Legálisan az HBO GO-n. Azon van a legtöbb magyar szinkronos film, és nem vészes a havi előfizetési díja sem. De sajna újabban egyre kevesebbet szinkronizálnak ők is. Magyar felirat ott mindegyikhez van.Shimano írta: ↑2019.12.19., csüt. 18:59Ha már szóba hoztad,hol lehet magyar szinkronnal jó minőségű filmeket elérni a nagy neten?A netflix nekem nem opció,mert kevés a szinkron,más esetleg?
Én még onnét egyébként tuti nem húztam le semmit sem,ahol soha egyikőnk sem járt.Az mi az egyébként?
De ha jól belegondolok,még soha nem töltöttem le egy filmet sem.Na erre varjatok gombot,ilyen is van.![]()
Az HBO GO-n viszont minden csak sztereó (ha ez érdekes.) Még az is, amit az HBO HD-n egyébként DD5.1-ben sugároznak, az HBO GO-n jelenleg az is sztereó. Ezt csak azért mondom, ha a házimozi-élmény számít.
Továbbá: az HBO GO magyar előfizetéssel nem megy az országhatáron túl (tehát ha pl. nyaralni mentek valahová az EU-ba és tableten néznék a gyerkőcök, kinn nem működik a fattya...)
A legismeretebb magyar letöltögetős hely meghívásos alapon működik, az ismerősök között kérdezősködj a környékeden. Én már egyszer beszereztem egy meghívást, de végül nem használtam fel...