Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 814

Re: Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: ANDS »

cat7505 írta:
2019.12.01., vas. 10:32

Ha rossz lenne "sima" kábelezés, miért nem csak szimmetrikus a kábelezés van
a Hi-end füleseknél gyárilag és kizárólagosban?
Mert igy jo penzert el lehet adni ugyanannak a vasarlonak meg egy fejhallgatokabelt.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

cat7505 írta:
2019.11.30., szomb. 22:34
ANDS írta:
2019.11.30., szomb. 15:10

Jobb a szimmetrikus, sokkal. Kategóriákat javul a hang tőle.
Erre a legjobb példa -szerintem - a Violectric 281 (de az Oppo Ha 1 is megmutatja a különbséget).
Hogy az fenébe ne lenne jobb...de eredetileg ezt a technikát nem kimeneti eszközökhöz találték ki
Józan paraszti ésszel végiggondolva a +/- irányú végerősítés eredője megnövelt kimenti dinamika tartományt
okoz, Pl: +/- 10dB ≠ 10dB, kvázi ez "csak" szimpla becsapás szerintem.
(csak elektromos szakember ellenvéleményét várom ha van)
Na, szoval meg lehet csinalni
jo hangura szimmetrikus felepites nelkul is, csak kevesen csinaljak.

A gyakorlati tapasztalatok nekem eddig azt mutatjak, hogy sok fejeserosito jobb hangot ad a szimetrikus kimeneterol. Jobb a felbontas, tobb a reszlet, jobb a ter.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3286
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

cat7505 írta:
2019.12.01., vas. 11:53
MrCollector írta:
2019.12.01., vas. 11:06
cat7505 írta:

Kik azok a "fejlettebb"-ek ? Remélem nem valami fajelméletes/szektás dolog,
és talán nem kéne lenézni a kis pénzű Whitefülüeklet sem!
Esetleg más véleménye is érdekel nem csak az önjelölt topik DJ...
+1 ha sima kábelezés hangja nálad rossz, akkor még a Jack dugó előtt lehet a gond.(...vagy operátor hiba :P)
Rossz az aki rosszra gondol! Nem is értem milyen gondolkodás vezet valakit arra, hogy az anyagiakkal húzzon párhuzamot. Véleményem szerint azok a fejlettebbek akik nem a tesztoldalak írásait, különféle fórumokon sok esetben megalapozatlan hozzászólásokat, valamint a gyártók hangzatos marketingdumáját és a száraz technikai specifikációkat tekintik szentírásnak.
Nem rossz, csak a szimmetrikus jobb. Lehet, ha tapasztaltad volna már nem kötekednél és poénkodnál a magad szerény módján. :D
Pont erről a hallgasd meg azt beszélhetünk róla hozzáállásról beszélek...
És ha már hallgattam (mert ugye ahhoz nem kell birtokolni) és mégis ennek ellenére
-vagy éppen ezért- nekem más a véleményem, akkor mi van?
Én pontosan tudom mikor vagyunk a Ló túloldalán, a technikai dolgok
-jele esetben állt. isk. matek is, vektorszerkesztés- ennek csak a magyarázata.
Az 1,41 x dinamika boost persze hogy jobban szól, úgy mint a ludness is, csak nem az a valóság.
Nem vagyunk egyformák én bármiféle manipulációt ki tudok szúrni, pl. a hangzás-processzort is
egyenesen rühellem.
A szimmetrikus hajtásnak nem a megnövelt dinamika tartomány vagy a nagyobb elérhető teljesítmény a lényege, bár a nehezebben hajtható típusoknál mint pl. a Beyer T1, ez is számít. A lényeg ott van, hogy mai csúcs DAC chipek mint pl. Sabre, eleve szimmetrikus kimenettel rendelkeznek, amit a hagyományos aszimmetrikus 6.3mm-es Jack aljzathoz aszimmetrizálni kell egy plussz műveleti erősítő vagy mini trafó beiktatásával, és ez bizony ront a hangminőségen.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

cat7505
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: cat7505 »

