Mert igy jo penzert el lehet adni ugyanannak a vasarlonak meg egy fejhallgatokabelt.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
Re: Fül és Fejhallgatók
Na, szoval meg lehet csinalnicat7505 írta: ↑2019.11.30., szomb. 22:34Hogy az fenébe ne lenne jobb...de eredetileg ezt a technikát nem kimeneti eszközökhöz találték ki
Józan paraszti ésszel végiggondolva a +/- irányú végerősítés eredője megnövelt kimenti dinamika tartományt
okoz, Pl: +/- 10dB ≠ 10dB, kvázi ez "csak" szimpla becsapás szerintem.
(csak elektromos szakember ellenvéleményét várom ha van)
jo hangura szimmetrikus felepites nelkul is, csak kevesen csinaljak.
A gyakorlati tapasztalatok nekem eddig azt mutatjak, hogy sok fejeserosito jobb hangot ad a szimetrikus kimeneterol. Jobb a felbontas, tobb a reszlet, jobb a ter.
A szimmetrikus hajtásnak nem a megnövelt dinamika tartomány vagy a nagyobb elérhető teljesítmény a lényege, bár a nehezebben hajtható típusoknál mint pl. a Beyer T1, ez is számít. A lényeg ott van, hogy mai csúcs DAC chipek mint pl. Sabre, eleve szimmetrikus kimenettel rendelkeznek, amit a hagyományos aszimmetrikus 6.3mm-es Jack aljzathoz aszimmetrizálni kell egy plussz műveleti erősítő vagy mini trafó beiktatásával, és ez bizony ront a hangminőségen.cat7505 írta: ↑2019.12.01., vas. 11:53Pont erről a hallgasd meg azt beszélhetünk róla hozzáállásról beszélek...MrCollector írta: ↑2019.12.01., vas. 11:06Rossz az aki rosszra gondol! Nem is értem milyen gondolkodás vezet valakit arra, hogy az anyagiakkal húzzon párhuzamot. Véleményem szerint azok a fejlettebbek akik nem a tesztoldalak írásait, különféle fórumokon sok esetben megalapozatlan hozzászólásokat, valamint a gyártók hangzatos marketingdumáját és a száraz technikai specifikációkat tekintik szentírásnak.cat7505 írta: ↑2019.12.01., vas. 10:32
Kik azok a "fejlettebb"-ek ? Remélem nem valami fajelméletes/szektás dolog,
és talán nem kéne lenézni a kis pénzű Whitefülüeklet sem!
Esetleg más véleménye is érdekel nem csak az önjelölt topik DJ...
Ha rossz lenne "sima" kábelezés, miért nem csak szimmetrikus a kábelezés van
a Hi-end füleseknél gyárilag és kizárólagosban?
+1 ha sima kábelezés hangja nálad rossz, akkor még a Jack dugó előtt lehet a gond.(...vagy operátor hiba)
Nem rossz, csak a szimmetrikus jobb. Lehet, ha tapasztaltad volna már nem kötekednél és poénkodnál a magad szerény módján.![]()
És ha már hallgattam (mert ugye ahhoz nem kell birtokolni) és mégis ennek ellenére
-vagy éppen ezért- nekem más a véleményem, akkor mi van?
Én pontosan tudom mikor vagyunk a Ló túloldalán, a technikai dolgok
-jele esetben állt. isk. matek is, vektorszerkesztés- ennek csak a magyarázata.
Az 1,41 x dinamika boost persze hogy jobban szól, úgy mint a ludness is, csak nem az a valóság.
