Én meg a Jokerrel vagyok így. Joaqin alakítása zseniális, még lehet a szobrot is megkapja érte, de maga a film nekem nem tetszett. Ráadásul számomra ez a Joker nem az a Joker, akit a filmekből és a képregényekből megismertünk. Ez valaki más. Látunk egy olyan embert, akivel szarul bánt az élet és bekattan. De számomra a legkevésbé sem hiteles, hogy ebből az emberből válik az a Joker, aki ugyan bekattant,de a Gothami alvilág vezéréve tudja kinőni magát, aki ravaszabb a rendőröknél és még Batmannek is feladja a leckét. Ráadásul a filmben Joker már (relatív) egyáltalán nem fiatal, mire a kis Bruce felnő és Batmanné válik, addigra ő már kb. járókeretes lesz.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1731
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
OK! Attól függetlenül a rövid terjedelem, kevés szöveg, rövid történetek miatt kellenek az erős jellemek. Így a filmek is átveszik, hiszen képregény adaptáció már meglévő karakterek vannak így nem is tehetik meg hogy ne úgy nézzenek ki, ne azokkal a tulajdonságokkal fendelkezzenek. Csupán egy filmnél van 120 percük. Itt egy kicsit akár sok is lehet.
Természetesen nem vagy filmesztéta es a tevedés jogát fenntartom!
Természetesen nem vagy filmesztéta es a tevedés jogát fenntartom!
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Nálunk, talán. Nézz meg egy Ghibli stúdiós rajzfilmet. Ha mást nem, a Chihirót. (Aztán a többit is szép sorban.)
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Nem.
Ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy a mozi a fiataloknak készül vagy a szépirodalom felnőtteknek íródik.
Pl. Alan Moore munkásságának egy része, mondjuk a From Hell, a Lost Girls, a Promethea vagy a Watchmen nem gyerekeknek való.
Ahogy Neil Gaiman Sandmanje sem gyermekmese.
Egy csomó Batman sztori sem gyermeknek való (nem feltétlenül az erőszakossága miatt, hanem a feldolgozott erkölcsi dilemmát, társadalmi problémát a gyerekek még nem is értik).
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Gyakorlatilag a gyermekmesék csakis ilyen túltolt szélsőséges karakterekből állnak. Biztos hogy a gyerkőcök könnyebben tudjanak szelektálni, felismerni a jellemeket.venomer írta: ↑2019.12.24., kedd 19:52
Inkább az itt a nagyon nagy kérdés, hogy mi a tökért ilyen kelendő egy meghasonlott, beteg karakter. Pszichológiailag esetleg érdekes, még tizedekkora érdeklődésre is felkapnám a fejem, ezt, a jelenlegit viszont egyáltalán nem értem. Engem hidegen hagy, de szeretném érteni a többi bolygólakót.
A képregények is tulajdonképpen gyermekekeknek készültek volna nem???
Inkább az itt a nagyon nagy kérdés, hogy mi a tökért ilyen kelendő egy meghasonlott, beteg karakter. Pszichológiailag esetleg érdekes, még tizedekkora érdeklődésre is felkapnám a fejem, ezt, a jelenlegit viszont egyáltalán nem értem. Engem hidegen hagy, de szeretném érteni a többi bolygólakót.motorgyilkos írta: ↑2019.12.24., kedd 18:59Jo sok hulyeseg volt benne.. Ellenben tegnap megneztuk a Joker-t. Nekunk nagyon tetszett, barki barmit mond, hogy a kepregenyben nem ilyen. Hozzank ez hozta a legkozelebb a karaktert. Siman megneznek ebben a szemleletben egy Batman vs Joker filmet.
Más. Megnéztem arcommal Az üvöltő molnár c. filmadaptációt, igazság szerint színdarab filmen, amivel nincs baj, csak szólok, hogy ez egy ilyen, a maga színeivel és teátrális mozdulataival, karaktereivel. A régi iskola szerinti francia színház került vászonra. Néhol túltolva, összességében viszont kellemes darab, helyenként kifejezetten maradandó, de ezt nyilván egyénje válogatja. Frankó kis végtanulsággal, mely remélem nem illan el a nézőből 5 perc után.
- motorgyilkos
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 244
Jo sok hulyeseg volt benne.. Ellenben tegnap megneztuk a Joker-t. Nekunk nagyon tetszett, barki barmit mond, hogy a kepregenyben nem ilyen. Hozzank ez hozta a legkozelebb a karaktert. Siman megneznek ebben a szemleletben egy Batman vs Joker filmet.