MrCollector írta:
2019.12.01., vas. 11:06
cat7505 írta:
MrCollector írta:
2019.12.01., vas. 09:11
Szerintem a hifisták és az audiofilek "fejlettebb" táborát hidegen hagyják a műszaki adatok és magyarázkodások. A lényeg a végeredmény, a hang. A jót nem kell magyarázni, a rosszat meg kínos és felesleges.
+1 ha sima kábelezés hangja nálad rossz, akkor még a Jack dugó előtt lehet a gond.(...vagy operátor hiba :P)
Rossz az aki rosszra gondol! Nem is értem milyen gondolkodás vezet valakit arra, hogy az anyagiakkal húzzon párhuzamot. Véleményem szerint azok a fejlettebbek akik nem a tesztoldalak írásait, különféle fórumokon sok esetben megalapozatlan hozzászólásokat, valamint a gyártók hangzatos marketingdumáját és a száraz technikai specifikációkat tekintik szentírásnak.
Nem rossz, csak a szimmetrikus jobb. Lehet, ha tapasztaltad volna már nem kötekednél és poénkodnál a magad szerény módján. :D
Pont erről a hallgasd meg azt beszélhetünk róla hozzáállásról beszélek...
És ha már hallgattam (mert ugye ahhoz nem kell birtokolni) és mégis ennek ellenére
-vagy éppen ezért- nekem más a véleményem, akkor mi van?
Én pontosan tudom mikor vagyunk a Ló túloldalán, a technikai dolgok
-jele esetben állt. isk. matek is, vektorszerkesztés- ennek csak a magyarázata.
Az 1,41 x dinamika boost persze hogy jobban szól, úgy mint a ludness is, csak nem az a valóság.
Nem vagyunk egyformák én bármiféle manipulációt ki tudok szúrni, pl. a hangzás-processzort is
egyenesen rühellem.
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 500

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

cat7505 írta:
MrCollector írta:
Szerintem a hifisták és az audiofilek "fejlettebb" táborát hidegen hagyják a műszaki adatok és magyarázkodások. A lényeg a végeredmény, a hang. A jót nem kell magyarázni, a rosszat meg kínos és felesleges.
Ha kérdésed van: 20/3383456

cat7505
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

MrCollector írta:

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

cat7505
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ANDS írta:
2019.11.30., szomb. 15:10

Erre a legjobb példa -szerintem - a Violectric 281 (de az Oppo Ha 1 is megmutatja a különbséget).
Hogy az fenébe ne lenne jobb...de eredetileg ezt a technikát nem kimeneti eszközökhöz találték ki
Józan paraszti ésszel végiggondolva a +/- irányú végerősítés eredője megnövelt kimenti dinamika tartományt
okoz, Pl: +/- 10dB ≠ 10dB, kvázi ez "csak" szimpla becsapás szerintem.
(csak elektromos szakember ellenvéleményét várom ha van)

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

paramania írta:
2019.11.30., szomb. 14:05
Ami nagyon érdekelne még ezzel kapcsolatban, ha olyan erősítőt használnék hozzá ami szimmetrikus kimenettel is rendelkezik, akkor ezt hogyan oldom meg?
Cserélhető ezeken a fejhallgatókon a kábel?
Egyáltalán jobb ez a szimmetrikus mint a csatornánkénti külön árnyékolt klasszikus 6.3 ; 3.5 -ös jack?
Bocsánat ha nagyon "láma" a kérdés, és köszönöm - szívesen veszem a kiokítást is!
Igen, cserélhetők a kábelek.

Ebben az árkategóriában a fejhallgatók már kitűnőek, ízlés kérdése, hogy kinek melyik tetszik jobban.
Nagyon sok függ a rendszer többi elemétől (kábelek, tápkábelek, forrás, dac).
Kötelező hozzájuk egy dedikált fejes erősítő szerintem.