Nem vagyunk egyformák én bármiféle manipulációt ki tudok szúrni, pl. a hangzás-processzort is
egyenesen rühellem.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 52
Pont erről a hallgasd meg azt beszélhetünk róla hozzáállásról beszélek...MrCollector írta: ↑2019.12.01., vas. 11:06Rossz az aki rosszra gondol! Nem is értem milyen gondolkodás vezet valakit arra, hogy az anyagiakkal húzzon párhuzamot. Véleményem szerint azok a fejlettebbek akik nem a tesztoldalak írásait, különféle fórumokon sok esetben megalapozatlan hozzászólásokat, valamint a gyártók hangzatos marketingdumáját és a száraz technikai specifikációkat tekintik szentírásnak.cat7505 írta: ↑2019.12.01., vas. 10:32Kik azok a "fejlettebb"-ek ? Remélem nem valami fajelméletes/szektás dolog,MrCollector írta: ↑2019.12.01., vas. 09:11Szerintem a hifisták és az audiofilek "fejlettebb" táborát hidegen hagyják a műszaki adatok és magyarázkodások. A lényeg a végeredmény, a hang. A jót nem kell magyarázni, a rosszat meg kínos és felesleges.
+1 ha sima kábelezés hangja nálad rossz, akkor még a Jack dugó előtt lehet a gond.(...vagy operátor hiba)
Nem rossz, csak a szimmetrikus jobb. Lehet, ha tapasztaltad volna már nem kötekednél és poénkodnál a magad szerény módján.![]()
És ha már hallgattam (mert ugye ahhoz nem kell birtokolni) és mégis ennek ellenére
-vagy éppen ezért- nekem más a véleményem, akkor mi van?
Én pontosan tudom mikor vagyunk a Ló túloldalán, a technikai dolgok
-jele esetben állt. isk. matek is, vektorszerkesztés- ennek csak a magyarázata.
Az 1,41 x dinamika boost persze hogy jobban szól, úgy mint a ludness is, csak nem az a valóság.
Nem vagyunk egyformák én bármiféle manipulációt ki tudok szúrni, pl. a hangzás-processzort is
egyenesen rühellem.
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra
-
MrCollector
- Beköltözött

- Értékelés: 503
Rossz az aki rosszra gondol! Nem is értem milyen gondolkodás vezet valakit arra, hogy az anyagiakkal húzzon párhuzamot. Véleményem szerint azok a fejlettebbek akik nem a tesztoldalak írásait, különféle fórumokon sok esetben megalapozatlan hozzászólásokat, valamint a gyártók hangzatos marketingdumáját és a száraz technikai specifikációkat tekintik szentírásnak.cat7505 írta: ↑2019.12.01., vas. 10:32Kik azok a "fejlettebb"-ek ? Remélem nem valami fajelméletes/szektás dolog,MrCollector írta: ↑2019.12.01., vas. 09:11Szerintem a hifisták és az audiofilek "fejlettebb" táborát hidegen hagyják a műszaki adatok és magyarázkodások. A lényeg a végeredmény, a hang. A jót nem kell magyarázni, a rosszat meg kínos és felesleges.
Nem rossz, csak a szimmetrikus jobb. Lehet, ha tapasztaltad volna már nem kötekednél és poénkodnál a magad szerény módján.
Ha kérdésed van: 20/3383456
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó

Kik azok a "fejlettebb"-ek ? Remélem nem valami fajelméletes/szektás dolog,MrCollector írta: ↑2019.12.01., vas. 09:11Szerintem a hifisták és az audiofilek "fejlettebb" táborát hidegen hagyják a műszaki adatok és magyarázkodások. A lényeg a végeredmény, a hang. A jót nem kell magyarázni, a rosszat meg kínos és felesleges.
+1 ha sima kábelezés hangja nálad rossz, akkor még a Jack dugó előtt lehet a gond.(...vagy operátor hiba
-
MrCollector
- Beköltözött

Szerintem a hifisták és az audiofilek "fejlettebb" táborát hidegen hagyják a műszaki adatok és magyarázkodások. A lényeg a végeredmény, a hang. A jót nem kell magyarázni, a rosszat meg kínos és felesleges.
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó

Hogy az fenébe ne lenne jobb...de eredetileg ezt a technikát nem kimeneti eszközökhöz találték ki
Józan paraszti ésszel végiggondolva a +/- irányú végerősítés eredője megnövelt kimenti dinamika tartományt
okoz, Pl: +/- 10dB ≠ 10dB, kvázi ez "csak" szimpla becsapás szerintem.
