Esetleg..... De azt úgysem látod, mi az ott! Por , vagy vasreszelék. Nem látod mennyire kopott a tű. Nem látod mennyire öregedett meg a felfüggesztés. Azokhoz már mikroszkóp kell meg mérni kell.galrob írta: ↑2019.10.29., kedd 22:41Van amit megtud csinálni az ember célszerszámok nélkül, különösebb gyakorlat nélkül, van amit nem. Hülyeséget, nagyobb bajt ne csináljunk, az a lényeg. Szerintem egy fényképezőgépes makrofotó, a lehető legnagyobb felbontásban, monitoron kinagyítva, megmutatja mennyi por van ott.zoli73 írta: ↑2019.10.29., kedd 20:15Szerintem ez nem az a beavatkozás amit az ember csak úgy elvégez otthon, néhány jótanáccsal felvértezve. Kényes játékszer egy hangszedő, személy szerint én biztos nem próbálnám saját kezűleg tisztába tenni, inkább szakavatott emberre bíznám. Igaz, nem vagyok egy bevállalós típus.galrob írta: ↑2019.10.29., kedd 19:00
Eszem ágába sincs kidobni.Honnan lehetne tudni ránézésre, hogy mennyit ment, volt e szétszedve, tisztítva? Sehonnan. Ez egy Elac ESG 793, egy gyári új tűvel. Volt, van pár hangszedőm, meg kölcsönbe is járt nálam pár, de ez szól nekem a legszebben.
Gyakorlati tippekre lettem volna kíváncsi, hogy hogyan lehet tisztítani otthoni körülmények között.![]()
Legjobb az alkoholos fogkefe. Azzal kellően el lehet intézni! :)
Jó munkát! Jó szórakozást!