Ha gyenge előtte a dac, az nagyon vissza tudja fogni a fejes hangját.

paramania
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: paramania »

Ami nagyon érdekelne még ezzel kapcsolatban, ha olyan erősítőt használnék hozzá ami szimmetrikus kimenettel is rendelkezik, akkor ezt hogyan oldom meg?
Cserélhető ezeken a fejhallgatókon a kábel?
Egyáltalán jobb ez a szimmetrikus mint a csatornánkénti külön árnyékolt klasszikus 6.3 ; 3.5 -ös jack?
Bocsánat ha nagyon "láma" a kérdés, és köszönöm - szívesen veszem a kiokítást is!

paramania
Nincs visszaút
Nincs visszaút

wittao írta:
2019.11.30., szomb. 13:55
Beyerdynamic T1 , szerintem ezen az aron nem sok jobb fejes van.
260.000 korul mennek most ujonnan. Hasznaltan meg a sajat erositojevel is beleferhet a keretedbe.
Köszönöm!!

paramania
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MrCollector írta:
2019.11.30., szomb. 13:17
paramania írta:
2019.11.30., szomb. 08:01
Sziasztok!

Tudnátok javasolni komolyabb fejhallgatót 300k HUF környékén, amit már érdemes megvenni? Vagy ez az összeg még nem az a kategória??
Ennyi pénzért már lehet válogatni. Kérdés mire vágysz.
Igazából valami nyitott érdekelne, teljesen laikus vagyok a témában - pláne hogy eddig azt hittem csak a SENNHEISER létezik...
Van egy HD 419 -em, bár ez inkább csak PC-hez. :-) :-)
Komolyabb DAC -hoz szeretnék egy tényleg tutit.
Tudnál tippeket adni, mely gyártó termékeit érdemes nézegetnem?
Köszönöm a segítséged!!

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

paramania írta:
2019.11.30., szomb. 08:01
Sziasztok!

Tudnátok javasolni komolyabb fejhallgatót 300k HUF környékén, amit már érdemes megvenni? Vagy ez az összeg még nem az a kategória??
Ennyi pénzért már lehet válogatni. Kérdés mire vágysz.

paramania
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sziasztok!

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 881

Hozzászólás Szerző: tottyi »

ANDS írta:
2019.11.26., kedd 14:05
tottyi írta:
2019.11.25., hétf. 12:50
...

Ez egy kicsit bonyolultabb mert 1 honapja vett egy SSD-et abban a hitben, hogy egy-ket nap alatt beinstalalom neki a pc-be de ez csak most szombaton tortent meg, ezert olyan raerossen vesszuk a dolgokat mar igy 40 felett, meg lesz az a eloszto csinalva csak nem surgetjuk ugy a dolgokat. .....
Úgy intézed a dolgaidat, ahogy tetszik.
De szvsz egy elosztót olcsóbb készíteni (3 elosztót akár, mert 2,5 mm-es, 4 mm-es, 6 mm-es),
mint a HD 800 helyett olyan fejhallgatót venni, aminek jó a tere, jó a felbontása, meg több a mélye...
A 600 eurót, amit kérsz érte, majd kiegészíted 2500- 3000 euróra.
De hat meg fogom csinaltatni az elosztot. gondolkodik.gif
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

tottyi írta:
2019.11.25., hétf. 12:50
...

Ez egy kicsit bonyolultabb mert 1 honapja vett egy SSD-et abban a hitben, hogy egy-ket nap alatt beinstalalom neki a pc-be de ez csak most szombaton tortent meg, ezert olyan raerossen vesszuk a dolgokat mar igy 40 felett, meg lesz az a eloszto csinalva csak nem surgetjuk ugy a dolgokat. .....
Úgy intézed a dolgaidat, ahogy tetszik.
De szvsz egy elosztót olcsóbb készíteni (3 elosztót akár, mert 2,5 mm-es, 4 mm-es, 6 mm-es),
mint a HD 800 helyett olyan fejhallgatót venni, aminek jó a tere, jó a felbontása, meg több a mélye...
A 600 eurót, amit kérsz érte, majd kiegészíted 2500- 3000 euróra.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