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
Végig gyötrődtem az Astra Ad-t, bár ne tettem volna

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Az első évad talán legnagyobb problémája, hogy a regényeket követi. Az első regény pedig egy novellás kötet, lazán össze(nem) függő történetekkel. A másik, hogy ezek az első sztorik a rég ismert népmesék kicsavart változatai, mint pl. az első rész/novella a hófehérke újrafeldolgozása. A későbbi könyvek már sokkal inkább követnek egy sztori vonalat, a játékok történet íve pedig szerintem felülmúlja a regényeket.Hifilala írta: ↑2019.12.23., hétf. 20:21The Witcehr -Tegnap volt egy kis időm és gyorsan végignéztem az első évadot.Lelkes voltam,mert akkor még 9 ponton állt a sorozat,ez mára 8,8 lett,de még csökkenni fog.Nálam 7,8 lenne,mivel nem volt rossz,de 9 az a Trónok harca és ez attól azért gyengébbre sikeredett.Van benne jóképű lovag,meg sok meztelen csaj,erőszak és vér,de valami azért hiányzik.
Mindenesetre később vannak omg pillanatok, az utolsó epizód eseményeit szerintem régóta várták a rajongók
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
The Witcehr -Tegnap volt egy kis időm és gyorsan végignéztem az első évadot.Lelkes voltam,mert akkor még 9 ponton állt a sorozat,ez mára 8,8 lett,de még csökkenni fog.Nálam 7,8 lenne,mivel nem volt rossz,de 9 az a Trónok harca és ez attól azért gyengébbre sikeredett.Van benne jóképű lovag,meg sok meztelen csaj,erőszak és vér,de valami azért hiányzik.
Köszi.A HBO GO megvan ugyan,de a párom olyan ütemben falja mióta van,hogy szerintem kivégzi pár hónapon belül.Aszpirin írta: ↑2019.12.19., csüt. 19:05Az HBO GO-n. Azon van a legtöbb magyar szinkronos film. De sajna újabban egyre kevesebbet szinkronizálnak ők is. Magyar felirat ott mindegyikhez van.Shimano írta: ↑2019.12.19., csüt. 18:59Ha már szóba hoztad,hol lehet magyar szinkronnal jó minőségű filmeket elérni a nagy neten?A netflix nekem nem opció,mert kevés a szinkron,más esetleg?
Én még onnét egyébként tuti nem húztam le semmit sem,ahol soha egyikőnk sem járt.Az mi az egyébként?
De ha jól belegondolok,még soha nem töltöttem le egy filmet sem.Na erre varjatok gombot,ilyen is van.![]()
Az HBO GO-n viszont minden csak sztereó (ha ez érdekes.) Még az is, amit az HBO HD-n egyébként DD5.1-ben sugároznak, az HBO GO-n jelenleg az is sztereó. Ezt csak azért mondom, ha a házimozi-élmény számít.
Továbbá: az HBO GO magyar előfizetéssel nem megy az országhatáron túl (tehát ha pl. nyaralni mentek valahová az EU-ba és tableten néznék a gyerkőcök, kinn nem működik a fattya...)
Valami más esetleg?
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6532
Legálisan az HBO GO-n. Azon van a legtöbb magyar szinkronos film, és nem vészes a havi előfizetési díja sem. De sajna újabban egyre kevesebbet szinkronizálnak ők is. Magyar felirat ott mindegyikhez van.Shimano írta: ↑2019.12.19., csüt. 18:59Ha már szóba hoztad,hol lehet magyar szinkronnal jó minőségű filmeket elérni a nagy neten?A netflix nekem nem opció,mert kevés a szinkron,más esetleg?
Én még onnét egyébként tuti nem húztam le semmit sem,ahol soha egyikőnk sem járt.Az mi az egyébként?
De ha jól belegondolok,még soha nem töltöttem le egy filmet sem.Na erre varjatok gombot,ilyen is van.![]()
Az HBO GO-n viszont minden csak sztereó (ha ez érdekes.) Még az is, amit az HBO HD-n egyébként DD5.1-ben sugároznak, az HBO GO-n jelenleg az is sztereó. Ezt csak azért mondom, ha a házimozi-élmény számít.
Továbbá: az HBO GO magyar előfizetéssel nem megy az országhatáron túl (tehát ha pl. nyaralni mentek valahová az EU-ba és tableten néznék a gyerkőcök, kinn nem működik a fattya...)
A legismeretebb magyar letöltögetős hely meghívásos alapon működik, az ismerősök között kérdezősködj a környékeden. Én már egyszer beszereztem egy meghívást, de végül nem használtam fel...
