Kérlek sorold őket, mert ez segít, hogy eldönthessük, érdemes-e fejlesztésen gondolkodnunk. Az én esetemben pl:Marcaudio írta: ↑2019.12.12., csüt. 18:04Lehet te nem látod, de hidd el van különbség a 6e lejátszó és pld. esetlegesen egy drágább lejátszó között, azt nyilván nem állítom, hogy van 100x tudáskülönbség.
- már a kép megjelenítésénél, a felskálázásnál is látványos tud lenni, egyszerű léptetést film, audio esetén, hogy és milyen gyorsan kezel, mondjuk akár egy nagyobb 30-60gb file esetén, hogy kezeli a hangsáv váltást, a procival, avr-el milyen a handsake. Szerintem bőven lehetne még sorolni, mit tud egy drágább gép.
- Nem szoktam felskálázni, mert az rontja a képminőséget, legyen bármilyen jó is a használt algoritmus.
- Nem léptetek, mert filmet nézek, nem jelenetet
- Az Audio-t az AVR kezeli, nem a lejátszó
- A hangsávokat nem váltogatom film közben, minek is tenném
- A handshake-t már az elején elintézik az eszközök, itt a szűk keresztmetszet a megjelenítő. Ráadásul az is az AVR és a tv/projektor között megy, a lejátszónak sok beleszólása nincs.
Nem látom, hogy lenne-e értelme költeni ilyenre, mert amíg elvagyok egy NAS-al, addig egy Amlogic S905/S912 doboz elegendő.