ANDS írta:
2019.11.25., hétf. 12:27
tottyi írta:
2019.11.25., hétf. 08:17

Csináltam a folyamatról pár fényképet. Remélem ezek segítségével már meg tudja csinálni a villanyszerelő barátod:))
A kék kábel a 2,5 mm keresztmetszetű. A zöld-sárga a 4 mm-es, az is simán bemegy a dugóba, a fotón láthatod.
(A zöld-sárga a földeléshez használatos, de a villanyszerelő ezt tudni fogja magától, remélhetőleg.)
Jo azert ennyire nem gyuge villanyszerelo :) es koszonom a kepeket, megmutatom neki, hogy milyen segitseget kapott. leborulok.gif
A Bauhausban vettem a dugókat, ha kitalálná, hogy nem lehet ilyen dugót meg elosztót kapni...
[/quote]

Ez egy kicsit bonyolultabb mert 1 honapja vett egy SSD-et abban a hitben, hogy egy-ket nap alatt beinstalalom neki a pc-be de ez csak most szombaton tortent meg, ezert olyan raerossen vesszuk a dolgokat mar igy 40 felett, meg lesz az a eloszto csinalva csak nem surgetjuk ugy a dolgokat. En szemely szerint nem akarok 220-as aramerossegu dolgokba belenyulni mert az nem az en szakteruletem es ezt rabizom egy szakemberre aki a haverom, na meg igy talalkoznunk kell es akkor mar meg is van a szombat delutani program ami ejfelig is eltarthat az asszonyok jelenlete kozben. Na meg nalunk szlovakiaban mas a szabvany ezt akkor tudtam meg mikor egy neves kabelgyartotol redneltem kabelokat es ahogy a kepeket elnezem nalunk (picit) masok az elosztok es a dugok is, pl nalatok a dugot bele lehet szurni ket fele keppen ez nalunk csak egy fele keppen lehet biztonsagi okokbol, hogy ne csereljuk fel a fazist a foldelessel vagy valami hasonlo de nem akarok okoskodni ezert inkabb "mesterre" bizom a legyartasat. :D
Pl. mikor meg a szamitogep szakmaban dolgoztam akkor TS-ekben (azt hiszem magyarorszagon igy hivjak) instalaltunk komplett rendszereket konyvelesre es akkor meg serial porton keresztul tortent a halozat instalalasa es mindig mikor kivittuk a gepeket akkor elszalt a serial port es a kabelrol meg leegett a boritas es csak nagy nehezen jottunk ra, hogy az egyik elosztoban meg van forditva a fazis es a feoldeles es ez okozta a problemat, szoval 220 kerult a szamitogep halozatara ami veszelyes volt mert a villanyszerelo azt mondta ha pl ugy szurjuk be a szamitogepbe a kabelokat, hogy kozben fogom a radiatrot es tamaszkodok a pc haza-ra akkor engem is megcsaphatott volna az aram. (nem biztos, hogy pontosan igy volt de a lenyeg, hogy a pc-re ahol nem lett volna szaban ott bizony 220 aram Volt) :napsut:
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

tottyi írta:
2019.11.25., hétf. 08:17

Csináltam a folyamatról pár fényképet. Remélem ezek segítségével már meg tudja csinálni a villanyszerelő barátod:))
A kék kábel a 2,5 mm keresztmetszetű. A zöld-sárga a 4 mm-es, az is simán bemegy a dugóba, a fotón láthatod.
(A zöld-sárga a földeléshez használatos, de a villanyszerelő ezt tudni fogja magától, remélhetőleg.)
Jo azert ennyire nem gyuge villanyszerelo :) es koszonom a kepeket, megmutatom neki, hogy milyen segitseget kapott. leborulok.gif
[/quote]

A Bauhausban vettem a dugókat, ha kitalálná, hogy nem lehet ilyen dugót meg elosztót kapni...

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

MrCollector írta:
2019.11.25., hétf. 10:02
De miért is kell ehhez villanyszerelőnek lenni? gondolkodik.gif
Az én Édes Nagymamám háziasszony volt, nekem ő tanította ezt.

