kecstama írta: ↑2019.12.09., hétf. 18:29
Sziasztok! Lenne egy kérdésem:
Mennyire érzékeny kábelekre, "áramminőségre"?
Szia!
Saját Canamp-sztori.
Bekötöttem az akkori integrált erősítő tape-outjára, kicsit jobb volt, de nem volt lényeges különbség a beépített fejhallgató-erősítőhöz képest. Furcsálltam (főként, hogy korábban egy Questar egészen nagy változást hozott a beépített phonohoz képest), de hát jó, akkor nem rossz ez az integrált chipes dolog.
Később rendszer re-install, ment közvetlenül a phonora, nem volt jó. Ott volt minden, arányos, sávszélek, felbontás, de olyan nyers volt, mint a frissen vágott, kezeletlen deszkalap, a bútorrá válás felé valahol félúton. Sértett, bántott, kellemetlen volt hallgatni.
Egy idő után adódott egy Obelisk Pre, és minden helyre billent! Lehet, hogy másoknak ez egyértelmű, nekem meglepő és nagyon fontos tapasztalat volt: jó előfok nélkül nincs jó hang!
Aztán lecseréltem a tápkábelt, alapvetően az egyenszilárdságú kábelezés felé haladván, semmint bármiféle hiányérzettől vezérelve. Jobb lett (a következő posztban leírom, h miben). Nem nagy a különbség, de hallható, és jól esik. Árban kicsivel a Canamp fele alatt járunk.
Remélem, ez segítség!
Üdv