(csak elektromos szakember ellenvéleményét várom ha van)
Igen, cserélhetők a kábelek.paramania írta: ↑2019.11.30., szomb. 14:05Ami nagyon érdekelne még ezzel kapcsolatban, ha olyan erősítőt használnék hozzá ami szimmetrikus kimenettel is rendelkezik, akkor ezt hogyan oldom meg?
Cserélhető ezeken a fejhallgatókon a kábel?
Egyáltalán jobb ez a szimmetrikus mint a csatornánkénti külön árnyékolt klasszikus 6.3 ; 3.5 -ös jack?
Bocsánat ha nagyon "láma" a kérdés, és köszönöm - szívesen veszem a kiokítást is!
Jobb a szimmetrikus, sokkal. Kategóriákat javul a hang tőle.
Erre a legjobb példa -szerintem - a Violectric 281 (de az Oppo Ha 1 is megmutatja a különbséget).
Ebben az árkategóriában a fejhallgatók már kitűnőek, ízlés kérdése, hogy kinek melyik tetszik jobban.
Nagyon sok függ a rendszer többi elemétől (kábelek, tápkábelek, forrás, dac).
Kötelező hozzájuk egy dedikált fejes erősítő szerintem.
Ha gyenge előtte a dac, az nagyon vissza tudja fogni a fejes hangját.
Ami nagyon érdekelne még ezzel kapcsolatban, ha olyan erősítőt használnék hozzá ami szimmetrikus kimenettel is rendelkezik, akkor ezt hogyan oldom meg?
Egyáltalán jobb ez a szimmetrikus mint a csatornánkénti külön árnyékolt klasszikus 6.3 ; 3.5 -ös jack?
Bocsánat ha nagyon "láma" a kérdés, és köszönöm - szívesen veszem a kiokítást is!
Igazából valami nyitott érdekelne, teljesen laikus vagyok a témában - pláne hogy eddig azt hittem csak a SENNHEISER létezik...
Van egy HD 419 -em, bár ez inkább csak PC-hez. :-) :-)
Komolyabb DAC -hoz szeretnék egy tényleg tutit.
Tudnál tippeket adni, mely gyártó termékeit érdemes nézegetnem?
Köszönöm a segítséged!!
-
MrCollector
- Beköltözött

Ennyi pénzért már lehet válogatni. Kérdés mire vágysz.
Sziasztok!
Tudnátok javasolni komolyabb fejhallgatót 300k HUF környékén, amit már érdemes megvenni? Vagy ez az összeg még nem az a kategória??
Tudnátok javasolni komolyabb fejhallgatót 300k HUF környékén, amit már érdemes megvenni? Vagy ez az összeg még nem az a kategória??
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 883
De hat meg fogom csinaltatni az elosztot.ANDS írta: ↑2019.11.26., kedd 14:05Úgy intézed a dolgaidat, ahogy tetszik.tottyi írta: ↑2019.11.25., hétf. 12:50...
Ez egy kicsit bonyolultabb mert 1 honapja vett egy SSD-et abban a hitben, hogy egy-ket nap alatt beinstalalom neki a pc-be de ez csak most szombaton tortent meg, ezert olyan raerossen vesszuk a dolgokat mar igy 40 felett, meg lesz az a eloszto csinalva csak nem surgetjuk ugy a dolgokat. .....
De szvsz egy elosztót olcsóbb készíteni (3 elosztót akár, mert 2,5 mm-es, 4 mm-es, 6 mm-es),
mint a HD 800 helyett olyan fejhallgatót venni, aminek jó a tere, jó a felbontása, meg több a mélye...
A 600 eurót, amit kérsz érte, majd kiegészíted 2500- 3000 euróra.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Úgy intézed a dolgaidat, ahogy tetszik.tottyi írta: ↑2019.11.25., hétf. 12:50...
Ez egy kicsit bonyolultabb mert 1 honapja vett egy SSD-et abban a hitben, hogy egy-ket nap alatt beinstalalom neki a pc-be de ez csak most szombaton tortent meg, ezert olyan raerossen vesszuk a dolgokat mar igy 40 felett, meg lesz az a eloszto csinalva csak nem surgetjuk ugy a dolgokat. .....