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

De miért is kell ehhez villanyszerelőnek lenni? gondolkodik.gif

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

ANDS írta:
2019.11.24., vas. 16:30
tottyi írta:
2019.11.22., pén. 08:43

Ma vegre sikerult beszelnem a villanyszerelo haverommal es el volt halva, hogy hogyan fogja belefogatni a 2,5 mm-es tomor rezkabelt a dugo-ba es az elosztoba, ......

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

tottyi írta:

Ma vegre sikerult beszelnem a villanyszerelo haverommal es el volt halva, hogy hogyan fogja belefogatni a 2,5 mm-es tomor rezkabelt a dugo-ba es az elosztoba, ......
Csatolmányok
35. elosztóban a csavaokat kiteker.jpg
35. elosztóban a csavaokat kiteker.jpg (99.25 KiB) Megtekintve 2615 alkalommal
34. elosztóból a rögzítőt kicsavaroz.jpg
34. elosztóból a rögzítőt kicsavaroz.jpg (145.64 KiB) Megtekintve 2615 alkalommal
31. elosztót szétcsavaroz.jpg
31. elosztót szétcsavaroz.jpg (190.54 KiB) Megtekintve 2615 alkalommal
19. drótokat a dugóban csavarral rögzít.jpg
19. drótokat a dugóban csavarral rögzít.jpg (123.7 KiB) Megtekintve 2615 alkalommal
2,5 mm-es kábelt a dugóba beletesz.jpg
2,5 mm-es kábelt a dugóba beletesz.jpg (141.29 KiB) Megtekintve 2615 alkalommal
14. dugó.jpg
14. dugó.jpg (100.09 KiB) Megtekintve 2615 alkalommal
13. Az elosztó háta.jpg
13. Az elosztó háta.jpg (180.08 KiB) Megtekintve 2615 alkalommal
12. Az elosztó.jpg
12. Az elosztó.jpg (131.97 KiB) Megtekintve 2615 alkalommal

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

tottyi írta:
.....
2.
Egy dugó kell hozzá.
Könnyen szerelhető típust válasszál.
........

Ma vegre sikerult beszelnem a villanyszerelo haverommal es el volt halva, hogy hogyan fogja belefogatni a 2,5 mm-es tomor rezkabelt a dugo-ba es az elosztoba, na meg miert nem veszek sima mar kesz ilyen elosztot ami nem tomor rez kabel. :)
Mondtam neki majd ha sorozunk akkor ugy az otodik sor utan elmondom. :) Mar csak azert is kivancsi vagyok mert a havernal meg az egesz rendszer melyhianyos es ott is ki szeretnem probalni.
Villanyszerelo????

En meg a nagymamamtol tanultam, hogyan kell ezt megszerelni, kb. 9 eves koromban. O sem volt villanyszerelo...
Majd teszek fel fotokat, hogyan szereld meg, vagy, ha kered, megveszem, osszeszerelem Neked es elkuldom postan.

Ugy nagyjabol:
Megveszed a dugot, a kabelt, es az elosztot.
A kabelt megblankolod ( lecsopaszitod a szigetelest a vegerol kb. 5 mm hosszan.).
Utana szetcsavarozod a dugot. Kicsavarod a rogzitocsavarokat egyesevel, becsusztatod a kabelt, majd megszoritod a rogzitocsavarokat. Utana osszecsavarozod a dugot.

Szetcsavarozod az elosztot. Kicsavarod a rogzitocsavarokat. Beteszed a megblankolt kabel veget, es megszoritod a rogzito csavarokat. Utana osszecsavarozod az elosztot.

Ennyi. Ha egy villanyszerelonek ez problema, jobb, ha nem nyul semmihez.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

ANDS írta:
2019.11.13., szer. 15:51
tottyi írta:
2019.10.08., kedd 10:41
Jo napot kivanok, keresek Gyor-ben vagy kornyeken akinek van HD800-asa es hozza valo erosito esetleg ha valakinek volna csoves fejhallgato erositoje azt is szivesen kiprobalnam mert azt tanacsoltak, hogy a Violectric V200 nem a legjobb valasztas hozza es en egy picit keveslem a melyeket az igaz, hogy a hangfalaimhoz kepest de en joval tobbnek kepzeltem, hogy lesz benne.
A Violectricot eloerositonek is hasznalom es onnet megy a vegfokba de a hangfalaimon brutal melyek vannak talan tul sok is es ha a hangfalak utan kezdek el hallgatni fejhallgatot akkor nagy hianyerzetem van. sad.gif
Próbáld ki a következőt.

