Jogos az aggodalmad. Az őszinteséggel legtöbbünknél még nem lett volna probléma, inkább a fenntartás és a függetlenség tűnt megoldhatatlannak. No meg hogy ma már senki nem hajlandó ingyen dolgozni, pl. én sem és egy magazin üzemeltetése nem kis feladat. Így hát már nem dédelgetek ilyen terveket, a mai világban nem is igazán van már igény hosszú, kimerítő cikkekre, én meg 10 sorban nem tudom/akarom leírni a valódi véleményem.Aszpirin írta: ↑2019.12.03., kedd 10:59Én nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Az őszinteség és elfogulatlanság az, ami nagyon nehezen oldható meg.
Azért ne feledjük, hogy itt elég sok készülék-, kábel-, tartozék- stb gyártó és forgalmazó van. Az első nagy sértődéshullám akkor lenne, amikor a szóban forgó "grémium" őszintén lehúzná valamelyikük termékét. Pl. mondjuk egy Core Audio cuccot, vagy fapaci kábeleket, stb - bár tudom, tudom, ez természetesen nem történhet meg, de csak játsszunk el a gondolattal, hogy mégis... Azután az sértődne fel, akinek a szeretett cuccát (amit nem ő készített, de sok-sok pénzt fizetett érte) éri egy esetleges "lehúzás".
Ezekre mi a megoldás? Szerintem a vége ugyanoda futna ki...
Egy korrekt tesztről született beszámoló a gyártónak is hasznos információ, amennyiben nem csak arról szól, hogy a vizsgált kütyü húdejó, vagy totálsz@r. A kábeleim több teszten is szerepeltek már, soha nem vallottak szégyent. Kiakadni csupán akkor volt okom, mikor nem tőlem kértek tesztalanyt, hanem egy sok évvel korábban készített, kezdetleges, több kézen is átment összekötőt dobtak partyba a nevemmel.
Vannak érzékeny lelkületű gyártók, forgalmazók. Ellenem is hadat üzent némelyik, mikor a cikkemben nem ajnároztam a termékét. Ezzel nem lehet mit tenni, emberek vagyunk és ha valakinek a megélhetése múlik néhány mondaton, az egy különösen nehéz helyzet. No és persze az olvasó is csontig tud sértődni, ha az általa imádott készülék a cikkírónak nem jön be. E téren erősen túl van fűtve a piac, komoly mértékű mazochizmus szükségeltetik a szerep felvállalásához.