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Ha már szóba hoztad,hol lehet magyar szinkronnal jó minőségű filmeket elérni a nagy neten?A netflix nekem nem opció,mert kevés a szinkron,más esetleg?
Én még onnét egyébként tuti nem húztam le semmit sem,ahol soha egyikőnk sem járt.
De ha jól belegondolok,még soha nem töltöttem le egy filmet sem.Na erre varjatok gombot,ilyen is van.
- Aszpirin
- V.I.P.

Áááhh, hála a falusi létnek, 1Mbps-szel tudnék nemfeltölteni, de ha gondolod, soha nem adom oda neked, pláne legközelebbi találkozásunkkor nem, hogy soha ne nyomhasd felwittao írta: ↑2019.12.19., csüt. 18:25Most itt a fo kerdes inkabb az, mikor nyomod fel arra az oldalra, ahol soha egyikonk sem jart es egyetlen filmet sem huzott le?Aszpirin írta: ↑2019.12.19., csüt. 17:05Ha vannak még olyan őskövületek rajtam kívül, akik pénzt adnak filmes korongokért, akkor nekik érdekes infó lehet, hogy a Nolan-féle Batman-trilógia (“The Dark Knight Trilogy”) több országban is megjelentetett, “slipcase boxban” összecsomagolt 4k kiadásának UK verziójában minden UHD lemezen van magyar 5.1-es hang és magyar felirat. A normál BD lemezeken viszont nincs. De lehet, hogy akad, akinek megéri így a trilógia, ami nekem szállítási költséggel együtt (pennyket felkerekítve) ebayről 41 angol fontba került.
Angliából várok még további négy UK-megjelenésű 4k kiadványra, amelyeken szintén van magyar hang és felirat...![]()
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Aszpirin
- V.I.P.

Hát hogyne. Íme (ezek még nem jöttek meg, de a kibányászott infók szerint):
UK kiadásúak:
- Stand By Me --> magyar hang + magyar felirat, csak az UHD lemezen
- Black Hawk Down --> magyar felirat az UHD-n és a BD-n is
- Pet Sematary 30th Anniversary (az eredeti, NEM a 2019-es!) --> ellentmondóak az információk, de elvileg magyar hang is meg magyar felirat is az UHD-n, BD-ről nem találtam infót
- Men In Black (az eredeti, első és megismételhetetlen
Ha rendelnél, várj egy picit, a napokban valamikor meg kell érkezzenek, akkor pontosítani tudok, ha valami nem stimmel...
Ezek már megjöttek, tehát tuti az infó:
- The Dark Tower --> magyar hang és felirat az UHD-n
- Close Encounters of the Third Kind, 4th Anniversary Edition --> magyar felirat (ez magyar kiadásban is csak felirattal jelent meg)
- Shutter Island --> magyar hang és felirat az UHD-n
- Blade Runner 2049 --> magyar hang és felirat az UHD-n
NÉMET kiadás:
- Game of Thrones első évad 4k --> magyar hang (sztereó) és felirat.
- Aszpirin
- V.I.P.

Ha vannak még olyan őskövületek rajtam kívül, akik pénzt adnak filmes korongokért, akkor nekik érdekes infó lehet, hogy a Nolan-féle Batman-trilógia (“The Dark Knight Trilogy”) több országban is megjelentetett, “slipcase boxban” összecsomagolt 4k kiadásának UK verziójában minden UHD lemezen van magyar 5.1-es hang és magyar felirat. A normál BD lemezeken viszont nincs. De lehet, hogy akad, akinek megéri így a trilógia, ami nekem szállítási költséggel együtt (pennyket felkerekítve) ebayről 41 angol fontba került.
Angliából várok még további négy UK-megjelenésű 4k kiadványra, amelyeken szintén van magyar hang és felirat...
Angliából várok még további négy UK-megjelenésű 4k kiadványra, amelyeken szintén van magyar hang és felirat...
- Csatolmányok
-
- 3BCAB394-7F33-449B-AF22-638EFF08E31F.jpeg (2.49 MiB) Megtekintve 2575 alkalommal
SW 9
Befejeződött, a messzi messzi galaxisban játszódó mese.
Mondhatom azt is, hogy számomra méltó módon búcsúztatták a sorozatot.
Volt minden, ami a Star Wars-okra jellemző. Különböző bolygók, más más lényekkel, robotok, fénykardozás, űrhajós üldözés, űrcsata, poénok. Ezzel egy korszak lezárult. Gyerekként az első részt tátott szájjal bámultam, ez mára már elmúlt, ennek ellenére jó kikapcsolódás volt.
