R.G. írta: ↑2019.11.06., szer. 15:12
De ha csak az megy egy helyre, hogy kizárólag az létezik és ez megkérdőjelezhetetlen, az szerintem annyira nem jó
Egy egy pédával lehet élni itt is hiszen érveket kell felsorakoztatni az egyik és a másik oldalán. azt fogadd el, hogy sokan nem biztos, hogy olyan helyzetben lehetnek mint te, hogy rengeteg dolgot kipróbáhattak és a tapasztalatuk is kevesebb lehet. De akad olyan is, aki hallott, látot Pro szubot és nem jött be neki. Ettől még én is szeretnék ilyen szubot, de nem tudom hova tenni. Ettől még érdekel továbbra is a dolog és szívesen olvasom itt a sorokat akkor is ha pozitív, vagy negatív, esetleg ha más a vélemény azt is
Nem szállok be vitázni akkor, ha látom, hogy valamelyik fél egy kicsit is feszült, és itt is van most ebből bőven (ez a kollektíva, de érthető). Pedig egyébként a többi szub dolgot csontig rágták már egyéb topikokban ugyanezen "elmebetegek" akik most a pro cinemát próbálgatják. Mondom ezt úgy, hogy kevés topikot olvasok folyamatosan. És ez most egy pro játszótér. Aki itt van, az garantáltan nem normális (nem átlagos). Szerintem ezeket nem lehet elmagyarázni. Összesen 5 szubom volt eddig. Mindegyiknél meghallgattam legalább ötöt, és sokat olvastam, beszélgettem a fórumtagokkal. Ezt nem lehet pótolni egy olyan leírással, ami elkallódik itt három nap alatt és az egyszerű fórumtag sajnos amúgy sem keres vissza. Instant beír valamit és úgy vár választ, hogy értelmes is legyen, dönteni is tudjon, közben azokat kérdezi meg, akik most is azon vitatkoznak épp, hogy ez vagy az a jobb. Leírtam az uccsó hsz-emben, hogy szerintem ez hogyan megy.
Az, hogy ki melyiket veszi meg, az függ a pénztárcától, a lehallgatókörnyezettől, a tetszési indexektől, összeségében az egyedi paraméterektől.
Ezeket a paramétereket kurva nehéz általánosságában leírni.
A tapasztalatot helyettesíteni nem lehet.
Ajánlani pedig az tud jól, aki egyébként is hasonlóképp gondolkodik.
Értékesítéssel foglalkozom egyszerű civil emberekkel, akinek nincs tapasztalata az adott termékkel, azt könnyű elvinni a nem várt irányba. Ha valaki jól akar dönteni, olvasgasson csak. Kérdezzen, telefonáljon, és ha valami érdekes számára, utazzon.
Egy-két ezer euró egy pro cinemás szub. Ha csak egy itt jól megfogalmazott, szakmailag helyes iránymutató alapján dönt, akkor is jó eséllyel kaphat mást, mint amit szeretett volna.
És nem győzöm hangsúlyozni, a lemezjátszós topikban szinte biztos, hogy nem fognak arról regélni, hogy streamert vegyél mert az a jó.
A pro cinema topikban meg nem valószínű, hogy kezdő moziépítő tanácsok fognak elhangzani. De ez csak az én véleményem.
A mindent a projektorokról topikba hogy nem esnek be emberek, akik szűkölve távoznak, hogy senki nem akarja nekik elmondani hogy melyik tévéhez képest mi milyen? Ugye?
Ez nekem miért ennyire evidens?
És általam személyesen normálisnak ítélt tagok feszülnek egymásnak mert játsszák itt az értetlent. (Sok beírás van, ami tuti nem hozzám szól, de én is úgy látom, hogy kóstolásra megy)