De szvsz egy elosztót olcsóbb készíteni (3 elosztót akár, mert 2,5 mm-es, 4 mm-es, 6 mm-es),
mint a HD 800 helyett olyan fejhallgatót venni, aminek jó a tere, jó a felbontása, meg több a mélye...
A 600 eurót, amit kérsz érte, majd kiegészíted 2500- 3000 euróra.
- tottyi
- Hazajáró lélek

A Bauhausban vettem a dugókat, ha kitalálná, hogy nem lehet ilyen dugót meg elosztót kapni...ANDS írta: ↑2019.11.25., hétf. 12:27Jo azert ennyire nem gyuge villanyszerelo :) es koszonom a kepeket, megmutatom neki, hogy milyen segitseget kapott.tottyi írta: ↑2019.11.25., hétf. 08:17
Csináltam a folyamatról pár fényképet. Remélem ezek segítségével már meg tudja csinálni a villanyszerelő barátod:))
A kék kábel a 2,5 mm keresztmetszetű. A zöld-sárga a 4 mm-es, az is simán bemegy a dugóba, a fotón láthatod.
(A zöld-sárga a földeléshez használatos, de a villanyszerelő ezt tudni fogja magától, remélhetőleg.)![]()
[/quote]
Ez egy kicsit bonyolultabb mert 1 honapja vett egy SSD-et abban a hitben, hogy egy-ket nap alatt beinstalalom neki a pc-be de ez csak most szombaton tortent meg, ezert olyan raerossen vesszuk a dolgokat mar igy 40 felett, meg lesz az a eloszto csinalva csak nem surgetjuk ugy a dolgokat. En szemely szerint nem akarok 220-as aramerossegu dolgokba belenyulni mert az nem az en szakteruletem es ezt rabizom egy szakemberre aki a haverom, na meg igy talalkoznunk kell es akkor mar meg is van a szombat delutani program ami ejfelig is eltarthat az asszonyok jelenlete kozben. Na meg nalunk szlovakiaban mas a szabvany ezt akkor tudtam meg mikor egy neves kabelgyartotol redneltem kabelokat es ahogy a kepeket elnezem nalunk (picit) masok az elosztok es a dugok is, pl nalatok a dugot bele lehet szurni ket fele keppen ez nalunk csak egy fele keppen lehet biztonsagi okokbol, hogy ne csereljuk fel a fazist a foldelessel vagy valami hasonlo de nem akarok okoskodni ezert inkabb "mesterre" bizom a legyartasat.
Pl. mikor meg a szamitogep szakmaban dolgoztam akkor TS-ekben (azt hiszem magyarorszagon igy hivjak) instalaltunk komplett rendszereket konyvelesre es akkor meg serial porton keresztul tortent a halozat instalalasa es mindig mikor kivittuk a gepeket akkor elszalt a serial port es a kabelrol meg leegett a boritas es csak nagy nehezen jottunk ra, hogy az egyik elosztoban meg van forditva a fazis es a feoldeles es ez okozta a problemat, szoval 220 kerult a szamitogep halozatara ami veszelyes volt mert a villanyszerelo azt mondta ha pl ugy szurjuk be a szamitogepbe a kabelokat, hogy kozben fogom a radiatrot es tamaszkodok a pc haza-ra akkor engem is megcsaphatott volna az aram. (nem biztos, hogy pontosan igy volt de a lenyeg, hogy a pc-re ahol nem lett volna szaban ott bizony 220 aram Volt)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Jo azert ennyire nem gyuge villanyszerelo :) es koszonom a kepeket, megmutatom neki, hogy milyen segitseget kapott.tottyi írta: ↑2019.11.25., hétf. 08:17
Csináltam a folyamatról pár fényképet. Remélem ezek segítségével már meg tudja csinálni a villanyszerelő barátod:))
A kék kábel a 2,5 mm keresztmetszetű. A zöld-sárga a 4 mm-es, az is simán bemegy a dugóba, a fotón láthatod.
