Klaca írta: ↑2019.11.05., kedd 08:28
lehoako írta: ↑2019.11.04., hétf. 20:36
Klaca írta: ↑2019.11.04., hétf. 20:22
Csak egy rövid kérdés (nem bírtam végigböngészni a dolgot): alább tényleg arról folyt elég komolyan a vita, hogy igaz-e az, hogy nemcsak a készülékek hangját befolyásolja a szobaakusztika, hanem fordítva: a szobaakusztikát is befolyásolhatják a készülékek, illetve a hangjuk?
Ketten vannak. Együtt. Egy pár. Egymást befolyásolják. Abban a hangban érnek össze, amit hallunk. Ha nincs hang, nem derül ki a szobaakusztika.
Akkor, ha jól látom az "a függ b-től", (vagy 'nincs a b nélkül') és az "a befolyásolja b-t" vagy valami ilyesmi különbségét kellene körüljárni. De leginkább úgy tűnik nekem, hogy ez megint egy itt oly gyakran előforduló 'inkább leszakad a körmöm, minthogy leírjam: 'bocs igazad volt" 'típusú vita volt. (Nem lehet, hogy például ezért nem szeretjük itt a gyártókat, kereskedőket, hangmérnököket? Velük szemben kicsit nehezebb ilyen jellegű vitákat folytatni, mivel hogy egy átlag hobbi hifistánál sokszorta több a tapasztalatuk. Amikor már végképp eljön a hülyeség pillanata, be lehet dobni az "elfogult" meg hasonló érveket.))
Volt már olyan Veled, hogy kimentél a konyhába v egy másik szobába, és ott is elkapott a "Húdejó a hang!"-feeling?
(A feeling egyébként, ahogy a belinkelt oldalon is olvashattad, jövevényszó, ezzel a helyesírással. A psziché egyszerűbb eset, remélem, már világos Neked, mivel látványosan kerülöd a konklúziót, sztem is térjünk rá másik témára.

)
Semmi bajom a gyártókkal, kereskedőkkel, hangmérnökökkel, ha jótállnak a termékeikért/szolgáltatásaikért. Ez a hobbi arról szól, h vissza lehet adni a babaruhát kipróbálás, bejáratás, stb után, ha nem felel meg. Vagy el lehet adni, ha feljebb lépsz. Meg van a cuccokra gari.
A bajom azzal van, ha olyan szolgáltatást árulnak, amire se garancia, se utólagos pénzvisszafizetés, emiatt hót egyoldalú az egész. A vevő kiszolgáltatott, nem tudja ellenőrizni, hogy mit kapott, és ha a végén nem tetszik, már nincs mit csinálni, bukta a nem kevés pénzt.
Garit kéne adni és mindenki tudná, hogy nem lehúzás. Szvsz.
Ki elfogult? Ezt most nem értem pontosan.