam. Első tulajdonosa vagyok. Én bontottam fel a dobozokat. Fehérvár Albacomp...
Mennyi idős ez a páros?
A tesztösszesítésben megnéztem egy hasonló árút: Spendor SA 1 pl.. Az avx-en is volt fenn 1200 euro volt az irányára.
Amúgy a HIFI CHOICE-ban annyit írnak, hogy ravaszul tervezett, szép balansszal nyitottan, élénken és bevonva a hallgatót zenél.
Ennyit kiegészítésül a SOAVO típust nem ismerőknek.
Amúgy a HIFI CHOICE-ban annyit írnak, hogy ravaszul tervezett, szép balansszal nyitottan, élénken és bevonva a hallgatót zenél.
Ennyit kiegészítésül a SOAVO típust nem ismerőknek.
Yamaha Soavo 2
Eladó egy alig ismert YAMAHA monitor hangfalpár. Újszerű állapotban dobozában.Nagyon szép kivitel.
Dícsérik. Utódja: http://digibest.hu/termek/yamaha-ns-b951-wh
Ár: 200ez.Csere érdekelhet pl. hangfal, erősítő.Persze nem régi bénaságok, legendák.
Dícsérik. Utódja: http://digibest.hu/termek/yamaha-ns-b951-wh
Ár: 200ez.Csere érdekelhet pl. hangfal, erősítő.Persze nem régi bénaságok, legendák.
- Csatolmányok
-
- IMG_2248.JPG (3.79 MiB) Megtekintve 5036 alkalommal
-
- IMG_2250.JPG (4.99 MiB) Megtekintve 5036 alkalommal
-
- IMG_2247.JPG (3.72 MiB) Megtekintve 5036 alkalommal
-
- IMG_2245.JPG (1022.6 KiB) Megtekintve 5036 alkalommal
-
- IMG_2246.JPG (1.01 MiB) Megtekintve 5036 alkalommal