(A zöld-sárga a földeléshez használatos, de a villanyszerelő ezt tudni fogja magától, remélhetőleg.)
[/quote]
A Bauhausban vettem a dugókat, ha kitalálná, hogy nem lehet ilyen dugót meg elosztót kapni...
Az én Édes Nagymamám háziasszony volt, nekem ő tanította ezt.
-
MrCollector
- Beköltözött

- tottyi
- Hazajáró lélek

Jo azert ennyire nem gyuge villanyszerelo :) es koszonom a kepeket, megmutatom neki, hogy milyen segitseget kapott.ANDS írta: ↑2019.11.24., vas. 16:30Csináltam a folyamatról pár fényképet. Remélem ezek segítségével már meg tudja csinálni a villanyszerelő barátod:))
(A zöld-sárga a földeléshez használatos, de a villanyszerelő ezt tudni fogja magától, remélhetőleg.)
- Csatolmányok
-
- 35. elosztóban a csavaokat kiteker.jpg (99.25 KiB) Megtekintve 2618 alkalommal
-
- 34. elosztóból a rögzítőt kicsavaroz.jpg (145.64 KiB) Megtekintve 2618 alkalommal
-
- 31. elosztót szétcsavaroz.jpg (190.54 KiB) Megtekintve 2618 alkalommal
-
- 19. drótokat a dugóban csavarral rögzít.jpg (123.7 KiB) Megtekintve 2618 alkalommal
-
- 2,5 mm-es kábelt a dugóba beletesz.jpg (141.29 KiB) Megtekintve 2618 alkalommal
-
- 14. dugó.jpg (100.09 KiB) Megtekintve 2618 alkalommal
-
- 13. Az elosztó háta.jpg (180.08 KiB) Megtekintve 2618 alkalommal
-
- 12. Az elosztó.jpg (131.97 KiB) Megtekintve 2618 alkalommal
Villanyszerelo????tottyi írta: ↑2019.11.22., pén. 08:43.....
2.
Egy dugó kell hozzá.
Könnyen szerelhető típust válasszál.
........
Ma vegre sikerult beszelnem a villanyszerelo haverommal es el volt halva, hogy hogyan fogja belefogatni a 2,5 mm-es tomor rezkabelt a dugo-ba es az elosztoba, na meg miert nem veszek sima mar kesz ilyen elosztot ami nem tomor rez kabel. :)
Mondtam neki majd ha sorozunk akkor ugy az otodik sor utan elmondom. :) Mar csak azert is kivancsi vagyok mert a havernal meg az egesz rendszer melyhianyos es ott is ki szeretnem probalni.
En meg a nagymamamtol tanultam, hogyan kell ezt megszerelni, kb. 9 eves koromban. O sem volt villanyszerelo...
Majd teszek fel fotokat, hogyan szereld meg, vagy, ha kered, megveszem, osszeszerelem Neked es elkuldom postan.
Ugy nagyjabol:
Megveszed a dugot, a kabelt, es az elosztot.
A kabelt megblankolod ( lecsopaszitod a szigetelest a vegerol kb. 5 mm hosszan.).
Utana szetcsavarozod a dugot. Kicsavarod a rogzitocsavarokat egyesevel, becsusztatod a kabelt, majd megszoritod a rogzitocsavarokat. Utana osszecsavarozod a dugot.
Szetcsavarozod az elosztot. Kicsavarod a rogzitocsavarokat. Beteszed a megblankolt kabel veget, es megszoritod a rogzito csavarokat. Utana osszecsavarozod az elosztot.
Ennyi. Ha egy villanyszerelonek ez problema, jobb, ha nem nyul semmihez.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Ma vegre sikerult beszelnem a villanyszerelo haverommal es el volt halva, hogy hogyan fogja belefogatni a 2,5 mm-es tomor rezkabelt a dugo-ba es az elosztoba, na meg miert nem veszek sima mar kesz ilyen elosztot ami nem tomor rez kabel. :)ANDS írta: ↑2019.11.13., szer. 15:51Próbáld ki a következőt.tottyi írta: ↑2019.10.08., kedd 10:41Jo napot kivanok, keresek Gyor-ben vagy kornyeken akinek van HD800-asa es hozza valo erosito esetleg ha valakinek volna csoves fejhallgato erositoje azt is szivesen kiprobalnam mert azt tanacsoltak, hogy a Violectric V200 nem a legjobb valasztas hozza es en egy picit keveslem a melyeket az igaz, hogy a hangfalaimhoz kepest de en joval tobbnek kepzeltem, hogy lesz benne.