Imax 3D-ben néztem, a kép ebből fakadóan nekem annyira nem tetszett.
A hang viszont eszement jó volt. Azok a fénykard hangok
. Lehet magyarázni, hogy a mozis hang nem eléggé minőségi, hát nekem ennél jobb nem kell, itthonra sem. Imádkozom, hogy a Disney ne csessze el az Atmos sávot, mert ebből demó lehetne, elejétől a végéig. Az eredeti nyelv hiányzott, mert a szinkron hangok nem voltak annyira jók, de a hangkeverés miatt nem számottevően.
10/8
Befejeződött, a messzi messzi galaxisban játszódó mese.
Mondhatom azt is, hogy számomra méltó módon búcsúztatták a sorozatot.
Volt minden, ami a Star Wars-okra jellemző. Különböző bolygók, más más lényekkel, robotok, fénykardozás, űrhajós üldözés, űrcsata, poénok. Ezzel egy korszak lezárult. Gyerekként az első részt tátott szájjal bámultam, ez mára már elmúlt, ennek ellenére jó kikapcsolódás volt.
Imax 3D-ben néztem, a kép ebből fakadóan nekem annyira nem tetszett.
A hang viszont eszement jó volt. Azok a fénykard hangok
10/8
- Csatolmányok
-
- D566E534-D9CF-4AF4-BD1F-05A8698B18BE.jpeg (72.26 KiB) Megtekintve 2583 alkalommal
Szökés a bolondok házából - Christina Riccina B-filmben, ez van. Bár szerepében jó, remélem látjuk még nagy, hajdani nevéhez méltó produkcióban. Leáldozott neki? Átmeneti állapot?
Személyes párhuzam is van a filmmel, senki nem értette a cikkeim, kommentjeim és bezártak emiatt. Hahaha. Ha. Ha. Ha.
Személyes párhuzam is van a filmmel, senki nem értette a cikkeim, kommentjeim és bezártak emiatt. Hahaha. Ha. Ha. Ha.
Swiss Army Man - mindig van társaság.
- Aszpirin
- V.I.P.

Bakker nagyon várom már a karácsonyi munkaszünetet/szabit. Hogy nyugodtan megnézhessem az Expanse 4. évadját. Mert annyi jót írtok róla... a kedvenc sci-fi sorozatomról...
A tegnap este belekezdtem, de sajnos annyira késő volt már (éjfél körül, előtte egy tegnap megkapott "cuccot" teszteltem a sztreó rendszerben
), hogy már a hálószobai "rendszeren" láttam neki az ágyból, és naná, hogy rövid úton belealudtam, és bár emlékszem egy-két mozdulatra, újra kell nézzem az első epizódot is... 
A tegnap este belekezdtem, de sajnos annyira késő volt már (éjfél körül, előtte egy tegnap megkapott "cuccot" teszteltem a sztreó rendszerben
1 rész híján nálam is lement az Expanse 4. évad
Röviden: szerintem piszok jó lett :)
Hosszabban: nagyon jót tett a sorozatnak, hogy az Amazon égisze alá került. Egyrészt a plusz pénz is nyilvánvalóan látszik, de az egész történetmesélés más lett. A karakterek sokkal érettebbek lettek (not just a bunch of teenager who blow up the Deadstar), a történetvezetés is visszavett a segességből főleg az előző évadhoz képest. A fényképezés pedig szeritem zseniális. Amos pedig nagyon el lett találva - kb. egy éve láttam utoljára a 3. évadot így nincsen közvetlen összehasonlítási alapom, de szerintem most jobban hasonlít egy csendes, legbelül talán érző, idealista de idegbeteg gyilkosra. Jim Holden-t is kikupálták valamennyire, de hát hozott anyagból ugye...
Persze ehhez hozzá tartozik, hogy a nekem a második évad feléig tetszett a sorozat (addig fejezték be az első két könyvet), a második fele az évadnak, amikor a 3. könyvet letudták pár részben nagyon kapkodós és darálós volt nekem.
Ami kevésbé tetszett az az "Elnök Emberei" és "Breaking Bad" szálak. Ezek nem voltak benne a könyvben, de mivel pár fő karakter akik viszik a hátukon a story-t nincsenek vagy alig vannak benne a 3. és 4. könyvekben, utána viszont ismét kulcsszereplők lesznek, így kellett nekik egy történetvonal, feltételezem a nézettség miatt. Emiatt nekem súlytalanok voltak ezek a szálak.
