Ááá, túlgondolod azt, amit írtam, pedig volt ott szmájli bőven.avl2 írta: ↑2019.11.05., kedd 08:03akusztikai szempontbol azt tippelem, hogy talan a bör helyett (legalabb többször, ha nem mindig) jobb a nem bör, inkabb textilAszpirin írta: ↑2019.11.05., kedd 07:40Egy bazinagy kényelmes süppedős-körülölelős, Kanizsán gyártott modern bőrfotelból, motoros dönthető háttámlával ...bitrograde írta: ↑2019.11.04., hétf. 22:32Csak hogy témát váltsunk: ki milyen testhelyzetben hallgat zenét? Van jó pozitúra? Szeretném tudni.
szerintem az jatszhat szerepet - de nem tudom mekkorat, igy inkabb kerdes a szakik felé -, hogy a háttámla meddig ér fel (fülközeli reflexiok vs. nem).
Én IKEA Kimsta-ban hallgatok zenét, ami felér a fej/fül vonaláig, azt gondolom ez nem jó, csak nem tudom mennyire nem jó, nyilván azért így, mert így kényelmes; igaz a fejtámaszrész "tuningolt": csak a fejem mögött egy 6-8 cm vastag rész van, hogy a fejem kb. ugy legyen, hogy a szemtengely nagyjabol vizszintes, a hangfalak iranyaba nézek (e nélkül feljebb néznék)
..én is simán be tudok aludni (ital nélkül), de ez szerintem nem baj
Anno a vudu topikba is beraktam, hogy számomra a kényelmes fotel a legnagyobb vudu (érted? woo-doo
Hogy komolyra fordítsam a szót: tényleg működik, de másként, mint ahogy gondolod. Nálam a nagy kényelmes fotelba süppedés egy fárasztó nap után hangulatjavító, és én úgy működöm, hogy a hangulatom nagyban befolyásolja a hangot, amit hallok. Na nem a hang más persze, hanem az, amit hallok.
A hangulatom által okozott érzékelési különbség nálam és az én fülemben jóval nagyobb, mint ami pl. egy kábelcserével elérhető (kivéve ha kétszázezret áldoznék darabonként a tápkábeleimbre, mert annak nagy hatása lenne nálam is
Na én így működöm, és ezért tekintem a rendszer elemének a fantasztikus bőrfotelemet.
Ja, és a bőr: még nem találkoztunk, de ha láttál volna már mostanában, akkor tudnád, mit jelent az, hogy ha beülök a fotelba, a fotel bőrének nagyobbik részét kitakarom a habtestemmel