A Violectricot eloerositonek is hasznalom es onnet megy a vegfokba de a hangfalaimon brutal melyek vannak talan tul sok is es ha a hangfalak utan kezdek el hallgatni fejhallgatot akkor nagy hianyerzetem van.![]()
1.
Vegyél tömör rézkábelt, olyat, amivel a falban vezetik az áramot.
Mondjuk egy 4 méteres garnitúrát, vagyis 3x4 métert (mindegy, hogy milyen színűt).
A 2,5 mm-es keresztmetszetűvel szerintem már sok a mélyhang.
2.
Egy dugó kell hozzá (kb. 1000.- Ft ami 3 Euró), és egy 3 -as vagy 5 -ös elosztó, ami kb. 2000 Ft (6 Euró) .
Könnyen szerelhető típust válasszál.
A fali konnektortól a cuccaidig ezzel vidd az áramot hosszabbítóként, ebbe dugd a tápkábeleket, ezt használd elosztónak.
Ez így megvan 5 ezer forintból, és egy óra alatt simán meg tudod csinálni.
Én kipróbáltam 2,5-mm-es kábellel, 4mm-es kábellel, és 6 mm-es kábellel.
A 6 mm- est már forrasztottam, azt nem lehetett csavarral szerelni.
Nagyon -nagyon sok lesz a mélyhang, ha a 6 mm keresztmetszetűből készíted a hosszabbítót, a 2,5- ös szvsz bőven elég.
Mondtam neki majd ha sorozunk akkor ugy az otodik sor utan elmondom. :) Mar csak azert is kivancsi vagyok mert a havernal meg az egesz rendszer melyhianyos es ott is ki szeretnem probalni.
-
MrCollector
- Beköltözött

Igen és azok a drága hangfalak sem szóltak esetenként úgy...ANDS írta: ↑2019.11.18., hétf. 14:03Én nagyon örültem, hogy meghallgathattam, most már tudom, milyen a hangja (szerintem jó, legalábbis nekem tetszett).L5S1 írta: ↑2019.10.28., hétf. 18:02....
A kiállító nem nekem tett szívességet azzal hogy elhozta a termékét egy kiállításra, hangsúlyozom KIÁLLÍTÁSRA viszont azt sikerült elérnie hogy többé már ne álmodozzam egyik fejhallgatójáról se. Amikor kijöttem onnan az volt a konklúzióm hogy én már leadóztam a Sennheisernek és nincs értelme a termékpalettáján tovább lépkednem. Szerencsére amikor beléptem a helyiségbe nem kellett bemutatnom a bankszámla kivonatomat, azt se kérdezték meg hogy otthon mit tartok és amint olvasom ez máshol is így volt nagyon helyesen. És a közönség is volt annyira diszkrét hogy egy pillanatra se hozakodjon elő a vagyoni helyzetével. Khmmm.
Aki úgy érzi hogy ez a fajta kitesszük az asztalra a nagy Orpheust és ott hagyjuk mindenféle tájékoztatás, asszisztencia és szórólap nélküli eljárás - ráadásul egy vállalhatatlanul zajos bemutatóteremben két d-moll toccáta kereszttüzében - a hála érzetét kellene hogy keltse a kiállító irányába hát jó, legyen neki. Én másként éltem meg a dolgot. Tőlem ott egy álmot raboltak el. Sebaj, maradt még.
50 ezer Euró- nem tudom, mikor lesz annyi félretett pénzem, hogy vegyek egy ilyet, de volt a kiállításon 30 -80 milliós hangfal is. Én örülök, hogy pár ezer forintért két napig nézegethetek, hallgathatok ilyen berendezéseket.