1.
Vegyél tömör rézkábelt, olyat, amivel a falban vezetik az áramot.
Mondjuk egy 4 méteres garnitúrát, vagyis 3x4 métert (mindegy, hogy milyen színűt).
A 2,5 mm-es keresztmetszetűvel szerintem már sok a mélyhang.

2.
Egy dugó kell hozzá (kb. 1000.- Ft ami 3 Euró), és egy 3 -as vagy 5 -ös elosztó, ami kb. 2000 Ft (6 Euró) .
Könnyen szerelhető típust válasszál.

A fali konnektortól a cuccaidig ezzel vidd az áramot hosszabbítóként, ebbe dugd a tápkábeleket, ezt használd elosztónak.

Ez így megvan 5 ezer forintból, és egy óra alatt simán meg tudod csinálni.

Én kipróbáltam 2,5-mm-es kábellel, 4mm-es kábellel, és 6 mm-es kábellel.
A 6 mm- est már forrasztottam, azt nem lehetett csavarral szerelni.
Nagyon -nagyon sok lesz a mélyhang, ha a 6 mm keresztmetszetűből készíted a hosszabbítót, a 2,5- ös szvsz bőven elég.
Ma vegre sikerult beszelnem a villanyszerelo haverommal es el volt halva, hogy hogyan fogja belefogatni a 2,5 mm-es tomor rezkabelt a dugo-ba es az elosztoba, na meg miert nem veszek sima mar kesz ilyen elosztot ami nem tomor rez kabel. :)
Mondtam neki majd ha sorozunk akkor ugy az otodik sor utan elmondom. :) Mar csak azert is kivancsi vagyok mert a havernal meg az egesz rendszer melyhianyos es ott is ki szeretnem probalni.

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött

ANDS írta:
2019.11.18., hétf. 14:03
L5S1 írta:
2019.10.28., hétf. 18:02
....

A kiállító nem nekem tett szívességet azzal hogy elhozta a termékét egy kiállításra, hangsúlyozom KIÁLLÍTÁSRA viszont azt sikerült elérnie hogy többé már ne álmodozzam egyik fejhallgatójáról se. Amikor kijöttem onnan az volt a konklúzióm hogy én már leadóztam a Sennheisernek és nincs értelme a termékpalettáján tovább lépkednem. Szerencsére amikor beléptem a helyiségbe nem kellett bemutatnom a bankszámla kivonatomat, azt se kérdezték meg hogy otthon mit tartok és amint olvasom ez máshol is így volt nagyon helyesen. És a közönség is volt annyira diszkrét hogy egy pillanatra se hozakodjon elő a vagyoni helyzetével. Khmmm.

Aki úgy érzi hogy ez a fajta kitesszük az asztalra a nagy Orpheust és ott hagyjuk mindenféle tájékoztatás, asszisztencia és szórólap nélküli eljárás - ráadásul egy vállalhatatlanul zajos bemutatóteremben két d-moll toccáta kereszttüzében - a hála érzetét kellene hogy keltse a kiállító irányába hát jó, legyen neki. Én másként éltem meg a dolgot. Tőlem ott egy álmot raboltak el. Sebaj, maradt még.
Én nagyon örültem, hogy meghallgathattam, most már tudom, milyen a hangja (szerintem jó, legalábbis nekem tetszett).
50 ezer Euró- nem tudom, mikor lesz annyi félretett pénzem, hogy vegyek egy ilyet, de volt a kiállításon 30 -80 milliós hangfal is. Én örülök, hogy pár ezer forintért két napig nézegethetek, hallgathatok ilyen berendezéseket.
Igen és azok a drága hangfalak sem szóltak esetenként úgy...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”