Inaros vonala viszont szintén nem volt benne a könyvekben, de az szépen megágyazott a következő évadnak.
Nekem amúgy a 4. eddig a kedvenc könyvem a sorozatból. Ilos meghódítása nagyon érdekes téma volt és számomra pont a tudomány és fantasztikum világa között mozgott.
Ezután pedig elég éles irányváltás jön két könyv full háborúval (és szvsz esetenként fájóan kínos megoldásokkal) majd 3 Ilos-hoz hasonló könyv, ami már túlságosan a fantasztikum irányába megy (és egyenlőre nagyon halad egy Világok Harca szintű megoldás felé). Ennek ellenére ezek is jók persze - de nagyon más történetet és körülményeket mesélnek el, mint a Levitán Ébredése.
Röviden: szerintem piszok jó lett :)
Hosszabban: nagyon jót tett a sorozatnak, hogy az Amazon égisze alá került. Egyrészt a plusz pénz is nyilvánvalóan látszik, de az egész történetmesélés más lett. A karakterek sokkal érettebbek lettek (not just a bunch of teenager who blow up the Deadstar), a történetvezetés is visszavett a segességből főleg az előző évadhoz képest. A fényképezés pedig szeritem zseniális. Amos pedig nagyon el lett találva - kb. egy éve láttam utoljára a 3. évadot így nincsen közvetlen összehasonlítási alapom, de szerintem most jobban hasonlít egy csendes, legbelül talán érző, idealista de idegbeteg gyilkosra. Jim Holden-t is kikupálták valamennyire, de hát hozott anyagból ugye...
Persze ehhez hozzá tartozik, hogy a nekem a második évad feléig tetszett a sorozat (addig fejezték be az első két könyvet), a második fele az évadnak, amikor a 3. könyvet letudták pár részben nagyon kapkodós és darálós volt nekem.
Ami kevésbé tetszett az az "Elnök Emberei" és "Breaking Bad" szálak. Ezek nem voltak benne a könyvben, de mivel pár fő karakter akik viszik a hátukon a story-t nincsenek vagy alig vannak benne a 3. és 4. könyvekben, utána viszont ismét kulcsszereplők lesznek, így kellett nekik egy történetvonal, feltételezem a nézettség miatt. Emiatt nekem súlytalanok voltak ezek a szálak.
Inaros vonala viszont szintén nem volt benne a könyvekben, de az szépen megágyazott a következő évadnak.
Nekem amúgy a 4. eddig a kedvenc könyvem a sorozatból. Ilos meghódítása nagyon érdekes téma volt és számomra pont a tudomány és fantasztikum világa között mozgott.
Ezután pedig elég éles irányváltás jön két könyv full háborúval (és szvsz esetenként fájóan kínos megoldásokkal) majd 3 Ilos-hoz hasonló könyv, ami már túlságosan a fantasztikum irányába megy (és egyenlőre nagyon halad egy Világok Harca szintű megoldás felé). Ennek ellenére ezek is jók persze - de nagyon más történetet és körülményeket mesélnek el, mint a Levitán Ébredése.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1731
Egyrészt írd le nyugodtan, másrészt ha szerinted nem ez az évezred scifi sorozata, szívesen fogadjuk az ajánlásokat.
Egyébként végeztem a negyedik évaddal. A fikció itt már kezd durvulni rendesen, szóval aki nagyon akar, biztos fog majd hibákat találni benne. Bár gyanítom a könyvben sokkal részletesebben ki lettek fejtve egyes részek.
Nagyon másképpen látunk dolgokat, számomra egyértelmű evidencia az, amit venomer írt az Ad Astra kapcsán. A célját vesztett, vagy azt soha meg nem találó ember bolyongása a sötét semmiben. Szimbolizálva a modern társadalomban való (nem)létezés magányát. Hibáztatva múltját-jelenét, felelőssé téve bárkit és bármit egészen addig a pontig, amíg el (nem) jön beismerése bizonyos dolgoknak.
Vártam nagyon, szépen fényképezett, ám borzalmasan közhelyes és felületes szellemi lötyögtetés az első perctől az utolsóig. Kicsit meg is sajnáltam Brad barátunkat, nem rajta múlott, a Gravitáció "fényévekkel" koherensebb volt minden szempontból.
Vártam nagyon, szépen fényképezett, ám borzalmasan közhelyes és felületes szellemi lötyögtetés az első perctől az utolsóig. Kicsit meg is sajnáltam Brad barátunkat, nem rajta múlott, a Gravitáció "fényévekkel" koherensebb volt minden szempontból.